Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

DAG 25 - En första

Kategori: Listor.

En första stund tillsammans med dig & jag blev fast.. Jag älskade dig från första stund och jag har lovat dig att stötta och finnas där för dig dag som natt & det löftet ska jag hålla. Du är MIN MIN MIN och ingen kommer någonsin kunna ta dig ifrån mig. Du är det bästa som hänt mig, min underbara fina dotter!
Jag älskar dig mest av allt på denna jord.

30 November 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hello people!

Idag så blev det först att titta klart på Hem till gården och ha en ganska sur unge här hemma, och därefter så träffade vi Johanna & Sami, vi åkte till Nacka Forum och gick till en nyckelaffär för att fixa en hemnyckel till mig, då jag tappat mina och det börjar bli lite jobbigt att dela med min Mamma. Gick även förbi ett annat ställe, och det gick bra och dom bad mig ringa imorgon för att gå det fixat.
Hade en super trevlig dag med dom, tack för idag!

Nu är jag hemma och Lilja har inte varit på det bästa humöret överhuvudtaget idag, jag börjar undra om det är tänderna som är påväg nu, för hon skrek som en galning ett tag medans vi var med Johanna & Sami och sen så skrek konstant i över en timme här hemma nyss, men har nyss lugnat ner sig då hon fick en Alvedon, förhoppningsvis somnar skruttan för natten snart också.

Men nu ska jag smsa Älsklingen min för att ordna upp lite saker.
Vi hörs senare!

Kvällsinlägg: 29 November 2011

Kategori: Mammalivet

Good evening!

Var ju som sagt på BVC idag och Lilja väger nu 7270 gram och är 67 cm lång.
Hon följer sin kurva perfekt och är inte ute ens en mm ifrån strecket.

Efter BVC åkte vi hem och mötte Mamma för att gå in på ICA och handla bland annat coca cola light och gurka och turkisk yoghurt, dom tre tillsammans med vitlök är det bästa som finns ju.
Men hur som helst.. Jag lagade middagen som fick bli makaroner med köttfärssås och därefter har jag suttit bänkad framför tv:n och tittat på den gamla klassikern Vägen ut, Kär & Galen och Desperete Housewifes och har även hunnit prata med Älsklingen min några gånger i pauserna, men ska nu ta och krya ner i sängen för att sova, lär bli en lång dag imorgon med en massa tankar som kommer snurra.

Puss & Godnatt!

DAG 24 - Det här får mig att gråta

Kategori: Listor.

Finns en massa saker som får mig att gråta, speciellt nu.
Gråter ju nästan för minsta lilla och det är faktiskt ganska hemskt.
Men jag tror jag vet vad det beror på och det är det som gör det ännu jobbigare.


Men jag börjar gråta när folk är elaka mot varandra, när folk säger något fint till mig, när någon far illa, när jag blir rädd och för en massa annat.. Jag är en blödig person som alltid har lätt för att gråta, men nu gråter jag mer och mer, inte bara av olycka utan även av lycka.

29 November 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Nämen tjenare!

Natten har varit sjukt jobbig, Lilja ville inte sova & inte äta, och nu har hon sovit i snart 2 timmar under dagen. Men har fortfarande inte ätit bra. Älskade barn! ♥
Får ta upp det med BVC när jag ska dit idag.

Men har ingen tid nu, ska snart väcka Lilja och klä på henne fort för att sen åka till Sickla Hälsocenter.
Vi hörs!

DAG 23 - Det här får mig att må bättre

Kategori: Listor.

  • Min dotter & pojkvän
  • Mina föräldrar & bröder
  • Mina vänner
  • Resa runt i Sverige / världen.
  • Härliga människor
  • God mat
  • Fina komplimanger.
Listan kan egentligen göras hur lång som helst, men här har ni några av dom sakerna som får mig att må bättre.

Dags att sussa.

Kategori: Mammalivet

22.14

Kategori: Mammalivet

God kväll!

Nu har jag nyss tittat klart på Mitt stora feta syrianska bröllop, så himla vackert och tårarna rann ner för kinden. Har ju blivit riktigt blödig på senaste tiden, gråter nästan till allt och det börjar nästan bli jobbigt.
Sitter och smsar med Amar just nu, saknar min älskade så sjukt mycket!
Men förhoppningsvis träffas vi snart och då ska det bli en massa mys och pussandes på honom.

Lilja är på litet gnälligt humör såhär på kvällen, har vaknat två gånger och gråtit hysteriskt. Hon fick mat och jag gav till och med en Alvedon då hon kändes varm, lika bra att vara på den säkra sidan, vi ska ju ändå ner till BVC imorgon för att gå på läkarbesök men innan dess MÅSTE jag ringa ett superviktigt samtal till ett ställe, gör jag inte det så kan det hinna bli försent och det får det inte bli.

Vad har ni haft för er denna Måndagskväll?

Finlandsresan.

Kategori: Resa

Torsdag: Spenderades ju på båten, där Nova sprang runt och lekte i lekrummet och sen fick hon även se en glimt av Ville Viking och därefter ta en Ville Viking drink, som uppskattades.

'

Fredag: Vi åkte av båten och hade en väldigt spänd Nova, då hon var så spänd på Finland, hon hade ju redan hört folk prata "konstigt" och inte som oss. Väl framme i Borgå/Porvoo så gick vi till min Farmor direkt och sen tog vi oss en sväng ner till Borgå stad där vi tittade i lite butiker, samt även åt på Finlands motsvarighet av Mcdonalds Hesburger. Efter att vi gått runt i stan, och var tillbaka hos min Farmor var vi inte där lång stund för ens vi åkte till min faster Babi och plockade in oss för att sova där.


Lördag: Dags för Rosa's begravning, det var så mycket känslor och tårar. Det värsta var nog att se min Farmor gråta och alla mina kusiner. Men vi klarade oss igenom det tillsammans. Efter begravningen blev det fika hos Farmor, vi åkte därifrån hem till Babi för att Annmari skulle komma med Benjamin och hennes man och hälsa på oss och sen blev det vidare ut till Liljendal och spela lite poker tillsammans med Pappa, Martin, Frank, Daniela, Linda, Bosse, Miinna och deras vänner.



Söndag: Vaknade hemma hos Frank och vi drog därifrån efter 3 timmar, vi åkte till Borgå först och dom åt pizza och sen gick vi upp till min Farmor och satt där och pratade tills Pappa & Mamma kom med Lilja & Nova och därefter så blev det att bege sig till båten, och på båten hände ingenting förrutom att Nova var i lekrummet och var med på godisbingo och lekte lite, och sen tog vi även en cola vid Fun club innan det var dags för att sova. Det gungade som satan på båten, men det var ingenting som direkt gjorde en rädd, utan det var mest jobbigt att gå för det gungade så mycket.

28 November 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hello people!
Har inte hänt så mycket här hemma idag, vi har packat upp oss och bara tagit det lugnt, vilket har varit så otroligt skönt, tog även ett bad vid fyra och bara låg och tänkte på alla livets gåtor. Nu på kvällen åkte jag och Pappa en snabbis och handlade mat till Lilja, så att hon har för en hel månad. Känns bäst så, än att gå och handla några gånger i månaden, bättre att handla allt direkt.
Nu ska jag lägga in alla bilder på datorn, och sen kommer det ett inlägg om allt som Finland gav på, ett bildinlägg skulle jag tro.
Hej så länge!

mobilbloggning

Kategori: Mammalivet

Hejhej! Ville bara uppdatera och säga att jag är hemma nu. Eftersom det var mer eller mindre storm när vi åkte hem så gungar det fortfarande inom mig. Men mer om resan och det vi gjort när jag ätit och Lilja sover för natten. Puss

DAG 22 - Det här upprör mig

Kategori: Listor.

  • Kvinnomisshandlare.
  • Mördare.
  • Våldtäktsmän.
  • Mobbare.


Listan kan göras lång, men dom här fyra sakerna är dom sortens människor är dom som upprör mig människor, har dom inget hjärta alls? Jag börjar tveka. Finns ju många som saker som upprör mig också, som att någon tar sista toapappret och inte säger till, och massa andra småsaker.

DAG 21 - Ett annat ögonblick

Kategori: Listor.

Det andra ögonblicket jag valt att skriva om är när jag, Natalie, Mamma & Brittis åkte med Birka Paradise i början av November förra året. Jag och Natalie hade sett framemot det som fan, trots att typ hela förra sommarens underhållning var kryssning, kryssning, kryssning. Men hur som. Vi hade sett framemot den, eftersom vi skulle fira Natalie's födelsedag & inte brukar åka Birka Paradise då man måste vara 23 utan vuxet sällskap. Vi började kvällen i hytten och avslutades på dansgolvet, men både jag och Natalie var för fulla så vi gick ut och rökte cigg på cigg, jag ville dansa, det var min låt, men Natalie ville vänta en stund och på något höger eller vänster lyckades vi bli osams över det och jag gick ner i hytten och var arg, riktigt arg var jag. Jag väntade på henne men hon kom inte tillbaka, utan hon hade fortsatt festa. Dagen efter vaknar jag upp av att Natalie väcker mig och frågar mig efter leggings och resten är historia. Jag som verkligen hade bestämt mig för att få en riktig jävla ursäkt ifrån henne innan jag ens pratade med henne, såg bara på henne och insåg att det var kris när hon frågade efter leggings och i den sekunden så var allting som bortblåst, allt bråk från dagen innan var borta och resten av kryssningen var hur underbar som helst & vi hade det superkul. Hur sur jag än vill vara på henne ibland, så behöver hon bara titta på mig, på ett speciellt sätt för att få mig att brista ut i skratt. Låter kanske som att vi aldrig pratar ut om tjafsen vi har, men det gör vi och nu på äldre dagar har vi blivit äldre på det och det är faktiskt något jag uppskattar mer och mer.

I love you my dear friend!

DAG 20 - Den här månaden

Kategori: Listor.

Den här månaden har gått otroligt fort, Nova blev 5 år, Lilja blev 5 månader, Noah blev 9 månader, Rosa dog, Älsklingen har jobbat som på som en tok, Farmor fyllde 78 år, funderat över en del saker och än är inte månaden slut, utan den avslutas med underbara Finland, som vi är just nu denna sekund. Underbara November!

DAG 19 - Detta ångrar jag

Kategori: Listor.

Finns egentligen massa saker jag kan skriva här och säga att jag ångrar, för jag tror inte jag är ensam om att säga att vi alla någon gång gjort någonting dumt i livet, och inte bara en gång kanske utan fler gånger och så är det i mitt fall. Jag har gjort saker som jag idag ångrar, men som ändå hjälpt mig påvägen och gjort mig till den starka kvinna jag är idag, men det finns EN sak som jag ångrar så otroligt hårt och som jag tänker på än idag, jag får ont i hjärtat när jag tänker på det, det gör så ont i mig, att JAG behandlade någon så illa som jag verkligen gjorde. Tänker inte gå in på vad det handlar om, för det har jag tagit upp i min blogg för något år sen & visst inlägget är raderat, men Therese vet vad det handlar om & det är väl ändå huvudsaken. Jag ångrar så otroligt mycket att jag behandlade dig som jag gjorde, att jag inte tänkte på dina känslor. Jag var en så otroligt dålig vän, och skulle jag kunna få det ogjort, så skulle jag inte ens tveka utan ta den chansen. Du har alltid behandlat mig väl, aldrig varit en elak vän, du fanns där och stöttade mig, fick mig att må bra, men ändå gjorde jag som jag gjorde. Trots att det är en sak som jag ångrar så hårt & önskar att aldrig hade hänt så måste jag nog ändå säga att jag lärt mig en del saker av det hela, det första är att aldrig aldrig någonsin behandla en människa så elakt igen, speciellt inte någon som jag älskar och mer eller mindre såg mer som en syster än vän. Finns så mycket mer jag har lärt mig och tro mig, jag kommer aldrig göra om samma misstag. Kanske tycker en del av er att det är konstigt om jag säger såhär: Men jag tycker inte att det är konstigt att jag och Therese pratar idag, eftersom hon är en sån fin människa & trots att hon aldrig kommer förlåta för vad jag gjort, så är hon ändå inte den människan som långsiktigt vill skjuta en människa i huvudet, hon är inte ens den människan som vill skjuta någon i huvudet, klart att hon varit arg & vi inte har pratat, det tog ett år tills vi började prata igen & för det jag gjorde mot henne är det egentligen ingenting, men jag är så oerhört tacksam och glad över att hon valt att prata med mig, bara den lilla saken bevisar vilket varmt hjärta, vilken varm själ & vilken jävla underbar person hon är!
FÖRLÅT!

24 November 2011.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Är så sjukt stressad så har egentligeninte ens tid att blogga men tänkte vara snäll mot er och uppdatera er lite fort. Dagen har bestått av att springa runt som en galning och plockat ner allting som ska med och även plocka runt omkring i hemmet också, och än är vi inte ens klara.

Men nu ska Nova spela på min dator innan vi ska bege oss.
Så vi hörs när jag är tillbaka i guess.

DAG 18 - Min favoritfödelsedag

Kategori: Listor.

Att välja ut en favoritfödelsedag är nog det svåraste, för jag har älskat alla mina födelsedagar på olika sätt, alla har varit fina på sina egna vis. Dom när jag var små, just för jag var liten & kunde äta hur mycket godis som helst, just på denna speciella dag, sen hade vi tonårens födelsedagar som jag fick göra lite som jag ville på, men hade någon gång en fest, men annars så var det inget märkvärdigt men det var just för jag ville ha det så. Så jag tycker det är svårt att välja någon favoritfödelsedag, men måste det vara någon så måste det vara när jag fyllde 20 och 21, då hade folk verkligen engagerat sig i att fira MIN dag och det gjorde mig oerhört glad. 20 års dagen hade jag hemma fest, hade bjudit in några vänner, en del sa att dom skulle komma men dom kom inte, men jag sket i det och hade jätte trevligt. Natalie hade köpt en tårta till mig, jag åt den dock inte själv utan alla gästerna som kom fick ju självklart smaka på den, för den var enorm, haha. Vi dansade och sjöng och skulle ha slutat festen vid 02.00 men tror inte festen slutade för ens vid 04.00 på morgonen, då vi var en del folk som deckade i mitt rum. 21 års dagen firades ju bara med en massa grabbar som jag och Älsklingen min känner, men den var helt awesome ändå, eller Rina kom ju förbi och hon är ju en fantastisk människa som jag verkligen inte kan göra annat än att tycka om. Men annars så var det bara killar som var fulla och sjöng arabiska låtar medans jag satt där nykter och skratta med dom och hade en otroligt fin födelsedag. Jag undrar hur min 22 års dag blir, haha. Jag har hört att folk sprider planer för den redan, så den kanske blir den bästa någonsin.

Kommer ha svårt att sova.

Kategori: Mammalivet

Blir nog till att börja packa redan idag, då jag blir som ett litet barn på julafton när jag ska iväg till Finland eller övriga världen, ganska sjukt att jag känner mig exalterad över att åka till Finland inte bara för att det är vårt grannland, utan för att vi ska dit i största hand för att gå på begravning och sen lär väl en del trevligheter även också ske, då ingen av mina kusiner har träffat Lilja i verkliga livet & jag tror hon kommer vara så himla nyfikna på dom allihop och sen har ju jag bara träffat lilla Benjamin som föddes i Maj en gång förrut, ska bli kul att sysslingarna får ett första möte också. Så trots omständigheterna får jag nog vara glad över att få komma iväg lite.

Bilder från igår & idag.

Kategori: Mammalivet

23 November 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hello again!

Efter att jag vikt ihop kläderna som skulle vikas, så kom Lilja & Mamma tillbaka och därefter så blev det att inta soffläge en stund, var ju helt död i kroppen och ville bara sova någon timme, men icke det inte. Blev till att laga lunch till mig & Mamma, innan det var dags för henne att åka på ett möte.

Efter att hon hade åkt, så busade jag runt lite med Lilja.
Hon är ju så himla kittlig, så kittlar sönder henne och får höra hennes underbara skratt, hon skrattar och ler och hoppar runt i mitt knä för att det inte ska kittla så mycket och för att jag ska sluta.
Prinsessan då! ♥

Men efter ett tag ringde Mamma och vi åkte in till Centralen för att möta henne, vi gick till Apoteket och köpte både Alvedon och Nezeril ifall Lilja blir sjuk under tiden vi är i Finland, även fast dom har Apotek i Finland också, men då behöver jag inte tänka på den kostnaden i Finland och ha mer koll på min ekonomi.
I'm a smart girl, haha!

Efter Apoteket så blev det ner till Forex för att växla pengar, köpte även Comviq kompis 195 så att jag kan smsa min älskade älskling som kommer vara hemma i Sverige under hela mitt resa, ringa kommer ju bli lite svårare, men jag ska göra så gott jag kan med den saken.

Vi åkte hem och Lilja var på världens grinigaste humör, hon var övertrött och ville inte sova, inte äta, inte sitta, inte ligga.. Ja ni förstår, hon ville ingenting. Men till slut somnade hon och har sovit sen dess.

Martin är här nu och jag håller på att torka hans kläder i torktumlaren, snäll syster som jag är. Har ju ändå inget bättre för mig och jag tror inte jag kommer kunna sova så bra inatt.
Har ju inte packat ner någonting, så det känns lite surt faktiskt men får göra det imorgon, trots att jag har tusen andra saker jag också ska göra imorgon.

Nej, nu ska jag spela lite Cityville.
Vi hörs senare!

DAG 17 - Mitt favoritminne

Kategori: Listor.

Jag har så många minnen att välja mellan, och kan väl egentligen säga att jag har haft sjuka kvällar tillsammans med tjejerna och en del av alla händelser vi gjort ihop kommer alltid vara en del av mig, då den delen hjälpt till och skapat den människa jag är idag. Men det är inte så att jag har haft tråkigt med dom, och att inte dom delarna även dom är mina favoritminnen för det är dom, men ett speciellt minne som jag aldrig kommer glömma, ett speciellt möte som jag aldrig kommer glömma, var när jag träffade Amar..

Jag hade åkt till Gävle för att träffa Kajsa, hon hade träffat en kille och hon pratade bara om honom, och jag var så himla glad för hennes skull, vi gick hem till Wicktoria och M den första kvällen eller först satt vi hos hennes syster Nicole och därefter gick vi till Wicktoria och M. Killen hon hade träffat skulle vara där, dom försökte få dit hans bror men han vägrade komma och hade bättre saker för sig. Men dagen efter så hade det planerats att vi skulle gå till David på kvällen och då skulle Kajsa's kille's bror vara där, och det var han. Vi började väl prata och jag tyckte han var fin från början, men tänkte inte på att hitta en kille åt mig, och när han frågade flera gånger om vad jag hette och varför jag inte drack alkohol började jag fundera över om han var senil eller något, haha.
Men hur som helst.. Kvällen blev som den blev, Amar frågade efter mitt nummer och han smsade direkt, och skrev Hej! Vad fin du är. Kall som jag oftast varit mot killar så sa jag bara tack och tänkte inte mer på det, vi gick hem för att sova. Kajsa & O sa men smsa hans bror och säg att han ska komma så blir det roligare.
Jag vet inte varför jag gjorde det, men jag gjorde det och vi låg och pratade heela natten lång tills jag somnade in i hans famn.. och det var där vår saga började.

mobilbloggning

Kategori: Mammalivet

Hejhej kära läsare! Uppdaterade inte igår eftersom det fanns en del att göra hemma. Jag började tvätta vid ett på dagen men blev inte klar meed all torkning och sådär för ens vid tio påå kvällen och medans tvätten häll på i masknerna så diska, städa och plockade jag undan. Kvällen bjöd på Desperete Housewifes och därefter så blev det att prata med Älsklingen min som dock var helt död och till råga på det skulle upp vid kvart i fyra på morgonen. Min älskade! Idag vaknade jag och Lilja vid halv fem och det var väl inte det roligaste jag visste men var bara att kliva upp och umgås med min fina älskling. Nu är hon med min mamma och lämnar Nova på dagis och jag ska egentligen vika tvätt men tog mig en paus och loggade in på bloggen via mobilen så ni fick er en uppdatering. Jag ska försöka uppdatera innan jag åker imorgon men eftersom allting börjar bli klart här så tror jag att jag hinner uppdatera en del ikväll. Har ju en massa saker att berätta för er egentligen. Men nu ska jag fortsätta vika kläderna som jag tvätta igår och sen ska jag packa Nova och Lilja's väska inför imorgon och sen får vi se hur dagen fortsätter.. Vet iallafall att jag måste åka till Forex och växla in pengar och även gå förbi Apoteket ifall Lilja skulle bli sjuk under tiden i Finland ska nog även handla lite annat också. Ok, jag lovar er här och nu att ni får en uppdatering ikväll. Så vi hörs alla fina läsare där ute!

Hallå, mina läsare?. VAKNA!

Kategori: Hate me or love me.

Vad händer? Förrut var ni ju ett gäng som kommentera och jag blev nästan alltid lika glad av att logga in och se att ni kommenterat, ibland var det dryga kommentarer men det är nästan så jag saknar dom kommentarerna, haha. Älskar att få kommenterar där ni undrar saker och ting, när ni ställer frågor.
Hallå!?! Ser ju på statistiken att ni fortfarande läser ju.

Yihoo!

Kategori: Mammalivet

Imorgon blir det till att hämta världens bästa Nova ifrån dagis.
Lär mysa en himla massa med henne & Lilja, och sen är det ju såklart att tvätta.
Men först så ska jag ner till Mamma's jobb för att sen plocka upp Nova.
Väl hemma blir det mysfaktor 10, och därefter tvättning av allas kläder.
Jag skiter nog i tvättstugan och kör med maskinen här hemma, är ju mycket smidigare då.
Då slipper jag att springa emellan och tänka på Lilja's sov och ät tider.

Det negativa är att jag alltid tvättar halva nätterna när jag tvättar hemma, och det lär det väl bli imorgon också, så jag är helt färdig på Onsdag men då är det bara att få i sig nya krafter för att städa och åtminstone packa klart Lilja's väska inför Finland.

Även fast det inte låter som mycket saker att göra, så vet jag att det är flera saker jag har glömt och även fler saker som kommer dyka upp både imorgon och Onsdag.

Ska försöka blogga så mycket jag kan.

Teknikens under.

Kategori: I'm asking you.

Jag lyckas inte med att ladda ner serierna, och jag fattar seriöst inte varför.
Är det något annat program man behöver i datorn för att ladda ner?
FAAAN att inte min karl var här nu och kunde typ fixa det här åt mig.
Vill ju titta på en massa serier, plus att jag tänkte om man tog med sig datorn till Finland, har jag ju massa trevligheter att titta på där innan läggdags och på båtresan men det lär ju skita sig nu.
Jag kan ju datorer, hur man startar dom och får dom att fungera igen och sådär, men när det gäller program i datorn som man behöver för att t.ex ladda ner film, då funkar det inte.
Någon som kanske kan hjälpa mig och som vet om det behövs något mer program och vart man hämtar det programmet i såfall.?!

Bara en liten sak..

Kategori: Mammalivet

Imorgon fyller min Farmor år, min älskade Farmor och på Fredag träffar jag henne!
Gud jag har längtat ihjäl mig efter henne, min klippa!

DAG 16 - Min första kyss

Kategori: Listor.

Min första riktiga kyss och då räknar jag inte med ryska posten eller såna skit kyssar, utan verkligen den första riktiga som inte var planerad och jag blev hur chockad som helst när den kom. Men jag var 15 år gammal & det kanske var sent enligt många, men om jag ska vara ärlig önskar jag att jag hade väntat ännu längre.

21 November 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hallo!

Lilja
& jag har legat ocb myst hela dagen.
Hon har legat och skrattat och pratat med mig om vart annat, hon var även lite bökig när hon skulle sova på dagen, hon vägra att sova i sin säng och när jag väl plocka upp henne i min famn så somna hon på stört, och det resulterade i att min prinsessa låg och sov i mina armar under hela Sjunde himlen & Hem till gården.
Hon vaknade där efter och var på bra humör igen.


Kvällen har bjudit på korvstroganoff med ris (som jag lagade) och sen att gå ner och handla lite och nu har man precis kollat klart på Mitt stora feta syrianska bröllop. Fyfan vilka tårar man kan få alltså, såna glädjetårar, vill ju även jag gifta mig, fast med en massa annat roligt "svenskt".
Nu ska jag försöka ladda ner lite gamla serier, typ som Andra Avenyn, Vita Lögner, Vänner & Fiender med mera och fortsätta min kväll med en massa serie tittande.
Hur har er Måndag varit?

Lilja hälsar:

Kategori: Mammalivet

ftu§ 2QQAE4SVKK





Nu ska jag försöka få Lilja att somna om, men lät henne sitta i knät på mig och vara lite glad framför kameran och även låta henne vara glad genom att trycka på tangenterna.
Men nu är det slut på det roliga och vi ska sova.

Hörs imorgon!

Håll hårt i din goda vän, där ute finns det gott om ormar..

Kategori: Dagens låt.

Vad vore jag utan dig?

Kategori: Mammalivet

Nu har jag och Mamma nyss tittat klart på Beck - Enslingen.
Lilja ligger och sover men lär vakna snart för en måltid med ersättning.

Imorgon blir det att åka till Nacka Forum och gå till Försäkringskassan, och lämna in lite papper som ska lämnas in och efter det så blir antingen hem och titta på Hem till gården för att sen gå ner till Mamma's jobb och luffa runt där medans hon jobbar, eller så blir det att åka ner dit direkt.
Får helt enkelt se hur dagen urartat sig imorgon.

Nu ska jag lyssna på den här låten som jag hittade bara för någon dag sen och orden som hon sjunger, är verkligen dom orden jag känner för Amar.

DAG 15 - Mina drömmar

Kategori: Listor.

Jag har både realistiska och orealistiska drömmar, men har valt att såklart skriva om dom realistiska drömmarna, dom som kan gå i uppfyllelse genom att kämpa och ha tålamod.
  • Bra ekonomi
  • Ta körtkort
  • Lilja ska må bra
  • Gifta mig & skaffa fler barn
  • Bo i en fin lägenhet med alla mina barn och man.
  • Hitta ett bra och roligt jobb.
Det var lite av mina drömmar.

Words!

Kategori: Hate me or love me.

För att förstå sin framtid, måste man kunna sin historia.


Min trollunge! ♥

Kategori: Kärlek

Jag älskar dig!

20 November 2011 Söndag.

Kategori: Resa

Hello peeps!

Har haft en underbar helg i Gävle, umgåtts med Älsklingen's släktingar den mesta delen och jag bara älskar det, vi åt mat där och bara avnjöt hur underbart livet är, jag blir så glad i närheten av dom, för man driver om allt och inget typ och det gör mig så himla glad. Hände en del tråkgheter också, men det var ju tack vare en helt annan grej, som jag inte nämner i bloggen. Träffade även Wicktoria och M och förmodligen kommer Wicktoria hit med hennes söta och underbara dotter så vi går med henne och Nova Disney On Ice, det är ju roligare för dom om dom går med folk i deras egna ålder också. Men vi måste snacka mer om det direkt när jag kommer hem ifrån Finland så att vi kan boka.

Åkte hem ifrån Gävle idag vid 13.15, var tvungen att åka så tidigt för att alla andra bussar var fulla med folk. Men ganska skönt är det ändå att åka när det är ljust ute och man inte känner att natten närmar sig, för då blir jag ju så trött och vill sova .

Hade fått med mig en påse med mat hem ifrån Älsklingen's moster som jag och Mamma avnjöt när vi väl kom hem, vi åt och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag försökte få Lilja att sova, men då hon blivit övertrött och bara skrek och skrek tog det ett tag innan hon somna, rättare sagt nästan två timmar.

Jag tror att hon börjar känna att tänder är påväg och det är därför hon beter sig som hon gör och på all smärta så försöker hon sätta sig upp och det tar inte lång tid innan hon gör det, men med tanke på all övning som hon har gjort, så ser det även ut som att jag har en liten trollunge som kryper snart.

Men nu ska jag dricka min coca cola light och sen vänta tills klockan slår 20.00 för då börjar eller vad det nu heter och det vill jag ju inte missa.
Vad har ni gjort denna helg och hur kommer ni avsluta helgen?

Puss & Kram!

DAG 14 - Vad hade jag på mig idag?

Kategori: Listor.

Vitt linne och över det en svart genomskinlig tröja, med svarta leggings ifrån KappAhl.

älskade gävle

Kategori: Resa

Kom fram till Gävle runt fyra och Älsklingen kom då och lämna nyckel så man kom in. Lär inte uppdatera så mycket under tiden här men ska försöka skriva någonting iallafall. Men min Älskling och jag brukar uppskatta att bara vara med varandra. Aja vi hörs!

DAG 13 - Den här veckan

Kategori: Listor.

Den här veckan har varit en lugn vecka, den började med att Lilja skulle på läkarbesök och kommer avslutas med en lugn men härlig helg i Gävle..

18 November 2011 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Hej mina kycklingar!

Gårdagen slutade med en massa kaos och ett himla dåligt humör, men sånt är livet ibland och efter att ha fått sova i någon timme kändes allt bra igen, men är fortfarande irriterad över hur en viss människa beter sig, men den människan vet exakt själv vad jag känner & det är ingenting jag tänker trötta ut er i bloggen med.

Vaknade idag vid halv sex för Lilja ville upp då, hon åt mat och bökade lite men sen somnade prinsessan om igen, till ungefär klockan halv tio. Kände mig helt utvilad när jag vaknade.

Har hunnit äta lunch och duschat och även lagt ihop en del kläder som ska med.
För vi åker ju till Gävle idag, så jävla underbart men är bara där tills på Söndag för att på Måndag blir det Försäkringskassan och tvättstuga på Tisdag och på Onsdag ska jag försöka träffa Lotta & Noah om dom kan, och sen på Torsdag så åker vi ju till Finland och då lär det inte bli så mycket mer än att packa i ordning allting som ska med och invänta mina bröder.

Nu blir det lite Cityville och sen Hem till gården och därefter blir det snabbt till Centralen för att åka mot mitt älskade älskade Gävle och umgås med Älsklingen min och kanske även lite annat folk.

Peace out!

GRATTIS!

Kategori: Kärlek

Grattis Brittis på födelsedagen, hoppas du får en underbar dag!

Dåligt avslut på dagen.

Kategori: Mammalivet

Jag är så sjukt besviken på precis allt just nu.
Jävla skit helvete!
Avslutar denna dag med ett otroligt dåligt humör.
Hoppas på en bättre dag imorgon!

22.55

Kategori: Mammalivet

Åkte ner till Sickla med Pappa för att skaffa oss en varsin Bingo lott, gick in på ICA Kvantum där var dom slut, Willys och där var dom också slut, Direkten och även där var dom slut, och även utanför stod det en kille med bingolotter tills Söndagen och det ville jag ju inte ha, åkte förbi Statoil men dom hade inte heller och då gav vi upp.
Så blev inget spelande av Bingo lotto för våran del här hemma, men vi tittade ändå på det, då jag verkligen älskar Leif Loket Olsson och har gjort det inprincip hela mitt liv..
Men får bli att spela på uppesittarkvällen istället, som har blivit mer som en tradition här hemma, ska bli himla kul och förhoppningsvis så blir det som jag vill den kvällen.


Men nu ska jag snart plocka ihop tvätten som jag ska tvätta och sen även kolla igenom lite kläder om dom ska vara kvar eller kastas iväg.
Uppdaterar senare!

DAG 12 - I min handväska

Kategori: Mammalivet

Det är inte varje dag som jag använder handväska men varje dag när jag går utanför dörren så tar jag med mig, mobil, cigg, leg, bankomatkort, läppsyl och i vanliga fall nycklar men dom är borta så har inga nycklar för tillfället.

17 November 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Idag har jag typ bara sovit och sovit, Lilja har varit hos sin pappa hela dagen så jag har passat på att sova, men tyvärr lär jag ju somna sent inatt och allt blir förgäves igen, eftersom jag sovit i tre timmar & skulle gärna sova längre, men eftersom Lilja kommer hem snart är det dags att vakna och börja diska.

Ikväll blir det torksfilé med ris.
Måste även se till att fixa någon sås.
Hatar ju att äta torr mat.

Ikväll vill jag spela bingo lotto, och se alla gamla programledare.
Men har ju ingen lott, så får se om Pappa kanske kan köra mig ner till ICA Kvantum för att handla en, för jag vill ju verkligen vinna typ en resa eller något annat skojigt, blir nog glad om jag får en ny lott.

Laater!

Play

Kategori: Dagens låt.

Kände mig lite nostalgisk såhär på kvällen..

Svar till Anonym.

Kategori: Hate me or love me.

Anonym om 14 November 2011 Måndag:

Om du och din kille älskar varandra så väldigt mycket som du säger att ni två gör, varför flyttar du inte hem till honom, din kille? Vill inte han bo tillsammans med dig?




Svar: Vi har tänkt på att flytta ihop många gånger och i framtiden hoppas jag att det blir så. Men det som gör att VI inte bor tillsammans nu är inte för att vi INTE älskar varandra så väldigt mycket som jag säger att vi gör eller för att han inte vill bo med mig, utan snarare för helt andra grejer, som att vi vill hitta rätt lägenhet och det är inte det enklaste. Vi pratar väldigt mycket om det för tillfället och även fast vi vill att det ska ske imorgon så går det inte alltid till så, för VI har inte bara oss själva att tänka på utan även min dotter Lilja, och därför så flyttar vi inte bara pang boom för det är en del saker att ordna med först & PLUS att vi är lite oense om vi ska bo i Gävle eller Stockholm, och även det vill vi klura ut så vi inte flyttar och sen en månad senare vill flytta igen. Hur mycket man en vill saker ibland, kan man inte alltid få det. Jag har många gånger i mitt vuxna liv inte riktigt tänkt klart, men den här gången tänker jag klart och vill göra det som är rätt för oss tre tillsammans.


16 November 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Idag har det inte hänt något speciellt, har tittat på Hem till gården och bara umgåtts med min Mamma. Vi har pratat en del, det ända positiva med den här dagen är att vi alla kommer iväg till Finland, är så himla glad att få åka dit och ta ett farväl, kanske låter sjukt att säga att man är glad över det, men hade mått sjukt dåligt om jag tvingats vara hemma, för ekonomin sa ifrån. Men jag har räknat inte bara en gång utan flera gånger på om jag klarar mig denna månad om jag åker till Finland, och det gör jag.

Men hur som helst..
Vi bokade resa och ringde ICA för vi vill ha ett tredje kort och därefter har jag varit nere vid ICA och även åkt iväg med Pappa till hans gamla chef Pentti och även plockat upp Martin i Huddinge och även åkt förbi Johan's jobb i Skanstull. Det har varit en händelserik men ändå tråkig Onsdag och den lär faktiskt inte bli roligare, haha.

Lilja ligger och sover, och jag sitter framför datorn och dricker coca cola light och har nyss spelat min dos Cityville för idag, och nu har jag ingenting att göra, bara tråka runt på en massa hemsidor.
Men ska nog söka lite lägenheter i Gävle och läsa angående att börja plugga.

Laaaaater!

GRATTIS!

Kategori: Kärlek

Idag blir min guldklimp hela 9 månader.




Noah, du börjar bli stora killen nu.
Älskar dig då, nu och föralltid, kommer alltid stötta dig & finnas här för dig.
Glöm aldrig det.
Faster's guldklimp! ♥

DAG 11 - Mina syskon

Kategori: Listor.

Jag har tre äldre bröder som heter Mattias, Johan och Martin.

Mattias är 32 år och bor tillsammans med hans tjej Julia någonstans i Stockholm, har inte någon kontakt med varken han eller hans tjej idag och det är otroligt synd tycker jag, men en del saker har hänt som gjort att det blivit så och lär förbli så också och vet inte ens om man kan se oss som syskon längre.

Johan är 26 år och bor i Flemingsberg tillsammans med min andra bror.
Han har en son som är född den 16 Februari 2011, och han är min lilla guldklimp.
Johan jobbar på Hemköp.

Martin är 23 år och bor som sagt även han i Flemingsberg tillsammans med Johan.
Han jobbar som kock på ÖK.

Bortsett från Amar, så är Johan & Martin mina bästa vänner.
Dom kan jag prata med om allt & dom dömer aldrig mig, dom ger mig alltid råd, kanske inte alltid dom snällaste råden men det är trots allt bra råd, dom två är mina förebilder (i vissa fall).
Jag älskar mina bröder & varje gång någonting händer dom så blir jag ledsen och orolig, det kan vara en liten grej men den gör mig så himla orolig, jag är så rädd att förlora dom, är så rädd att förlora Johan och Martin.

Nu är det bestämt att det blir ...

Kategori: Resa

Finland den 24:e November, för att ta farväl av allas vår älskade Rosa men även för att träffa mina underbara kusiner, kusinbarn, farbröder och fastrar men framför allt Farmor. Ska bli så skönt att få komma bort en sväng ifrån Sverige. Trots att det bara är till Finland, men att få höra finlandssvensk dialekt, att få känna luften i Finland, att få träffa inprincip hela min släkt på Pappa's sida, att få umgås med viktiga människor i mitt liv, tyvärr så kunde inte Älsklingen min följa med, vill ju att han skulle följa med så att alla kunde träffa honom, men han, jag och Lilja får åka någon annan gång.

Så nu är det en del att fixa inför Finlandsresan.
Fredag åker vi förmodligen till Gävle och stannar tills Söndag eller Tisdag, och sen blir det hem och tvätta kläder och börja packa inför Torsdagen, då vå åker till älskade älskade Finland.

Yesterday in pics.

Kategori: Mammalivet

Dagen började med att Lilja hade läkarbesök i Nacka Forum.


.. och fortsatte med en massa mys


och avslutades med risgrynsgröt & macka.

DAG 10 - Det här hade jag på mig idag.

Kategori: Listor.

Svart tunika & svarta leggings.
Säger som Therese, det är svårt att ta bild på sig själv.
Men lägger upp några webcam bilder, från när jag hade tunikan på mig idag.

Mobilbloggning.

Kategori: Mammalivet

Somnade direkt efter Mitt stora feta syrianska bröllop, men är vaken nu igen eftersom Lilja vakna och ville ha en omgång mat, hon håller på att böka runt & prata i sin säng  nu, men förhoppningsvis så somnar hon snart så även jag kan somna om och sova några få timmar till.

20.18

Kategori: Mammalivet

God kväll!

Nu har jag tittat på Svagaste länken och skulle egentligen ha tittat på Pengarna på bordet, men valde att sätta mig vid datorn och invänta mitt älskade program: Mitt stora feta syrianska bröllop, jag ska väl även ta och fixa dip snart för att äta det tillsammans med gurka. Det är verkligen det godaste som finns, vitlöksdip med gurka och ibland även paprika och morot.

Men hur som helst..
Eftermiddagen bjöd på att åka ner till ICA Kvantum tillsammans med Mamma & Lilja, vi väntade på Pappa där och sen handlade vi mat för flera dagar framöver.
Vi kom inte hem för ens vid halv sju på kvällen, och Lilja var hur trött som helst men ville inte sova, utan låg och vred och vände på sig i över en timme, men nu sover prinsessan och lär sova tills tolv eller något.

Men när vi var där nere planerade vi inför Rosa's begravning som är den 26 November. Vi får se om jag åker eller inte, jag vill åka men det hänger på en massa saker, och dom sakerna får jag svar på imorgon, därefter så vet jag om jag ska åka eller inte.

Efter Mitt stora feta syrianska bröllop, ska jag försöka hoppa direkt ner i säng.
Är helt slut idag, och ska ju även upp klockan sju imorgon, då Lilja ska till doktorn för en koll, då hon haft öroninflammation och påväg till öroninflammation en gång till efter det, så vill dom kolla upp nu när det inte finns några som helst symtom på att hon har ont, om det syns något i örat på henne.

Nej, nu ska jag fixa dip med mera.
Peace out.

DAG 09 - Min tro.

Kategori: Listor.

Finns inte så mycket att säga om min tro, jag är kristen och tror på gud.
Jag är både döpt och konfimerad i Nacka kyrka och to be honest så var det den bästa tiden i mitt liv, man kände en sån samhörighet till folket och till kyrkan, så när jag skulle välja om Lilja skulle döpas så behövde jag inte ens tänka på det, och vart var inte heller en svår fråga.
För mig är det viktigt att ha en tro, för då är man aldrig ensam.
Gud finns alltid med oss, men jag tror inte gud är en människa som sitter där uppe, jag tror gud är mer luften vi andas, han är överallt och ingenstans.

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Hur gammalt tycker ni att ett barn ska vara innan man har barnet varannan vecka?



14 November 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hello people!

Igår innan jag somnade så kollade jag runt på internet efter lägenheter i Gävle, vill ju så gärna flytta dit, älskar staden & älskar gästvänligheten men mest av allt älskar jag att det är så lugnt där, det är knappt någon stress, människor rusar inte genom staden, utan har ett lugn i kroppen som vi Stockholmare borde ta del av.

Lilja vaknade vid åtta på morgonen och fick i sig ersättning och sen somnade vi om, så himla skönt att sova ända fram till halv tolv, min Mamma väckte mig och jag gjorde i ordning köttbullar med makaroner & vitlökssmör och så åt vi lunch medans vi tittade på Hem till gården.

Efter Hem till Gården så ringde Älsklingen min, han hade nyss fått rast och sen började jag städa och plocka undan lite här hemma, är väl egentligen inte klar men tar resten snart.
Pallar'nte nu.

Nej, uppdaterar mer senare!

DAG 08 - Ett ögonblick

Kategori: Listor.

Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma är när min Pappa kommer in i mitt rum, natten till hans födelsedag, den 3 Juli 2008 och säger att man vet inte om Johan kommer överleva.


Han hade varit ute med några kompisar, vad som egentligen hände mer än det man fått berättat för sig, vet vi fortfarande inte exakt inte ens han vet exakt vad som hänt, han vet det man berättat för honom. Men han hade som sagt varit ute och påväg mot Slussen (ovanför Debaser) händer någonting, han tappar kepsen i vattnet och ska tydligen sträcka sig för att hämta den, men ramlar då ner från bron (som är ca 5 - 15 meter hög) ner i asfalten och sen ner i vattnet, en vakt från Debaser hinner se det här och hoppar i bara någon sekund efter att han landat i vattnet. Därefter vet vi att ambulans kom, han fördes till Karolinska sjukhuset i Solna, mina föräldrar åkte dit efter att dom väckt mig och sagt att han hamnat på sjukhus, ingen visste dock vad som hade hänt. Någon timme senare kommer Pappa hem och säger dom där orden som jag aldrig kommer glömma: Emelie, jag kom hem för att fråga om du vill åka till sjukhuset, för man vet inte om Johan överlever natten.

Jag visste inte hur jag skulle reagera, jag kunde knappt reagera, jag visste inte hur allvarligt det var, jag vågade inte fråga, jag klädde bara på mig tyst, satt mig i bilen och började åka mot Karolinska sjukhuset. När vi närmade oss sjukhuset, när jag såg sjukhuset så kände jag hur tårarna började rinna ner för min kind, jag var helt säker på att han var död, helt säker på att jag inte skulle få ett avslut, utan allting bara skulle vara över.

Hans kompisar som var med under händelsen satt där inne tillsammans med min Mamma och Martin, Pappa slog sig ner, dom bad mig äta en macka, för det var närmare frukost än natt nu.

Men jag kunde inte äta, kunde inte få i mig en tugga, ville inte äta.
Sprang ut därifrån, bara sprang och sprang.
Sprang ut och rökte, ville inte vara kvar längre.

Ingen visste fortfarande någonting när jag och Pappa kom tillbaka in igen, från att hade rökt, alla som satt i rummet försökte att le mot varandra, försökte att hålla humorn uppe, för Johan's skull.
Men ingen visste, och ovissheten var det värsta, att bara få vänta.

Efter några timmar får vi svar på att han lever, men läget är fortfarande mycket allvarligt och kritiskt. Dom kan fortfarande inte svara på om han kommer överleva.

Han bara låg och låg, fick hjälp med att andas, i över 4 veckors tid.
Mitt hopp kom efter 1:a veckan.
Egentligen visste man inte om han skulle överleva, man visste ingenting.
Men jag vågade hoppas, jag vågade.

Efter att han fått sig ett rum, hade en massa slangar på sig, Min moster, Mamma och Pappa hade varit där inne så tog jag modet till mig att själv gå in, gå in för att se min bror ligga där mer eller mindre livlös, fast ändå levande, gå in där helt ovetandes om det var sista gången jag skulle se honom i liv.
Jag stod och pratade med honom länge, bad honom kämpa för min skull, bad honom kämpa för våra föräldrars skull, bad till gud flera gånger om under tiden jag stod i det där sjukhusrummet.

Dagarna gick, och dagarna blev en vecka och det var då jag vågade hoppas, det var då jag vågade hoppas och tro att han skulle överleva, att han skulle klara sig och det var den dagen dom kom och sa till oss, att han kommer klara sig men att man vet inte än om han kommer ha en kort minnesförlust eller en lång, om det är så att han skulle undra vilka vi var, vad vi gjorde där, vem han var med mera.

Men vi fick svar ganska så fort vi gick in i rummet och pratade med honom, för han reagera på våra röster, reagerade på vad vi sa, och när han vaknade lite mer än 4 veckor senare så kom det stora beviset, han minns knappt någonting från kvällen den 2 Juli, dagen före hans födelsedag.
Men han minns oss, han minns hans liv, han minns sig själv.

Jag tackar gud för att han inte tog min bror ifrån mig den 3 Juli 2008, tackar gud för att min ängel fortfarande vandrar på denna jord. Johan, jag tackar dig för att du kämpade, för att du kämpade in i det sista & att du klarade dig, jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag förlorade dig den där dagen, tror inte jag hade klarat av smärtan, jag älskar dig och har gjort det sen min första stund på denna jord, jag är så tacksam över att jag har dig som bror, är så tacksam att du stöttat och funnits i mitt liv, är så tacksam över att du och jag är syskon!


Johan & jag - @ Nåtarö Midsommar 2010



Johan, Martin & Jag <3
Ni är min luft jag andas.

Pics from the weekend in Gävle.

Kategori: Resa

Jag sa ju att jag inte ville berätta så mycket om helgen, då den har varit underbar och jag vill hålla en del saker för oss själva, trots att man har en öppen blogg så känns det som att en del saker inte borde komma ut i bloggen och den här helgen är en av dom helgerna, inte för vi gjort något vi inte borde, utan för det vi pratade om, det vi bestämde och all den kärlek vi spred till varandra, jag vill hålla den mellan oss.
Inte dom roligaste bilderna, och inte alls dom bästa bilderna.

Fina flickor! ♥

Kategori: Kärlek

Ni är ljuset i mitt liv flickor! ♥

Suryoyo Jalla

Kategori: Dagens låt.

DAG 07 - Min bästavän.

Kategori: Listor.

Jag har 4 riktigt bra tjejvänner som jag verkligen älskar och bryr mig om, och som gör detsamma tillbaka. Vi finns där för varandra och både lyssnar och försöker ge råd, och hjälpa till.
Men jag kan egentligen inte kalla någon av dom min bästavän, för INGEN av dom vet allt om mig och då menar jag INGEN av mina underbara tjejer vet allt om mig, utan den som vet allt om mig är min Älskling, han vet mina innersta känslor, tankar, sår. Ja han vet allt och det känns så bra att vara med honom, känns så bra att inte behöva dölja att jag har en dålig dag, för att jag är rädd att förlora han, för att han ska få veta att jag kanske just för tillfället inte mår bra, känns så bra att han istället för att gå ifrån mig, verkligen stannar kvar och försöker trösta och hjälpa, känns så skönt att ha pojkvän & bästavän som han. ♥

Mitt liv ♥

Kategori: Kärlek

Mitt liv, min skatt, min dotter!

Du är besviken ..

Kategori: Hate me or love me.

Jag förstår att du är besviken på att jag inte kommer och hälsar på, att jag har sagt flera gånger att jag kommer komma. Dagen då jag tänkte komma, blev inte riktigt som jag hade tänkt att den skulle bli. Allting blev ganska fel den dagen, och önskar att det inte blev så. Att promenera hem till dig är för svårt för mig, jag hittar inte, utan för att komma till dig behöver jag skjuts och skjuts kan jag få när Älsklingen min kan köra.
Men förstår som sagt att du är besviken, men du som bor i staden och som hittar.. Varför inte komma och hämta mig i stan eller någon annanstans så promenerar vi till dig tillsammans någon dag.
Det finns lösningar på allt, men precis som du inte hittar överallt när du är i Stockholm, hittar jag inte överallt i Gävle, speciellt inte och promenera, då vi oftast åker bil runt om i Gävle.
Med detta sagt så vill jag bara att man är alltid två om saker, man bråkar inte med sig själv utan med en annan människa och båda människorna kan ha olika syn på problemet och det är just det som det är i detta fall, du anser att jag är problemet, jag är problemet eftersom jag inte kommer och hälsar på. Men jag anser att vi båda är problemet, då vi inte tar tag i det hela när jag väl i där och t.ex mötts upp och promenerar tillsammans. Så döm inte bara mig i det hela utan försök komma på en lösning till allt, och är jag inte villig att möta upp dig för att promenera när jag väl är där, anser jag att du har mer än all rätt att bli besviken & arg och ledsen med mera på att jag inte kommer och hälsar på hemma hos dig.

Dagens fråga.

Kategori: Frågestund

Min favoritlåt för tillfället måste nog vara Av Längtan till dig .

DAG 06 - Min dag.

Kategori: Listor.

Eftersom det var i Fredags som Dag 06 och Min dag skulle presenteras, så presenterar jag fredagen lite smått och gott här. Dagen började med att vi åt frukost hos Älsklingen's kusin med fru, och därefter så gick vi hem. Dagen spenderades framför datorn och även framför tv:n medans Älsklingen min var på jobbet, när han kom hem tog vi bussen till stan för att köpa lite grejer och därefter blev det hem för att fixa i ordning inför kvällen. B, T & A kom förbi och även Älsklingen's kusin med hans fru, vi tog oss vidare till Interpool och hade det riktigt riktigt trevligt, spelade biljard och skattade. Var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde i Fredags.
Efter Interpool blev det en snabbvisit på Mcdonalds, då en del ville ha hamburgare och knappra i på vägen hem, smakade lite av en cheeseburgare och den smakade VERKLIGEN INTE gott. Hur fan kan jag ha ätit det där förrut? Det var verkligen superäckligt. Väl hemma igen, tog jag en cigg på altanen och sen kom Ismail förbi en sväng och därefter så däckade jag direkt i soffan, haha.
Det var min trevliga Fredag det!

13 November 2011 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Sorry för ganska dåligt uppdaterande i helgen, men jag har helt enkelt valt att ägna mig åt att umgås med Älsklingen min mest, vi har haft det så himla mysigt och verkligen pratat om allt som behövdes prata om. Skönt att rensa luften och få berätta allting som man känner både bra & dåliga saker.
Tänker inte berätta så mycket om den här resan till Gävle, för det har gett mig så mycket och jag vill låta saker och ting vara som det är nu, och det brukar ofta bli så konstigt om man skriver ut saker, men har haft det underbart och det är väl allt ni behöver veta.

Lilja ligger och sover, inte för jag ville det utan snarare för hon var otroligt trött och då fick det bli som det blev, och hon fick hamna i säng, min underbara och fina älskling!

Igår blev hon heeeeeeeeeeela 5 månader, och tiden går så sjukt fort.
Världens bästa tjej, är det som jag har.
Hon kan redan så mycket, hon är så duktig.

Men nu ska jag hjälpa min Mamma med hennes dator.
Uppdaterar mer senare!

Förresten..

Kategori: Mammalivet

Förresten.. Svarar på era kommentarer när jag kommer hem, sitter vid en asjobbig dator som har en jävla prick som mus, och som inte alls vill fungera som jag vill, men ett svar kommer här: Ingenting har hänt min vän Natalie, hon har bara haft väldigt fullt upp med en massa fixande som hon har behövt fixa så hon har inte direkt prioriterat bloggen, men jag hoppas det blir lugnare snart för henne och jag får veta allt..


Laaaaaaaaater!   

111111

Kategori: Resa

Hejhej!

Jag brukar ju annars skriva 11 November 2011 men eftersom det är en så speciell dag idag, så fick det bli 111111, tur var väl ändå att man var vaken 11.11, nej men skämtosido.

Är ju i Gävle för er som inte har förstått det, och har det helt underbart tillsammans med Älsklingen min, igår mös vi och kollade på film, fick bli den nya filmen. Om jag bara nu visste vad den hette, den där skräckfilmen som redan gjorts 2 filmer av och nu har nyligen den 3:e kommit ut på bio, men vi kollade på den hemma tillsammans med bland annat hans kusin och hans fru. Riktigt trevligt!

Idag har det bara blivit frukost med trevliga folket och sen har jag diskat och ska snart ta och dammsuga för att sen invänta Älsklingen som slutar jobbet vid fyra.

Får se vad kvällen bjuder på, tror det blir en lugn kväll tillsammans med min finaste och kanske lite annat roligt folk, Martin och jag skulle ju ha åkt på kryssning men han åkte med sina kompisar idag, så det är väl inte det roligaste, jag ville ju följa med, haha.

Men nu ska jag avsluta här, för nu.
Jag återkommer.

DAG 5, Vad är kärlek?

Kategori: Listor.

Kärlek är mäktigt.
Man kan se på kärlek på många sätt, det finns kärlek till ens barn, vänner, föräldrar, syskon och partner, men ändå är kärlek ganska lika. För älskar man någon, så är det kärlek.
Men när det kommer till en partner skulle jag säga att kärlek är lite mer än bara att älska någon och det är den kärleken jag valt att skriva om idag, kärleken till ens partner.

För mig är kärlek det jag och min pojkvän har. Vi båda har fel och brister, men vi har lärt oss att leva med det, vi har lärt oss accpetera det, vi litar på varandra och finns där för varandra vilken dag och vilken tid på dygnet som helst, vi ger och tar i vårt förhållande. Så helt enkelt för mig handlar kärlek till ens partner om att kunna våga ge och ta, våga lita på varandra, uppskatta varandra och inte allt för sällan säga hur man känner för sin partner.

DAG 4, Det här åt jag idag.

Kategori: Listor.

Frukost: 2 riskakor med kalkon på.
Lunch: Findusfärdigmat: nudlar med biff
Middag: Grillad korv med bröd.

8 November 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Har varit otroligt dålig uppdatering idag, mest bara för jag inte haft tid till att blogga, har haft en del att göra, och det har känts skönt att få någonting att göra, istället för att inte ha något som helst planer för dagen och bara låta dagen gå utan att något märkvärdigt hänt, eller gjorts.

Vaknade iallafall vid sju på morgonen, av att Lilja ville ha mat, men sov tills Hem till gården börja och då blev det dags för det och sen var det bara att sätta igång städningen här hemma, Lilja satt i sin babysitter en del och tittade på oss, låg även hos sin morbror Martin en stund och titta på tv.
Hon är helt fascinerad av honom, varje gång hon ser honom, ler hon med världens leende och börjar 'prata' med honom, och han pratar tillbaka och leendet fortsätter att sitta på hennes läppar.
Underbara unge!

Efter att jag städat ett tag, så blev det diskning och sen blev det dags för middag.
Middagen fick bli kassler med sås och makaroner, så himla gott.

Jag började slå in presenter och sen var det dags för mig, Lilja och Mamma att gå hem till Nova för att ge hennes födelsedagspresenter, vi gav dom och hon började använda det direkt.
I födelsedagspresent fick hon en pysselbok och en målarbok och tuschpennor, men imorgon kommer hon hem till oss och då får hon lite mer saker, och dessutom har vi ju beställt en del som även kommer med posten, så det är en del presenter stora prinsessan får.

Vi var inte där så länge, då Lilja började bli trött.
Lilja somnade nästan på stört när vi kom hem & då blev det dags för ett bad för mig.
Kom ut från badet för en timme sen, och under den här timmen har jag pratat med Älsklingen min och planerat, läst igenom bloggarna jag brukar läsa och spelat Cityville, så nu är det avklarat.

Vad kommer resten av kvällen erbjuda då?
Jo en massa fixande och donande och en del tvättande av kläder och lakan.
Inte det roligaste, men det måste göras.

Laaater!

DAG 3 - Mina föräldrar

Kategori: Listor.



Jag tackar gud för att jag har mina föräldrar vid min sida, tackar gud för att dom funnits där och stöttat mig under livets svåra  gång. Jag tackar mina föräldrar att dom aldrig gett upp hoppet, utan er hade jag aldrig varit så stark som jag är idag, utan er hade mitt liv inte vart så underbart. Jag älskar er från djupet av mitt hjärta, ni är guld värda, ni är dom bästa föräldrarna, dom bästa morföräldrarna, dom bästa människorna i världen!
Ni är min styrka! ♥

GRATTIS!

Kategori: Kärlek

Grattis världens finaste och bästa Nova på 5 års dagen.
Stora tjejen!




Jag älskar dig, fina prinsessan.

Sömnsvårigheter.

Kategori: Mammalivet

Tjenixen!

Kollade ju som sagt på Mitt stora feta syrianska bröllop och åt lite jordnötter och drack redbull, och vilket glädje rus jag fick i kroppen när jag såg allas lycka, även fast det inte direkt var något bröllop den här veckan, så är det ju dags för bröllop och alla är överlyckliga och glada, så himla härligt att se.


Efter programmet blev det iallafall och prata med Älsklingen min i telefonen.
Skickade även lite låtar till Kajsa, via msn.
Roligare än så blev det inte.

Nu ska jag spela Cityville och lyssna på musik innan det är dags att sova.
Är ju mer död än levande egentligen, men har ju mer eller mindre fått svårigheter att sova, spelar liksom ingen roll om jag är dödstrött, för kan ändå inte sova.

Besök på kyrkogården.

Kategori: Mammalivet

God kväll!

Var ju vid kyrkogården idag och tände ljus för bland annat Rosa som försvann från jorden igår, men även för Mormor & Morfar och våra släkringar som omkom i Estonia katastrofen.
Det var så himla mysigt att stå där vid både Mormor och Morfar's grav och minneslunden och se alla ljus som var tända för änglarna i himlen, var så himla fint och se allt ljus lysa.




Efter kyrkogården blev det hem för att äta en Findus-färdigmat med nudelwok och biff. Trodde den skulle vara ganska så smaklös, men den smakade överraskande gott, så den lär det bli fler gånger. Mumma!

Kvällen har bestått av att titta på Svagaste länken med Mamma och Martin, men även pratat en del med Älsklingen min via sms och snackat om en del händelser i livet tillsammans med Mamma, alltid lika skönt att ha någon som förstår och som inte dömer mig.

Lilja ligger och sover för tillfället, men hon lär vakna snart av att hon vill ha en flaska ersättning innan hon sover vidare för natten, hon har ju börjat få mer och mer rutin, men eftersom hon är lite sjuk så blir det lite hipp som happ med rutinerna, men det fungerar ändå ganska bra.

Nu ska jag ta mig min redbull och sen bänka mig framför tv:n innan Mitt stora feta syrianska bröllop börjar, är det fler än jag som kollar på det? Vad tycker ni om det?
Uppdatera
r efter programmet!

DAG 02 - Min första kärlek.

Kategori: Listor.

Har aldrig älskat någon, så som jag älskar dig, du har visat mig kärlek!
Du har visat mig lycka, du har visat mig vänskap.
Jag är kär för första gången i mitt liv.
Varje gång jag ser dig, hör ditt namn, rör vid dig, pratar med dig, pratar om dig, så slår mitt hjärta ett extra slag, så pirrar det i magen, du är den man jag drömt om hela mitt liv,
Jag älskar dig!

Dagens fråga.

Kategori: Frågestund

Jag har verkligen en ojämn statistik på bloggen, iallafall när det kommer till det röda strecket.
Men den blå är ganska jämn och det är väl skönt att något streck är ganska jämt, haha.


Kul att ganska många läser, men lite läskig tycker jag ändå att det är eftersom jag inte har den blekaste aning om vilka dom flesta av er är. Tänkte faktiskt ta och fråga er, vad har ni fastnat för i min blogg?
Varför läser ni den, vad är det som gör att ni kommer tillbaka och vill läsa mer?

Lilja's vilda sömn .

Kategori: Mammalivet

Inatt när jag hade så svårt att sova, hörde jag hur Lilja vred och vände på sig medans hon sov.
Hon brukar annars bara ligga still och knappt göra ljud ifrån sig.
Men inte inatt, hon 'pratade' i sömnen, flyttade runt och testade olika platser.





Hon har legat på mage sen ungefär första dagen hon föddes.
Så när hon vaknade och vi hade haft det mysigt i min säng ett tag och jag bestämde att vi skulle gå till soffan, så började hon gnälla och eftersom hon inte brukar äta på direkten utan vänta ett tag, gick jag och gjorde ordning en flaska eftersom jag trodde att hon var hungrig.
Men när jag kommer tillbaka ser jag henne så här:



Jag blev ordagrant chockad, för hon brukar ALLTID gnälla om hon ligger såhär i vagnen och är trött, hon vill alltid att man vänder på henne när hon ska sova.

7 November 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Ny vecka, nya tag.

Somnade inte för ens vid halv fem imorse, sov dock bara en timme, för sen vaknade Lilja och ville ha mat och mysa lite, så var bara att kliva upp, passade även på att ringa Älsklingen min som skulle upp vid kvart i sex. Jag och Lilja låg och mös länge i min säng, innan vi gick ut till soffan & tv:n, där vi mös lite till, sen tog vi oss en sovpaus och den var välbehövd från min sida, sov i två timmar till och sen blev det att titta på Hem till gården som slutade för en halvtimme sen.

Lilja ligger och sover nu igen och jag ska börja plocka lite här hemma.
Skulle ha träffat Jenni idag, får smsa henne och se hur det blir med den saken.
Men jag tror nästan att hon redan varit inne i stan, men jag har ingen aning.

Ikväll blir det iallafall att försöka få Pappa att skjutsa mig till kyrkogården och sen att titta på Mitt stora feta syrianska bröllop, så att jag kan få drömma mig bort, drömma mig bort till ett giftermål, drömma mig bort till mitt drömbröllop (som kommit på senaste året) få drömma mig bort till lyckan, glädjen, gemenskapen.

Nu ska jag spela lite Cityville och sen plocka lite här hemma.
Hörs senare!

Mina underbara läsare ..

Kategori: Mammalivet


Känns som att jag långsamt försvinner..

Kategori: Hate me or love me.

Inte nog med att världens bästa Rosa ska försvinna ifrån världen, jag känner mig inte hel, känns som att en del människor bara slutat bry sig, slutat att tycka om mig, slutat att höra av sig, känns som att min existens inte finns för dessa människor. Jag vet inte om jag borde skratta eller gråta, just nu känner jag för att gråta, jag känner för att lägga mig i fosterställning och bara gråta. Vad har jag gjort för fel mot dig? Jag förstår inte hur du kan tro att du kan behandla mig såhär. Även fast jag skriver precis hur jag känner, även fast jag öppnar upp mitt hjärta för dig, även fast jag ger mer än vad jag tar, även fast jag älskar dig och bryr mig om dig, även fast jag skulle ta en kula för dig, så behandlar du mig som skit!?! Känns som jag blivit misshandlad psykiskt, känns som jag blivit manipulerad, känns som att orken inte längre finns, orken till att kämpa, orken till att kämpa för oss.
"Långsamt farväl"
Känns som jag försvinner mer och mer, för varje dag som går. Känns som att en klump över hela bröstet, har svårt att andas, har svårt att le, har svårt att slappna av, känns som att livet inte längre är värt att ge, känns som att jag inte längre vill vara med. Allting känns hopplöst, allting känns slut.

VIDEOBLOGG:

Kategori: Video:sar

Det här är den första videoblogg jag någonsin gjort.
Gud så pinsamt jag tyckte det var, trots att INGEN hör mig när jag pratar.
Men ska försöka komma bort från det pinsamma och ge er fler videobloggar i framtiden.
Jag bjuder på den här, trots att den är dåålig och jag ser ut "hej kom och hjälp mig"

21.41.

Kategori: Mammalivet

Hej på er allihopa!

Var egentligen menat att jag skulle ha åkt till kyrkogården och tänt ljus för bland annat Rosa, som försvann ifrån oss idag men eftersom ingen här hemma mår riktigt bra över det som hänt, får det vänta.
Funderar på att ta det imorgon, när det är lite mörkt, gå och lägga ljus på Mormor & Morfar's grav, samt även gå till minneslunden för att tända ljus för Rosa och även våra släktingar som drunknade under Estonia olyckan.
Ska stå där och tänka på alla fina minnen jag och Rosa haft, hur glad och harmonisk hon alltid varit, vilket underbart hjärta hon hade, vilken sprudlande energi hon gav bort, vilken lycka hon gav oss alla, vilken kärlek vi fick och gav, ska minnas henne som den fantastiska person hon är.

Jag tycker ju det är så himla fint på kyrkogårdar, älskar att stå på kyrkogårdar på kvällen, speciellt en helg som denna då allting lyser och är vackert, då alla visat hur mycket man saknar och tänker på dom som vakar över oss, älskar hur fint det är, hur mycket värme & kärlek det finns runt kyrkogården.

Men först imorgon blir det att träffa Jenni, hon ska in till stan, så vi lär ju mötas där & gå runt och prata. Alltid lika underbart att träffa den där människan, hon kan alltid få mig på bättre tankar.
Ska bli superkul att träffa henne!

Nu blir det lite Cityville & att prata med Älsklingen min.

VIDEO: Kusinerna leker :)

Kategori: Video:sar

Svar till Josefine.

Kategori: Hate me or love me.

Josefine om DAG 01 - Presentera mig själv.:
Hejsan, skulle du kunna lägga upp en videoblogg någon dag?
Följer din blogg och har gjort det länge skulle va kul o se hur du e "live" =)
Josefine om DAG 01 - Presentera mig själv.:
Hejsan, skulle du kunna lägga upp en videoblogg någon dag?
Följer din blogg och har gjort det länge skulle va kul o se hur du e "live" =)



Hej Josefin!
Roligt att höra att du följer min blogg, blir verkligen jätte glad.
Får jag fråga vad det är du har "fastnat" för eftersom du läser den.
Jag ska absolut försöka att samla mod till att göra en videoblogg någon dag.
Tycker det är lite konstigt att prata med en kamera, men ska göra mitt bästa för din skull! :)

DAG 01 - Presentera mig själv.

Kategori: Listor.

Lista två
Namn?
Född?
Längd?
Skostorlek?
Piercingar?
Tatueringar?
Bor?
Utbildning?
Jobb?
Drömyrke?
Plats du vill resa till?
Favoritdrink?
Favoritmat?
Favoritfilm?
Läser just nu?
Läser helst?
Tittar helst på?
Lyssnar på?
Mest överskattade affär?
Det dyraste du köpt?
Senaste fyndet?
Värsta plagget?
Favoritaccessoar?
Motionerar du?
Vilket schampo anänvder du?
Vilken parfym använder du?
Vad är du rädd för?
Vad finner du charmigt?
Beskriv dig själv med 3 ord?Namn?
Namn: Emelie Lönnroth
Född? 20 Mars 1990
Längd? 167, enligt passet.
Skostorlek? 38 - 39
Piercingar? Nej, men vill ha.
Tatueringar? Ja, fyra stycken som ska bli fler
Bor? Stockholm & Gävle.


Utbildning? Grundskolan
Jobb? Mammaledig, men annars arbetssökande.
Drömyrke? Att jobba med människor
Plats du vill resa till? Grekland & Italien.
Favoritdrink? Strawberry daquiri
Favoritmat? Lasange.
Favoritfilm? Lejonkungen, Inte utan min dotter, Hitta Nemo.


Läser just nu? Inget speciellt.
Läser helst? Sanningsbaserade böcker.
Tittar helst på? Grey's anatomy, Hem till gården och Beverly Hills.
Lyssnar på? Det mesta.


Det dyraste du köpt? En väska för 700 kr
Senaste fyndet? Leggings
Värsta plagget? Borat-baddräkten
Favoritaccessoar? Örhängen & fina väskor.


Motionerar du? Så mycket jag har tid.
Vilket schampo anänvder du? Head N Shoulders.
Vilken parfym använder du? Ingen speciell.
Vad är du rädd för? Döden.
Vad finner du charmigt? En kille som uppskattar den tjejen han tycker om för den hon är och inte för vad hennes kropp har att erbjuda och självklart bruna ögon och en fin rumpa ;)


Beskriv dig själv med 3 ord? snäll, givmild och en bra lyssnare.

30 DAGAR MED BLOGGEN!

Kategori: Listor.

Jag tänkte köra igång en 30 dagar med bloggen och börjar från och med nästa inlägg jag skriver, vilket innebär idag. Hoppas ni tycker det ska bli intressant, ta gärna listan och gör den i din egna blogg!

DAG 01 - Presentera mig själv
DAG 02 - Min första kärlek
DAG 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
DAG 05 - Vad är kärlek?
DAG 06 - Min dag
DAG 07 - Min bästavän.
DAG 08 - Ett ögonblick
DAG 09 - Min tro
DAG 10 - Det här hade jag på mig idag.
DAG 11 - Mina syskon
DAG 12 - I min handväska
DAG 13 - Den här vekcan
DAG 14 - Vad hade jag på mig idag?
DAG 15 - Mina drömmar
DAG 16 - Min första kyss
DAG 17 - Mitt favoritminne
DAG 18 - Min favoritfödelsedag
DAG 19 - Detta ångrar jag
DAG 20 - Den här månaden
DAG 21 - Ett annat ögonblcik
DAG 22 - Det här upprör mig
DAG 23 - Det här får mig att må bättre
DAG 24 - Det här får mig att gråta
DAG 25 - En första
DAG 26 - Mina rädslor
DAG 27 - Min favoritplats
DAG 28 - Det här saknar jag
DAG 29 - Mina ambitioner
DAG 30 - Ett sista ögonblick

Pics from today.

Kategori: Mammalivet

6 November 2011 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Igår var en väldigt lyckad kväll.
Jag och Jojo möttes upp i Slussen vid 21.00 och drog vidare ner mot Saltsjöbanan för att möta upp Emma vid 21.10, vi tog tunnelbanan till Medborgarplatsen. Vi hade inte planerat vart vi skulle gå, men bestämde oss vid Medborgarplatsen att gå in på OJ OJ OJ.

Väl där inne så tog vi oss några glas, och började dansa sittandes lite smått.
Emma drog hem, vilket var väldigt tråkigt, men jag och Jojo gav inte upp utan vi fortsatte till Slussen och Skeppsbar för att möta upp Martin och hans kompisar.
Var riktigt trevligt, jag och Jojo började dansa och stämningen var grym trots att det luktade som ett killgym där, killarna inte har duschat på en vecka och gymmar i samma kläder. Citat ifrån Jojo, haha!

Men vi 02.40 går vi därifrån för att hinna med sista bussen hem, vi skiljs av vid Tjärhovsplan då hon går hem till sig och jag och Martin fortsatte hem till oss.

Väl hemma så har jag lite svårt att sova, vrider och vänder på mig i ungefär en timme, innan ögonen går i kors. Jag som i vanliga fall brukar vakna av att Älsklingen ringer, sov så djupt att jag inte ens vaknade av det.

Jag vaknade idag av att Mamma kom in i rummet och bara upp och hoppa, vi har bråttom.
Så var bara kliva upp, tvätta bort sminket och klä på sig, för att sen gå in en snabb vända på ICA och handla någonting att äta, eftersom det inte fanns något jag gillar hemma och därefter bege sig mot Tyresö och Noah & Lotta. Det var så himla mys att träffa dom, kändes som jag inte träffade dom på en evighet. Men vi pratade lite om vad man ville ha i julklapp och planerade in annandagen, att dom ska komma hem till oss och ha en liten minijul, precis så som jag och mina mostrar gjort ungefär varje jul, men nu på senaste år har det inte blivit av tråkigt nog, men förhoppningsvis kommer traditionen igång igen.

Det var under besöket hos Lotta & Noah som beskedet kom att Rosa hade dött, min Pappa kom dit för att först och främst träffa Noah & Lotta men också för att skjutsa hem Mamma men blev även så att han hämtade en säng ifrån Anette och tog ett babygym ifrån Lotta, som Lilja fick eftersom jag inte har köpt det än.
Men det var han som sa det eftersom vi ville veta om han hört någonting, och det kändes som att hela min värld krascha, kände hur ögonen fylldes med tårar, men kände att jag behövde vara stark, för barnen's skull & för min Pappa's skull. Jag höll in tårarna, men ville bara gråta.

Påväg hem pratade jag med Älsklingen min, men vi la på så fort jag kände att tårarna var påväg, ville inte prata med någon, ville bara vara i mina tankar, ville bara glömma denna dag.

Jag kom hem, Mamma såg på mig att det var någonting så hon tog Lilja en stund och lät mig vara. Några kusiner skrev på facebook efter att jag laddat upp min status, vi försökte trösta varandra, vi försökte få varandra att se ljuset i det hela, jag försökte få ut tårarna som sitter i kroppen men ingenting kom.
Ingenting, det känns bara som det är ett svart moln ovan för mitt huvud, som att hela världen gått under, hon var ju ljuset i mångas liv, hon var en sån fin människa.
Mitt hjärta känns tungt, känns som att hjärtat ska explodera.

Jag har lovat mig själv att låta tårarna komma när dom väl kommer.
Lovat mig själv att finnas där för Lilja och må bra för hennes skull.
Jag kan inte deppa över det här allt för länge, för hon känner av min smärta.och sorg.

Hon har förresten börjat få lite ont i örat igen, älskade prinsessan! ♥
Hoppas det går över snart och att hon inte får öroninflammation igen.

Nu på kvällen har det inte hänt något speciellt, vi alla känner av sorgen som finns i oss alla, vi försöker att ta det lugnt med känslorna, och Mamma & Pappa har gått ut ett tag, just för att inte Lilja ska känna av alla våra vibbar, känna av sorgen i oss alla, trots att hon ligger och sover.

Men nu ska jag ägna mig åt Cityville & att bara vara.
Puss & Kram

Pics from yesterday.

Kategori: Party

Fina flickorna Emma & Jojo!

Var dagen tvungen att komma nu?

Kategori: Kärlek

Har egentligen inte så mycket att uppdatera om, mår dåligt som fan och det är inte för att jag var ute igår utan snarare för att en underbar människa har lämnat denna jord, men det kommer inga tårar, men hjärtat känns jobbigt, hjärtat känns tungt, vill bara gråta, vill få ut all sorg och smärta.
Men tårarna kommer!
Älskade Rosa. ♥
Vi alla visste att den här dagen skulle komma, men var den tvungen att komma nu?
Du har många som kommer minnas dig, som en underbar människa.
Du har många som kommer sakna och älska dig i all framtid, och jag är en av dom!

Processen.

Kategori: Party

Såhär såg jag ut när jag började min sminkning.
I mitten..
Och nu är jag fit for fight! :)

Lördagskväll.

Kategori: Party

Dags att fixa middagen och sen börja sminka sig för att göra sig redo för kvällen tillsammans med Jojo och Emma, och kanske lite annat glatt folk. Trevligt, trevligt!
Ha en underbar fin Lördag allihop!

5 November 2011 Lördag.

Kategori: Mammalivet

Hej folket!

Har inte orkat uppdatera idag, vet inte vad som händer med mig.
Men vaknade vid nio av att Lilja vaknade och vi mös lite.
Sen åkte hon till sin pappa över dagen och jag fortsatte att sova fram tills 16.30!?!
Vad fan händer med mig?

Jag har ett svagt minne av en sak, och jag HOPPAS verkligen inte att det är så.
För då blir det en jobbig tid, men det ska klaras av också.

Men hur som helst.
Är fortfarande sjukt sugen på att gå ut och dansa.
Emma har smsat mig och frågat om vi ska gå ut och ta ett glas eller två.
Får se hur det blir med den saken, känner ju inte för att dricka utan bara för att dansa.
Men det finns ju inga roliga ställen att gå till, jag är ju så anti-krog människa.
En massa jävla fulla människor som ska dryga sig mot varandra, och oftast blir det bråk någonstans inne på stället, och jag som vill ha 'mitt' utrymme när jag dansar, får aldrig det.
Någon som har något bra tips på klubb, där kanske inte alla är fulla & dryga? Haha.
Nej men skämtosido.

Har precis blivit klar med disken och håller på att smsar med Emma.
Men ska även slänga iväg ett sms till Elin och några andra, för att se om kanske dom vill med ut ikväll, skulle vara roligt om man är fler om det nu blir något.


Puss & Kram!

Det finns någon för oss alla.

Kategori: Mammalivet

Har inte somnat än, men det är väl ingenting som förvånar er!?!
Tankarna snurrar runt, och jag känner att jag hellre är vaken än att börja drömma sjuka och ganska så läskiga drömmar, jag vill inte drömma så som jag drömmer för tillfället, jag grubblar så mycket och allt slutar med en sak, varför kan man inte bara få bestämma vad man ska drömma, då hade allting varit bra, iallafall för min del, då hade jag sluppit sitta här nu.

Har iallafall pratat med bland annat Kajsa på facebook-chatten.
Vi har pratat om lite allt möjligt och hon fick även se Lilja en stund, vi snackade på som vanligt och pratade gamla goa minnen, från när vi var på kryssning sommaren 2010 och hennes galna vecka i Stockholm 2010 och min ännu galnare vecka i Gävle 2010.

Älsklingen min slutar om en kvart, så nu är det ju helt onödigt att lägga sig för att sova, eftersom vi båda vill ha vårat 'godnatt' samtal och jag undrar om inte han vill se mig lite via webcam på facebook också, så vi kan skicka lite slängpussar till varandra. Världens finaste!

Helt sjukt hur jävla puttinuttig jag har blivit, kan nästan bli irriterad på mig själv för att det sprudlar så mycket kärlek mellan oss, hade det varit för ett år sen och det handlade om mina kompisar hade jag varit glada för deras skull, men innerst inne hade jag kräkts tusen gånger om, och tänkt vad fan är kärlek?! Det är en jävla lek och den finns inte, allt kändes verkligen piss när det kom till kärlek.

Men sen träffade jag ju min pojkvän, och inser att jag har blivit dumpad och dumpat själv just för att få träffa honom, just för att det skulle bli han & jag och så ska det vara. Från den dagen, tills våra sista andetag!

Men tillbaka till det här med att kräkas på kärlek, jag förstår att många av er blir trötta på att höra om all kärlek som sprudlar mellan oss, förstår om ni vill kräkas på vår kärlek och ber oss stoppa upp den någonstans, för jag har varit likadan, jag har varit där och ska inte tillbaka dit.

Det finns någon för oss alla, ibland träffar man dom bara tidigt i livet och ibland sent, och oftast kommer den stora kärleken när man minst anar det och kanske dessutom minst förtjänar det.

Kanske borde jag säga 'ge inte upp' men jag gav ju upp och det var ju då drömprinsen kom, det var ju då jag kände att det här var rätt, det var då jag kände det där extra hjärtslaget, det var då jag visste, det var då jag visste vad ordet kärlek betydde och fortfarande betyder.

Good night my sweet readers!

Kategori: Mammalivet

Nu har jag tittat klart på filmen och den var bättre än jag hade förväntat mig.
Den slutar inte "lyckligt" som alla andra filmer gör, men ändå inte för "sorgset" heller.
Jag trodde hela filmen igenom att dom skulle bli ett par igen och köpa tillbaks lägenheten.
Men lite roligt var det ändå att jag fick fel, att den var lite annorlunda från alla andra filmer.

Har även pratat med Älsklingen min, hundra femtio gånger idag då han har det tråkigt på sitt jobb, och det första han gör är att ringa mig, hur gulligt är inte det!?! Jag tycker det är super gulligt iallafall.

Jag är sjukt trött så ska ta och fixa flaska till Lilja, så att den finns till hands tills hon vaknar, vilket hon lär göra snart, men annars så tänkte jag lägga mig i sängen och spela lite Angry birds på mobilen.
Alla dessa spel som finns överallt, är det inte facebook, så är det mobilen, är det inte mobilen, finns dom i verkliga livet också och egentligen ska jag väl inte klaga för att dom verkliga spelen jag pratar om, är man oftast två och spelar och det är ju alltid en rolig sak att göra med sitt barn.
Lilja och jag kommer nog ha måånga spelkvällar.

God natt mina fina läsare!

filmdags.

Kategori: Mammalivet

Dags att gosa upp sig i soffan nu och invänta filmen The Break Up med Jennifer Aniston.
Hoppas ni har en trevlig Fredagskväll.
PUSS & KRAM!

Pics from today.

Kategori: Mammalivet

Linser :)

Kategori: Hate me or love me.

Vill ni veta en rolig sak? Jag har fixat testlinser med brunfärg.
Så har några tester hemma, som jag ska testa snart och se hur det ser ut.
Har ju velat testa med bruna linser ganska längre, men vill inte köpa ett par för att sen kanske aldrig mer vilja använda dom, så fick hem några par med bruna linser idag, som man testar en gång och sen kastar.
Vi får helt enkelt se om jag tycker om det, för i såfall blir det till att skaffa sig bruna linser, jag älskar ju bruna ögon, det är så jävla vackert!
Tror ni att jag passar i bruna linser?

RÖKFRI: DAG 5!

Kategori: Mammalivet

Nu är snart denna dag slut och det betyder att jag inte rökt på 5 dagar.
Gud så duktig jag är men när jag väl klarat det, så är det dags för uppdrag få min pojkvän sluta röka, för jag vet själv hur enkelt det är för mig att börja röka igen om t.ex min pojkvän röker, han kommer lukta sådär äckligt, men som ändå kommer få mig att vilja röka, så bäst att få även honom att avstå från rökandet, men det blir en svårare uppgift tror jag. Han har iallafall lovat att försöka för min skull.


Nattade Lilja och hon var lite gnällig som att hon inte alls ville sova.
Men hon är ju så himla nyfiken på allt runt omkring henne, så det är väl förståeligt.

Jag och Mamma har haft fredagsmys och kollat på tv och ätit grönsaker med dip och såklart har jag druckit coca cola light, men tror inte ens att jag behöver nämna det utan tror ni alla förstår det, med tanke på mitt coca cola light beroende, i'm fukking stuck!

Filmen The Break Up visas på TV3 idag tror jag det var, och den ska jag passa på att se, älskar Jennifer Aniston som skådespelare och eftersom hon har huvudrollen kan jag ingenting annat än att titta på den, efter den filmen lär det säkert bli till att hyra någon film på Teliabutiken medans jag väntar på att mitt stora hjärta ska sluta jobbet, så att han kan ringa mig och vi kan prata om en del saker.

Lilja sitter här i min famn igen och ska precis få mat i sig.
Så återkommer senare!

4 November 2011 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Mitt humör har inte varit det bästa under hela denna dag, har gått och surat och haft mig, men har ändå lagt band på mig själv för att inte bli allt för odräglig, kan jag typ sluta vara så jävla röksugen nu?

Idag har det inte hänt så mycket, Lilja och jag har mest myst hela dagen.
Men funderar på att ta en promenad lite senare så vi båda får mer frisk luft en den lilla frisk luft vi fått idag, det är viktigt med frisk luft tycker jag.

Ikväll händer absolut ingenting, blir hemma och titta på tv & film.
Skulle vara kul att gå ut och slira lite, men det får helt enkelt bli en annan gång.

Har egentligen inte så mycket att skriva, hoppas fortfarande på att det blir som VI vill imorgon, för det skulle verkligen betyda och göra mig så himla gott, men annars blir det ju någon annan gång.

Heippa!

00.20

Kategori: Mammalivet

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och låta tankarna snurra och försöka sova, god natt!

Lista 1

Kategori: Hate me or love me.

SENASTE!

  • Kompisen du träffade? - Dom i Gävle.
  • Personen du pratade i telefon med? - Amar, min älskling!
  • Du fick SMS av? - Jojo
  • Du kramade? - Min dotter Lilja såklart


IDAG!


  • Kläder: Leggings och svart linne :)
  • Bättre än igår: Både och faktiskt.


IMORGON!


  • Är det: FREDAG!
  • Planer: Får se om dom blir av.
  • Något tråkigt som händer imorgon: Inte vad jag vet.


FRÅGOR OCH SVAR?!


  • Det första du gjorde imorse? Gav Lilja mat.
  • Vad åt du sist? Makaroner med köttfärssås
  • Vad irriterar du dig på? Mycket & många.
  • Tror du på distansförhållanden? JA!
  • Vem tänker du på just nu? Amar
  • Tror du att personen tänker på dig med? Ja, det är klart.
  • Vart reste du sist? Finland.
  • Vad gjorde du igår kväll? Var hemma och umgicks med min familj.
  • Liknar du din mamma eller pappa? Beror på vem som ser mig ;)
  • Ler du ofta? JA!
  • Välj en. Skönhet, kärlek eller kreativitet? KÄRLEK!
  • Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja det gör jag.
  • I vems säng sov du igår natt? Min egna.
  • Vilken färg har din tröja? Svart


SORG!


  • Har du någonsin gråtit tills tårarna var slut? JA
  • Har du någonsin gråtit dig tills sömn? JA
  • Gråter du när du skadar dig? Beror på.


KÄRLEK!


  • Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Yes off course.
  • Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja, varje dag.
  • Har du en pojk/flickvän? Ja
  • Är du nöjd med det? Supernöjd!
  • Är du kär? Ja, det är klart


HAT!


  • Vem hatar du verkligen? Dom vet det själva.
  • Har du någonsin gjort en hat-lista? Nej
  • Är du en mobbare? Nej
  • Har du varit så arg på någon att du börjat gråta? Ja
  • Har du blivit sviken någon gång? Ja


FRÅGOR OCH SVAR!


  • Vad är din största dröm? Att flytta ihop med min pojkvän och leva lyckligt med honom och Lilja och även gemensamma barn i framtiden.
  • Kommer den kunna gå i uppfyllelse? JA!
  • Blivit arresterad av en polis? Nej.
  • Gjort något som bryter mot lagen? Ja
  • Vem/vilka bor du med? Min dotter & föräldrar.
  • Vart bor du? Stockholm och lite i Gävle :)
  • Börjar du bli trött på frågor? Ja, faktiskt.


Nu tänkte jag faktiskt utmana alla er som läser min blogg att lägga upp det här på er blogg, så att jag får se vad ni svarat, alltid kul att lära känna er bättre :)

Dagens fråga.

Kategori: Frågestund

Jag som är och har varit rädd för större hundar i hela mitt liv, måste nog ändå stå på FÖR sidan, beroende på vem ägaren är. Det finns dom som uppfostrar sina hundar till att attackera, döda, bita, bråka med mera, som inte går ut med hundarna, som helt enkelt skaffat hund av fel anledning. Dom borde inte få ha hund, speciellt inte en kamphund. Många är rädda för dom, just för att dom ser farligare ut än en liten chihuahua, och gör att många backar bara dom ser en en kamphund. Jag själv gör det om jag ser en kamphund i mitt område, men sen känner jag ju även folk som har kamphundar och dom är hur snälla som helst, och skulle inte röra en fluga ens. Jag tycker att hundar är hundar, precis som vi uppfostrar våra barn till att bli mer eller mindre som vi vill, kan vi uppfostra vilken hund som helst att bli som vi mer eller mindre vill. Vad tycker ni? Det är väl ändå ägarna till hunden som ska se till så hunden uppför sig? Det är iallafall min åsikt.

Tvätta eller inte tvätta, det är frågan.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Kvällen har inte bjudit på så mycket, blev ju middag & lite mys med Lilja innan det blev sängen för henne, och då tittade jag lite på tv, innan jag satt mig vid datorn.
Smsade även lite med Jojo, var ju ett grymt bra tag sen man pratade med den där bruden och ännu längre sen man träffade henne, så väldigt kul att få upp kontakten igen lite.

Har även hunnit prata med Älsklingen min, som ringde på hans rast.
Gud vad jag saknar honom, även fast det bara var några dagar sen vi träffades.
Har aldrig känt sån här kärlek för någon förrut.

Kvällen lär inte bjuda på så mycket mer än såhär, funderar på att tvätta kläder, för mina rena kläder börjar ta slut, och en av Lilja's alla ytterkläder måste även den tvättas, så kanske passar på att göra det denna Torsdagskväll, men det får vi helt enkelt se när det kommer så långt.

Nej, uppdaterar snart igen!

Bloglovin.

Kategori: Hate me or love me.

Jag tycker ni alla som läser min blogg dagligen som har en egen blogg ska lägga gå in på bloglovin (klicka på namnet, så kommer ni till hemsidan) och bli medlem där, för där kan ni lägga in alla era favoritbloggar och med ett enkelt klick varje dag så kommer du in och kan läsa allt nytt man skriver i bloggen. Mycket smart och smidigt!


bloglovin

Jalla, Jalla! :)

If you leave me now.

Kategori: Dagens låt.

Älskade Rosa!

Kategori: Kärlek

Fick nyss höra en väldigt hemsk sak, och vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Min bonusfarmor Rosa, eller jag ser henne som en bonusfarmor som har funnits i min pappa's liv sen han var liten, och sen hållt sig fast vid min familj och bott tillsammans med min farmor, tills för ungefär ett - två år sen då hon flyttade till ett hem, eftersom min farmor inte kunde ta hand om Rosa och henne själv.

Träffade Rosa när jag och Pappa var i Finland i Maj, och hon hade knappt någon aning om vem jag var, hon lekte med en hund och såg hundar springa på väggen, trodde någon skulle äta upp hennes ben, och sa jämt till mig: Du borde klippa håret.. Hon trodde alltså att jag var min pappa, men innan jag skulle gå därifrån sa hon: Nämen hej Emelie, är du här. Vad jag saknat dig.

Rosa är över 90 år, och har alltid varit en tant med mycket krut i, jag minns när dom besökte oss i Sverige eller vi besökte dom i Finland, vi sprang alltid runt och busade, sprang alltid runt och lekte kurragömma. Hon är verkligen en speciell människa som jag älskar så otroligt mycket.

Men fick iallafall höra idag att Rosa fått en hjärnblödning, och visst hon är över 90 år, men jag vill inte att hon dör, vill att hon ska få träffa min dotter, låta min dotter få ett minne av henne.
Älskade Rosa, gå inte bort från oss än!

RÖKFRI: DAG 4!

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Den här dagen har absolut inte bjudit på någonting speciellt, har tittat på Grey's anatomy, Sjunde himlen och Hem till gården och därefter så sov jag i tre timmar. Känns lite bättre i kroppen nu, men är fortfarande ganska trött, men det får jag ta igen inatt förhoppningsvis.

Lilja kommer snart hem, min älskade prinsessa! ♥
Saknat henne, samtidigt som jag tycker det är skönt att kunna ha lite egen tid, men jag ska ju snart börja träna på Torsdagarna då hon är med sin pappa, men vill även få in minst ett pass till med träning i veckan, så ska försöka fixa så att jag tränar Måndagar & Torsdagar.

Blir till att möta Mamma nere vid ICA snart och handla det sista inför middagen, vi ska ju äta köttfärssås med makaroner, och vi har inte makaroner eller passerade tomater så blir till att handla det och även coca cola light, har ju blivit värre med det drinkandet nu men det har nog med att jag har slutat röka.

Jag hoppas verkligen att det blir som VI vill i helgen, men mer om det återkommer när jag vet mer, jag ska iallafall hålla tummarna för det, för det skulle vara välbehövligt och trevligt att få som VI vill.

Nu ska jag invänta Mamma's samtal.
Peace out!


Svar till Anonym.

Kategori: Hate me or love me.

Har din kille uppehållstillstånd i Sverige? Många utländska killar gifter sig bara med svenska tjejer för att få stanna i Sverige. Jag bara talar om fakta för dig nu. Jag säger inte att alla utländksa killar gifter sig bara för att få stanna, men många gör det. Och många svenska tjejer är blåsta att dem gifter sig med dem. Inte alla svenska tjejer men många.

Svar: Min kille har uppehållstillstånd i Sverige, så det är ingenting jag behöver oroa mig för. Men jag tycker inte en brud är blåst som gifter sig med en kille som inte har uppehållstillstånd, visst tjejen KAN bli lurad, men det KAN lika gärna vara äkta kärlek, som det varit i många av dom fallen där jag känner någon som gift sig med någon som inte har uppehållstillstånd. Men förstår vad du menar, och alla har vi olika åsikter om just det ämnet.



Varför är du inte tillsammans med din dotters pappa?

Svar: Jag är inte tillsammans med honom av många olika anledningar och en del vill jag inte gå in på, men om vi säger såhär: Jag älskade honom aldrig och jag är inte tillsammans med någon för ett barns skull, Lilja kommer bara må sämre av det. Han ljög om saker, som gjorde att tilliten försvann och då fanns det absolut ingenting kvar, så därför gav jag upp redan innan jag visste att jag var gravid.

Jag älskar dig!

Kategori: Kärlek



Jag älskar inte bara dig, jag älskar tanken på att dela livet med dig.
Älskar stunderna vi är en liten familj och myser ihop.
Älskar varenda eviga minut jag spenderar med dig.
Hatar att vara ifrån dig, men älskar när vi möts på nytt igen.

Jag älskar hur ärliga och uppriktiga vi är mot varandra, jag älskar att du får mig att må bra och vara lycklig, älskar att du fått mig att inse att jag är värd mer än det jag själv trodde, du har fått mig att uppskatta mig själv, du har fått mig att uppskatta förhållanden, du har gjort mig kär, kär i dig!
Jag älskar dig!

3 November 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

God morgon mina härliga läsare! Hoppas ni har en fin Torsdag. Själv sitter man här och är helt död, Lilja vaknade vid fem men låg vaken till klockan sex och sov en timme. Men jag hann somna bort för bara några minuter, sen började jag drömma sjuka drömmar, och sen var hon vaken igen, haha. Jag är faktiskt rädd för drömmar, inte rädd för att drömma utan rädd att drömma fel dröm. Så otroligt svårt att förklara, men en dröm kan få mig att grubbla i flera flera dagar. Därför vill jag aldrig drömma något, som kan få mig att grubbla. Men nu drömde jag något som jag kommer behöva grybbla över. Lilja sitter här i mitt knä och vi har det hur mysigt som helst, trots min trötthet. Hon ska träffa sin pappa idag en stund, så då ska jag se till att sova. För dom senaste dagarna har jag sovit tre timmar om natten, ingenting på dagen och allt har bara känt allmänt piss, och det har ju säkert med rökningen astt göra också men jag ska verkligen ta vara på den här ensamma stunden jag får och bara sova, sova, sovaVad ska ni göra idag? Nu ska jag mysa ner mig i sängen med Lilja, innan det är dags för att göra henne redo för hennes lilla äventyr idag. Puss & Kram!

Time to sleep.

Kategori: Mammalivet

Ville bara önska er alla en god natt, för det ska jag ha efter ett underbart kamerasamtal med Älsklingen min, via facebook. Hörs imorgon!

Nyårsoutfit.

Kategori: Mammalivet

Sitter och pratar med Älsklingen min och skickar olika nyårsoutfits som jag kan tänka mig ha på mig till honom, inte för att han har någon direkt talan om vad jag sätter på mig, det har ingen. Men vill ändå veta vad han tycker, så att jag kan välja motsatsen, precis som jag alltid gjort när det kommer till människor.
Tycker en människa att den är snygg så väljer jag oftast den andra.
Men iallafall, har hittat en del rejält snygga kläder på Gina Tricot, men ska även kolla in H&M och KappAhl för att se om jag hittar någonting jag hellre vill ha, men annars har jag hittat mig en klänning från Gina Tricot som jag bara ska ha, men frågan är om jag ska ta svart eller leopard.
Men det är en senare fråga, lär beställa dom imorgon.

Nu ska jag återgå att prata med den finaste.

Pics from today.

Kategori: Mammalivet

2 November 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hola!

3:e rökfria dagen idag då, och jag börjar nu märka av att jag är irriterad och det går nästan inte att stoppa men jag försöker så gott jag kan, eftersom det är JAG som började röka och satt mig själv i den här sitsen, så varför ska andra få lida när JAG slutar med dumheterna också?

Idag blev det iallafall ner till BVC för att kolla vikt och längd på Lilja och allt såg jättebra ut, och hon följer sin kurva galant, vilket gör mig otroligt glad. Hon var hur snäll som helst där nere, men det brukar hon ju vara, skrattar och bara är allmänt charmig som Sandra säger.

Efter BVC besöket, blev det iallafall hem.
Lilja somnade nästan på stört och sov i två timmar.
Hon vaknade upp badade och vi mös med varandra, innan hon hamnade i säng runt sju.

Har nyss kollat klart på Grey's Anatomy och ska snart starta Kalla fakta via tv4play, men innan jag gör det så ska jag faktiskt göra min dagliga dos av Cityville och sen även ringa Älsklingen min.
Men uppdaterar er innan jag sover!
Puss & Kram


Min ängel & jag. ♥

Everyday I'm shuffling

Kategori: Dagens låt.

Varma mackor.

Kategori: Mammalivet

Nu har jag vilat ett tag, men känner att det är onödigt att somna nu då Älsklingen min lär ringa om cirka 20 minuter och säga att han slutat jobbet, för att sen bege sig hem till en av hans vänner och ha en grabbkväll och sen hör jag ju även hur Lilja vaknar upp lite då & då, för att ha tappat nappen eller för att vända på sig.
Så prinsessan sover inte heller direkt tungt, så väntar ett tag med att sova iallafall.

Sitter för tillfället och äter varma mackor.
Inte det nyttigaste och bästa, i know!
Men ibland får man faktiskt unna sig någonting gott ibland också.

Nej, nu ska jag lyssna på musik och bara njuta av denna Tisdagskväll.
Vi lär ju höras mer ikväll!

Rökfri dag 2.

Kategori: Mammalivet

Hej mina kycklingar!

Lilja har blivit på sämre humör nu på kvällen, och hon vaknar upp mycket och bara skriker men somnar om igen ganska fort, men det är inte såhär hon brukar bete sig. Men det är säkert en fas och kanske eventuellt tand på gång. Min underbara fina! ♥

Tog iallafall ett bad, kände att det verkligen var välbehövligt, men då kom ju självklart hostan och skulle spöka med mig. Hostade i över en kvart i streck och då gav jag helt enkelt upp och valde att gå upp igen. Jag som älskar att bada, men eftersom jag måste ligga ner när jag badar så kändes det helt onödigt att bada om jag ändå inte kan ligga ner, tack vare hostan.

Det första jag gjorde när jag klev upp ur badet var att spy, x-antal gånger och det brukar bli bättre med hostningen då, brukar kunna ha minst en halvtimme utan att hosta, men inte det inte. Nu hostar jag nästan konstant, med max fem minuters mellanrum. Börjar nog bli väldigt allvarligt nu.

Ska ju ner till Sickla Hälsocenter imorgon, för att Lilja ska till BVC och kolla längd och vikt, tror nog jag svänger förbi min läkare och ser om han har tid, annars tar jag och bokar in en tid. Orkar inte ha denna hosta mer, hatar allt som har med den här hostan att göra.

Förresten, rökte inte en enda cigg igår och inte en ända cigg idag, så är på god väg att sluta röka nu. Hoppas verkligen att jag lyckas, inte för jag tror att rökningen är problemet till min hosta, men den hjälper ju till hur som helst, men gud så röksugen jag är. Men jag vill verkligen klara det den här gången, men problemet är att då kommer det komma annat jag hellre vill göra, som att köpa hårda karameller. Men det ska jag inte heller göra, utan jag ska bort från alla dåliga vanor nu och jag hoppas verkligen jag lyckas. Håll tummarna för mig!
Trots att jag varit rökfri i snart två dagar, så är mitt humör åt det bättre hållet.
Jag är självklart röksugen, och känner att jag vilken sekund som helst borde ge upp, men andra gånger jag försökt så har jag verkligen varit odräglig men det är inget jag själv märker av nu.

Men ska försöka vila en stund nu & förhoppningsvis somnar jag.
Heippa!


1 November 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hej!

Vi vaknade ju vid halv fem och jag var helt död, men dock hade jag en mycket piggare unge att roa, så vi mös i min säng och så gjorde jag både "titt ut" och kittla henne och hon brast ut i skratt.
Älskade! ♥

Men ungefär en och halv timme senare så somnade hon om brevid mig i sängen och vi sov inte alls länge, men det kändes välbehövligt, för var inte alls lika trött när jag vaknade igen.

Vi gick upp och höll Nova och Mamma sällskap en stund innan dom skulle till dagis och jobb, sen blev det bara att roa sig med att titta på tv, har tittat på Grey's anatomy, Sjunde himlen och Hem till gården och även hunnit äta lunch, och någonstans mellan Sjunde himlen och Hem till gården så somnade Lilja igen för att sova middag, och hon ligger fortfarande och sover.

Senare idag, blir det ner till Mamma's jobb, tar en promenad ner dit och sen lär vi gå upp för att få en iallafall en liten promenad, men sen på kvällen ska jag försöka ta mig en längre promenad.
Älskar att promenera på hösten!

Men nu ska jag lägga mig och vila innan Lilja vaknar igen.
Hörs!

Jag älskar livet.

Kategori: Mammalivet

Nej, nu ska jag försöka krypa ner med Lilja brevid mig i min säng och hoppas på att hon sover ett tag till. Hon är väldigt pigg, men att kliva upp före tuppen är inte direkt något jag hurrar över.

Sprider lite kärlek till alla mina fina läsare såhär på morgontimmarna.
Älskar livet, älskar min familj, älskar mina vänner, älskar min pojkvän.
Jag är så lycklig och skulle inte byta bort det liv jag lever idag mot någonting i världen.
Så tänkte sprida vidare lite av min lycka och glädjen som rusar runt i kroppen min idag.

God natt igen då, får vi hoppas!

True!

Kategori: Hate me or love me.

Positiva jag.

Kategori: Mammalivet

Hej! Nu har jag sovit några timmar, men är fortfarande lika död. Men Lilja verkar vara pigg, så ska väl roa henne och hoppas på att hon somnar om iallafall för två timmar eller något. Hoppas ni alla sover gott, nu ska positiva jag som sagt försöka få min fina dotter att sova. Hörs senare!