Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

..

Kategori: Hate me or love me.

..

22.22

Kategori: Mammalivet

Hello!

Gick ner och mötte Mamma vid hennes jobb, tog även hem Nova.
Vi gick in på ICA och sen träffade Nova några hon känner, så hon följde med dom en stund hem och lekte med dom, sötnosen! ♥ Hon kom tillbaka och då blev det dags för middag, till middag blev det makaroner med köttfärssås. Så jäkla gott, en av mina favoriter faktiskt.

Efter middagen så hade tröttheten tagit över både på mig och Lilja, så vi båda somnade bort och jag vaknade vid åtta och tittade på Pengarna på bordet. Ska man satsa på att vara med kanske? Har ju pratat med en viss person om att vi två ska vara med och vinna dom stora pengarna men det är nog lättare sagt än gjort.

Nu har jag kollat klart på Mitt stora feta syrianska bröllop och varför kommer jag och min Mamma oftast alltid in på så djupa samtal när vi ser det programmet? Älskar ju det där programmet, det tilltalar mig så oerhört mycket och jag blir så himla glad av att se allas lycka.

Nej, nu ska jag ta mig ett plommon.
Laaaaaaaater!

Är det något fel på mig?

Kategori: Mammalivet

Sov ju typ tre timmar inatt och Lilja ville inte sova middag, nu när hon väl gör det så springer jag stup i kvarten till toaletten och spyr, är helt yr i skallen och känner att jag bara vill sova även fast jag inte kan.
Blir till att börja kolla upp det här, att spy så mycket som jag gör, kan ju inte vara bra.
Men det får bli en senare fråga.
Hatar inte sjukhus, hatar inte  sprutor, hatar att vänta in ett provsvar.
Därför skjuter jag upp det, vilket i och för sig är jävligt dumt.


Men som sagt Lilja sover nu, men lär vakna upp snart.
Vi båda mår som vi mår, så lika bra att avsluta på datorn för nu, så hörs vi senare!

31 Oktober 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Shulululu!

Sista dagen på Oktober idag då och det senaste året har bara sprungit iväg.
Vid den här tiden förra året så längtade jag och Natalie tills vi skulle åka Birka Paradise med Mamma & Brittis, vilket vi gjorde den 3 November, för att fira Natalie's födelsedag i efterskott.

Det var en av dom sista gångerna jag drack, innan jag fick veta att jag var gravid och bestämde mig för att behålla, och det var det bästa beslutet jag gjort i mitt liv, för jag tror inte att jag och Amar hade kunnat lära känna varandra så bra som vi gjorde om jag hade levt samma liv som jag gjorde då, men hade ju slutade dricka och slutat festa när jag träffade han, och han lärde känna mig på djupet och inte bara det där ytliga.

Har inte hänt så mycket idag, Lilja har varit gnällig hela dagen.
Jag undrar om det är tänderna som börjar växa ut nu, så att hon är på dåligt humör.
Men har försökt gjort allt för att prinsessan ska vara nöjd.

Vi vaknade klockan halv sex och hon vägrade sova för ens vid nio, och då sov hon ca 40 minuter och därefter har hon bara sovit 10 minuter till, men har nyligen gett henne alvedon, så förmodligen börjar alvedonen värka snart så hon somnar, innan det är dags för oss att promenera till Mamma's jobb för att få frisk luft och dags ljus. Det är ju något vi båda behöver.

Lilja sitter i mitt knä nu och verkar vara riktigt intresserad av vad jag skriver, haha.
Sådan mor, sådan dotter!

Uppdaterar mer senare!




Sleep tight!

Kategori: Mammalivet

I veckan har jag inte direkt planerat in något speciellt, förrutom att vara med min älskade dotter, förmodligen även träffa Natalie innan hon åker tillbaka till hennes pojkvän, saknar min fina vän. Tycker vi ses alldeles för lite, men ändå så förstår jag att det är svårt att ordna. Ska även rensa ut mina kläder, för att få in mer av Lilja's kläder i garderoben, istället för byrån. För då kan vi använda byrån till viktiga papper, sen så ska jag även se till att tvätta kläder och försöka träffa min underbara Elin. Den där bruden vet verkligen hur man kan få mig glad. ♥ She is my girl! Men har inga direkta inplanerade planer, förrutom att bara försöka bli frisk från min förkylning som har kommit och gått enda sen i Maj, har inte gått en dag utan att jag hostar och förkyld blir jag mer eller mindre en gång i månaden. Jag har ju starkt immunförsvar, så vet inte riktigt om det är värt att gå till doktorn för att kolla upp det, vet inte heller om jag har någon lust att höra, för tänk om det är något dåligt.


Jag vet att jag inte skriver någonting vettigt.
Men jag har grymt tråkigt och kan dessutom inte sova på det.
PISS LIV!

Vill ligga nära min kärlek och pussa & krama på han.
Få viskat i mitt öra hur mycket han älskar mig, få flera pussar mot halsen & munnen, få en varm kropp mot min, känna hjärtat bulta en extra gång, vill vara nära mannen i mitt liv.

Men nu säger jag oavsett om jag kan sova eller inte godnatt.
Hoppas ni alla sover eller ska sova gott.

Love to you all peeps!


01.40

Kategori: Mammalivet

Sitter och dricker coca cola light, och kollar runt på internet.
Hittar väl egentligen inte någonting speciellt, men känner ingen som helst trötthet även fast jag lägger mig ner, så vrider och vänder jag mig bara, och börjar tänka på saker som jag inte trodde att jag någonsin skulle tänka på, jag sitter helt seriöst och undrar hur man lagar bland annat dolma och annan god mat, som Älsklingen's moster lagat åt oss, älskar ju verkligen maten hon lagar och här sitter jag själv och letar efter recept.
Kommer ju inte alls bli lika bra när jag gör det, men har stor lust att prova.


Nej, nu ska fortsätta leta recept & även lägenhet.
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaater!


Gubare.

Kategori: Dagens låt.

Bröllopstankar.

Kategori: Hate me or love me.

Har suttit och funderat på bröllop, har funderat över att om jag en dag gifter mig är det inga många av mina släktingar jag vill ha där, det är inte många av allt folk jag känner jag vill ha där och det handlar inte om någonting annat än att, dom jag vill är där, ska vara glada för min och min mans skull, ska vara glada över att vi funnit lyckan och kärleken i varandra, och om jag ska vara helt ärlig så vet jag att om jag och Amar gifter oss, som vi själva pratar väldigt mycket om att göra, så kommer dom tacka nej. Dom kommer tacka nej, utan att ens ha upplevt den kärlek som finns mellan oss, dom dömer oss för svensk med invandrare. Egentligen kan jag inte klandra dom, men det är just därför jag inte alls kommer bjuda in många till mitt kommande bröllop, sen när det blir och hur det blir, det är en senare fråga.

Jag tycker jag har blivit en sån mogen tjej, mogen kvinna med andra ord.
Har aldrig känt mig så glad och lycklig, har aldrig drömt om att gifta mig för ens jag träffade Amar, har aldrig haft det där prinsessbröllopet med hur mycket människor, och limousin åkning på min drömlista, men nu finns det där och har funnits där sen dagen då jag och Amar bestämde oss för att bli tillsammans, drömmen finns där & vi pratar om det nästan varje gång vi ses. Vi båda vill starta ett riktigt liv tillsammans, ett liv tillsammans som en familj, skapa en större familj, bo med varandra.

Men allt tar tid, och finns andra saker som vi måste prioritera även fast vi kanske inte riktigt vill, men vi båda är vuxna och vet att man inte alltid kan leva i ett drömland, man måste ta tag i en del andra saker först.

Ja, jag vet.
Jag sa att jag skulle sova.
Men pratade med Älsklingen min som var helt död, och bara fastnade framför Cityville. Har ju inte varit inne och spelat på hela helgen, så snacka om att ögonen var helt fast i datorn medans jag spelade, haha.
Men nu har jag äntligen tagit mig ur spelet, och ska väl sova (?)
Good luck!

Har piggnat till ifrån min trötthetskoma som jag varit i ett grymt bra tag nu, eller så är det så att jag helt enkelt är övertrött och borde ta och försöka sova, men jag vet att Lilja vaknar snart.
Så lika bra att hålla sig vaken tills prinsessan vaknar, för att sen sova.
Nu blir det en cigg på balkongen!


30 Oktober 2011 Söndag.

Kategori: Party

Hejsan hoppsan!

Vad ska jag skriva? Har varit en riktig sucker på att uppdatera i helgen, kanske för att jag har haft ganska fullt upp, spenderat helgen med Älsklingen min, och vi har umgåtts med flera från hans släkt, fast dom ser det nog mer som familj och sättet dom beter sig på mot varandra, så skulle jag nog också använda mig mer av ordet familj, för så mycket kärlek som fanns emellan dom, och så mycket skämt. Är inte alls samma band mellan mig och mina kusiner, och kommer nog inte riktigt bli det heller, eftersom jag inte är uppväxt så.

Vi har även umgåtts med en del kompisar och haft det allmänt trevligt, men har även varit en del tråkigheter under helgen som att det blev en del smågnabb om ett missförstånd, men som vanligt så behöver bara Älsklingen min titta på mig och le, så är problemen lösta, haha.

Varför kan typ inte folk acceptera att det är han och jag nu? Varför kan inte folk låta oss leva vårt liv utan att ens försöka förstöra. Era små patetiska telefonsamtal, eller era mördarblickar mot mig. I'm just perfect for him, så lägg bara ner! Finns inget ni säger eller försöker göra, som någonsin kommer förstöra mellan oss. Du har redan försökt när det kommer till att försöka få folk att tro att NI HAR HAFT SEX?!?!?! Vet du hur mycket vi garvade sönder oss på Tekken 5, när vi såg den här figuren och tänkte på dig. Du är ju fan lik!


Att försöka förstöra mellan oss gör oss bara starkare.
Finns inga ord som förklarar hur mycket jag älskar Amar, och hur mycket han älskar mig.
Ingen kommer någonsin kunna förstå hur mycket vi älskar varandra.
Vi bryr oss inte om någon annan tycker & säger.
Ni gör bara bort er, vi skrattar åt er.

Men det värsta är ändå hur DU försöker, att du inte märkte att jag vann DITT spel med dina regler, sen ska du blanda dig i någon annans spel och regler och TRO att du vinner.
Men tjejer, lycka till!

Men bortsett från folks tappra försök att försöka förstöra mellan mig och den man jag älskar, så har min helg varit på topp. Har lärt känna Älsklingen's familj mer, har även hälsat på Älsklingen's mamma via telefonen, och hon verkade verkligen vara jätteglad att fått höra min röst, har hört hans bror's barn prata i telefonen med honom. Känns som att vi är ännu ett steg på vägen att en gång för alla bli en person, dela våra liv tillsammans. Känns så skönt att min familj verkligen älskar Amar och att Amar's familj inte verkar ha några problem med mig, eller snarare dom har inga problem med mig.

Idag har det iallafall inte hänt ett skit, åkte hem, pussat på min älskade dotter Lilja. Kärleken som finns mellan oss, hennes leende när hon ser mig, det är helt underbart, hela min kropp blir varm. Ni mammor vet nog vad jag pratar om, ett barns leende mot en, ögonen som glimtar, bättre kärlek finns inte. Även Nova är här, så har myst och pussat på henne och tittat på Beck - Hämndens pris, älskar att se Gunvald lite mer mjuk men ändå hårt, men han visar trots allt känslor i denna film, and i love it!

Långt inlägg fick ni idag, men lovar att jag ska bli bättre igen.
Men bloggen har varit det sista jag tänkt på i helgen.
Nej, nu ska jag ringa Älsklingen min och sen sova min skönhetssömn.

Peace out!



Jag & min kärlek!

27 Oktober 2011 Torsdag.

Kategori: Resa

Tjenare!

Har inte så mycket att skriva, förrutom att jag är sjukt avundsjuk på dom som går till Heartbreak idag då Ison & Fille kommer dit, i want to see them to! Men nu kan jag inte det, utan det får bli någon annan gång i mitt liv.

Ikväll ska jag vara med mitt stora hjärta och sådär.
Men lär inte bli en så sen kväll, precis som igår.
Vi ska väl titta på film och bara avnjuta Torsdagen som vi vill.

Men nu ska jag faktiskt ta och dammsuga och torka golvet.
Laaater!

Svar till Anonym.

Kategori: Hate me or love me.

Anonym om Kvällsbad.:
Då kan ju inte Amar älska dig, eftersom att han vill att du ska ändra ditt utseende. Du säger att han vill att du ska vara blond men du är ju brunett på riktigt.


Svar: Amar älskar mig av hela sitt hjärta oavsett om jag är blond eller brunett, men då han sett bilder på mig som brunett tycker han att jag är finare som blond, sen har det ingenting med att älska att göra. Men du måste ha missuppfattat det hela, för jag är blond på riktigt, men väldigt råttfärgat blond.

15.33

Kategori: Mammalivet

Inte för att det är jätte kallt, men det lär väl bli.
Så lika bra att låta vinterjackan vara på.
Tjingeling!

..

Kategori: Mammalivet

Lilja hälsar hej till er alla härliga läsare !
Mitt allt, mitt liv, min dotter!
Jag kommer alltid älska dig och stötta dig.
Du är den finaste skatten jag har!

14.05

Kategori: Mammalivet

Nu har jag mer eller mindre städat klart.
Lilja har vaknat upp en gång och var vaken ungefär en timme, innan hon blev trött och ville sova igen. Lilla älsklingen då. Man märker verkligen när hon är sjuk, för då vill hon inprincip bara sova, äta, sova. Hinner väl med lite leenden också, och hon är otroligt glad för att vara sjuk.
Men det är en del gnäll när hon väl ska sova, för hon har ju alltid varit en sån tjej som ska vara vaken men ändå är supertrött, hon är helt enkelt för nyfiken.

Blev ingen färgning av håret igår, så lär ju bli idag istället.
Älskar doften av nyfärgat hår, trots att den är grymt stark.

Ni är lite dåliga på att kommentera tycker jag.
Men jag känner mig även dålig på att uppdatera er, men alla har vi våra stunder då man känner en del saker, som kanske egentligen inte borde kännas, men det gör det.

Har köpt en present till Älsklingen min också, bara för att visa uppskattning en vanlig dag, utan att det ska vara något speciellt, för det tycker jag är mer romantiskt än att bara vara romantisk på alla hjärtans dag, födelsedagar och årsdagar. Man kan aldrig få för mycket kärlek!

Förresten, igår köpte min Mamma ett dockskåp på blocket till Nova och sen även till Lilja när hon är tillräckligt gammal, kan lägga upp bild när vi fått upp det och ställt in alla möbler.
Älskar ju dockskåp, älskade mitt egna dockskåp!

JUST NU:

Kategori: Mammalivet

Dags för städning, medans Lilja sover.
Våra kläder ligger i IKEA påsar för tillfället och har gjort det i några dagar, och hatar det, så blir till att lägga kläderna till rätta & sen damma i rummet, så att man kan andas ny och fräsch lukt där inne.

God morgon världen!

Kategori: Mammalivet



Lilja och jag önskar er alla en god morgon, och en härlig Onsdag, som precis börjat för vår del, Lilja har hunnit äta sin frukost, men jag har inte kommit så långt ännu, jag fastnade framför datorn och lär nog sitta fast ett tag, eftersom jag inte har några direkta planer för dagen, men mot eftermiddagen händer det ju lite grejer.
Vad bjuder er Onsdag på?

01.27

Kategori: Mammalivet

Nu har jag tagit ett långt och härligt bad.
Låg och tänkte på allt mellan himmel & jord, och fick mig även ett underbart samtal med Älsklingen min, man hör bara på hans röst hur död han är, men det är för att han aldrig lär sig att lägga sig i rimlig tid kanske (?). Men kändes skönt ändå att jag fick honom och sova kring elva, när han i vanliga fall sover senare än så.
Men nu sover han, och det har även jag tänkt att göra, eftersom Lilja även hon har fått en vända med ersättning, men man hör att hon inte alls sover tungt.
Så blir nog att gå upp flera gånger inatt.

God natt nu mina härliga läsare!

Kvällsbad.

Kategori: Mammalivet

Nu blir det att ta ett kvällsbad, och färga håret, ska ju bara färga utväxten så det är inget märkvärdigt, haha. Amar vill ju inte att jag blir brunett, så lite snäll kan jag väl vara och vara blond för hans skull.
Hörs senare!
Bilden är tagen från dagen då jag och Amar blev tillsammans.
Alltså nyårsafton 2010, halsbandet jag bär gav min finaste till mig bara någon dag innan.

Gamla tider .

Kategori: Gamla tider

Hittade en bild ifrån min 20 års dag och jag måste bara säga, ååh herre jävlar!
Hade glömt bort hur stor jag var, och hur mycket jag verkligen gått ner i vikt.

I miss you, my love!

Kategori: Kärlek

Jag saknar dig, kärleken min!

25 Oktober 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Tjabba!

Lilja och jag vaknade vid halv tio idag, och åt frukost och sen tittade vi på tv, tittade på bland annat lite av Efter tio och Sjunde himlen, och sen blev det att laga lunch fort för att sen äta samtidigt som jag och Mamma tittade på Hem till gården. Under tiden programmet höll på så låg Lilja och sov, dock inte alls bra, utan man hörde hur förkyld hon blivit och feber hade hon säkert, då hon var riktigt varm. Vi åkte in till stan och gick inte bara på Apoteket utan även till Barnbutiken som öppnade i Februari som sålde ut gåstolar för 299 kr, och det är det fan värt, handlade även jätte söta tröjor till både Lilja & Noah, och sen lite annat smått och gott.

När vi kom efter stan så var klockan runt fem på kvällen, Lilja var helt död men hon vägrade sova. Undra om det är tänderna som bråkar henne, undra om det är dom som gör att hon mår som hon mår.
Mamma's hjärta! ♥

Martin kom och vi åt middag och ikväll blev det makaroner med köttfärssås, Lilja satt i sin babysitter och pratade med oss, men även gnällde till en del, då hon inte mår så bra. Försökte lägga henne för att sova efter middagen, men hon vägrade tills jag la mig ner i sängen med henne på mig och gungade henne fram och tillbaka, då hon somnade och har sovit sen dess. Så nu har hon sovit cirka två timmar, och jag hoppas hon sover ett tag, för att hon har knappt sovit på hela hela dagen.

Har flyttat ut min dator i vardagsrummet, så sitter här tillsammans med Mamma & Martin och tittar på 112 - På liv och död, och det programmet är ju fan underskattat enligt mig. Jag brukar titta på det lite då och då, men när jag väl tittar på det så är det alltid att det slutar med att jag säger: Nu ska jag se nästa avsnitt också, haha.  Snart börjar Desperete Housewifes, så blir till att titta på det.
Men hoppas ni har en fin Tisdag kväll!

Hörs!

GRATTIS!

Kategori: Kärlek

Grattis världens bästa Natalie på födelsedagen.
Jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig!
Hoppas du haft en underbar dag, och hoppas även vi hinner ses snart så du kan få din lilla present som jag har köpt till dig, just bara för att det är din dag idag.


HURRA HURRA HURRA!

Svar till Saningen.

Kategori: Hate me or love me.

Saningen  (...) om Blod är inte tjockare än vatten.:
Blod är tjockare en vatten äckel tjockis! Du är helt körd så förstår att ingen imdin släkt villl umgås med dig!


Svar: Kul att du skriver en kommentar som inte alls har någon sammanfattning. För det första du verkar vara en människa med jävligt dåligt självförtorende då du försöker trycka ner mig med att kalla mig tjockis, men får det dig att må bättre, så keep going with it. Men det roliga är att du säger emot dig själv när du säger att blod är tjockare än vatten, men ändå vill inte min släkt umgås med mig. Då säger du ju själv emot att blod inte är tjockare än vatten. Men nu är det så att inlägget jag skrev handlade inte om att min släkt inte vill umgås med mig, utan att min bror verkar ha glömt sin syster, verkar ha glömt vad syster är iallafall på hans pappa's sida.

Zeyno

Kategori: Dagens låt.

Facebook-spel = beroende

Kategori: Mammalivet

Jo, men tjena att jag bara spelade en kort stund.
Dessa jävla facebook-spel som man blivit beroende av, haha.
Fick mig iallafall ett samtal med Älsklingen min, som är supertrött.
Han bad mig ringa när jag skulle sova, bara för att få höra min röst.
Men vet inte om jag ska ringa, vill ju att han ska vara pigg tills hans jobb imorgon.
Det är mycket viktigare för mig, än att vi två ska säga god natt till varandra, för vi har ju trots allt pratat idag och haft vår dagliga dos med kärlek när vi är ifrån varandra, trots att vi aldrig får nog av kärlek.


Ska försöka få Johanna och Sami att träffa oss i veckan.
Behöver prata av mig till någon, och hon är verkligen en fin vän.
She's listen to me and try to understand! ♥


Jag har många fina vänner, många som lyssnar och försöker förstå.
Men i det här fallet är det hon jag tror är bäst att prata med.

Nej, nu ligger Lilja här bakom mig och pratar på som vanligt när hon vaknat upp mitt inatten och vill ha mat, sen tar det ett tag igen innan hon somnar om, då passar hon på att prata med mig.
Men oftast försöker jag inte reagera, eftersom hon SKA sova.

Nu är dagen slut..

Kategori: Mammalivet

Hello!

Blev ju en vända till ICA Kvantum i Sickla för att handla massa saker till Lilja som hon behöver i mat och blöjväg, en - två månader framåt, handlade även lite annat roligt men det var ju som snabbt en snabbvisit, eftersom jag väntade på något gott. Vi kom hem vid 20.55 och bara plockade upp kassarna, och gjorde i ordning popcorn, sen blev det dags för Mitt stora feta syrianska bröllop och jag har inte riktigt förstått än, men är hon den där Viktoria syrian eller svensk som gifter sig med en syrian? Hängde inte med så mycket i dagens program, för hade tankarna någon annanstans och dessutom pratade jag med Älsklingen och sådär, så att min koncentration på programmet försvann. Men Älsklingen min kände tydligen en del folk som visades på tv:n idag, så han satt där han känner jag, hon känner jag och sådär, haha.

Men en sak jag inte förstår med araber / turkar.
Vet inte om det förekommer i andra utländska familjer, då jag inte har erfarenhet av dom.
Men araber och turkar säger att min kusin om typ allt.
Som te.x Amar är syrian, men han anses av många som arab och i det här läget räknar jag honom också som arab, för han kommer ifrån ett arabland med mera. Men hans mammas systers barn gifter sig, alltså hans kusin gifter sig med en tjej, som är utanför familjen från början, men direkt när dom har gift sig så blir även kusinens fru, hans kusin. Jag hänger inte riktigt med, jag har frågat honom tusen gånger, så om jag gifter mig med dig, om jag som svensk gifter mig med dig, blir jag kusin till dina kusiner? Då säger han: Nej dom skulle säga, min kusins fru. Men hur kommer det sig, när dom kallar sin kusins fru för kusin.
HAHAHA, bara en liten tanke sådär.
Inte för jag behöver ha 500 kusiner bara för man kallar alla kusiner.
Har mina 9 kusiner och det räcker gott och väl :)

Men iallafall efter Mitt stora feta syrianska bröllop så blev det dags för att hyra en film via Teliabutiken, den här gången fick det bli Dag och Natt med Mikael Persbrandt och Mikael Nyqvist med flera. Filmen var väldigt komplicerad att förstå sig på enligt mig, Mikael Persbrandt satt i en bil under hela filmen och träffade olika personer som han tog farväl av innan han sköt sig själv i huvudet. Men ändå tyckte jag inte att filmen var dålig, utan den är värd att se, så jag ger filmen en 3 av 5.

Ska snart ringa Älsklingen min, för har tänkt sova.
Var egentligen menat att sova efter Mitt stora feta syrianska bröllop men då blev det film tillsammans med min älskade Mamma, vem säger nej till film tittande med henne? NOT ME!

Nej, nu är jag en glad Emelie igen, har kastat bort all dålig energi och folk.
Orkar helt seriöst inte med att vara arg, hatar att vara arg.
Vill ju ha en glad blogg, vill ju sprida glädje och inte hat.
Men var bara tvungen att få ut ilskan jag kände.
Inte ofta jag blir sådär arg.
Men nu är allting lugnt.

Nu ska jag kolla om pengarna har kommit in på mitt konto och sen kolla runt lite på facebook, spela lite Cityville och därefter blir det att sova utan Älsklingen min idag igen :(

Snabbvända.

Kategori: Mammalivet

Sitter i bilen och är på väg att åka en snabbvända till ICA Kvantum tillsammans med Pappa för att handla blöjor, mat och som Lilja behöver för en månad eller två. Har inte så mycket tid, skriver mer senare!

Blod är inte tjockare än vatten.

Kategori: Hate me or love me.

Hur kan man låta vatten gå före blod?
Fram tills igår så hade jag tre bröder, men eftersom jag raderade bort en massa vänner därifrån, så insåg jag att även hon tagit bort mig, min brors tjej. Ja, ni bråkar med andra i familjen, men ska ni dra med mig i det hela, är jag en av dom ni bråkar med? NEJ! Men vill ni ha det såhär, så ska ni få det. Men till min såkallade bror, som jag inte ser som bror idagens läge, inte bara för händelsen igår, eftersom det var hon som tog bort och inte han, men för att han aldrig hör av sig, aldrig frågar hur jag mår, aldrig skriver och frågar hur Lilja mår, aldrig ens har frågar hur Lilja mår, aldrig ens bett att få titta på henne, aldrig ens svarat på mina sms men mest av allt, alltid sårat mig sen han och hans tjej började bråka med andra i familjen.


Jag är inte en av dom och har verkligen gjort allt för att hålla kontakten med dom båda två, även fast det varit som det varit, men har aldrig fått någon respons, har aldrig fått någonting tillbaka. Har både smsat vid jul, nyår, födelsedagar och grattat dom, skrivit när Lilja föddes, bjöd in dom båda till dopet.
Och självklart tar jag att man kanske inte kunde komma, det var det fler som inte kunde.
Men jag var tvungen att ringa och gråta i telefonen för att ens få en liten respons av dig, min egna bror!?! Du har iallafall bevisat att du inte vill ha mig och min dotter i ditt liv, och jag tänker inte kämpa för att ändra din åsikt. Du gjorde ditt val för första gången, men tro inte att du kan komma tillbaka hur enkelt som helst sen, om du ens kan komma tillbaka till mig och min dotters liv.
Resten av familjen gör deras val, och jag har gjort mitt.
Det är upp till dig att kämpa, jag har gett upp!

19.17

Kategori: Mammalivet

Sorry för mitt lilla utbrott i tidigare inlägg.
Men blev bara så arg och är väl fortfarande det, men nu mest på den person det gäller och jag tänker inte skriva mer om det idag i bloggen, varför ska jag slösa tid på idioter?


Till en viss person: Älskade vän, jag vet att vi inte alltid haft dom bästa stunderna på senaste tiden. Men du ska veta att jag alltid finns här för dig, och stöttar dig genom det här till miljontals procent. Du är en underbar och speciell person och att se dig må såhär dåligt, får mig att må dåligt. Jag önskar det fanns något jag kunde göra. Jag lovar dig att vi ska klara det här tillsammans, du är inte ensam. VI SKA KLARA DET HÄR!


Imorgon fyller Natalie år, lär nog inte träffa henne då, tror nog att hon har andra planer, men hoppas på att träffa henne snart iallafall. Då jag och Lilja köpt en present till henne, det är ju dock inte världens grej utan bara en liten grej.


Har egentligen inte så mycket att skriva ville både be om ursäkt och skriva till en speciell människa i mitt liv, som mår väldigt dåligt nu av en speciell anledning som jag dock inte tänker skriva ut här, men människan vet vem hon är och det är huvudsaken!

Bjuder er på en glad Emelie här nere.
Hörs senare!

24 Oktober 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Ny vecka, nya tag.

Idag så fick jag lite sovmorgon, har en sån otroligt snäll Mamma som tog Lilja för två timmar så att jag fick sova lite längre, tror hon såg hur färdig jag var när jag vaknade av att Lilja vaknade. Tack älskade Mamma! ♥

Vaknade upp och gjorde makaroner med cecvipici (eller hur det stavas), och sen kollade vi på Hem till gården. Jag bara älskar det programmet och det har kommit på senaste tiden, sen jag blev gravid typ innan dess så tyckte jag ju att det var ett himla kärring program, haha.
Men nu sitter jag själv och är helt fast ju.

Blev till att ta mig ett bad och sen även beställa lite grejer från internet tillsammans med Mamma, och sen så var det dags för att hämta Nova på dagis. Gud vad glad hon blev av att se mig, även fast vi sågs igår senast, men hon sprang och kramade mig hårt och lämna sin väst till dagisfröken, och sen började vi traska upp till Mamma som stod en bit upp och vänta.

Till middag fick det bli korvstroganoff med ris, och efter det tog jag det lugnt och bara var inne på Bolibompa webben med Nova, Lilja blev bara mer och mer grinig för varje minut som gick, så jag la henne att sova för ungefär 10 minuter sen och hon somnade direkt. Inte så konstigt egentligen!
Men nu ligger hon och sover, och jag passar på att sitta vid datorn och hon är sova tills i kväll då hon får ersättning och somnar om igen.

Nova har även hon gått hem, så nu blir det att njuta av denna Måndag och invänta att Mitt stora feta syrianska bröllop börjar, måste ju hänga med lite, även fast en del människor inte tycker att Amar ser ut som en syrian och beter sig som en syrian, men en sak vet jag. Är det bröllop för dom, då är det.
Så lika bra att försöka hänga med, för någonting nytt lär jag nog lära mig, haha.

Men nu ska jag röka och sen njuta av min coca cola light.
Laaaaaaaater!

Släng dig i väggen.

Kategori: Mammalivet

Har suttit och raderat massvis med människor ifrån facebook nu, från 605 vänner till 129.
Duktig tjej AB!

Känns skönt nu att bara ha några få, typ dom man pratar med och som man har träffar in real life, känns ju ändå lite creepy annars, och sen har vi dessa idioter som älskar att gå in på andras facebook, för att dom är allt för nyfikna på mitt liv, men en sak borde det folket veta.
Vill dom veta något, läs min blogg.
HÄR SKRIVER JAG SAKER, OCH INTE PÅ FACEBOOK!

Har även pratat med Älsklingen min och haft webcamera på via facebook.
Dom har ju blivit helt grymma ju, haha!
MSN - släng dig i väggen.

Nu ska jag sova, känner mig mer död än levande.
Puss och god natt.

Njuter av livet.

Kategori: Mammalivet

Sitter med tända ljus och njuter av livet medans Lilja ligger och sover.
Hon vaknade upp för ungefär en halvtimme sen, fick mat & ny blöja, direkt när hon somnade om passade jag på att tända ljusen och bara mysa till det lite, såhär i ensamheten.
Saknar min Älskling något enormt, vill ha honom brevid mig nu.
Tankar snurrar genom kroppen, och han är den ända jag verkligen kan öppna mig för.
Han är en så bra lyssnare & han är man?
Hur är det möjligt?!?! Haha

Nej men skämtosido.
Han är underbar! ♥

Har börjat min rensning av facebook vänner, har tagit bort folk jag inte pratar med och en massa människor som bara finns på min facebook för att snoka, men är inte klar. Facebook vännerna va 605 när jag började, men har nu kommit ner till 255 och än är jag inte klar.
Så dom som blir kvar, ska känna sig speciella.

Nej nu ska jag återgå till rensningen och sen göra mig en kopp te.



Billig tatuerare.

Kategori: Mammalivet

Sitter och pratar med Wicktoria via facebook nu och kollar upp billiga tatuerare, är ju så sugen på att göra två tatueringar. Ena har ni ju på ett ungefär sett, men det lär nog bli en del ändringar på den också, eftersom jag INTE bara ska ha ett barn utan flera, och därför måste jag ju tänka lite, haha.
Men bäst av allt är ju om det är tatuerare som kan arabiska, då jag ska använda mig av arabiska bokstäver, och inte för att personen jag kommer be om hjälp, någonsin skulle ljuga för mig, men snarare för att tatueraren som skriver inte råkar göra fel då dom inte är van vid det skrivspråket.
Så det är ju det som gör att allting tar mycket längre tid.


Funderar på att gå och sova snart, är ju helt färdig.
Har ju varit en ganska lång dag idag med att åka runt hit och dit, plus att jag inte hade världens bästa natt då jag saknade Älsklingen min så otroligt mycket.
Var nästan på väg att packa kläder och börja promenera, men lite vett har jag ju i skallen och insåg att det är bättre att jag åker dit som vi planerat, men jag saknar honom ändå!

Nej, nu ska jag återgå till facebook.
Senare!

Nostalgi.

Kategori: Dagens låt.

Trött på ert beteende.

Kategori: Hate me or love me.

Jag har tröttnat på en del människor.
Vad är det för jävla falsk spel ni försöker spela?
Ni säger att ni älskar, men ändå gör ni som ni gör.
Hade det varit 17 månader sen, så skulle jag ha förstått.
Men jag förstår inte längre.


Jag har tröttnat på det livet jag levde, har tröttnat på att se andra fortsätta leva samma liv, och inte ens tänker på att förändras. Har tröttnat på att läsa om alla jävla problem på facebook.
FACE YOUR PROBLEMS, DO NOT FUKKING FACEBOOK THEM!



Nej, jag är inte bitter.
Men har bara tröttnat, och sen sitter dom och snackar om både det ena och det andra, hur dom vill göra grejer och ha grejer, men gör något åt saken.

Det går inte att sitta och säga: Jag vill ha jobb, jag vill ha utbildning, jag vill ha körkort, jag vill ha pengar med mera om du inte gör någonting.
Många av er höjer säkert på ögonbrynet nu och tänker, men vad fan det där är ju du? Men nej det är inte jag, det VAR JAG! Men jag har insett att man inte bara kan säga jag vill ha, jag vill ha utan att faktiskt hjälpa till. När min mamma ledighet är slut och Lilja börjar på dagis, då ska jag börja plugga till två saker, för jag vill kunna ha något att välja mellan, sen ska jag även söka ett kvälls och helg jobb, och efter den vägen får det bli. Men ska redan i början på nästa år, börja övningsköra och träna stenhårt för att få mitt körkort.
Sen om det kanske tar ett tag innan jag är klar, det får jag ta, för det var JAG och ingen annan som hoppade av gymnasiet då jag var alldeles för skoltrött, och tyckte fester var roligare.
Men som sagt.

Tröttnat på folk som tror att problemen löser sig själva.
Jag tänkte så förrut, så jag har ALL RÄTT att tänka motsatsen nu.

Förresten, JAG ÄLSKAR MITT LIV!

23 Oktober 2011 Söndag.

Kategori: Mammalivet

God kväll!

Igår hade ju jag och min Pappa en far och dotter dag, vi drog till Skarpnäck och kastade pil och tipsade och hade det allmänt trevligt, även hans kompis Skruven kom förbi lite senare. Vi satt där och pratade och runt 19.00 så traskade vi mot Piloten och var där ett tag innan vi tog taxi till Puben i vårt område, där vi satt och pratade lite med folket, innan det var dags att traska hem.

Alltså låter kanske inte som världens roligaste dag, men tro mig.
Jag uppskattar varenda minut jag får med min Pappa, spelar egentligen inte någon roll vad vi gör, så länge jag får vara med honom, han är bara bäst!

Men iallafall idag vaknade jag vid 10.00, Lilja låg och sov och jag bestämde mig för att åka och lämna grejerna som Martin behövde. Jag klädde på Lilja, och hjälpte Nova med lite saker, innan vi alla tre drog till SöS för att bland annat lämna en tröja till han, eftersom han lämnade sjukhuset strax där efter.
Vi tog samma buss till Skanstull, där Martin gick till Johan's jobb och jag, Nova och Lilja gick till Mcdonalds för att Nova behövde äta lunch, jag kände inte suget av att ens äta, men tog mig en sallad.
Bättre det än allt annat dom har där.

Efter Mcdonalds besöket, så åkte vi hem.
Jag och Nova busade runt och sen gjorde jag Mamma sällskap medans hon lagade mat: Plättar!
Lilja låg och sov så passade på att prata lite med min Mamma och sen dess har det inte hänt någonting här hemma, eller jo Nova har gått hem.

Uppdaterar snart!

22 Oktober 2011 Lördag.

Kategori: Mammalivet

Shululu mina fina läsare!

Det här lär nog bli ända uppdateringen i bloggen idag.
Har varit iväg till sjukhuset med Pappa för att hälsa på Martin.
Han har en fraktur under axeln, och såg ut att ha jätte ont.
Hatar att se någon nära till mig ha ont.
Älskade bror! ♥

Har inte så mycket tid.
Lilja är hos sin pappa några timmar idag och jag ska ha en far och dotter tid tillsammans med min pappa, älskar verkligen stunderna jag har med honom, för det är inte ofta det händer.
Men vi förstår verkligen varandra.

Men uppdaterar er om jag får tid och tillfälle.
Peace out!



Älskade bror & barn.

Kategori: Mammalivet

Hej på er, så här mitt i natten.

Vaknade för ungeför en halvtimme sen av att mina föräldrar pratade.
Martin har hamnat på sjukhus, hans axel har åkt ur led.
Så nu lär jag inte kunna sova något mer på hela natten då jag har en tendens att bli super orolig så fort jag hör sjukhus, eller det är en sak att ha planerat att man ska till sjukhuset, men när man blir tvungen att åka ambulans, det är då jag blir sådär super orolig.

Men har iallafall slängt iväg ett sms till Glenn som tydligen ska veta vad som hänt och ringt till Martin's telefon där hans kompis Alex svarade eftersom han satt i ambulansen påväg mot sjukhuset med honom, så det känns lite bättre att han inte behöver vara där ensam, men förhoppningsvis så får jag veta snart hur allting gått.

Martin, jag älskar dig! ♥
Du är guld värd, och du vet att jag gör allt för dig.
Ingenting ska någonsin få komma emellan dig och mig.
Jag krigar för dig, jag slåss för dig, jag tar en kula för dig.

Lilja har nyss fått i sig mat, och efter maten så la jag henne i sängen igen för att sova, men hon hade andra planer, haha. Hon låg och pratade med mig, från hennes säng och tyckte att spjällskyddet var ivägen. Älskade barn! ♥ Men nu har hon iallafall somnat och jag ska precis ta och stänga av datorn för att ringa Älsklingen min, som får lugna ner mig lite och få mig att inte vara så orolig. Han är nog den ända som kan lyckas få mig att tänka på annat, som kan få mig att förstå att det inte är så allvarligt som min hjärna inställt sig på.

Såhär så det ut alldeles nyss när Lilja låg och pratade med mig.
(Hon såg inte mig när jag tog bilden, utan reagerade på ljuset direkt efter att bilden blev tagen. Ibland ska man böka lite, och ha lite roligt tycker Lilja.)


Hoppas ni haft en fin kväll/natt.
God natt igen!

Innan klockan slår tolv.

Kategori: Mammalivet

Nej, nu ska jag stänga av datorn och faktiskt försöka sova.
Har ju inte hamnat i säng innan tolv på hela veckan, så ska försöka se till att det sker idag.
Men hoppas ni alla har en fin Fredag.
Nu blir det till att sussa.

God natt!


Finaste flickan i världen.

Kategori: Kärlek

Finaste flickan i världen, och jag älskar henne!
Jag är stolt över att säga att hon är min dotter.

Ju mer Dom spottar.

Kategori: Dagens låt.

TACK TACK TACK!

Kategori: Mammalivet

Lilja fick två presenter idag av Carina och Therese.
Tack så jätte mycket, dom var jätte fina!
En prasselbok med Hello Kitty och ett par fina skor.
Ni ser ju på bilden ovanför.

...

Kategori: Hate me or love me.

Till slut är det inte åren i ditt liv som räknas. Det är livet i dina år.

Bjuden till Skeppsbar.

Kategori: Mammalivet

Blev Lejonkungen idag igen.
Får aldrig nog av den filmen, så jag klagar inte.

Har nyss pratat med Martin i telefonen, bjuder ner mig till Skeppsbar för att jag ska bjuda han på öl. Snäll bror man har va? Haha. Dock tackade jag snällt nej och sa att det får bli en annan gång, men för det första känner jag inte suget ikväll och för det andra så har jag Lilja i helgen.

Sitter för tillfället och pratar med Kajsa på facebook-chatten.
Vi pratar väl inte om något speciellt, men det är alltid trevligt att prata med henne.
Jag vet inte varför, men hon är så enkel att prata med.
Hon liksom bara är.

Imorgon händer ingenting speciellt, ska städa, diska och bara vara.
Ha en underbar Lördag med min underbara familj, sakna Älsklingen mycket.
Men annars ska jag ha en topp Lördag hemma med mina underbara!

Nu ska jag återgå till facebook-chatten och Angry birds.


21 Oktober 2011 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Hello peeps!

Idag har min dag varit fullspäckad med grejer.
Dagen började med en liten frukost med en knäckemacka.
Efter frukosten, så bestämde jag och Mamma oss för att åka till Nacka Forum.
Vi fixade oss och gjorde oss i ordning för att sen bege oss mot ovanstående ställe.

Handlade hårfärg till mig och även en del nya kläder till Lilja.
Hon fick sig även en tomtemor klänning tills julafton av sin Mormor.

Efter Nacka Forum gick vi även förbi ICA MAXI för att handla hem lite enkla saker, där jag även köpte en Hello Kitty - lär dig gå vagn till Lilja, inte för att det är dags riktigt än men hon ska ändå få den i julklapp och då är hon 6 månader och då är det inte alls lång tid kvar tills hon faktiskt ska börja använda den på riktigt.

Efter att vi hade varit där i cirka en timme blev det till att börja åka och hämta Nova på dagis, fy vad glad hon blev att se mig, hon sprang fram till mig och bara: "Emeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie, jag har saknat dig".
Den där ungen alltså, hon vet verkligen hur man gör någon glad!
Älskade fina Nova! ♥

Väl hemma var Lilja gnällig, men jag och Nova la ändå pärlplattor och sen blev det dags för middag, och ikväll bjöds det på korvsoppa, himla gott om jag själv får säga det.

Nu sitter jag här framför datorn, Lilja ligger och sover, Nova tittar på tv och ska sova kvar, och mina föräldrar är och handlar lite grejer, och snart blir det återigen Lejonkungen tillsammans med Nova.
Vad ska ni göra denna härliga mysiga Fredag?

Nu bjuder jag på lite bilder på några av inköpen från idag.







Vad tycker ni om inköpen från idag?

Nej nu blir det Cityville, för att invänta mina föräldrar och sen blir det Fredagsmys på högsta nivå, älskade Fredag, allt som fattas är min underbara älskling, annars hade denna dag varit perfekt, då hade allt varit helt underbart. Vill bara krama och mysa med honom, vill pussa på honom och säga pucko, idiot, älskling, habibi, vill bara nypa honom och se honom bli irriterad för att jag gör så, men sen bli lika glad igen, vill känna att han pussar mig i nacken innan vi ska sova, vill känna hans varma hand i min.
Det är jobbigt att vara ifrån dig, älskling!

You heard me, it's time for Cityville.
Byebye, xoxo!

Inga ord kan beskriva.

Kategori: Kärlek

Livet är en gåta, du är gåtans svar..
Finns inga ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig.
Du är mina drömmars man, den jag vill spendera resten av mitt liv med.
Jag lämnar dig aldrig!

Vågar jag verkligen tro på att?...

Kategori: Hate me or love me.

Muammar Gaddafi är död



Libyens störtade ledare Muammar Gaddafi sköts i dag ihjäl på flykt från sin hemstad Sirte.

– Vi har fått befrielse efter 42 år, säger Shaban Elgale som kom till Sverige 1982.

I Misrata, dit diktatorns kropp fördes, har en firande folkmassa samlats runt den dödade. En av dem är Fathi Bashagha, talesman för Misratas militära råd. För TT beskriver han en intensiv feststämning.

– Situationen i Misrata är fantastiskt glad – i Misrata och i Libyen, säger han i telefon, nästan helt överröstad av folkmassan.

Han säger att Gaddafi fortfarande levde när han fångades av övergångsregeringens, NTC:s styrkor, från Misrata, men att han senare avled av sina skador.

– Våra soldater fångade Gaddafi levande, säger Fathi Bashagha.

– Men han var skadad i benet, tror jag. Senare förde de i väg honom i en ambulans och han avled i ambulansen.

Libyens övergångsregering uppger att Gaddafi dött sedan han skjutits i huvudet i korselden mellan sina lojalister och NTC-styrkor. Uppgifterna sades bygga på ett obduktionsprotokoll.

Gaddafi levde fortfarande när han sattes i en bil och kördes i väg men dog några minuter innan han nådde ett sjukhus, säger de.

Uppgifterna om att det skulle vara en Nato-attack som dödade Gaddafi avfärdas bestämt till TT av Misratas militära råd, del av NTC-styrkorna. I stället ska det ha varit NTC-styrkor som dramatiskt upptäckte Gaddafi när de svepte genom Sirte.

– De hittade honom inne i ett stort rör, säger Fathi Bashagha.

– Han var där med några vakter, de sköt på varandra och Gaddafi skadades.

Gaddafi ska enligt Bashagha, som själv var i Sirte med NTC-styrkorna, efter eldstriden ha fångats levande och allvarligt sårad förts i ambulans från slagfältet. På väg därifrån ska han ha avlidit.

Enligt Fathi Bashagha är kriget nu slut, det enda som är kvar är att finkamma Sirte efter kvardröjande Gaddafistyrkor.

– Vi har sagt att vi måste rensa ut Sirte-området nu för vi måste leta efter Gaddafi-soldater.

I Misrata ska nu NTC-styrkorna visa upp Gaddafis lik för folket och ta DNA-test för att bekräfta den döde ledarens identitet.

– Vi ska föra kroppen till en plats där folket kan komma och se kroppen, säger Bashagha.

Det finns obekräftade uppgifter om att Gaddafis son Saif al-Islam – hans "kronprins" – befinner på flykt. Uppgiften återges av Mahmud Jibril, som är premiärminister i interimsregeringen.

Saif al-Islam ska dock enligt NTC-befäl vara omringad av NTC-styrkor.

Mahmud Jibril bekräftar även att Gaddafis son Mutassim är död. Bilder av Mutassim – svårt skadad, men då fortfarande vid liv – ska också har setts av ett vittne som talat med Reuters.

Jibril uppmanar grannlandet Algeriet att lämna ut familjemedlemmar som befinner sig där till Libyen.

Regimen talesman Musa Ibrahim och underrättelsechefen Abdullah al-Senussi ska enligt uppgifter ha gripits.

 


Nu är frågan om jag verkligen vågar tro på det här? Alltså har hört så mycket snack om att bilder kommer komma upp på när han blir dödad / är död, men att han egentligen bara flyr och gömmer sig någon annanstans så ingen hittar honom, tills en dag då han slår tillbaka mot Libyen's befolkning. Vet liksom inte riktigt vad jag ska tro, vad tror ni? Tror ni att han är död eller levande?

20 Oktober 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hej hej!

Vaknade och gick ner och till ICA och handla nästan direkt, precis när jag och Lilja kommer upp igen så kommer Maggan, pratade lite med henne och sen blev det dags för lunch och så fick tanterna fortsätta prata, haha. Till lunch fick det blir köttfärssås med makaroner, och även två mysiga avsnitt av Hem till gården.

Mamma, jag och Lilja följde med ner till bussen för att lämna Maggan när det var dags för henne att åka hem, passade även på att gå in på ICA igen för att handla hem middagen och frukost med mera.
Väl hemma igen så blev det Lejonkungen för vår del.
Älskar ju den filmen och kan se den 70 gånger om.
Men idag blev det bara en gång.

Efter Lejonkungen började vi med maten som bestod av lax, ris och dill & citronsås.
Riktigt gott, jag älskar ju lax och ris, men har alltid lyckats få det så torrt men inte idag, nu smakade det bättre än någonsin och rekommenderar det starkt till alla er som tycker om lax.

Efter middagen blev det en liten promenad och sen ett långt och härligt bad.
Även Lilja badade med mig, Mamma tog henne den stunden som jag badade men hon var med mig i vattnet ett tag, och hon verkar tycka om vatten precis som mig.

Efter badet blev det Robinson en stund innan det var dags för nya avsnitten av Criminal minds och efter det blev det faktiskt att kolla på en film via Teliabutiken, och ikväll blev det Hur många lingon finns det i världen? och jag lovar er att det var längesen jag grät i en film, men när dom stod och sjöng i kyrkan så bara rann mina tårar, dom rann så mycket, det fanns inget slut och bättre blev det ju inte när dom stod på scenen och sjöng. Jag älskade verkligen hela filmen från början till slut, filmen var verkligen bra gjort.
Filmen får 5 av 5 ifrån mig.
Ni som har sett den filmen, vad tycker ni om den?
Och har ni några tips på bra filmer?

Nu väntar jag bara på att Jag saknar dig ska komma ut på Teliabutiken, så att jag även kan hyra den där, vet ju en person som bölade i den filmen, som jag inte alls trodde var så blödig, men ändå kan jag inte låta bli att tycka det är gulligt att just den här människan grät i filmen eftersom personen annars ska leka lite macho och "jag bryyyyyyyyyyyyyyyyyr mig inte"..

Men nu ska jag spela Cityville och prata med Älsklingen min.
Senare!



Haha, gjorde som alla storbloggare och ladda upp en bild på mig själv i badkaret..
Var bara tvungen, haha!

Bättre sent än aldrig.

Kategori: Mammalivet

Maggan var här idag och vi fick lite fler bilder ifrån Lilja's dop, som var i Augusti.
Bättre sent än aldrig, tänkte bjuda på några av dom här.

Sleep tight!

Kategori: Mammalivet

Nej, nu ska jag snart ringa Älsklingen min och säga god natt.
Men först tänkte jag ju såklart skriva god natt till er, och önska er en riktigt fin dag imorgon!

00.50

Kategori: Mammalivet

Blev inget badande idag, kände inte lust när jag väl fick tid till det.
Har försökt ordna en överraskning till min älskling tills imorgon, men det verkar vara helt omöjligt.
Men jag tappar inte hoppet och kommer inte ge upp, jag ska lyckas!

Har iallafall suttit och spelat biljard med Kajsa via facebook, och vi camade även en liten stund.
Visste ni att man kunde göra det?
Satt och pratade med Amar via facebook, då jag såg en fet videokamera, och insåg att man kunde filma, ganska nice faktiskt, precis som Kajsa sa: Nu blev det facebook på riktigt, haha.

Imorgon ska jag försöka se till så Nova kommer hit, så att vi kan titta på Lejonkungen tillsammans och bara mysa i soffan med ett stort täcke.


Vad har ni gjort en kväll som denna?
Nej, nu ska jag försöka fixa med Älsklingen's överraskning.
Hörs igen innan jag sover!

Svar till anonym.

Kategori: Mammalivet

anonym om 19 Oktober 2011 Onsdag.:
Ta inte det här på fel sätt nu, men jag har sett att du har skrivit att du har en viss målvikt du vill nå och jag förstår att du kommer gå ner mer eftersom pga av operationen. men varför äter du då mcdonals och chips och cola m.m.? Inget illa menat


Hejhej!
Förstår precis hur du menar, och det är ingenting jag egentligen vill äta.
Men idag till exempel blev det Mcdonalds för att vi var stressade och fanns inget närliggande, så fick bli något snabbt men trots att jag ändå åt en sallad så kände jag mig väldigt äcklad av den sortens mat, den är ju ändå inte som hemmagjord sallad. Chips är något som jag äter då och då. Coca cola lighten har funnits i mitt liv i över 7 år och jag försöker sluta med den, men det är inte enkelt och jag vill hellre sluta röka än dricka coca cola light, för jag vet slutar jag med coca cola ligthen kommer jag röka mer, och då anser jag det hälsosammare att dricka coca cola light. Sen att det inte är hälsosamt, men jag skadar bara mig själv genom att dricka det, men med rökning kan jag skada flera. Jag tar absolut inte din fråga på fel sätt, utan förstår att det kan verka konstigt att jag äter och dricker en del saker, men det är ett slut på allt sånt skit nu, eller aa coca cola lighten får nog vänta ett tag till. Först ska jag sluta röka och ha varit rökfri ett tag innan jag kan ge upp nästa grej.

Mamma's hjärta! ♥

Kategori: Mammalivet

Hon är ju bara FÖR söt, och hon är MIN!
Bilderna är tagna idag, påväg hem ifrån IKEA.

21.14

Kategori: Mammalivet

Nu har jag diskat slängt i tvätt i tvättmaskinen, lagt Lilja och även hunnit kolla lite på Sanning eller konsekvens, vilket är ett rikigt intressant program faktiskt.
Ska snart ta och lägga mig i badet och bara njuta av denna Onsdag.

Saknar min älskling så sjukt mycket.
Att vara ifrån honom tär verkligen på mig, men ändå gör det oss starkare som personer och som ett par, vi har lärt oss att lita på varandra, lärt oss att ta vara på tiden tillsammans och inte kasta bort en minut ens men bäst av allt är nog att vi verkligen lärt oss att prata med varandra, lärt oss säga till om vi tycker någon av oss gör fel, och det känns så sjukt bra.
Önskar jag fick sova med honom inatt.
Men om jag bara väntar ett litet tag, så får jag snart sova med honom igen.

Ikväll blir det..

Kategori: Mammalivet

Ikväll blir det en massa mys och tv-tittande.
Ska försöka att kolla på Lejonkungen idag, min älskade film!
Men först blir det ju diska och lägga kläder i tvättmaskinen, men därefter ska jag mysa på hög nivå med både coca cola light och sen lyxade jag även till det med härliga vindruvor.
Jag har alltid underskattat vindruvor, men dom är ju fan det bästa som finns!

19 Oktober 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
Idag blev det inget diskande och så när Lilja sov middag, utan jag somnade och vi vaknade upp 10 minuter innan Hem till gården, vi tittade på dom avsnitten och sen fixade vi oss alla i ordning och började röra oss mot Centralen, vi vi beställde mat från Mcdonalds och tog med oss på IKEA bussen som är gratis, och åt innan vi gick in på IKEA.

Vi hittade lite saker på IKEA, men köpte även hem dom där goda pizzorna som dom har i sju pack, jag bara älskar dom och dom är ju inte direkt dyra, så satsade på tre påsar, haha.
Tog ett tag att ta oss hem, men väl uppe vid vårt område blev det en snabbis in på ICA, hämtade ut två nya trisslotter på min 50krs vinst, och vann ytterliggare 25kr, men ska ta en ny lott.
Det sägs ju att plötsligt händer det, jag undrar när det där plötsligt är.

Nu sitter jag här hemma, ska snart starta en maskin med mörktvätt och sen börja diska.
Helvetes veckan startade idag också, så nu lär jag inte ha det bästa humöret längre.

Men förrresten måste säga att jag är så himla glad för din skull Kajsa, jag vet att du är lycklig och glad för det här och det gör även mig lycklig och glad. Du förtjänar det här!
Jag finns här för dig om det är något du undrar över eller behöver ha hjälp med.

Nej, nu måste jag sätta fart här hemma.
Tjingeling!

..

Kategori: Hate me or love me.

God morgon, god morgon!

Kategori: Mammalivet

Nu har man varit vaken cirka en timme.
Lilja har nyss fått i sig ersättning, så nu är hon mätt och belåten för någon timme, fast jag själv har inte hunnit äta än, är ju inte så snabb med frukosten faktiskt.
Hatar ju mer eller mindre att äta frukost, så är nog därför.

Undra om det blir IKEA idag.
Blir nog mer mot eftermiddagen, men kanske är det lika bra.
För då hinner jag säkert diska och ha mig när Lilja sover middag.
Ska även slänga på några maskiner med tvätt, och plocka lite i rummet.

Lilja sitter här i mitt knä nu och jollrar som aldrig förr.
Min underbara finaste! ♥

Vad ska ni göra idag?
Några planer för denna lill-Lördag?

Nu ska jag först kolla på en julklapp till min Mamma och se vart jag kan köpa den, och sen blir det att spela lite kärt Cityville och invänta att Älsklingen min vaknar upp från hans skönhetssömn.
Laaater!


Det är din dag idag, Jenni.

Kategori: Mammalivet

Lycka till idag Jenni, det kommer gå så bra!
Du förtjänar det här och synd att jag inte kunde följa med till Norge.
Älskar dig så otroligt mycket vännen, du är en underbar vän! ♥
Idag är det dags för dig att opereras!
Jag & Jenni - Halloween fest 07

mobilbloggning

Kategori: Mammalivet

Tänkte bara testa hur bra det funkar att blogga ifrån mobilen och det verkar funka jätte bra så ska nu försöka att uppdatera er mycket mera när jag är ute på mina äventyr tillsammans med Lilja. Men nu ska jag göra som Älsklingen min och sova min skönhetssömn.

00.49

Kategori: Mammalivet

Nu har jag suttit och pratat med Amar & Kajsa via facebookchatten, samtidigt som jag har fixat med Amar's present som jag nämnde att jag delvis skulle göra själv, och nu är den klar, eller det är några grejer till att göra, men det hinner jag göra, är ju ett tag kvar tills nyårsafton och vår ett års dag.
Men skönt ändå att ha köpt den och börjat göra den klar.

Nu ska jag ta och fixa i ordning mat, tills Lilja vaknar och sen ta och sova.
God natt mina fina läsare!

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Vilket är det finaste / sexigaste språket enligt dig?



Jag ställer en fråga till mina läsare, som jag själv har svårt att svara på då jag inte direkt tycker att något språk är direkt fint. Jag älskar språk, men finns nog inget direkt finare språk en alla andra. Förmodar att många av er trodde att jag skulle skriva arabiska eller syrianska. Men så är inte fallet, för arabiska tycker jag låter så hårt, speciellt när araber pratar med araber, och syrianska har jag inte hört så mycket, så att jag kan yttra mig om det. Men om jag måste välja ett språk så är det nog italienska, så himla fint språk och det låter verkligen så härligt när dom pratar det, dom låter till och med glada när dom är arga.

Svar till Anette.

Kategori: Hate me or love me.

anette aronsson  (private) om Svar till Anonym.:
Emeleiie !!!Tackar gud för att jag får läsa din blogg ,jag tycker så mycket om den pga att du skriver så lättfattat och om vardagens bestyr,jag går in flera gånger on dagen och blir besviken dom få gånger du inte skrivit nått!Ta inte åt dig av vad föregående kommenterare skrivit måste vara en urblåst typ som bara vill trakasera!!!DIN BLOGG ÄR HÄFTIG DONT FORGET THAT!!!KRAM från anette!!


Åååh! ♥
Du kanske inte förstår hur glad man blir av en kommentar som denna, jag blev verkligen superglad. Blir glad när folk gillar min blogg, och lovar att försöka inte göra dig allt för besviken, ska börja försöka att uppdatera även när jag är ifrån hemmet, så att du och alla andra som läser min blogg ska få något att läsa varje gång ni går in. Du är en så otroligt fin människa Anette, och du får aldrig glömma bort det. Du är unik, och man mår bra i ditt sällskap, du får en att må bra. Du är verkligen en ängel!

Till alla mina fina läsare!

Kategori: Hate me or love me.

Tänkte bara skänka en tanke till alla mina läsare, oavsett om ni hatar eller älskar så ska ni aldrig glömma bort: Glöm Att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du! ♥ och det är faktiskt sanna ord, så försök ta dom till er!

Underbara barn.

Kategori: Mammalivet

Hade nyss pratat med Amar i telefonen, låg i soffan och hade Lilja på knäna.
Jag: Amar är ett pucko, men det kommer du själv märka en vacker dag.


Lilja jollrar och har sig tillbaka, och tillslut säger jag: Nej, Amar är pucko.
Då fixar hon munnen, och slänger iväg en kyss till han.

Min älskade unge.
Kan man vara finare än henne?


I ♥ THE LION KING!

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Efter att jag uppdaterat sist, så blev det att titta på båda avsnitten av Hem till gården, och sen pratade jag lite med Martin och bestämde mig för att kolla mitt konto, men var bombsäker på att det inte fanns några pengar där, men hade så fel, så fel.
Pengarna hade kommit in, och jag åkte in till stan i spöregnet och det var nog en av dom värsta sakerna jag gjort, gick runt i ungefär en timme men kände hur blöt jag var så valde då att åka ner till Mamma's jobb och möta upp henne och sen blev det Nacka Forum.
Så nu har jag handlat Nova's födelesedagspresent, Noah's julklapp, Amar's års present (har ju tänkt att ge honom en present när vi varit tillsammans ett år), Pappa's födelsedagspresent. leggings till mig, och även en barbarpapa leksak till Lilja, så nu är jag en bit på vägen med alla julklappar och presenter.. Men i år blir det en himla massa pengar som går åt, för nu är det ju fler människor att köpa till, men älskar ju att köpa julklappar så jag klagar inte, haha.
Men det bästa köpet idag var ändå Lejonkungen filmen, som jag letat efter den för en billig slant, men idag när jag såg den inne på Åhléns så skrek den åt mig, och jag struntade i priset och bara köpte den, och det var tamejfan det bästa köpet jag gjort på länge!
Jag ♥ Lejonkungen

Men hur som helst..
Imorgon blir det IKEA på dagen tillsammans med Mamma och Lilja och förhoppningsvis även Brittis också, ska även försöka ta mig förbi Ersta sjukhus och hälsa på Natalie.
Men får se hur mycket klockan tickar på IKEA.
Har ju en tendens att kolla på allt jag inte borde kolla på när jag väl är där.
Men det är ju bara för jag älskar IKEA!

Nu ska jag spela Cityville en stund.
Uppdaterar mer senare!



Svar till Anonym.

Kategori: Hate me or love me.

anonym om 18 Oktober 2011 Tisdag.:
Jag hatar när tjejer beter sig som du! Har du något problem med dina vänner kan du väl prata med dom om det! Säg som det är och att du inte helt enkelt vill umgås med dem längre!! Skriva på sin blogg att man ska rensa sina vänner coh ta bort på facebook och byta nummer är PINSAMT. Kom igen är du och dina "kompisar" så pass omogna att det krävs att du byter nummer?



Hej!
Jag har aldrig bett att du eller någon annan ska tycka om mig.
Jag har pratat med DOM om det, det är inte så att jag sitter och skriver förgäves via min blogg, för jag vet att en del läser men en annan halva läser inte, och även om dom läser eller inte så tar jag allt som jag skriver i bloggen öppet med dom människorna också, och sen så är det väl ändå upp till mig vad jag skriver i MIN blogg? Gillar du det inte så har ingen bett dig att läsa.
Det handlar inte om omogenhet när det kommer till att byta nummer och det har inte bara med dom "kompisarna" att göra utan med massa annat att göra också som jag dock väljer att inte skriva ut i bloggen av olika anledningar..

Men som sagt gillar du inte det du läser, läs inte min blogg!
Ingen tvingar dig!

Mohammad Al Salem.

Kategori: Dagens låt.

18 Oktober 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Shulululu!


Har nyss ätit en knäckemacka, för att snart börja med lunchen.
Lilja sitter här i mitt knä och pratar med datorn eller tv:n.
Jag vet inte riktigt, men hon jollrar iallafall, och hon låter som en katt.
Min underbara!

Idag har jag inga planer på vad som händer.
Vill hitta på någonting, ska nog ta och promenera ner till Mamma's jobb och hämta upp henne när hon slutar jobbet, då får jag mig både en promenad och sen även ett trevligt samtal med henne, behöver få prata av mig lite och hon är den enda jag kan berätta hur jag verkligen känner.

Jag vet att många av mina kompisar läser min blogg och därför väljer jag att nämna den här saken här, jag kommer radera ut så många personer från min facebook och mitt liv, ska byta nummer, och verkligen RADERA folk som inte vill mig väl och som gottar sig så fort någonting får dåligt för mig.
Kommer bli en del personer att radera.

Men kan säga till er som jag kommer att radera.
Vi hade kul en gång i tiden, men jag lever inte på samma sätt som ni,  lever inte på att snacka skit om folk, lever inte på att förstöra för andra, lever inte på att göra folk olyckliga, lever inte på att ha sex med 100 killar trots att jag har en pojkvän som älskar mig och vill vara med mig, lever inte på att festa varje helg, lever inte på att killar ska tycka jag är snygg, lever inte på att få bekräftelse.
Men mest av allt så finns ju NI, ni som bara försöker ta reda på saker om mitt liv för att kunna säga det vidare till någon annan pajas, men tror ni inte jag vet vad jag säger? Tror ni inte jag vet vad det är ni vill ska hända? Tror ni verkligen att jag är så dum och inte vet vilket spel ni försöker spela med mig?
Ni frågar inte för ni bryr er, utan för att ni försöker förstöra.

Finns så mycket jag inte gör som jag även tröttnat på när andra gör det.

Nu ska jag mysa med Lilja, innan det är dags för henne att sova middag.
Puss & Kram.

Svar till Anonym.

Kategori: Hate me or love me.

Anonym om Mitt stora feta syrianska bröllop.:
nämen, visst skämtar du?? ska hon ha barn oxå nu??



Förstår inte riktigt vad du menar och vem du syftar på men är det Natalie du syftar på så nej, hon ska inte ha barn nu.

Good luck for today babe!

Kategori: Mammalivet

Lycka till idag Natalie, vet inte om du hunnit in på operation men lycka till vännen!



Jag kommer tänka på dig hela dagen, och vänta på at få ett sms om att allting gick bra och är klart, fast det vet jag ju att det kommer bli.

Mitt stora feta syrianska bröllop.

Kategori: Mammalivet

Hello people!

Natalie kom ju förbi en stund och mös lite med Lilja och vi hann även få oss en liten uppdatering och försökte väl lugna ner henne så gott jag kunde, eftersom det är dags för henne imorgon men jag tror inte jag lyckades så bra om jag ska vara ärlig, haha.

Efter att hon åkt, så inväntade jag Mamma och så blev det att börja med maten som fick bli korvstroganoff med ris, himla gott och jag gjorde den alldeles själv. Duktiga jag!
Jag brukar ju annars inte tycka om att laga mat, men mitt mat intresse har börjat komma mer och mer efter att jag träffade Amar, han har fått mig att bli mer intresserad av mat.

Men iallafall efter middagen blev det dags för ett långt men härligt bad.
Kände att jag verkligen behövde få bada och bara vara i en och en halv timme.
Få tänka på livet och en del människor runt omkring mig.

Vid 21.00 var det ju dags för det efterlängtade Mitt stora feta syrianska bröllop och jag har nog aldrig skrattat så mycket åt M ifrån Fiskis som jag gjorde nu, och hur flashigt allt skulle vara.
Tjejerna är så himla fina, jag avgudar dom.
Fick mig att börja tänka på att Amar faktiskt är syrian och att blir planerna som vi vill i framtiden, så gifter vi oss, och är det då meningen att jag ska vara en av dom brudarna, fast svensk?
Kommer jag klara av den pressen?

Men jag älskade programmet, och blir till att kolla nästa vecka igen, GARANTERAT!
Nu ska jag ta mig en ägg macka.
Återkommer!


aicha

Kategori: Dagens låt.

17 Oktober 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Är verkligen helt slut då Lilja valde att vakna klockan sju, så blev bara fyra timmars sömn för min del, inte det roligaste men är man dum och går och sover sent får man helt enkelt stå sitt kast.
Har ätit både frukost och lunch här hemma, och just nu sitter Lilja i mitt knä och gnäller lite.
Jag undrar om hon börjar bli trött.

Natalie ska ju komma upp ett tag idag.
Vi ska nog bara sitta och prata om allt och inget.
Så himla längesen jag träffade henne.

Måste även kolla mitt konto, för jag vill ju börja handla alla grejerna nu.
Har ju hittat massa saker att köpa till mina föräldrar, bröder, Noah och några flera.
Så hoppas pengarna sitter på kontot så jag kan börja shoppa loss.

Nej, nu ska jag slänga iväg ett sms till Älsklingen min & sen umgås med Lilja och invänta Natalie som för tillfället är och tar en del prover, inför hennes stora dag.
Ha det bra!




Svar till Jag.

Kategori: Hate me or love me.

jag! om Good night my sweeties!:
Hej på dig!
Söt bebis ;)

kan inte du berätta lite om din operation igen. Hur gick det gick och gjorde det ont, hur mår du nu?
kan du äta allt ?
funderar sig på att göra en sån operation..

tack på förhand


Hej!
Roligt att du kommenterar och frågar angående operationen.
Inte ofta jag får svara på frågor angående min gastric bypass operation.
I september 2009 gick jag till ungdomsmottagningen i Gullmarsplan av egentligen en helt annan anledning, men då började jag och kvinnan där prata om att jag var överviktig och jag berättade at jag visste om det här operationen och hon frågade om jag ville att hon skickade en remiss till Ersta sjukhus, och självklart ville jag det. I November 2009 fick jag brev ifrån Ersta sjukhus at dom tagit emot min remiss och att jag ska komma dit på möten för att prata.
Läkaren på Ersta sjukhus var från en början väldigt osäker på om jag skulle få operationen, men då min Mamma och flera andra som jag känner har gjort den & där har de även blivit komplikationer, så kände läkaren att jag visste vad jag gav mig in på. Han sa att väntetiden var runt ett år, men jag kunde få skriva upp mig på en lista ifall att någon avbokar.
I slutet av 2009 får jag ett brev ifrån Ersta sjukhus om att jag ska få göra operationen den 1 Februari 2010, så var bara att köpa modifast och börja mitt nya liv.

Den 1 Februari 2010 kom jag till sjukhuset och var så nervös, visste knappt vad jag gjorde där, även fast jag visste vad jag gjorde där. Jag uppdaterade facebook och bloggen. Mamma var med som ett stöd, men åkte ifrån sjukhuset under tiden jag opererades då hon ändå inte fick vara med i operationssalen.
Jag blev nersövd och vaknade upp på uppvaket vid 18.30 och då gjordes operationen vid 12.00.
Var himla kissnödig när jag vaknade så personalen på sjukhuset gick med mig till toaletten, dom frågade om jag hade ont, och om jag ville komma till avdelningen redan.
Jag svarade jag har inte ont och till avdelningen vill jag komma.

Alltså klart det kändes att någonting var gjort, men då jag har en väldigt hög smärtgräns så kändes det mest ömt för mig, kändes att jag gjort något med magen, men mer som träningsvärk för min del.
Men det är ju så olika ifrån person till person, alla känner olika.

Vill du veta mer är det bara fråga!
Hoppas du fått lite svar på din fråga.

Good night my sweeties!

Kategori: Mammalivet

Vet inte riktigt vad som händer imorgon.
Men finns ju en del att göra här hemma och finns ju en del folk som vill träffas, men om jag inte minns helt fel så hade jag och Johanna en date med barnen men jag kanske typ bara drömt det, sen finns det även Natalie som vill träffas då hon ändå är nära mina trakter, hoppas hon kommer upp till mig på en kaffe / te eller något, himla trevligt och bara snacka av sig lite med henne, i have been missing my girl!
Men är ju så otroligt glad för hennes skull, på Tisdag gäller det för hennes del.
Ni som vet ni vet, men för er som inte vet så klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg och kan läsa själva vad det är som hon ska göra på Tisdag och som gör att jag är så glad för hennes skull.

Nu ska jag faktiskt ta och sova, Lilja har vaknat för en liten stund sen, men gav henne mat och nu ligger hon i sängen för att sova, och tycker nog det blir klokt om även jag försöker sova, innan Amar vaknar för att bege sig till jobbet, och han inser att jag fortfarande i vaken, haha.
Inte för att han blir sur, men han tycker jag ska sova när Lilja sover, för att få mig tillräckligt med sömn, han tycker inte om att jag sitter uppe på nätterna och skriver blogg, spelar Cityville eller vad jag nu gör.

Älsklingen min! ♥
Ikväll blir det gos med kudden istället för Amar, min fina.
God natt mina fina läsare!

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

Kategori: Hate me or love me.

En skolfröken startar sitt nya jobb på en skola i Solna. För att göra ett första gott intryck förklarar hon för klassen att hon är en AIK supporter. Hon ber eleverna räcka upp handen om dom också är det. Alla utom en liten flicka räcker upp handen. Fröken tittar förundrat på flickan och frågar: ... "Lisa, varför räcker inte du upp handen?" "För att jag inte är... en AIK supporter", svarar hon. Fröken, fortfarande förundrad frågar: "Om du inte är en AIK supporter vad är du då?" "Jag är en DIF supporter och en stolt sådan," svarar Lisa. Fröken kan inte tro sina öron. "Lisa, varför är du en DIF supporter?" "För att min mamma och pappa är från STHLM, och min mamma är en DIF supporter och min pappa är en DIF supporter, därför är jag också en DIF supporter." "Jasså," svarar fröken lite irriterad. Det är ingen anledning för dig att vara en DIF supporter. Man måste inte tycka som sina föräldrar hela tiden. Tänk om din mamma hade varit prostituerad, din pappa varit en knarklangare och din bror en biltjuv. Vad hade du varit då?" "Då," svara Lisa. "Då hade jag varit en AIK supporter"

En av tatueringarna jag ska göra.

Kategori: Mammalivet

Har ju tänkt göra en tatuering med Lilja's namn och det här är på ett ungefär så som jag vill ha den, men vart? Det är frågan. Jag tänker mig ryggen men jag planerar ju att få fler barn och då vill jag ha alla barnens namn på samma ställe och inte Lilja's på ryggen och någon annans vid foten och sådär, det är något som känns viktigt för min del. Men när jag tänkt ryggen har jag även tänkt om man har två namn och två fram vid bröstkorgen, men jag ska ju ha fem barn har jag räknat med så vart ska det sista namnet stå? Det är riktigt klurigt det här, har även haft tanken på att börja med Lilja's namn som en fotlänk, men jag vet inte.
Har ni tatuerat in era barns namn och i så fall vart?

Världens charmtroll Noah! <3

Kategori: Kärlek

Igår (eftersom klockan är mer än 00.00) så blev det här charmtrollet Noah hela 8 månader.
Du är så himla fin och jag lovade dig dagen du föddes att alltid ställa upp på dig.
Fasters prins! ♥

Jag älskar dig!

Kategori: Kärlek

Mitt liv, mitt allt, min dotter!

Fredagskvällen i bilder.

Kategori: Resa

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Sitter och tittar på vad jag kan köpa till Amar i julklapp och till vår ett årsdag, men kommer inte riktigt på någonting bra eller jo en sak men det har jag ju tänkt på i evigheter, men den saken är även en hemlighet tills han fått den, då det är någonting som är oerhört viktigt för mig, och någonting som jag hoppas uppskattas då det kommer vara otroligt personligt, kan säga att jag delvis kommer att göra den första saken, och den här saken är till vår årsdag, men sen då vad ska man köpa i julkapp? Har inga idéer alls!
Någon som kanske kan hjälpa mig med present till pojkvän?
GE MIG NÅGRA HETA TIPS!




Svar till Kat

Kategori: Hate me or love me.

Kat om ...:
Jisses, du verkar hamna i konflikter väldigt lätt? Det är inte sällan du lägger in kommentarer om personer som varit elaka på ett eller annat sätt, vad händer egentligen? Jag kan räkna på en hand de som jag gjort mig seriöst ovän med under mina snart 30 år i livet. Varför verkar folk vilja dig illa, eller tar du illa upp ovanligt lätt?

Hoppas du inte tar illa upp av min fråga, jag undrar verkligen på riktigt..:)

Hej och tack för kommentaren!
Jag kan helt ärligt säga att förr i tiden tog jag åt mig väldigt enkelt av vad folk skrev och sa om mig till andra och till mig, saker som sårade menar jag då. Men det senaste året, har jag bara blivit starkare av allt skit snack som folk försöker kasta här och var. Men vad ska man säga, många av dom som kände mig från förrut, och kände den osäkra jag, tycker det är jobbigt att jag blivit stark och inte tar samma skit som jag en gång gjort, och därför tror jag att en del konflikter har dykt upp mellan mig och en människor.
Jag anser idagens läge att jag har 10 riktiga vänner, vänner som har ställt upp på mig och funnits där för mig både i vårt och torrt, och som betyder mycket för mig, och som även jag fått ställt upp för,  som har bevisat att vår vänskap inte går ut på att stjälpa varandra utan hjälpa.
Jag kan säga att Amar har hjälpt mig otroligt mycket med det här, och fått mig att tänka en stor del på vilka som är mina vänner och inte, sen att man har bekanta och kompisar är en helt annan sak.
Men jag vet att skulle jag säga någonting till någon av dom här 10 personerna, så skulle det stanna där, men det jag säger till kompisar och bekanta snackas det hej vilt om och även fast jag vill tro även kompisarna så vet jag innest inne, för det är bevisat att så fort jag lägger ryggen till så snackas det, och jag förtjänar bättre en så, det gör alla människor, alla människor förtjänar ärliga människor som uppskattar en för den man är.
Du har knappt fått svar på din fråga, men vet inte riktigt vad jag ska svara, för det här är min förklaring varför jag tror att folk och jag haft en del konflikter på senaste tiden, och en stor anledning är att dom märker att jag är en stark kvinna nu, som vet vad jag vill ha och inte låter mig tryckas ner.
Har du fler frågor, får du gärna ställa dom!

16 Oktober 2011 Söndag.

Kategori: Resa

Hej folket!

Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera när jag kom fram till Gävle, men kände ingen lust av att varken sitta vid datorn eller ha med folk utanför Gävle att göra, förrutom Natalie.

Jag och Kajsa tog samma buss till Gävle, och sen skildes vi åt vid bussen då min älskade Amar kom och mötte mig, och hennes syster hämtade henne. Jag och Amar gick hem och gjorde inget speciellt, tog det lugnt ett tag och sen hoppade han in i duschen och jag började sminka mig.
Mustafa, Taha och Kadem kom förbi, och även A och Bella tillslut.
Det var riktigt riktigt trevligt, och vi satt mest och snacka om allt och inget.
Fick även visa några arabiska dancemoves, haha.

Lördagen så vaknade jag och var på så himla dåligt humör, men efter ett tag så väckte jag min fina Amar, genom att pussa på honom, och sen gick vi ut till köket och började med frukost, Mustafa vaknade och vi alla tre åt en riktigt god frukost och pratade om det mesta.

Efter frukosten städade jag och Amar hela lägenheten från tak till golv, så jävla skönt när det var klart, vi städade verkligen och det luktade riktigt gott när allting var klart, och då blev det att hoppa in i duschen och sen börja ordna sig för kvällen, som dom redan hade pratat om dagen innan.
Mohannad och Wicktoria var dom första som kom grabbarna och mig, sen dök även två andra upp som jag inte kan namnet på, men två killar iallafall, men dom är jätte trevliga iallafall, och sen kom Mustafa och Kadem och Taha, och vi pratade och hade det riktigt skoj!
Folk kom och gick, men sen blev det en runda på stan.
Inte en sån där krogrunda, utan bara ut för att kolla läget på stan, haha.

Hemma igen så kunde jag knappt sova då hostan tog över min kropp, så blev till att sitta upp och sova i soffan hela jävla natten, inte det roligaste om jag själv får säga det.
Men skönt var det ändå att jag fick sova lite, haha.

Åt frukost idag, och sen mös jag med Amar innan vi åkte till bilmekanikern och satt där och lyssnade på en och samma låt hela tiden, men den var bra så egentligen ska jag väl inte klaga.
Men sen åkte jag och Amar och hämtade grillen och åkte även förbi Willy's och när vi kom tillbaka så var även David där, så vi alla åt korv och bara hade det trevligt.
Var kvar ett tag och sen åkte vi hem, för att sen bara få en liten egen tid, innan det var dags att åka tillbaka till Stockholm.

Nu är jag tyvärr hemma igen, och har varit hemma i ungefär två timmar, Lilja ligger och sover, min älskade älskling som jag har saknat av hela mitt hjärta. Finns inga ord!
Ska försöka hålla mig vaken tills efter klockan tolv för att se om det klirrar till på kontot.
Jag väntar ju på att en ganska stor summa pengar ska komma och då blir det att börja handla julklappar till allt folk även även födelsedagspresenter till några folk, och även kläder och mat till mig och Lilja.

Nu tänkte jag ta och spela Cityville!
Laaaater!



Jag & Wicktoria - M/S Cinderella Oktober 2011

Spooky

Kategori: Hate me or love me.

Titta på dom tre prickarna över näsan i tio sekunder, och sen titta upp i taket 20 sekunder så får ni er en överraskning.

Mys med dottern min.

Kategori: Mammalivet

Nu har jag packat det mesta som ska med, men ändå inte allt.
Finns ju alltid vissa saker, som man måste plocka ner i sista sekund.


Sitter för tillfället med Lilja i knät och skriver lite med Jessica.
Var ju ett tag sen jag pratade med den tjejen, och alltid så roligt att höra om människor och vad dom hittat på för anledningar till både det ena och andra, så vi båda har fått oss ett gått skratt.

Men nu ska jag mysa med min dotter, och sen blir det att hoppa in i duschen.
Och sen blir det att börja åka mot Centralen och Gävle.
Älskade Fredag! ♥

...

Kategori: Hate me or love me.

Folk förvånar mig inte längre.
Finns nog ingen människa som förvånar mig längre.
Men att du beter dig som en liten snorunge, det trodde jag inte.
Fast i och för sig, du umgås ju med dom du umgås med, så kanske inte så konstigt.

14 Oktober 2011 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Hello people!

Nyss kollat klart på Hem till gården.
Är grymt stressad, ska hinna bada, packa och allting innan det blir Gävle.
UNDERBART!
Var ju ett bra tag sen jag var där nu, och nu äntligen ska jag tillbaka.
Men lär uppdatera er, väl framme i Gävle, har inte mycket tid nu.

Tjingeling!

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.


Min blogg betyder otroligt mycket för mig men i olika stunder.
Ibland bryr jag mig inte lika mycket om bloggen, och funderar på att lägga ner den, som jag gjort två gånger förrut, men ibland känner jag att bloggen är en del av mitt liv, och att Amar får acceptera att jag skriver om vårt liv tillsammans, annars kan han flyga och fara. Låter kanske lite hemskt att säga så, men jag har en ärlig blogg, och det är så jag känner ibland. Men nu har han vant sig vid det och vet att jag MÅR BRA av att blogga, trots att jag inte alltid bloggar om allvarliga saker, men att bara få skriva om min dag kan lätta på trycket ibland.

13 Oktober 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hello peeps!

Har inte uppdaterat på hela dagen, lite tråkigt sådär men har haft en del att ordna med.
På dagen blev det att äta lunch och titta på Hem till gården, Lilja tittade även hon en stund tills hon somnade, hon är verkligen helt inne i serien ser det ut som, precis som jag haha.
Pratar gör hon också, när någonting händer och jag och Mamma kan sitta där och bara men neeeej, så kan jollra sina små ord, som att även hon tycker som oss.
Min sötnos! ♥

Men efter Hem till gården, gjorde vi oss klara och började bege oss mot Nacka stadshus och Familjerätten, och måste nog säga att det inte var det roligaste besöket, men det gick bra.
Mötet gick fort, och det som skulle beslutas, beslutades fort.
Nu finns det exakta tider på när Lilja's pappa ska ha henne och inte, vilket är jävligt skönt.
Då behöver det inte bli massa tjafs om det sen, och vi ska följa dessa tider i några veckor och sen blir det ett återbesök, då vi ska få säga hur vi tycker det har gått med mera.

Väl hemma igen, blev det middag.
Fick bli tunnbrödsrulle, så himla gott.

Efter middagen var både jag och Lilja helt färdiga, så vi somnade ganska på stört, hon ligger fortfarande och sover, men jag vaknade för mer en än timme sen, men har inte känt riktigt någon lust till att blogga utan lusten kom när jag fick ett sms av en tjejkompis som skrev och fråga om jag ville med ut, och jag sa först snällt att jag inte kände suget men önskade en trevlig kväll, men efter någon minut skrev jag ett meddelande till: plus att det är lite sent att fråga nu.
Jag syftade mer på klockan.
Bara för att jag bor hos mina föräldrar betyder det inte att dom tar Lilja så fort jag vill göra något, utan det ska vara planerat och ordnat en tid innan, och dessa spontana utekvällarna som jag kunde ta förrut är över. Fast jag ville ju i och för sig inte heller, dom skulle inte till någon rolig klubb, och sen är det Torsdag och då sitter jag hellre hemma med mitt underbara barn och bara myser!
Älskar att vara Mamma, älskar att få tända ljus och ha en anledning till att vara hemma.
Älskar mitt liv!

Men nu tillbaka till meddelandet, det enda jag får i svar är vem fan tror du att du är? Vi frågade snällt. Ja ni frågade snällt och jag svarade snällt, och tänkte att ni kunde tänka på det även nästa gång ni frågar att kanske fråga tidigare och inte samma dag typ två timmar innan ni ska ut.
Irriterande när folk inte förstår vad man menar.
Men det är fan inte mitt problem.
Nu blir det Cityville!
Laater.

Uttråkad.

Kategori: Mammalivet

Har nyss ätit stekt ägg med groddar.
Det är verkligen så himla gott, så jag dör nästan varje gång jag äter det!
Sitter iallafall och pratar med Amar och Sara via facebook.
Trots att jag ÄLSKAR att prata med dom, så är jag riktigt uttråkad.

Alla sover här hemma så har ingen att prata ansikte mot ansikte med.
Får roa mig med att se premiär avsnitten av Två och en halv män med Ashton Kutcher.
Har bara hört dåligt om den serien, sen Charlie Sheen fick lämna.
Jag som typ älskade den serien, få se om jag fortsätter älska den efter premiär avsnittet.

För er som vill se det och inte vet vart man kan se det, så finns det på tv6.se.
Gå in och kolla, så kan ni skriva till mig sen vad ni tyckte om det.

Nej, nu ska jag starta Två och en halv män och avnjuta en coca cola light.
Laater!



Amar, habibi.

Kategori: Kärlek

Jag älskar dig!
Du och jag ska vandra hand i hand, livet ut.

BAAAM!

Kategori: Hate me or love me.

.. och där förlorade du både min respekt & tillit.
Jag kommer hälsa på dig och prata med dig, men bara för att visa respekt för en vän till mig, då den här vännen betyder mycket för mig. Men du vet vad du gjort, och du vet vad du försöker göra och hur mycket jag än försökt att se mellan fingrarna, för att kunna förlåta dig, för att se dig på samma sätt som förrut, dyker det bara upp nya saker. Du ber mig om EN tjänst och jag hade inte ens tänkt tanken på att göra det, för ens idag. Då man blev behandlad som man blev behandlad. Nu vet jag vart du står, nu vet jag att du inte ens är värda mina tår.
Jag är starkare än du, och klarar mig utan din falskhet.


21.48, hatar att se mitt hjärta skrika.

Kategori: Mammalivet

Shulululu!


Kvällen har inte bjudit på någonting förrutom middag med mina föräldrar och Nova.
Lilja har varit gring inprincip hela dagen, men tror det har att göra med sprutan hon fick igår, dom sa ju att hon kunde bli hängig och vara öm, så man skulle låta henne vara grinig.
Men det tar på ens krafter, för jag hatar att se mitt hjärta skrika och man inte vet hur man ska hjälpa henne, är så jobbigt att inte veta vad hon vill, vad det är hon försöker säga.

Imorgon blir det möte på Familjerätten, inget jag direkt ser framemot.
Men det är något som måste göras, och vem vet, kanske får vi bättre samarbete tack vare mötet imorgon, och det är ju det jag hoppas få ut av det här mötet.

Vad har ni gjort idag?

Patetiskt.

Kategori: Hate me or love me.

Jag har varit precis som du förrut, men har förändrats för jag har verkligen träffat en människa jag älskar, som respekterar mig för mina fel och brister, och tar fram det bästa i mig, som får mig att le när jag helst vill gråta, som jag saknar varenda sekund vi är ifrån varandra.
Och det är precis så du beskriver din kärlek till din pojkvän också, men ändå snackar du med hundra andra via datorn men värst av allt är ändå att du dejtar andra killar.
Du dejtar dom som om du vore singel, och den ända anledningen till det är; Men min pojkvän vet vad jag gör. Men helt seriöst nu, tror du inte att han blir sårad av hur du beter dig?


Som jag skrev, så vet jag att jag varit likadan, men skulle aldrig någonsin kunna behandla den man jag har i mitt liv idag så, jag vill spendera varenda dag med honom, resten av mitt liv.
Jag vill ha honom.

Men du däremot, du vill ha alla.
Är man singel, ja dejta flera, men har du pojkvän stay with him!
Så trött på alla dessa brudar som aldrig kan ta och växa upp, som lever i den där bubblan.
Jag yttrar mig därför att jag har växt upp, jag vet exakt vad jag gjort och inte gjort, men har insett att det liv jag levde var det mest patetiska liv man kunde leva.
Och när jag ser att DU inte växer upp, blir jag bara så irriterad eftersom du själv tror att du mognat så mycket, du själv tror att du är trogen mot din pojkvän, hur fan kan man vara så blåst?


Nog pratat om det.
Det är ditt liv & inte mitt, men kom inte och gråt hos mig sen när du väl inser att DU var en idiot mot den du säger att du älskar, mot den man som ger dig allt du vill ha & lite till.
För jag har försökt att förstå, inte bara en gång utan tusen gånger att du måste sluta leva i den där bubblan, som vi levde i förrut, måste sluta leta efter killar när du har ett seriöst förhållande med en kille, som gör saker för dig, som ingen annan gjort.
Mer tänker jag inte säga.

12 Oktober 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Dagen har inte bjudit på någonting annat än att kolla på Hem till gården och ringt Försäkringskassan & Nacka Kommun, och fick riktiga glädjebesked ifrån Försäkringskassan, blir bara bättre & bättre för mig det här, så nu sitter jag och väntar på att pengarna kommer in på kontot, men dom sa att det kunde ta upp till 10 dagar, men hoppas jag får dom fortare, för dom är verkligen välbehövliga.

Nacka Kommun, skulle försöka hjälpa mig och ordna så att jag kan ansöka om dagisplats till Lilja, vilket jag redan försökt med 150 gånger, men det inte har fungerat, och nu fick jag nog och ringde dom, och förhoppningsvis kan jag ansöka ikväll, så att jag inte behöver vara hemma allt för länge med henne, när mammaledigheten gått ut, vill ju börja jobba & göra något med mitt liv.

Men blir snart att gå ner och hämta Nova ifrån dagis, för att få oss en liten promenad med en massa frisk luft, älskar att promenera såhär på hösten.
Ska försöka ta en del bilder påväg ner & upp.

Hörs senare!

4 MÅNADER!

Kategori: Kärlek

Ja, jag vet.
Jag lovade en tidig natt, men kunde inte hålla mitt löfte tyvärr.
Lilja är 4 månader, just i detta nu!

Hon föddes den 12 Juni, 00.57.
Tiden går bra allt för fort, älskade barn.
Jag älskar dig! ♥


Usch & blä.

Kategori: Hate me or love me.

Du är riktigt jävla patetisk, som tror att allt handlar om dig, som tror att man kommer springandes till dig, för att göra dig nöjd. Tjata inte på mig om en grej, och i nästa bryr du dig inte ens.

22.06, fina vänner!

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Dagen började med att åka ner till BVC, för att Lilja skulle få spruta, och sen även se hur mycket hon växt och gått upp i vikt. Nu väger prinsessan ungefär 6,5 kg och är 63.5 cm lång.
Hon börjar ju bli stora tjejen!

Efter besöket på BVC så gick vi mot Willy's och handlade lite smått och gott, och sen vidare mot Sandys, där jag åt en focaccia. Så underbart goda, så jag nästan dog lite!
Vi tog servicebussen hem, och pratade lite med Carina på bussen eftersom vi mötte henne.

Väl hemma blev det Hem till gården, tog mig även en liten powernap tillsammans med Lilja, och sen blev det lite städning trots att det inte var så enkelt då Lilja gnällde och hade sig, men det är ju för hon fick spruta idag, så jag gav henne alvedon och hon mådde genast bättre.
Pratade med sig själv, och hade det roligt.
När man väl såg att hon blev trött, ville hon inte sova.
Hon somnade bort för max en kvart, men var lika trött när hon vaknade, så vi lät henne vara vaken.

Till middag blev det ris med en gryta som Mamma och jag kommit på själv.
Så jävla god, och jag bara älskar den.

Efter middagen åkte jag & Pappa till ICA Kvantum för att handla lite inför morgondagen, typ toalettpapper, juice och även middagen inför imorgon, då slipper vi det imorgon helt enkelt.
Väl hemma igen, så blev det till att vila en stund innan Jenni kom upp.

Jenni stannade tyvärr inte sålänge, men kom mesta dels upp bara för att lämna en påse med kläder till Lilja och dom var jätte fina och vet inte hur jag ska kunna tacka henne tillräckligt, men nu har jag iallafall jätte mycket kläder i storlek 68 så det behövs typ inga mer nu, haha.
Känns skönt att kunna få kläder, som är för små för hennes döttrar, och det kommer ju typ alltid vara så, speciellt nu, att Lilja alltid kommer kunna ärva kläder av dom.
Plus att Johanna har lite kläder att ge till Lilja, som hon hämtat.
Vilka fina vänner man har! ♥

Nu ska jag spela lite på facebook.
Men blir en tidig kväll inatt, jag lovar.
Jag är ju helt färdig idag.
Puss & Kram!

11 Oktober 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej! Tänkte bara uppdatera och säga att vi lever, och att jag uppdaterar mer senare, för nu är det snart dags för middag och sen kommer Jenni förbi på besök. En sån underbar vän! ♥ Hoppas ni har en fin Tisdag!

23.50, Irene Huss.

Kategori: Mammalivet

Hello!

Nu har jag och Mamma nyss tittat klart på Irene Huss - Tystnadens cirkel eller vad den nu hette. Jag älskade filmen och tyckte den var jätte bra, fram tills slutet. Hur fan kan man avsluta en film så? Jag hatar när filmer slutar utan ett riktigt avslut, men kanske är det för att det kommer en fortsättning av denna film eller så var det bara meningen att den skulle sluta så. Men annars var filmen sjukt bra, jag älskar såna filmer!

Ska snart ringa älskade Amar, för att sen ta och sova, ska ju upp tidigt imorgon.
Så lika bra att passa på att försöka sova.

Imorgon blir det iallafall BVC och Familjerätten.
Så har en ganska fullspäckad dag imorgon.

Nu blir det lite Cityville, sen sova.
God natt mina vänner!

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?

Jag skulle först och främst se till att bli av med alla mina skulder som jag har hos kronofogden, som jag skaffade mig runt 18-19 års ålder, och därefter skulle jag en ny garderob till Lilja och mig som jag hittat och vill ha, men inte har råd i dagsläget, sen skulle jag köpa kläder till oss båda och även min älskling & förmodligen även åka iväg någonstans med folk som betyder mycket för mig, som jag älskar, och även spara en jävla massa skulle jag göra men först och främst skulle jag som sagt se till att bli av med mina skulder.

19.27, Livet är bra allt underbart.

Kategori: Mammalivet

Lilja har testat smakportioner för första gången idag! :D
Hon såg inte direkt ut att tycka om det, men det verkade ändå gå bra.
Ska försöka lägga upp videon här på bloggen, men eftersom jag ladda upp den direkt från mobilen till facebook, så vet jag inte riktigt hur man gör, men jag ska som sagt försöka.

Efter att hon fått smaka så blev det även middag för oss andras del också.
Jag åt nudelwok med kyckling, så himla gott att jag inte kan annat än att älska det.

Nu har jag pratat i telefonen med min stora älskling och jag lovar er att jag saknar honom så det gör ont, även fast det var igår vi sågs.
Men efter kryssningen vi var på, då vi verkligen fick tid att kunna lösa en del saker, som hängt i luften, och nu vet vi vart vi båda står och han sa en sak på kryssningen som jag aldrig kommer glömma.
Det var det finaste och bästa någon någonsin sagt till mig.
Jag trodde inte att jag kunde bli så kär som jag är nu.

Men mest av allt trodde jag absolut inte att jag skulle kunna vara så lycklig som jag är nu, jag har en underbar dotter, en underbar pojkvän och underbara föräldrar & bröder & såklart Nova och mina bästavänner.
Ingen kan vara lyckligare än jag!
Jag älskar mitt liv och älskar mina närmaste!

Nova ska precis gå hem, har haft en otroligt fin dag med mina prinsessor & Mamma, så nu blir det att sakta ner tempot och bara få vara hela kvällen lång.

HA HA HA, jag dör ju lite!

Kategori: Hate me or love me.

När Sjunger Man "Den Blomstertid Tid Nu Kommer"?
När Man Vill Mobba En Pollenallergiker!!

17.24, jag älskar barn.

Kategori: Mammalivet

Sitter och smsar med Jenni och pratar med Kajsa via facebook.
Känns skönt att ha bokat upp sig en bra tid framöver snart, att ha någonting att göra, jag och Lilja kommer vara med en lite äventyr tillsammans med någon, ganska roligt ändå, då jag älskar barn och kommer ha en anledning till att inte bara sitta hemma, ge mig ut på promenader och kanske gå ner till min målvikt.
Men skriver ingenting mer om det nu, då det är fler personer inblandade.

Nu ska jag faktiskt ta och titta på tv och umgås med min dotter, som dock är på väldigt grinigt humör och har varit det hela dagen men det har med att göra att hon inte alls sovit bra.
Men nu har hon fått vila, så kanske är hon gladare nu.

Laater!

Svar 3 till Emilia.

Kategori: Hate me or love me.

Emilia om Svar 2 till Emilia:
Okej, men i alla fall så känns inte det jobbigt att lämna henne redan så tidigt till hennes pappa. Förlåt alla frågor. Nyfken :P 
Är hon inte hemma hos din mamma och pappa någonting?
Super du varje helg som det verkar som i din blog?
Hej igen!
Precis som jag skrivit i en del inlägg när Lilja varit hos sin pappa, så är det självklart att jag saknar henne och tycker det är jobbigt att vara ifrån henne, men samtidigt så vet jag att hon är trygg med sin pappa och även dom behöver ha en relation. Kan du ställa frågan till alla er som läser min blogg. Skulle jag inte vara en dålig mamma om jag inte tillät dom att träffas om det är vad han vill och jag vet även att han tar hand om henne när hon är där? Jag tänker för mitt barns bästa, och ALLA föräldrar inte bara ensamstående behöver egen tid, och jag tar vara på tiden jag får ensam, om det bara är för någon timme ibland. Men jag tror inte det spelar någon roll om hon är liten eller inte, kommer alltid tycka det är jobbigt att lämna ifrån henne, men jag är inte ensam om det här, hon har en pappa som är villig att träffa sitt barn & vad jag gör på min fritid när jag inte har henne, är väl ändå mitt egna val? Men eftersom du frågar, så NEJ jag super inte varje helg.
Har du några fler frågor, så svarar jag med en kommentar på det inlägget du kommentera, eller så kan du skriva mejl till mig.

Svar 2 till Emilia

Kategori: Hate me or love me.

Emilia om Svar till Emilia.:
Jag tänkte mest på alla gånger du har varit på kryssning och i gävle.


Hej!
Flera av dom gångerna jag varit i Gävle har Lilja varit med mig, och som sagt när jag varit på kryssning är det faktiskt så att hennes pappa träffat henne.

10 Oktober 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hej ni fina människor!

Idag vaknade jag runt elva, men kände mig fortfarande mer död än levande, kanske beror på att jag hostar mig igenom halva natten & sen när det väl är dags att sova så vaknar Lilja för att ha mat. Så somnar ändå inte förens vid kanske fyra på natten.
INTE BRA, INTE BRA!

Men iallafall, jag och Nova gick ner till ICA för att handla det vi skulle äta till lunch.
Men innan vi gick ner så diskuterade vi vad vi skulle äta då Nova slänger ut sig att hon vill ha.
"Jag vill ha sån där köttfärs som ser ut som tacos och som ligger i bröd"
Det ända jag och Mamma kom och tänka på var gorby's piroger.
Men sen när vi väl gick ner till ICA, så gick Nova och visade vad hon menade, och det visade sig att hon menade lasange, ibland har barn otroliga fantasier.
Sötnosen! ♥

Nu sitter jag här framför datorn.
Lilja ligger här brevid mig och pratar med sig själv.
Underbara barn! ♥

Nu ska jag spela lite Cityville, hörs senare!

Svar till Emilia.

Kategori: Hate me or love me.

Emilia om Kryssningsbilder.:
Ursäkta mig, men hur ofta är du ifrån din dotter? Det verkar som det är väldigt mycket i alla fall. jag skulle inte åka ifrån hon om jag var du så mycket för hon kommer förlora förtroendet för dig. Inte illla menat.

Hej Emilia!
Jag tycker själv inte att jag är ifrån henne mycket.
Hon träffar sin pappa och är med honom, då jag är ifrån henne annars är hon med mig hela tiden, och jag tycker inte det är fy skam att hon träffar sin pappa, för jag vill att dom ska ha en relation med varandra, en far och dotter relation. Så förtroende för mig kommer hon ändå ha. Men tack för omtanken!

Kategori: Kärlek

Jag älskar dig min ängel, min dotter, mitt liv, mitt allt!
Du är det bästa som hänt mig.
Mamma's hjärta! ♥

Ya Habibi Yalla.

Kategori: Dagens låt.

23.18

Kategori: Mammalivet

Good evening!

Efter att ha suttit och svarat på alla era frågor, så var det inte planerat att jag skulle somna, men tog mig en härlig powernap på en och en halv timme, men önskar egentligen att jag bara fortsatt sova, sova ända till på morgonen. Vaknade vid ungefär 22.45 och då blev det till att höra av sig till Amar och se vad han gjorde med mera, åt även lite av resterna från middagen.

Det värsta med att vara sjuk är att jag inte vill smitta ner Lilja, så blir inte samma mys som vi i vanliga fall har, när jag henne nära mig, t.ex. jag pussar inte henne och försöker hålla henne på avståndd om hon ska sitta i mitt knä eller så, ändå gången hon är riktigt nära är när hon ska äta sin ersättning.
JÄVLA FÖRKYLNING!
Jag vill ju kunna mysa och pussa på Lilja precis hela tiden!
Men för hennes skull avstår jag när jag är sjuk.

Vad har ni gjort ikväll?
Hoppas ni haft inte bara en fin dag, utan helg också.

Cityville here i come.
Hörs senare, älsklingarna mina!


Vinnare av utmaningen.

Kategori: Hate me or love me.

Jag hade ju en liten liten ska man kalla det tävling, vill nog hellre kalla det utmaning till er under min frågestund. Det handlade ju om att skriva den bästa frågan till mig, för att få en länkning.
Så jag säger nog att Mija vinner med sin fråga: Hur det ser din dröm framtid ut t.ex. med yrke, boende, familj? Så grattis Mija. Kolla gärna in hennes blogg, det är bara att du klickar på hennes namn.

Mina svar till er.

Kategori: Frågestund

  • Tänkte fråga om din dotter blev till under hemskheterna du var med om eller om hon har en pappa? - Lilja kom inte till under hemskheterna jag varit med om, och det tackar jag gud för varje dag. Ja, Lilja har en pappa som verkligen verkligen gör allt för henne.
  • Vart finns din pappa? - Min pappa finns här hos mig, han bor även han i denna lägenheten, men då han jobbar mycket och jag inte umgås så mycket med honom, blir det inte så mycket skriverier om min pappa.
  • Hur är din relation med din mamma? - Min relation med min mamma, har växt och växt. Hade det här varit för 3 år sedan, hade vi bråkat varje dag och vi hade inte alls kommit överrens, men jag har lärt mig otroligt mycket av det och jag vet att min mamma alltid ställer upp och lyssnar på mig. Jag kan berätta allt för min mamma & gör det också. Min mamma är som min bästavän.
  • Favoritmat? - Måste nog svara kyckling i ugnen med ris.
  • Har du några planer inför framtiden? - Ja, jag har planer inför framtiden men det är inte några 10 års planer här inte, utan har egentligen bara planerat tills då Lilja ska börja på dagis, för då ska jag satsa eller redan innan satsa på att söka jobb eller börja plugga.
  • Hur ser din drömframtid ut t.ex. yrke, boende, familj osv.? - Hmm, svår fråga för jag har inte riktigt tänkt hur jag önskar och drömmer att min framtid ser ut. Men för det första är det ju att jag och min familj ska må bra, att jag hittar en egen lägenhet eller flyttar ihop med Amar, då vi har pratat en del om det. Men det här med jobb är svårt, är bara glad om jag har ett jobb i framtiden.
  • Vad gör du helst en Lördagförmiddag? - Ja, vad gör jag helst. Umgås med min dotter & mina vänner som jag verkligen bryr mig om, och dessutom bryr sig om mig.
  • Om du fick byta liv med en kändis för en dag, vem skulle det vara? - Trots att jag hatar kärringen, skulle jag vilja vara Gunilla Persson för en dag, för att se om hennes dotter verkligen vill det som Gunilla säger att hon vill och dessutom få Erika (hennes dotter) att stå emot, om det är så att hon inte vill.
  • Hur länge har du tänkt bo "hemma" med din dotter? - Jag har tänkt flytta så fort jag kan, så antingen blir det ju tillsammans med Amar ganska snart, eller så får jag vänta tills jag har sparat lite av mina löner (när jag väl börjar jobba igen.) Men som sagt, vill ju komma härifrån så fort som möjligt.
  • Vad ska du göra efter mammaledigheten? - Söka jobb eller börja plugga.
  • Hur mycket är du ute om dagarna i friska luften med din dotter? - Jag försöker att vara ute en timme om dagen, men blir oftast runt 30 - 45 minuter, om jag inte ska träffa någon till exempel i stan, får då blir det ju mer.
  • Hur gammal är Lilja's pappa? - Ja, det är ju en ganska svår fråga för mig att svara på då han i början när vi träffades sa att han var 24 men nu är han helt plötsligt 21.
  • Är han svensk? - Nej, han är inte svensk utan kurd ifrån Irak.
  • Vad är din målvikt? - Min målvikt innan jag gjorde operationen var att gå ner under 100, men nu när jag kommit det och är på god väg att hamna under 80 så är min målvikt 73 - 75.
  • När hoppas du / planerar du att vara där? - Jag planerar att vara där senast nästa sommar.
  • Vad hände med dina planer att flytta upp till Gävle? - Dom planerna är fortfarande kvar, men det är så mycket att ordna och prata om innan, men som det ser ut nu så blir det kanske av snabbare än jag tror, kanske blir av innan nyår, vilket jag verkligen hoppas. Ju fortare jag kommer ifrån Stockholm, dessto fortare blir jag lycklig på heltid.
  • Kommer du någonsin åka tillbaka till Marmaris, när och med vem isåfall? - Man ska aldrig säga aldrig, och har även pratat om att åka tillbaka, men med vem vet jag inte. Men funderar på att dra med mig Amar, Lilja, min mamma och även några till dit för att ha en liten familjeresa. För det är ju ingenting fel på stället, det är ju mest folket det är fel på, haha.
  • Hur många kilon har du gått ner sen din gastric bypass? - För att vara exakt, så har jag gått ner 43,4 kg sen jag gjorde min gastric bypass operation i Februari 2010.
  • Vad har du jobbat med innan du fick barn? Listan är kort, jobbade som kassörska på Vi Götahallen från Juni 2008 - Maj 2009 och jag älskade jobbet och sen jobbade jag på Vendator som telefonförsäljare från November 2009 - Mars 2010.
  • Hur ofta kommer Amar till Stockholm för att träffa dig och Lilja? - Ja nu på senaste tiden har det inte blivit så mycket, men förrut var det ungefär varannan vecka, men nu har det blivit mindre då han börjat jobba, vilket vi båda har väntat på länge nu.
  • Vad har Lilja för klädstorlek just nu? - 62/68 ungefär.
  • Vad väger Lilja? - Sist vi vägde henne, så stod vågen på.5,7 kg.
  • Finns det något du inte kan äta längre sen du gjorde din gbp op? - Inget jag kan komma nu på rak arm, men har svårt för typ godis, choklad och även en del läsk / saft, då man kan få dumping.
  • Är det något du börjat tycka om som du inte gillade innan din gbp op? - Jag svarar samma sak på denna fråga som ovanstående, inget jag kan komma på sådär på rak arm.
  • Är du blond? - Jag är råttfärgad. Men var blond när jag var liten, men för varje år som gick blev det bara mörkare och fulare. Men jag är väl blontråttfärgad eller något, haha.
  • Vart bor du? - Nacka, en bit utanför Stockholm.
  • Hur vart det namnet Lilja? - Jag hade ju egentligen två andra tjejnamn som jag sa att det ska mitt barn heta, men när väl Lilja kom ut, så funderade jag länge och hon passade inte som någon Esmeralda eller Isadora, så var bara att börja tänka om.. Men sen tänkte jag Thindra, men två dagar senare när jag satt på sjikhuset med min mamma, så sa jag: Jag vet ett namn som jag tycker är fint, och hon frågade vad och vart jag hört det ifrån. Då sa jag Lilja och det var Nova som sa att hon tyckte Lilja skulle heta så, innan hon var född.
  • Är Amar pappan till din dotter? - Nej, Amar är inte pappan till Lilja.
  • Hur träffade du din kille som du har nu? - Träffade honom när jag åkte till Gävle i December 2010, för att hälsa på en vän där, och hon frågade om vi skulle gå hem till henne killkompis, då några skulle dricka där, och bara ha det allmänt skoj, jag svarade ja och han satt där, och den dagen frågade han inte bara en gång utan typ 10 gånger varför jag inte drack, och han fick samma svar varenda gång: Att jag var graivd, haha. Så vi träffades via gemensamma vänner och bekanta.
  • Var Lilja planerad? - Nej hon var inte planerad, utan det kom som en chock men ändå inte chock när jag fick veta att jag var gravid.
  • Vart du full på kryssningen? - Det kan jag inte riktigt säga, jag drack gott och hade det trevligt, men full. Inte så farligt faktiskt, haha.
  • Hur gammal är din kille? - Min älskade älskade Amar är 30 år och det fyllde han den 18 Maj, då det blev en fin fest bara för honom.'
  • Vilka är det som inte vill se er två tillsammans? Alltså, förstår att du inte vill nämna några namn, men är det typ exflickvän eller familj eller nåt? - Min familj älskar Amar, och hans familj verkar inte ha någonting emot mig, så det är inte där problemet ligger, utan det ligger i folk som kanske kände mig i mitt tidigare liv, och kompisars kompisar för mesta del. Men jag vet vilka som är mina vänner, och bara för att folk vill förstöra så ska dom inte få lyckas, det är ju det dom vill. Men nej!
Tack för era frågor, jag uppskattar era frågor & hoppas även ni uppskattar mina svar, har ni någon följdfråga kan ni skriva den för att fråga. TACK!

...

Kategori: Hate me or love me.

Jag har tröttnat på dig och din falska stil nu.
Det räcker nu, jag har fått nog.

Kryssningsbilder.

Kategori: Party

9 Oktober 2011 Söndag.

Kategori: Party

Hejhej mina fina läsare!

Nu är jag hemkommen från en fantastisk kryssning med mina sötnosar. Vi skrattade, pratade och lyssnade på musik nere i hytten fram tills att vi planerade att gå och röka, där vi träffade en tjej som är tränare på Sats, och jag stod där och snackade om träning, träning och träning. Men efter att ha stått och pratat med henne i kanske över en timme, blev det dags för disco. Jag dansade som aldrig förr, men drev även en del på dansgolvet, älskar ju att få folk att skratta så vi fick oss väldigt goda skratt.

Men efter discot blev det att spela lite på automaterna.
Vilket är ett måste när man åker kryssning fna.

Men hur som helst.
Jag och Amar höll oss vakna till kanske 04.30 och sen deckade vi i sängen, vilket var jävligt skönt, men eftersom jag har börjat hosta och grejer så blev det ändå inte så mycket sömn då jag mest låg och hosta mig igenom natten, inte det roligaste.

Men hur som helst..
Idag på båten hände inte mycket, hade sån jävla värk i rygg/mage och det kändes nästan som jag skulle föda barn (fast jag vet att fallet inte är så) fast smärtan var ännu värre.
Men det gick över efter ungefär en timme, men känner ändå smärtan komma och gå nu när jag är hemma också, men förhoppningsvis så är det inget allvarligt.

När jag kom hem blev det inget annat än att umgås med Lilja & Nova och mina föräldrar såklart.

Men nu ska jag fortsätta ladda upp bilder på facebook, för att sen uppdatera här.
Puss!

14.42

Kategori: Party

Har nyss pratat klart med Sara, fy vad skönt att få prata med henne för hon förstår mig verkligen, och ger mig alltid bra råd & en himla massa komplimanger som man blir glad av.

Nej, nu ska jag plocka ihop det som ska med och sen börja röra mig neråt mot båten, för att möta upp mina sötnosar, som kommer med buss ifrån Gävle.

Nu är det förresten bara en dag kvar på frågestunden, så se till att ställa dom frågorna ni verkligen vill veta svar på, innan det är försent. Frågestunden håller på till klockan 20.00 imorgon.

Hörs imorgon!

8 Oktober 2011 Lördag.

Kategori: Mammalivet

Tjenare!

Idag är dagen här då det är dags för kryssning, har nyligen varit nere på ICA och handlat bland annat comviq kompis till både mig och min älskling Amar, ringde honom och han försökte driva med mig om att Wicktoria inte var med.. But hey.. I'm not stupid baby. Men hur som helst, dom sitter på bussen nu och jag sitter här hemma med Nova, som sitter ute på bolibompawebben och spelar.
Lilja är ju hos sin pappa, och ska vara där ett tag.
Hon är alltid så trött när hon kommer därifrån, men det har nog med att göra att han vill ha henne vaken, då han inte träffar henne varje dag som jag gör, utan han träffar henne ungefär en gång i veckan, så jag förstår ändå honom.

Vad har ni för planer denna Lördag ?
Själv ska jag ju på kryssning med några av dom bästa.
Nu är det inte många timmar kvar tills båten åker.

Uppdaterar innan jag åker!
Puss & Kram

Minnen, från sommaren i Gävle 2010 del 2 !

Kategori: Gamla tider

Minnen, från sommaren i Gävle 2010 !

Kategori: Gamla tider



00.16, snart är det slut på alla dåliga vanor.

Kategori: Mammalivet

Kvällen har inte bjudit på mycket alls, har bara suttit vid datorn och ätit mina chips med dip.
Lyxade som sagt till det med festis, och fyfan vad jag uppskattar den drickan ibland.
Dricker den ju typ en gång om året, så får ju världens festiskick.
Men snart är det slut på alla dessa dumma vanor, även fast det bara är en gång per år.
För snart är det dags för träning, och då kommer jag satsa fullt ut.
Har planerat att jag ska börja simma 3 - 4 dagar i veckan, och även köra Zumba på det.
Summer 2012 here we come!

Men hur som helst, känner min på topp humör och det är nog för att jag, Amar, Wicktoria och Mohannad ska på kryssning imorgon och ha en väldigt underbar kväll, bara ha det trevligt, dricka gott och prata och speciellt njuta av varandra. Kan man ha en bättre Lördag än att umgås med folk man verkligen tycker om?

Lilja ska träffa sin Pappa imorgon också, och vad ska jag säga?
Det är alltid lika jobbigt att vara ifrån mitt hjärta, men jag vet ju att det är för det bästa för henne också, hon behöver ju få träffa sin Pappa för att få en relation med honom, hon måste ju lära känna honom på sitt sätt, och jag tycker det är skönt att ändå kunna lägga ifrån min ansvaret, fast jag ändå inte lägger ifrån mig ansvaret, men jag tror ni förstår.. För att kunna umgås med mina nära & kära och även ibland för att bara få ta det lugnt. Fast jag tycker ändå inte att det handlar om mig i detta fall, för det är hennes pappa som tjatar på att få träffa henne & vi har gjort upp lite av ett schema och ska även göra det tillsammans med FamiljerättenTorsdag, så att det blir mer fast när hon ska vara där och inte.

Sitter och pratar med Wicktoria på facebook nu, vi planerar lite inför morgondagen.
Så jävla AWESOME!

Kläderna är fortfarande inte torra, men har startat om torktumlaren på två timmar, men lär nog gå och sova innan den är klar, om det nu inte blir så att jag fastnar vid datorn, som jag brukar göra.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

22.45, chips med dip och kanske lite lyxfestis.

Kategori: Mammalivet

God kväll!

Idag blev det ju att träffa Kajsa inne i Centralen, vi träffade även hennes killkompis Yilmaz.
Vi gick runt och tittade lite överallt, och sen blev det till att äta Kinabuffe, och vi alla tre gamade i oss mat, medans Lilja låg och sov, eller jag gamade i mig även när hon var vaken, haha.
Men efter kinabuffen blev det lite affärer och sen blev det att invänta Kajsa's tåg hem, så vi gick och satt och vid stationen med läsk och cigg och så pratade vi på och hade det trevligt, tills hennes tåg gick.

Duktiga tjejen Nova, gick en liten bit själv till ICA, då hon skulle möta mig där och vi skulle handla lite saker, men så blev det inte, utan hon mötte bara oss och sen gick iv inprincip upp igen.
Hemma blev det tacos med Mamma och Nova.
Underbart, och det bästa av allt var nog vitlökssåsen.

Efter middagen pratade jag lite med Pappa i telefonen och sen blev det att börja tvätta kläder och så la jag mig även i badet i över en timme, skulle gärna ha legat längre, men har ju ett barn och eftersom hon är förkyld och inte sover som hon ska, blev det helt enkelt att ta ett snabb bad, men härligt var det.

Nu sitter jag här framför datorn, ska precis ta mig chips med dip och även ett glas vatten, eller kanske lyxar till det lite med en festis, haha och vänta på att mina kläder ska bli torra i torktumlaren, och på att Amar ska ringa men det kan nog ta ett tag, haha.

Förlåt att jag tjatar, men glöm inte bort Frågestunden i min blogg, som slutar på Söndag klockan 20.00, så passa på nu att ställa dom frågorna ni verkligen vill ha svar på.
Jag & Kajsa - Sommaren 2010 Stockholm

Svar till Caroline a.k.a Anonym.

Kategori: Hate me or love me.

Anonym om Nya läsare, se hit!:
alltså allvarligt lägg ner och skriv att du har blivit våldtagen hela tiden vill du att man ska tycka synd om dej det verkar precis på dej som du vore den ända i världen som har blivit det ... det är hemskt att det har hänt har råkat ut för samma sak men det verkar som du sitter och skryter hela tiden gå vidare med ditt liv istället för att leva i det gammla /// caroline



Svar:
Att skryta om en våldtäkt var precis det du gjorde, NÄR DU VAR TVUNGEN ATT SLÄNGA IN ATT DU BLIVIT DET I DEN HÄR KOMMENTAREN! Jag berättade för mina nya läsare vad jag skriver om, och eftersom JAG har gått vidare med till viss del, så vill jag skriva ut det, vilket jag ALDRIG varit direkt öppen med förrut, då jag skämdes och kände skam. Men nu vill jag skriva ut det, för jag vet själv hur det är att sitta hemma och fundera om man är den ensammaste människan i världen som varit utsatt för det här, även fast man vet att man inte är ensam, även fast man vet att det är flera flera andra som sitter hemma med exakt samma känsla, men den glömmer man bort. Jag skriver inte det för att varken skryta om det eller för att folk ska tycka synd om mig, utan snarare för ATT kunna hjälpa. Jag har gått vidare så pass mycket att jag kan leva ett normalt liv, skaffat barn (och vi alla vet hur barn kommer till), ha pojkvän och dessutom lita på killar, dock inte alla, men till exempel min pojkvän och på mina nära killkompisar. Och det kan jag säga att det var något jag inte kunde förrut, jag kunde inte LITA på någon, förrutom min Pappa och bröder när det kom till någon av det motsatta könet. Om du blir så irriterad av att jag försöker skriva av mig, om någonting som faktiskt kan hjälpa ANDRA tjejer här i landet, antigen får du sluta läsa min blogg eller live with it. Ditt val!

7 Oktober 2011 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Igår hände absolut ingenting på dagen, men på kvällen blev det lite andra puckar, mötte både Kajsa & Emma, den först nämnda mötte jag för att låna ut en telefon eftersom hennes batteri dog och den andra mötte jag för vi skulle träffas och ha det allmänt trevligt bara hon och jag.
Det var trevligt, men kunde ha varit trevligare om man säger så.

Pratade iallafall med Amar påväg hem ifrån min och Emma's upptäcksvärd, och jag undrar verkligen hur jag kunde träffa & få en så bra kille som han.
Han är verkligen den bästa för mig, tar verkligen fram det bästa i mig.


Gör mig i i ordning för att åka till till stan, då jag & Lilja ska träffa Kajsa en stund och vi ska gå runt i stan och kolla runt, och säkert prata om allt mellan himmel och jord, himla trevligt och skönt.
Mer uppdatering kommer när jag är hemma igen.

Glöm inte bort att ställa frågor till min frågestund i bloggen.
Hörs senare!
Jag just nu :)

FRÅGESTUND!

Kategori: Frågestund

Tänkte ha en frågestund i bloggen, och den kommer hålla på tills Söndag klockan 20.00 och därefter får ni svaren på era frågor, skäms inte för att fråga, ni får fråga precis vad ni vill och jag ska svara så gott jag kan på era frågor. Ni får jätte gärna vara anonyma när ni ställer era frågor, blir bara glad om jag får frågor
Och det är en person som kommer belönas med en länkning i min blogg, så det är även en liten tävling i min blogg, men tävlingen går inte ut på annat än att ställa så mycket och bra frågor du kan.
Så jalla nu gott folk, ställ era frågor och jag vore tacksam om ni bara ställer frågorna i detta inlägg, tack på förhand!


Frågestunden avslutas på Söndag klockan 20.00.

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Vad heter du, vart bor du, hur gammal är du?


Jag tänkte att det skulle vara roligt att veta, vilka ni är som läser min blogg, så tänkte passa på att än en gång ställa denna fråga, och hoppas på att det är fler som svarar.

Nya läsare, se hit!

Kategori: NYA LÄSARE, SE HIT!

Hejhej! Tänkte göra en snabb presentation av mig, så att ni som inte läst min blogg så länge får en mer inblick i mitt liv. Jag började blogga 2008, men har tagit bort bloggen flertal gånger, för jag har känt att det fick vara nog, men det har jag tyckt i bara några dagar, och sen har jag återskapat min blogg, då jag saknar friheten att skriva vad jag vill och jag bestämmer vad som ska skrivas. Hur underbart är det inte egentligen? Men hur som helst. Jag heter Emelie Lönnroth är och i skrivandes stund 21 år gammal, har en dotter på snart 4 månder (den 12 Oktober). Hon är verkligen mitt allt & jag göra vad som helst för henne. Har även en pojkvän, som jag varit tillsammans med i 9 månader, vi firar ett år på nyårsafton, men ända problemet som är mellan oss, är att han bor i Gävle, så det blir ett himla massa åkande, då jag och min dotter bor i Nacka som ligger en bit utanför Stockholm, där vi bor hos mina föräldrar och det funkar jättebra och vi båda trivs. Vi brukar passa en flicka som heter Nova, och hon är en riktig guldklimp, har hon inte varit här på tre dagar så saknar jag henne, ganska så sjukt egentligen. Jag älskar att resa, speciellt till Turkiet och Marmaris, men har inte varit där på nu två år, och få se om jag åker tillbaka någon gång, men det är ju to much drama there, så kanske blir det nya ställen att uppleva tillsammans med folk jag bryr mig om och älskar.

Har varit utsatt för både våldtäkt, misshandel och mobbning och har även gjort en gastric by pass operation i Februari 2010, så jag försöker skriva lite om hur livet fungerar efter, och det har inte kommit än, men det kommer att komma inlägg som relaterar till dessa ämnen, för dom betyder otroligt mycket för mig, och jag brinner för att prata om det, och att dessutom hjälpa andra som kanske varit i samma situation, men älskar även att skriva om min vardag och dela med mig av bilder. Har ni något att fråga kan ni antingen slänga in en kommentar här eller mejla mig på [email protected] där jag kollar in minst en gång i veckan. Så nu vet ni lite av vad ni kommer att få läsa om i denna blogg.

...

Kategori: Hate me or love me.

Det som inte dödar mig, gör mig starkare.

6 Oktober 2011, Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Halloj!

Blev ingen babymassage idag, då Lilja blivit riktigt snorig.
Bättre att stanna hemma, så hon blir frisk.
Blev istället till att titta på Hem till gården.
Älskar verkligen den serien, trots att jag inte alltid varit något fan av brittisk engelska.

Nej, nu ska jag faktiskt plocka lite i rummet & "prata" med min dotter, haha.
Vad ska ni göra en Torsdag som denna?

Seenare!

Vår vänskap är påväg att rinna ut..

Kategori: Mammalivet

Kul att du varken bryr dig om mig eller mtit barn, och jag som såg dig som en nära vän, en nära vän jag inte ville förlora, men tyvärr vet jag inte längre.
Jag vet varken ut eller in, folk som jag inte pratat med och dessutom bråkat med i flera år, bryr sig mer än vad du bryr dig, känns ju verkligen jätte bra.
Duger jag bara, när det inte finns någon annan i närheten?
Kanske är det dags att säga, good bye!

01.24, Varför försöker du ens?

Kategori: Mammalivet

Har inte hamnat i säng än.
Dålig jag är, men sitter ju och pratar med både Amar & Sara via facebook, så det är svårt att slita sig, fast det har jag ju alltid när det kommer till facebook.

Även en annan pajas har skrivit meddelande till mig.
Men jag kunde inte bry mig mindre om vad människan skrev till mig.
Jag har min dotter, mina föräldrar, mina bröder, min pojkvän, och några få vänner.
Det är allt jag behöver och allt jag vill ha.
Trodde du att jag skulle bli svartsjuk och komma springandes?
Då trodde du helt fel, blir bara irriterad av dina små men irriterande försök.

Whatever..
Förstår egentligen inte varför jag ägnar energi åt att ens nämna det här i min blogg, kanske för att jag inte kan skriva det till den personen, och det har ingenting egentligen med att jag är rädd för konsekvenserna utan snarare för att det finns en större grund till att jag inte kan göra det, vill inte att det ska bli problem angående någonting annat sen, därför avstår jag att ens nämna något om det och bara försöka kasta ifrån mig det, men ibland är det svårt, när man sagt till en människa allt man vill säga, inte bara en gång utan flera gånger men människan förstår ändå inte vad det är jag vill komma fram till.
Och för att vara ärlig så tror jag inte riktigt heller att ni förstår, för jag börjar helt ärligt tala i nattmössan nu, så kanske är det dags att börja krya i säng?


Good night sunshines!



Jag & Sara 2010 - Gamla stan, Stockholm

23.23

Kategori: Mammalivet

Hello!


Det är något som inte är som det ska med Lilja, hon hade feber förra veckan, och nu är hon på väg att åka på förkylning, mitt älskade hjärta!
Det sjuka är att även jag känt mig dålig dessa dagar, förra veckan kände jag mig varm & nu känner jag mig förkyld, eller jag är mer eller mindre förkyld, och det är inte alls roligt.
Men jag tycker det är sjukt att det smittas av på Lilja så snabbt.
Vi får helt enkelt se om det blivit värre med henne tills imorgon, för då kanske det inte ens är någon idé att gå på babymassagen den här veckan heller, JAG SOM VERKLIGEN VILL OCH SER FRAMEMOT DET VARENDA VECKA! Men som sagt, jag ska hålla tummarna för att hon bara blir friskare och hoppas även ni håller tummarna för det, vill ju gå på babymassagen, men mest av allt träffa Johanna & Sami.

Kan det bara bli Lördag nu, smsade Wicktoria igår och frågade om hon hade kläder att låna mig, för inte fan vill jag sätta på mig någon trasa, och har ju inte direkt några kläder alls för såna tillfällen, men Wicktoria skulle ta med sig lite, så får jag se om jag hittar någonting som passar min smak.
Allt sitter ju så bra på den där kvinnan, men när man själv sätter på sig det, ser man ut som hej kom och hjälp mig, eller något sånt, just p.g.a att jag är så himla kräsen.

Sitter framför datorn, och var nära inpå att stänga av den då jag började prata med Emma på facebook, så blev till att öppna en coca cola light burk och bara njuta av den sista tiden på denna Onsdag, lär ju fortsätta prata med folket på facebook, och sen ska jag verkligen sova.
Sov ju knappt någonting igår natt, så får passa på att ta igen det inatt istället.
Men det får bli snart, riktigt snart.

Nu blir det att prata med folket och spela Cityville.
Smell you later peeps!

Dagens fråga.

Kategori: Mammalivet

Vem är din bästavän & varför?


Egentligen har jag ingen direkt bästavän, jag har ett fåtal nära vänner & dom alla är mina bästavänner, sen finns det dom där ytliga kompisarna man bara hejar på och kanske stötter ihop med någon gång under något tillfälle, men har några få nära vänner, men om jag måste välja EN bästavän, så väljer jag faktiskt Amar.
Han lyssnar, försöker förstå och tröstar mig genom allt.
En underbar person som verkligen försöker få mig att må bra, när allt känns åt helvete.
Han är världens bästa! ♥

22.20

Kategori: Mammalivet

Merhaba!


Funderar skarpt på att skaffa mig en ONEPIECE.
Någon som kan ha den, och vet någon bra hemsida man kan köpa den på?
Jag är verkligen intresserad, dom ser så mysiga och härliga ut.
Nu har man kollat på säsongspremiären av Grey's anatomy.
Jag älskar den serien och kollade på hela första säsongen, men sen har det bara blivit ett avsnitt då & då, men önskar jag hade följt med, för är det något jag älskar så är det sjukhus serier, trots att jag hatar att se när dom skär upp kroppar och så hatar jag sjävklart blodet som visas.

Sitter och pratar med Amar via facebook för tillfället, men ska snart hoppa i säng tror jag.
Är ju alldeles för trött för att vara vaken, är snarare död för tillfället.
Orkar inte hålla ögonen öppna, så blir nog att passa på att sova.

Jag återkommer


20.32, Alvedon VS coca cola light, haha!

Kategori: Mammalivet

Kvällen har bjudit på att äta middag, fick bli ris med kyckling som var dränkt i currysås.
I ♥ CURRYSÅS!


Efter maten blev det till att mysa med Nova & Lilja, men även smsa lite med Kajsa.
Känns skönt att prata med henne igen, har ju gått ett tag som vi inte pratat på, inte för vi pratar som förrut, men vi pratar i allafall och bara att prata med henne om vardagliga saker är skönt.
För jag saknar ju faktiskt den där tjejen.

Ska snart ta och bege mig ner till ICA, och köpa hem bland annat coca cola light.
Kanske inte det bästa köpet, men jag är så himla sugen på coca cola light, så jag måste.
Har ju även huvudvärk, och som Amar brukar säga:
"Du behöver inte ta alvedon eller något, bättre att ge dig coca cola light så mår du bra"
Hahaha, jag undrar hur mycket sanning & hur mycket inbildning det ligger i det hela.

Men nu ska jag sätta på mig ytterkläderna och ringa Amar.

Hörs!



Jag & Kajsa - Sommaren 2010, Stockholm

16.57, Hösten är ganska underbar.

Kategori: Mammalivet

Nu har vi nyligen kommit hem från att ha hämtat Nova från dagis och Mamma ifrån jobbet, alltså ja hämtat Mamma ifrån jobbet låter väl lite väl mycket, men asså jag gick ner för att möta henne då, så det blir ju som att jag hämta min Mamma från hennes jobb, haha.

Det enda jag älskar med hösten är att löven blir så himla fina, och det blir en massa olika färger på både träd och buskar, och många väljer att sätta på sig färgglada kläder, och såklart att man kan ta sig ut på promenader, men resten för gärna försvinna ifrån hösten, speciellt all den blåst som brukar dyka upp.
Jag får ju så himla ont i huvudet av blåst.

Blev ju inget med att träffa Johanna & Sami idag, tyvärr.
Men vi träffas ju ändå imorgon, då det är dags för babymassage, så får se till att ge varandra en fet uppdatering antingen innan eller efter massagen, har mycket att höra, som jag undrar över.
Ja, jag är nyfiken, haha.

Nej, nu ska jag mysa med Lilja & Nova, och prova Sourcream & Pepper, några nya chips som jag hittade på hyllan idag när jag var nere i affären. Någon som har smakat dom, vad tyckte ni isåfall?

Här får ni iallafall två bilder vår promenad idag.








Vi hörs senare idag vänner & fiender!

Ordet amning är tabu bland mammor..

Kategori: I'm asking you.

Varför är det så tabu att prata om amning?
Alla ser vi olika på amning, och jag känner såhär amma eller inte amma.
Det spelar ingen roll för mig.
Jag ammade Lilja första, och även testa andra dagen på sjukhuset, men annars har hon fått ersättning och hon verkar på jätte bra & det är väl ändå huvudsaken.
Mår man inte bra med att amma, tycker jag inte man ska göra det, för barnet känner av att man mår dåligt, och det är anledningen till att jag sluta, jag var inte bekväm med det hela, det kändes äckligt att ha någon sugandes på mina bröst, och det beror stor del p.g.a våldtäkten jag var med om 2006, varje gång jag tog fram bröstet, för att Lilja skulle få mat, blev jag påmind om hela händelsen, och klart som fan att jag mår dåligt då, och då blev det bättre med ersättning, och hon mår bra av det.

Vad tycker ni, ersättning eller bröstet?
Berätta era egna åsikter, och kanske till och med, varför ni slutade med bröstet (om ni slutat)

...

Kategori: Hate me or love me.

5 Oktober 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Natten har väl inte varit den bästa, då Lilja vaknade vid två och inte riktigt ville somna om, så runt halv fyra la jag henne i min säng tillsammans med mig och vi låg där tills kanske fem på morgonen utan att sova, men sen somnade hon och då fick jag mig iallafall fyra timmars sömn inatt, och det är bättre än ingenting.

Nu på morgonen har jag inte gjort någonting, eller jo jag har ju suttit på facebook.
Och det är inte alltid det roligaste, men men.

Hur som helst.. Ska snart göra lunch och sen blir det att kolla på Hem till gården, och därefter träffa världens bästaste Johanna & Sami.

Vad ska ni göra idag?

23.44

Kategori: Mammalivet

Jag som skulle sova snart.
Det lär inte bli något med det, är ju inte alls trött längre.

Varför går dagarna så långsamt?
Känns som det var för en halvtimme jag tittade på klockan och såg att den var 23.30 men den är när jag skriver det här bara 23.36, ganska sjukt egentligen hur vissa dagar bara går hur sakta som helst, men andra bara springer iväg, men det är typ dom dagarna min Mamma är på hennes jobb, som dagarna bli långsamma.

Sitter och pratar med Amar via både sms och facebook, men lär nog fastna framför datorn, med både Cityville och Angry birds som jag hittat via google chrome, eller jag har det i telefonen men det är mycket roligare att spela från datorn, så lär nog fastna vid dom två spelen, samtidigt som det blir att prata med Amar.

Jag tror vi kanske kan bli fler på Lördag, men det har jag absolut ingenting emot, utan snarare tvärtom, ju fler dessto roligare, men det finns ett problem.. Jag har inga kläder, får fråga Wicktoria om hon kanske har något att låna ut till mig, som jag kan ha på mig, haha.
Vill ju alltid vara extra fin, vid speciella tillfällen.

Nej, nu blir det att röka!

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Brunett eller blondin ?

Nu är det så att jag tänkte fråga er, vad ni tycker jag passar bäst i.
Blont eller brunt hår.
Visar bilder från när jag hade brunt hår, dock så hade jag fått utväxt så kan se väldigt konstigt ut.
Men visar även bilderna med blont hår, och det ni är vana att se mig i.

HJÄLP MIG!





VS






22.10

Kategori: Mammalivet

God kväll.


Kvällen bjöd på ett härligt bad, och att ordna en kompisdate med Johanna och barnen imorgon, så himla mys vi ska ha. Bara gå runt (om det är fint väder) och prata om allt mellan himmel & jord.
Jag tycker verkligen henne och Sami, blir så glad i deras närhet.

Kollade på facebook, och hade tydligen fått meddelande ifrån någon som jag inte borde ha fått meddelande ifrån, men sånt är livet & man kan inte rå för att någon skickar meddelande till mig.
Jag blev mest bara irriterad över att människan ifråga har mage att skriva till mig efter allt den fått mig att gå igenom, men hur som helst..
Det är över nu, och jag raderade och blockade personen från facebook, så att människan inte kan kontakta mig igen, vilket är JÄVLIGT skönt.

Desperete Housewifes slutade nyss, och jag har väl aldrig riktigt varit ett fan av det, och det är inte för att jag inte tycker om det, utan snarare för att mitt liv förrut inte tillät att kolla på det, men nu har jag all tid i världen, och jag har redan typ fastnat för serien, så blir att börja följa det programmet också.

Jag funderar på att snart sova, för tröttheten har ju funnits med mig hela dagen & istället för att vara dödstrött p.g.a att jag inte sovit under natten, kanske det är bäst att sova snart.
Vad har ni gjort en Tisdagskväll som denna?

Nu blir det Cityville.

17.37

Kategori: Mammalivet

Gick ju och mötte Nova och Mamma en bit på vägen och sen blev det in på ICA för att lista ut vad vi skulle äta, och vi hittade på en liten egen rätt och den var supergod!
Blev till och med över, så det äter jag till lunch imorgon då.
Trots att jag bara är hemma, men tycker det är skönare att ha mat färdig än att ställa sig och laga mat på dagarna när jag är hemma, och dessutom hatar jag ju att laga mat.

Men snart blir det att ladda ner lite musik, som Mamma kan ha i hennes telefon och sen in och bada både mig och Lilja, alltid lika skönt att ligga i badet och bara tänka.

Nej, nu blir det en cigg!

Svar till Camilla.

Kategori: Hate me or love me.

Camilla om Hem, hem och hem.:
Varför har du "turk-arabgardiner" ? Du är liksom svensk :S


Roligt att du frågar, men jag har inte tänkt det som turk eller arab gardiner utan min Mamma hade dessa gardiner i ett skåp här hemma och vi valde att sätta upp dom i mitt rum, när jag bytte gardiner, alltså är det min Mammas gardiner och har jag inte helt fel så är det någonting hon haft sen hon var i tonåren.

15.30

Kategori: Mammalivet

Nu blir det att för oss att gå och möta Mamma & Nova vid ICA, för vi lär inte hinna så mycket längre, sen när jag kommer tillbaka hem blir det att kontakta Emma för att se om vi skulle ses, men nu ska jag byta blöja och sen klä på mitt gullefjun för att sen gå ner till ICA.

Hem, hem och hem.

Kategori: Mammalivet

Tänkte visa hur mitt och Liljas rum ser ut, till viss del iallafall.
Visar dom sakerna jag tycker bäst om, dock är inte datorn med på bilderna.
Men den tycker jag garanterat om och det tror jag ni alla vet.
Ursäkta att det ligger en del papper här och var & att sängen är obäddad.

11.24

Kategori: Mammalivet

Gick ner till ICA för att handla till både mig och Martin.
Lilja låg så snällt i vagnen, men jag såg hur hennes ögon verkligen ville slockna.
Men eftersom det inte tog så lång tid, så bestämde jag mig för att lägga henne i sängen istället, så gjorde allt för att hon skulle vara vaken och inte somna i vagnen.
För jag vet ju att hon sover mycket bättre i sin säng än i vagnen.

Men iallafall har nyss ätit panpizza, och snart är det dags för Hem till gården.
Känner mig riktigt gammal som kollar på Hem till gården, och verkligen följer det programmet, haha.
Men vad fan' jag har ju fastnat.

Förresten, vad händer med alla kommentarer?
Finns några få så kommenterar, men ni andra då?
Jag vet ju att ni läser..

Nu ska jag lyssna på musik, och spela Cityville.
Laater!

GRATTIS!

Kategori: Kärlek

Vill bara passa på att önska min barndomskompis Zandra ett stort grattis på 21 års dagen.
Vi får se till att fira dig någon dag snart.
GRATTIS!

Rain over me.

Kategori: Dagens låt.

"hejhej"

Kategori: Mammalivet

Igår tog jag en bild, och tänkte inte på det då men det ser ju ut som att Lilja vinkar hej, och det roliga var även att hon pratade med mig under tiden, så kanske var det hej hon sa, haha.

4 Oktober 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Good morning sunshines!

Idag är det Tisdag och det känns nästan som det borde vara Torsdag.
Det är så himla tråkigt när veckorna går så långsamt, och man har något som man ser framemot, men det känns som det aldrig händer, för det är precis så nu.
Idag när jag vakna så tänkte jag: Nu är det inte långt kvar tills Lördag, det är ju Torsdag.
Tänkte efter en extra gång och insåg att jag hade fel & det bara var Tisdag.

Jobbiga Tisdag.
Har alltid hatat Tisdagar.
Men det ska nog gå bra.

Få se om jag kommer iväg till Jenni idag, är så mycket att ordna & så många samtal att ringa. Så vi får helt enkelt se, men jag hoppas jag kommer iväg till henne, för att hämta kläder & vi lär väl även prata lite.

Slut för idag, tack för idag.

Kategori: Mammalivet

Dags att sova nu då.
Jag pallar'nte vara vaken mer plus att jag vill att Lördag ska komma.
Helt jävla sinnes vad jag längtar efter Lördag.
Men som sagt nu blir det att sova min skönhetssömn.

Hype inför Lördag.

Kategori: Mammalivet

Sitter och äter jordnötsringer samtidigt som jag smsar med Wicktoria angående Lördag.
Kommer bli helt AWESOME, håll tummarna för att inte planerna blir ändrade bara.
Men det tror jag inte, för vi är ju helt hype på det här nu ju.

Imorgon blir det en sväng förbi Jenni, för att hämta upp kläder till Lilja.
Ska även försöka hinna träffa Emma och förhoppningsvis Selma också.
Sen ska jag och Mamma handla, lär ju inte bli världens storhandling, men det står iallafall på mitt schema och det är något som måste göras, så enkelt är det.

Mycket som ska göras, men har börjat hata att inte göra någonting, det är så tråkigt och inte ens skönt att sitta still, som nu till exempel, hade det varit för bara någon månad sen hade jag gjort allt för att få sitta ner i flera flera timmar, men nu vill jag städa i ordning.
Jag hann ju till exempel inte klar med att rensa Lilja's kläder, och även lägga kläderna i hennes lådor ordentligt, och även lägga in mina kläder på mina hyllor.
Så det är något jag ska göra nu, eftersom nu sover Lilja & lär sova till åtminstone 01.00, så lite mer tid har jag på mig nu, haha.
Vilket jävla förklaring!

Men nu ska jag spela lite på Cityville innan det är dags för att rensa Lilja's kläder.
Peace!

..

Kategori: Hate me or love me.

And the bitch is on again.
Att folk inte kan låta mig vara.
Jag bryr mig inte ett skit om dig, eller dina små onödiga försök!

Nerdesin?

Kategori: Dagens låt.

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Vilka språk vill du lära dig?
Jag kan ju redan lite arabiska, turkiska & tyska men skulle garanterat vilja lära mig mer av båda språket. Jag älskar språk och har alltid tyckt det varit kul med språk. I skolan läste jag tyska, sen har jag lärt mig via dom jag umgåtts med arabiska & turkiska, men som sagt vill lära mig mer.
Och högst upp på listan står arabiska & sen turkiska, och därefter så vet jag inte, men varför inte spanska eller italienska? Ja, som sagt.. Jag ÄLSKAR språk!

21.19

Kategori: Mammalivet

Har inte alls haft någon lust att blogga överhuvudtaget idag, även fast det kommit några inlägg men det är ju absolut inte lika många som det brukar komma, men det är p.g.a olika anledningar.
Men tänkte väl inte göra er allt för besvikna, så uppdaterar er med lite nu & sen lite senare kommer även dagens fråga och dagens låt upp.

Hoppas ni haft en fin Måndag och en bra start på den nya veckan.


JUST NU:

Kategori: Mammalivet

Dags för städning nu då.
Är väl inte det jag helst skulle vilja göra, men det behövs ju.
Och efter det blir det till att hämta Nova ifrån dagis, underbart!
Städkärringen är igång igen, haha.

3 Oktober 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hello!

Sitter och kollar på Hem till gården, men just nu är det reklam så jag passar på att uppdatera bloggen.
Idag blir det väl inte direkt någonting som händer, utan ska bara hämta Nova på dagis tillsammans med Mamma sen när det är dags för det, men funderar på att åka till till stan och kolla upp en del grejer innan, men ska försöka få med mig min Mamma, för det är ju en sak jag ska kolla upp till båda två.

Hörs senare!

Jag är trött på DIG!

Kategori: Hate me or love me.

Dom man tror ska bry sig mest är dom som bryr sig minst.
Jag har fått nog att vara någon jävla jojo i din värld.
Kanske är detta vårt långsamma farväl.
Men jag har nog insett mer och mer, att du är falsk.
Att det stinker falskhet om dig!

God natt alla mina fina läsare!

Kategori: Mammalivet

Nu har jag pratat klart med Amar via facebook, och sms faktiskt för ikväll iallafall, så nu ska jag ta och sova i min stora härliga säng tillsammans med mina tankar, ska väl även försöka ta och drömma mig bort från smärtan som finns inom mig just nu. God natt!

..

Kategori: Hate me or love me.

Om du ändå kunde förstå hur svårt det här beslutet är för mig.

Kan inte vara självisk. :/

Kategori: Kärlek

Jag orkar seriöst inte må dåligt mer.. Ska jag behöva trippa på tå, för att det inte ska bli problem mellan oss? Jag kan inte vara självisk, kan inte bara tänka på mig själv, har en dotter, en dotter som jag älskar från djupet av mitt hjärta, som jag gör allt för och kommer gå genom eld och vatten för. Jag kan inte bara tänka på mig själv, och känna att lite smärta klarar jag, men det har blivit mycket smärta, och den gör ont också, det gör riktigt ont. Jag vill inte se att Lilja kommer till skada, för att hennes Mamma mår dåligt.
Jag kan inte vara självisk, trots att jag älskar dig.
Men måste tänka på Lilja, hon går alltid i första hand.
Hon kommer alltid gå i första hand.

I ♥ SATC!

Kategori: Hate me or love me.

Sex and the city var ju bara hur bra som helst, älskade filmen från början till slut!
Tråkigt bara att den visades på tv, för då är det ju den där reklamen som stör mig, men det gick bra och jag väntar bara på att få hyra Sex and the city 2.

Jag ser mig själv om sisådär 20 år, fast ändå inte.
Aa men jag tror ni fattar, haha.

22.15

Kategori: Mammalivet

God kväll!

Passar på att uppdatera nu när det är paus i Sex and the city filmen och än så länge är den ju bara super bra, och jag bara älskar hur filmen visar en del aspekter med mera, och detta gör att jag garanterat vill se Sex and the city 2, hoppas bara den kommer på tv snart, annars blir det till att hyra den.

Lilja ligger och sover, så har Söndagsmys tillsammans med min underbara Mamma.
Men hon lär vakna snart och vilja ha mat, men man vet ju aldrig.

Nu är Lördagen planerad, men planerna kan ju faktiskt ändras men det hoppas jag verkligen inte, för om det blir som jag vill och som vi har planerat så blir det att ha kul tillsammans med dom bästa.
Fast dock inte alla dom bästa, utan tre utav dom.
Men vi kommer ha a hell of a night, det kan jag garantera. (om det blir som vi planerat såklart)
Mer om det vid senare tillfälle, men längtar trots allt tills Lördag.

Men nu ska jag återgå till tv:n.
Skriver senare!

18.35

Kategori: Mammalivet

Har nyligen ätit middag och satt mig precis vid datorn igen, efter en stund vid tv:n.
Men finns ju ingenting att titta på, eller det finns men eftersom jag & Mamma kollar tillsammans och hon inte tycker om One Three Hill så får det helt enkelt bli att titta på något skit, som Ensam mamma söker eller något, och jag bara hatar det programmet & då har jag aldrig sett det.

Jag står inte ut längre, jag väljer nog att ta farväl.
Farväl av vår saga, farväl av oss.

Ikväll blir det inget annat än massa tv-tittande tillsammans med Mamma.
Ska försöka få popcorn eller något gott inhandlat.
I ♥ POPCORN!

Men nu ska jag ta och ringa ett inte så roligt samtal så hörs vi senare!
Mamma & jag @ Golden Hits 2010.

Dagens fråga.

Kategori: Kärlek

Om du fick välja bort en kändis ifrån Hollywood, vem skulle det vara?



Finns egentligen inte så många anledningar förrutom att jag ogillar henne skarpt, för flera olika saker, bland annat för det här med hennes dotter, men även hur hon tror sig vara så jävla vacker och att killar vill ha henne bara hon säger hej. Sorry, men det är den bilden jag fått av henne, och jag OGILLAR skarpt såna människor, som tror sig vara snyggast i stan! Så har egentligen inget konkret svar på varför jag vill ha bort henne, inte bara från Svenska Hollywood fruar utan även ifrån Hollywood.

Snälla bli min igen.

Kategori: Dagens låt.

11.30

Kategori: Mammalivet

Nu har jag precis ätit lunch, fick bli kycklingkorv med makaroner, och en massa svartpeppar, och vitlök!
Jag älskar svartpeppar & vitlök i mat, visst det ska absolut inte vara för mycket utav någon av dom, men starkt får det jätte gärna vara.

Sitter för tillfället och pratar med Emma på facebook, allting lika trevligt.
Vi pratar barn, semester och familjeliv.
Är ni förvånade?

Skulle ju egentligen ha åkt till Lotta idag, men jag och Lilja gick och la oss igen så då sov vi över tiden, men får försöka boka upp någonting med Lotta & Noah snart, så vi alla kan ses.
Känner mig lite hemsk faktiskt, men ibland är man trött & behöver sova, haha.

Nej, nu ska jag återgå till facebook.
Tjingeling!

För att du finns.

Kategori: Dagens låt.

2 Oktober 2011 Söndag.

Kategori: Mammalivet

God morgon.

Kvällen och natten gick jätte bra med dom båda två, jag la mig väldigt tidigt och kände att jag för en gång skull skulle få sova ut, men tydligen sov jag nog för mycket och känner mig lika trött nu som när jag gick och la mig. Men det är så typiskt mig, så det är inget jag blev förvånad över.

Idag blir det att åka till Tyresö med Lilja, Noah och Mamma.
Pappa kommer även dit sen, vi ska hälsa på Lotta och förmodligen Anette.
Men det blir runt 12.00, eller om vi åker så vi är där vid 12.00 det vet jag inte.
Det får vi helt enkelt se.

Nu ska jag mysa med Lilja.
Peace


Hemlighetsfull.

Kategori: Mammalivet

Förstår egentligen inte hur jag kan vara så trött idag, men trött är bara förnamnet.
Mamma & jag har suttit och pratat om det där ämnet, som är riktigt hett nu!
Alltså jag vet att jag gör en del av er nyfikna på vad det egentligen är som vi pratar om, och vad vi kollar upp för någonting, men det är lite av en hemlighet just nu, inte bara för er, utan även för familjen.

Nej, nu ska jag ringa Amar och sen sova.
Är helt färdig, och hjärtat vaknade nyss och fick sig mat.
Så hon lär inte vakna för ens vid två - tre nu.
Lika bra att passa på att sova.

Umgås med min underbara Mamma.

Kategori: Mammalivet

Nu är Lilja hämtat och dom båda skitungarna i säng, dom sover så fridfullt och det ser så himla skönt ut.
Jag och min käre mor sitter och tittar på Fångarna på fortet och även kollar runt på lite olika hemsidor  om just den där grejen som ligger mig så varmt om hjärtat just nu.
Mamma är riktigt positiv till det här och jag tror nog att det blir som jag vill.
Men nu ska jag återgå till att umgås med min Mamma.

15.41

Kategori: Mammalivet

God eftermiddag!


Lilja
är hos sin pappa, Noah är ute i vardagsrummet och busar med Mamma, Nova har gått hem och jag sitter framför datorn och ska faktiskt ta och lägga mig ner och vila i en timme eller två innan det är dags för att äta middag & sen hämta hem min underbara dotter Lilja igen.

Vad ska ni göra ikväll?
Jag vill hitta på något, vill träffa någon och bara sitta och snacka hela natten lång, men finns faktiskt inte så många jag kan och vill prata med längre. Har ju tröttnat på en del folk, som finns där när det själva passar dom, men när jag väl känner att jag är påväg att gå under, så skiter dom i det.
Och jag har tröttnat på den situationen, och på dom människorna!

Men hur som helst, blir nog att titta på Fångarna på fortet med min Mamma, och bara gosa lite med henne medans barnen sover för natten, har ju köpt dip och grönsaker & även chips, men brukar aldrig äta sådär jätte många, är ju inte så mycket chips människa. Jag är med dip människa faktiskt, vitlöksdip som jag gör själv, haha.
BÄSTA!
Vi lär ju även prata om en sak som står mig varmt om hjärtat för tillfället och som jag som sagt vill göra, och hon låter väldigt positiv till det, och verkar vilja att det ska bli så.
Kanske ordnar det här upp sig iallafall.


Men nu ska jag vila som sagt, återkommer senare!

Lunchdags.

Kategori: Mammalivet

Nu har jag precis badat klart, och snart blir det lunch och därefter bege sig för att möta Lilja's pappa och ge Lilja till honom för någon timme, och under tiden lär jag åka hem och busa med både Noah och Nova, men kommer samtidigt sakna mitt barn så sjukt mycket, men hon är trygg och med sin pappa.
Och det är väl huvudsaken, att hon är hos en människa som älskar henne och vill henne hennes bästa, och som kommer vara delaktig stor del hela hennes liv.
Men nu kommer Maggan, så ska vara lite social innan lunchen.
Peace out!

Al Gharbeh

Kategori: Dagens låt.

Min kärlek!

Kategori: Kärlek

Ville bara säga att jag ÄLSKAR dig gubben min!
Min kärlek ska brinna så klar som en stjärna i natten.
Min kärlek ska finna sin väg i det djupaste vattnet.
Min kärlek för dig!

1 Oktober 2011 Lördag.

Kategori: Mammalivet

God morgon!

Fatta att det redan är Oktober, känns som det var igår det var Juni och Lilja kom. Tiden har verkligen gått sjukt fort och det oroar mig lite, tänk sen när Lilja går på dagis och det är dags för mig att antingen plugga eller jobba. Förmodligen blir det att jobba ett tag innan jag pluggar, beroende på hur pass mycket jobb det finns ute på marknaden då, fatta att det inte är lång tid kvar tills jag måste börja göra någonting, för hemma kan jag inte sitta & det är egentligen inte så att jag känner usch och blä utan tvärtom men ändå är rädslan där, var ju så längesen jag jobbade, men det kommer gå bra. Tror ni inte?

Natten var hur jävla skön som helst, sov som en prinsessa och det verkade även Lilja ha gjort, eller det gjorde hon, det vet jag.
Jag drömde om både det ena och det andra, men dom flesta drömmar och tankar drog sig tillbaka till en grej, fan vad jag vill men problemet är att saker och ting kommer inte längre vara som det vart, om jag gör som jag vill och verkligen verkligen behöver.

Idag ska ju Lilja till sin pappa, men bara för några timmar.
Jag hatar när hon är där, för allting blir så tyst här hemma & varför just idag.
Maggan kommer hit och vill träffa både Lilja & Noah, men hennes pappa kunde inte ha henne imorgon då han jobbar, så lite snäll måste jag väl vara.
Men hade nog helst sätt att dom träffades imorgon.


Och för att ingen ska fråga: Jag hatar inte att hon är hos sin pappa, för att hennes pappa är hennes pappa utan snarare för att det blir tyst hemma och jag saknar mitt hjärta så himla mycket när hon inte är med mig, och idag hatar jag det lite extra mycket för som sagt Maggan & Noah kommer.
Men det är inte så att jag INTE är glad över att dom träffas, för det är jag.
Känns skönt att hon har en mamma & en pappa, trots att vi inte bor eller är tillsammans.

Men nu är vi iallafall vakna och Lilja ska precis få sin mat.
Hoppas ni får en fin Lördag, för det ska jag ha tillsammans med alla fina.

Nu ger jag upp...

Kategori: Mammalivet

Nu så säger jag nog god natt för idag.
Blir till att fixa flaska och sen ringa Amar.

Känns som att det kommer bli en lång dag imorgon, åka och lämna Lilja till hennes pappa för några timmar, busa med Noah och Nova, hämta Lilja och sen ha Lördagsmys med Mamma, Noah & Lilja och kanske även Nova, lär pratas en del med min Mamma om en viss grej som jag verkligen verkligen ser framemot i dagsläget, och hoppas verkligen på att det blir så. Men man vet ju aldrig.

God natt mina vänner & ovänner.

Världens finaste Lilja&Elin♥

Kategori: Mammalivet

Bjuder på en bild på Elin & Lilja från idag, när vi satt på ett café i Heron City.
Mysigt värre! ♥

Livets motto.

Kategori: Hate me or love me.

Dansa som om ingen ser dig, 
älska som om du aldrig har blivit sårad förut,
sjung som om ingen kan höra dig, 
lev som om himlen fanns på jorden