Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

kvällsmys

Kategori: Mammalivet

Hej!

Lilja fick sova senare än vanligt, bara för jag hade tvättstuga, men hon verkade inte klaga.

När jag kon upp ifrån tvättstugan så blev det massa sällskapsspel med mamma och nyss pratat med Therese i telefon.
Pallar ej vara vaken mer..

Imorgon är det jobbsök som gäller.
Jalla bye!

31 juli

Kategori: Mammalivet

Hej!

Lilja och jag vaknade vid nio idag och då blev det frukost och sen ner till tvättstugan. Skittvättstugan hade ingen torktumlare så bokade även tills ikväll, så jag får en del saker rena direkt. Har ju ett krav och det är att mina leggings måste torktumlas och det länge!!

Blev lunch och sen en sväng förbi Haninge centrum hittade två linnen ett svart och ett vitt och dessutom en knallrösa tröja och en massa örhängen som jag köpte.

Imorgon ska jag försöka ta reda på angående vikariatet i augusti, så jag vet och kan boka upp mig på det och dessutom boka resan, haha.
Är fett hype och har ju planerat massa grejer.

Nej nu ska jag träna innan tvättstugan, 75 situps. Jepp nu kör vi!!
Puss

svar på kommentar

Kategori: Mammalivet

Fick en kommentar hur jag som ensamstående mor utan jobb har råd med en resa och i dagens läge har jag inte det och därför hoppas vi nu att det blir som vi vill och jag får vikariatet i augusti som det pratats om tidigare och även får ett annat jobb jag ringt om även det i augusti - september och då får jag råd till resan, så håll tummarna för mig.

:-)

Kategori: Mammalivet

Har nyss avslutat mitt samtal med Therese och är nu mer taggad och hype än någonsin på att åka utomlands och till Tunisien, vi har pratat om allt vi ska göra och så även om andra grejer som killar, skor och allt vad tjejer pratar om, men största delen av samtalet blev det snack om Tunisien.

Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på att jag kanske faktiskt kommer iväg till en plats jag alltid velat åka till.
Lär sova sött inatt jag.

Fatta oss i Tunisien.
Bästa med bästis! <3

Har även bestämt mig för att inte dricka på åtminstone en månad, sen jag flyttade till jordbro har jag gått ner 1.5 kg och jag ska fortsätta gå ner i vikt med simning, promenader, situps, inga chips, försöka sluta med Cola light, äta massa frukt & grönt, inte dricka men ändå må så jävla bra!!!

När Therese är ledig har vi istället för utgång bestämt en helhelg med promenader och simning och massa nyttigheter.
Yanii, nu kör vi!!

Vi är hype och jag är glad.
Bääääästa på länge.

Nu ska jag se om pucko ringer!!
God natt snyggingar

30 juli

Kategori: Mammalivet

Hello!

Dagen har spenderats med massa poolhäng med prinsessorna och mamma. Brännan börjar komma nu så är typ asglad, och dessutom så är jag grymt duktig när det gäller träning i vattnet.
Bäästa!

Har även haft rejäl saknad efter någon att få krama om och då menar jag pojkaktigt vis som att få krama Amar eller så.

Kvällen har bjudit på att snacka resa till Tunisien med Therese i oktober och vi är helt hype, hoppas bara på att vi kommer iväg och kan få åka vattenrutschkanor och bara leva livet en hel vecka med sol, bad och goda drinkar. Ni får hålla tummarna för att vi kommer iväg.

Kanske skänker någon oss resan?!?!
Hahahahaha.
Är besatt nu.
Såg bilder och läst på om stället nu och dessutom bor ju en gammal vän där nere nu som jaf träffat i marmaris, kan ju passa på att träffa henne med!

Nej, smsar med lite folk och väntar på att Therese ska ringa så vi kan hypa varandra ännu mer, haha.

Puss!

bad

Kategori: Mammalivet

Är och badar med mina prinsessor och mamma men lilja börjar bli trött så blir snart hem och vila lite och sen tillbaka.

Hadiii

resa?!?!

Kategori: Mammalivet

Funderar starkt på att åka utomlands i oktober/november med lilja, för att få lite mamma/dotter tid. Men vart ska man åka? Hälsa på mina vänner i Wales eller en riktig solsemester!!?!? Får ta mig en riktig funderare på det här..

daily update

Kategori: Mammalivet

Hej!

Lilja sover och har sovit ett bra tag, hon var helt slut idag efter allt vi gjort och den lilla vilan vi tog oss. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är skönt, nu har jag tid att ägna åt mig själv och stora prinsessan som är på besök.

Fast snart blir det till att krypa ner i sin koja och sova, har ju haft min dagliga update med Therese. Att sååå mycket saker kan hända efter ett dygn ifrån varandra.
Haha

Nej, nu blir det sagostund med nova.
Puss och kram, hej!

saknar

Kategori: Mammalivet

Saknar att blogga.
Alltså från en dator.
Blir mycket enklare och snabbare och roligare och en himla massa bilder.

Kan fitt-internet bara sätta igång nu.

bellaplutt

Kategori: Mammalivet

Glömde ju att säga att jag träffade min saknade bella, vi pratade på om tiden i Gävle och att vi ska ses snart på en fika. Alltså den bruden är bara för underbar och på bara dom tio min hon kom förbi så hann vi prata om evertyhing¬hing. Älskade Bella! <3

lovely sunday

Kategori: Mammalivet

Tjenare!

Igår blev det ingen träff med tess då hon skulle åka hem till sin stad, tråkigt nog. Men ska försöka ta mig dit och hälsa på.
Skulle vara typ bäst!

Men träffade istället lina inne vid medis, Martin hookade upp med oss efter hans jobb och det var påväg att hända lite kaos grejer, tack vare en jävla pajas som inte borde dricka alkohol, eftersom snubben börjar tjafsa om något vi diskutera om, tacka vettefan vem för att jag inte fick snefylla hela kvällen, utan så fort han blev bortforslad därifrån så mådde vi bra pch hade det bäst, lånade ju Therese skor både på fredan och lördan, kände mig som en gudinna båda dagarna, så det var askul.

Vi drog iallafall vidare till kelllys.
Hade aldrig varit där och hade jag inte varit där med det sällskapet jag var med, hade jag tyckt att hela kvällen var ovärd. Men nu hade jag ju min lina och Martin där så det var Nice ändå. Vi gick innan dom stängde.

Tog mig till gullmarsplan.
Därifrån tog jag nattbuss hem till jordbro, bästa var att bussen gick utanför dörren, pratade med Amar hela vägen hem typ. Hatar ju när det är mörkt och gå själv.

Väl hemma deckade direkt!
Så jävla skönt.

Idag har det inte hänt mycket mer än bus, lunch, sovstund, bad&träning, middag på pizzeria abra och nu är jag hemma, proppmätt som ett svin och vill bara sova, men lilja sover kring sju - åtta iallafall och då får jag själv ta mig i kragen och sova strax efter.

Nova är fortfarande kvar här, så ska väl spela spel med henne ikväll och sen sova så skönt, så skönt. Men vill ju först ha en update ifrån Therese innan jag rör min rumpa till sängen. Hx2 lär ju smsa 50 gånger också så, blir ju galen på sånt där, jag svarar liksom när jag har tid inte direkt när jag får meddelande och det vet ju liksom den människan om.

Nej, nu blir det mys med mina hjärtan.
Puss heej!

28 juli

Kategori: Mammalivet

Hej fina ni!

Igår kom ju Therese hit på dagen, vi skulle ha badat i poolen men ångrade oss då vi visste att vi inte skulle palla med kvällen liksom, så vi spelade lite yatzy ich hade det bra. Sen blev det in i duschen, fixa sig, grilla och därefter börja dricka.

Vi drog till brasserian i haninge centrum och hade det askul, lina skulle ha kommit men fick förhinder. Tråkigt!

Vi var där tills dim stängde och då blev.det ett samtal med tess som undra hur lördagen såg ut och även till en annan person.

Lilja är hos sin pappa men kommer snart, mitt hjärtegull. Då blir det bad och.sol och sen fåt vi se om mina föräldrar palla vara barnvakt ikväll så jag kan träffa tess och hennes kompis som är u Stockholm.

Jalla bye!

sms!

Kategori: Mammalivet

Jag har börjat älska att smsa!
Speciellt när man får så fina sms av folk.
Hatar bara när det blir så segt svar.
Nej, nu ska jag mysa med prinsessorna!

god morgon finisar!

Kategori: Mammalivet

God morgon!

Hoppas dagen börjat bra för er.
Ikväll blir det grillning och sen utgång.
Liljas pappa ville ha henne ikväll och över natten så han hinner mysa extra mycket innan hans bebis nr2 kommer.
Och vem är jag att säga nej!?!

Therese ska komma hit idag.
Vi badar, spelar fotboll, duschar, fixar oss, äter middag och sen drar vi ut och gör gatorna osäkra. Ska bli riktigt kul.

Låg och smsade tills klockan tre inatt så ska försöka hinna med en powernap också.

Nej, nu ska jag mysa med min dotter som efter en kvart vaken ändrat rummet från ordentligt till ett bombnedslag.

Hej!

26 juli

Kategori: Mammalivet

Hej!

Har varken haft tid eller lust att blogga, då jag spenderat tid till att bada med mina prinsessor och busat med dom.

Igår blev det iallafall en spontan utgång, med bara mascaran på.
Askul!

Dricker Coca Cola light nu och väntar på att få ett sms ifrån en viss person, ska väl egentligen inte förvänta mig något.
Men aja..

Puss!

Utkast: Jul. 25, 2012

Kategori: Mammalivet

Good morning sunshines!

Trots att klockan är så lite och jag önskar att jag fick sova mera så har jag en underbar morgon. Drömt helt fantastiska drömmar och bjudit över lite Gävlebor på massa mys.

Laaaater!

god natt

Kategori: Mammalivet

Blev inget sällskapsspel för vår del här hemma, jag och min kära älskade mamma satt istället på balkongen och prata, älskar våra stunder <3.

På fredag ska jag och lilja träffa lina och fika och även på söndag blir det fikadags med joanna, få se om det blir så att jag tävlar minigolf på morgonen där på söndag, sen har jag och hannah planerat att ta en fika snart också, mycket trevligt!

Ska höra av mig till fina Sara också och se hur det blev med gröna lund.

Mycket planer nu.
Men ack, så underbart.

Men nu ska jag sussa!

24 juli

Kategori: Mammalivet

Hej!

Idag har jag, lilja och mamma spenderat dagen med att kolla runt i jordbro igen, på eftermiddagen blev det bad i poolen som ligger 5 minuter ifrån mig, där lär jag spendera minst en timme varje dag ovu bara simma runt .. Kommer helt enkelt trotsa den svenska sommaren, dags att börja röra på sig nu den sista tiden på sommaren.

Lilja uppskattade att bada i pool, hon skrattade och blev rasande när vi gick hem.

Vi åt middag på kebaben också.
Beställde en kebabtallrik men fick fan familjekebab haha.

Nu är lilja i säng och jag ska ringa Therese.
Smsar lite med folk också.
Alltid kul!

Blir sällskapsspel med mamma senare men måste vara pigg för morgondagen också. Har ju planerat in lunch med Therese, bada en timme och busa med mina fina!

Puss

..

Kategori: Mammalivet

Som jag sagt tidigare så kommer jag berätta anledningen till flytten när Internet är igång.

Utkast: Jul. 23, 2012

Kategori: Mammalivet

Hej!

Lilja sover som en stock inne i rummet och jag hade nyss en välbehövlig uppdatering med min Therese precis, vi ska ju luncha på min kompis jobb på onsdag så vi lär uppdatera om massa saker då, fast vårt största samtalsämne kommer nog vara hur vi vill återuppleva lördagens årliga disco.

Längtar liksom redan till nästa år och som ni märker har jag redan bjudit in mig själv, jag hade ju tydligen varit supertrevlig vilket är svårt när jag dricker, speciellt mot killar. Men nu hade liksom den spärren släppt och jag levde och hade det kalaskul.

Nej, alltså..
Ni kommer få höra en massa repliker och minnen från den kvällen typ tills jag dör. För kvällen var verkligen en av dom bästa och det fanns liksom inga problem.

Det är det som är så bra med mig och Therese, att vi försöker visa varandras bra sidor istället för dåliga och vi har alltid roligt ihop. Har vi tråkigt, så gör vi det roligt.

Är inte ett dugg trött men är så himla uttråkad så ska nog slänga mig i sängen och läsa en favorit i repris, alltså gömda.
Läste ju alltid förr, tills alkoholen kom in i mitt liv och jag glömde bort det fantastiska med att läsa böcker.. Något jag ska börja med igen..

Förresten tränade här under dagen.
Gjorde 100 situps, dansade en kvart och sen var jag helt slut.
Men ska fan göra så varje dag och höja för varje dag som går och dessutom börja promenera en massa men minst en promenad på 20 minuter, sen ska jag dessutom beställa hem modifast och äta i en månad, nu är det dags att satsa.

Nu blir det att spela lite wordfued innan jag kastar mig ner för att läsa en bok.
Hejsvejs!

kommentarer..

Kategori: Mammalivet

Vet att ni är några stycken som kommenterat, både om inläggen och frågat varför jag flyttat och jag lovar er alla en fet jävla uppdatering så fort Internet fungerar och då får ni även veta anledningen till flytten.

lugn dag.

Kategori: Mammalivet

Tjenare!

Lilja har inprincip sovit hela dagen.
Hon har ingen feber, men hon växer ju och lär sig nya grejer för varje dag som går som säkert tar på krafterna. Hon var vaken ca en och en halvtimme här förrut men har nu sovit två timmar, ska nog ta och väcka henne snart så min lilla tjej kan sova till natten.

Känner mig helt sämst.
Har inte kommit ut på en promenad än, fast kan ju inte gå när Lilja sover.
Det är omöjligt.
Skulle aldrig kunna lämna ett sovandes barn ensam hemma om så bara för en minut, inte heller nu när Lilja är vaken skulle jag kunna gå ut och lämna henne ensam.

Det är något jag kommer vänta med.
Kanske vid 5-6 åldern kan jag lämna Lilja själv för att springa ner till affären och handla bröd eller mjölk, men liksom ingen storhandling.

Näe, kanske ska ta och väcka min tröttmössa!.

tröttis!!

Kategori: Mammalivet

internet

Kategori: Mammalivet

Hej!

När vi mejlade Telia angående att vi skulle flytta och då skulle det ta upp till 8-10 dagar.och det vill säga idag.
Hoppas internet kommer på snart så jag kan uppdatera med riktiga inlägg och en massa spännande bilder..

Har smsat med min finaste Therese idag, som vanligt har vi överanalyserat allt som bara går, vi har även börjat fatta att ingen karl tänker som oss och att det kanske är vi som får tänja på våra regler och krav.

Längtar tills.internet kommer igång.
Är knappt ens kul att blogga ju.

Puss!

Utkast: Jul. 23, 2012

Kategori: Mammalivet

Idag blir det ut på en promenad snart, trots det inte allt för bra väder.. Men då är det nästan bäst, har smsat en del med Amar idag och gud vad jag saknar den människan. Så jävla jobbigt läge men kanske blir bättre med tiden , just nu känns det inte som det. Men nu blir det lite efterlunch mys med lilja.

god morgon sötisar!

Kategori: Mammalivet

God morgon, god morgon sötisar! Hoppas ni mår bra, efter mitt inlägg igår kväll så valde jag att lägga mig i sängen och titta på när mitt barn sover, meb tog inte mer än tio minuter och så sov jag. Då nu har jag verkligen sovit ut, en stund innan åtta på kvällen till halv sju på morgonen. Helt klart det bästa! Men vaknade några gånger av mig själv för att titta mobilen och sträcka ut mig. Idag händer inte så mycket, min stora prinsessa nova kommer idag. Längtat efter henne! Nu blir det frukost och massa mys med min finaste skatt!

update!!

Kategori: Mammalivet

Tjenare!

Mötte Therese i årstaberg lite efter två, vi åkte till nacka forum och åt en sen lunch men även handlade lite annat.

Vi.drog oss sen vidare mot ektorp och hennes land, vad hette det nu då?? Det minns jag ej men kanske så gör det ingenting.
Vi fixade så att alkoholen blev kall, och sen satt vi oss i hammocken och snackade en massa, vi sminkade oss och hon platta håret och sen gick vi ner till havet, blev förälskad i utsikten!! Så jävla fint men ändå så centralt.

Vi satt och drack, tog bilder och snackade ännu mera än innan.
Vi gick upp till stugan igen, väntade på Petra och drack lite med henne med, sen gick vi upp och satt oss för att vänta in det årliga discot och när det väl var igång så dansade jag allt ifrån Frank Sinatra till Loreen till Ebba Grön. Bäääääästa som finns ju!

Allt är lite oklart i vilken ordning allting kom, men när musiken var slut vid ett så var det ju ingen sovnöd på oss inte utan sociala som vi är pratade vi runt och skojade.
Vi satt ute till klockan närmade sig halv sex på morgonen, deckade direkt när jag la huvuden på kudden.

Har dock inte sovit något vidare, drömt mardrömmar och så. Hatar mardrömmar, men är nog för flytten lite också.

Vaknade vid halv elva, fortfarande full var jag och Therese bara skratta åt mig.
Jag förstår henne.
Jag såg ut som ett vrak.
Vi åt i allafall frukost och sen la vi oss ute på gräset och låg där heeeeeeela dagen. En underbar dag, precis som söndagar ska vara.
Nästa år igen eller Therese!?!

Nu är man hemma och är mer död än levande, lilja sover för natten och fet ska jag också göra snart men smsar för tillfället med en nyfunnen vän.

Aja, laaaater!

Utkast: Jul. 22, 2012

Kategori: Mammalivet

Hej! Sitter i Therese bil nu påväg hem, kvällen igår var så jävla bra. Jag älskar ju att vara ute på landet, borta från omgivningen och bara känna världens gemenskap med allt & alla. Berättar mer när jag är hemma, vill vara lite social med Therese och hennes syster nu. Puss så länge!!

Härlig kväll

Kategori: Party

Nu lånar jag Therese's telefon så tänkte passa på att lägga in 2 bilder på hur snygga vi är ikväll :) Just nu sitter vi och dricker lite cider nere vid vattnet och har de allmänt bäst! Ska dansa och må bra ikväll! :)

21 juli 2012

Kategori: Mammalivet

Hej!

I torsdags blev det både Haninge centrum och kungens kurva för att handla lite på Ikea.
Jag bara älskar att knata runt där inne och kolla på allt som finns och dessutom planera tills man någon gång flyttar hemifrån.

Igår blev det upp vid sju när lilja vaknade, vi åt frukost och busade en del och jag försökte plocka så gott jag kunde men det jag tar fram tar lilja fram så det gick ju som det gick med den saken.

Vid elva åkte iallafall jag och lilja in till stan, mötte upp mamma och åt lunch och därefter blev det in både på systemet, hemköp och hm. Handlade en jävla massa.

När vi var färdiga med det satt vi oss och vänta på liljas pappa, han kom runt två.
Han hämtade lilja och jag och mamma begav oss hem till jordbro.

Väl hemma blev det att fixa i ordning allt, laga fylld paprika, kyckling i ugn (som Amar lärt mig) ,duscha, sminka mig och medans jag satt på mascaran så hann zandra och annhelen komma så var bara att springa ner och hämta dom i porten.

Vi började med en välkomstdrink och en cigg och därefter blev det dags för matdags. Vi åt och pratade på och när maten väl var klar satt vi på balkongen och hällde i oss alkohol.
Blev en tidig kväll igår men kanske för vi alla har planer för idag.

Hade det hur som helst jätte trevligt och kanske så blir det så att jag drar iväg på Uppsala reagge festival i mitten av augusti. Fast då hamnar vi i furuvik och Gävle istället för Uppsala, då några artister kommer vara där.. Det är bästa ju!
Men än är det inte hundra, berodde lite på Malin och sådär..

Vaknade av en vana runt halv åtta och har varit vaken sen dess, känner mig varken seg eller trött men ska ändå försöka vila lite så jag är pigg tills jag träffar min fina vän Therese i årstaberg för att sen ta oss vidare mot Nacka för att dra till hennes landställe.

Längtar ihjäl mig och har nog bestämt mig för långklänning ikväll.
Vill egentligen ha en hel svart.
Men får duga med den jag har..

Har ju börjat älska långklänningar som jag annars har hatat, men efter förra sommaren så älskade jag långklänningar.
Få se om det blir användning av min idag då, eller om jag tar något annat.

Ska snart smsa Therese och se om den damen är vaken, därefter blir det lite kedjerökning på balkongen och dricka en Cola light.
Lägga sig i badet och sminka mig i lugn och ro och sen även försöka äta någonting innan så att jag inte är helt vrålis när jag kommer till hennes land.

Ska även köpa med en blomma och kort till hennes mamma som fyllt/fyller 60.

Nej nu blir får jag vila en stund för att orka dansa ikväll..

Puss!

time to sleep

Kategori: Mammalivet

Jahaa.
Då är denna dagen över.
Åkte ju med pappa och hämta lite grejer och sen hjälpte honom både i skarpnäck och farsta, tog väl runt två timmar, sisådär drygt!!

Men när vi kom hem igen blev det en uppdatering med min Therese, har alltid massa att snacka om, förstår inte att vi alltid glider in på ämnerna, Amar, killar, alkohol, planer, resor, Amar, lite arabsnack, massa humor som bara vi förstår men framförallt en jävla massa svammel om ingenting.

Hoppas hon hinner komma förbi någonting snart, boka upp om två veckor då vi kör en hel helg hos mig här i det nya.
Är ganska stolt om jag får säga det själv.
Har fått fint i rummet, bara gardiner, foton, en spegel och kanske en blomma och sen var det alldeles perfekt.

Jag var väldigt skeptisk till just jordbro men börjar faktiskt gilla stället, har hittat massa bra promenadvägar, så ska bli skoj.

Dock är väl inte centrumet något att hurra över, polsk supermarket, två frisörsalonger, en deli och en större mat butik och sedan även, Mr.bazaar som är en stor butik med billigt pris enligt slogan, får även inte glömma dom små turk-kiorskerna som finns.

Blir till att gå med långärmad, annars frågar nog varannan person varför? Angående mina tatueringar.

Är grymt sugen på kryssning.
Bästa skulle vara om man var ett gäng, ska nog ta och planera in något med tjejerna mina.

Nu svamlar jag ju på en massa.
Lika bra att avsluta nu.

Tror Internet i lägenheten sätts igång snart så jag kan lägga upp bilder och dessutom skriva om andra saker som blir jobbiga att skriva via en telefon, då vartannat ord blir fel.

God natt!

my day!

Kategori: Mammalivet

Hallo!

Så vad har hänt idag?
Vi har varit på en långpromenad och samtidigt handlade, vi handlade allt möjligt.
Hittade massa intressanta saker vi ska köpa till fredag, ska bli så kul.
Längtar tills helgen!
Maggan kanske kommer på fredagen också och så har det varit prat om nåtarö under nästa vecka, men det får vi se hur det blir med den saken.

Kommer iallafall bli helt awesome sista vecka nu innan mamma börjar jobba igen.

Har lite lösa planer med finaste Sara på söndag också. Hoppas det blir av!

Nej, nu ska jag åka till mina bröder och hämta en sak och sen hem för att gå ut på ytterliggare än långpromenad.

Puss!

I dont get it

Kategori: Mammalivet

Jag har många gånger försökt förstå hur man kan vilja andra människor illa. Självklart har även jag gjort mina misstag och fel, men i och med det även lärt mig av dom.

Men det finns folk som aldrig lär sig, som gång på gång sårar andra människor och dessutom verkar njuta av det.

Jag förstår inte hur man kan glädja sig i någon annans olycka.
Förstår inte hur man kan tycka man är mer värd än någon annan.

Finns massvis med saker jag har analyserat över idag, mer lär det bli.

Tror nog fan det är dags att rensa folk ur mitt liv igen alltså.
Att jag aldrig lär mig.
Från och med nu så är det dags för att verkligen ordna upp med sina vänner och liv för att sen vara den som går med huvudet högt och dessutom då kan vara stolt över mig själv.

18/7

Kategori: Mammalivet

God morgon!

Känns inte sådär jätte kul att behöva kliva upp nu men lilja är vaken och är tvungen att göra en flaska till henne, förhoppningsvis väljer hon att somna om så även jag kan få mig en eller två timmars sömn till.

Lovar att jag kommer bli.bättre på att svara på era kommentarer när mitt Internet är igång och då kommer massa bilder och sånt också, ni har mycket att vänta er i bloggen snarast.
Ska bli så kul att få uppdatera allt.

Nej, nu ska jag söka efter en större matbutik här u jordbro eller om man måste åka en bit, någon som vet?

kan inte sova.

Kategori: Mammalivet

Först och främst kan jag härmed gör tillfället kalla mig jordbro-bo. Jepp, så är det. Imorgon ska man göra klart i lägenheten men även handla hem mat och kolla läget i jordbro. Något tips på bra grejer här? Dagen har gått åt att packa och ha sig och nu är vi här och jag ligger äntligen i min härligt stora, mjuka och älskade säng. Har precis smsat klart med finaste Sara och försöker sova men en massa tankar dyker upp. Tänker på min älskade vän Rayan och hennes familj, kan inte säga att jag förstår men kan tänka mig att det måste vara förjävligt. Ligger även och luktar på Amars linne som jag tagit ifrån han och så dök värsta fladhbacken upp från dagen vi träffades och han tittade på mig hela natten. Nej, lilja sover så fint i sängen så nu måste väl jag också försöka. God natt!

Utkast: Jul. 17, 2012

Kategori: Mammalivet

Jag har härmed insett att jag inte har några kläder. Inte ens två Ikea säckar fulla .. Tur att lilja iallafall har dessto mer kläder, märker ju vem man prioterat iallafall

...

Kategori: Mammalivet

Förstår mig inte på människor som redan sparkar på en människa som ligger ner..

Kategori: Mammalivet

Jag saknar dig så mitt hjärta gör ont och skriker efter dig!
 
 

REDHEAD AGAIN?

Kategori: Mammalivet

 
Undra om man ska bli rödhårig igen.
Det är så typiskt mig att både sakna en sak men ändå inte vilja ha det.
För jag vet ju att OM jag färgar håret igen, så kommer jag ångra det inom en månad eller så.
Någon som kanske kan hjälpa mig, kanske ska jag köra på brunt hår?
Vad tycker ni? HELP ME!

Planer!

Kategori: Mammalivet

Onsdag. Träffa en av Lilja's gudmödrar och få prata av sig lite. Himla underbart.
Torsdag: In till stan & handla inför helgen.
Fredag: Umgås med Mamma, Zandra & Annhelen.
Lördag: Disco på Therese's land ställe.
Söndag: Min prinsessa kommer hem! 
 
Sen är det inte långt kvar till det blir Sundsvall med prinsessan för att hälsa på Rayan och hennes familj, ska även försöka ta en tripp till Västerås och hälsa på lite vänner där. Fast innan det blir Västerås så har ju jag och Johanna planerat in en hel helg med massa bus i Gävle, då vi ska köra ALLIN och ingen ska få stoppa oss eller förstöra vår dag, vi får bara se när det blir av. Hoppas på snart jag! 
 
 

Inget internet.

Kategori: Mammalivet

För er som inte vet så tänkte jag förklara varför det massvis med mobilainlägg, det är så att vi har flyttat till ett tillfälligt boende och idag så börjar flytten till ett annat ställe och vi skrev ett mejl till Telia igår och dom ska flytta över internet dit från vår gamla lägenhet till den här nya så inom 5 dagar har jag internet och kan lägga upp bilder från min och Therese spontan utgång och även ifrån dagarna hemma och sådär.
Längtar tills internet är i full gång igen och jag kan lägga upp nya bilder hela tiden.
 
Det bästa är att jag tror jag hittat en lösning på mitt problem med att när jag mobilbloggar och inte kan lägga upp bilder, jag ska testa och se om det fortfarande fungerar ifrån min gamla telefon.
För då kommer min blogg bli riktigt kul igen snart ju!

Hallo :)

Kategori: Mammalivet

Tjena snyggingar!
 
Sitter ÄNTLIGEN vid en dator för dagen, så kommer bli en del inlägg nu under tiden egentligen inte för att jag har så mycket att skriva om utan för att jag behöver få skriva av mig och tänka på massa olika saker bara för att inte ha samma tanke i huvudet hela tiden.
 
Lilja somnade om runt sju och vaknade vid halv tolv, så fick sova ett tag till iallafall vilket jag verkligen kände att jag behövde, riktigt jävla skönt. När vi vaknade igen så blev det iallafall lunch, arabisk korv med ägg, tomat och lök. Det är typ det godaste man kan äta.
 
Idag så är det mycket att göra, men kommer sätta igång snart.
Har liksom ingen lust med allt som sker.
Men snart är det klart och då är det dags att se framåt.
 
Nej, nu ska jag kolla runt lite på blocket.
Vi hörs vänner!

17/7

Kategori: Mammalivet

God morgon allesammans! Lilja bestämde sig för att vakna vid fyra tiden och har total vägrat att somna om. Så det betyder att jag är dödare än dödast just nu och hoppas på att busungen somnar om snart. Idag så ska vi göra en massa saker så det blir en lång dag. Nej, nu ska jag fortsätta busa runt med Lilja. Smell you later!

god natt!

Kategori: Mammalivet

Ville bara önska er en god natt, för det ska jag ha. Har det bästa sovsällskapet inatt och det är ju såklart min egna dotter! Ska krama henne hela natten lång och viska ärlighetens ord i hennes öra. Ska pussa min dotter god natt pch sen sova, för imorgon är det en lång dag. Längtar tills i helgen, har ju så bra planer inplanerade. Ska även hinna förbi en viss människas jobb och käka lunch och prata av mig. Min alldeles egna ollis! <3. Nej, puss & god natt!

hur?

Kategori: Mammalivet

Hur lägger man upp blogg från telefon via en Sony Ericson xperia eller vad min skit telefon nu heter.. Mms blogga eller?

Utkast: Jul. 16, 2012

Kategori: Mammalivet

Hallo! Igår så hände absolut ingenting förrutom att åka iväg att handla och därefter blev det bara att vara hemma. Samma sak var det idag, trots det fina vädret men efter natten som var kände jag ingen direkt lust till något. Lilja var inprincip vaken hela natten, en till tand har ju kommit ur under dagen så säkert det som störde henne inatt. Så nu har min flicka fem tänder.. Men på allt med att ha en natt vaken unge så hände det massa annat som gjorde att tårarna rann en del. Som jag skrev tidigare så förstår jag inte hur människor kan behandla andra människor så. Hur man kan ljuga och hitta på något bara för att tro man kan vinna själv? Det komiska i allt det här är att ingen av er har vunnit ett piss. Ni hade knappt någon respekt från folk förrut men nu har ni förlorat all och dessutom har du förlorat din värdighet. Jävla idioter. Men efter dagens sms så känns ändå allt lugnt, även fast jag aldrig någonsin igen kommer se åt er igen. Patetiska svin. Nej, vilket argt inlägg det blev. Hejsvejs!! Ps. Jag saknar Amar så mitt hjärta gör ont. Ds!

lääängtar även till..

Kategori: Mammalivet

Lääängtar även till att få att åka upp till Sundsvall med Lilja och träffa min underbara Rayan och hennes familj. Vi har så mycket att prata om och jag känner att jag verkligen behöver henne nu, så hon kan prata vett med mig och få mig att förstå en del grejer.. Ska bli så skönt att komma bort lite och dessutom träffa världens bästa Rayan.

lääängtar

Kategori: Mammalivet

Hallå där! Fick veta en rolig sak idag och det är att min älskade jossan kommer till Stockholm i slutet av augusti. Helt glad blev jag, ska bli kul att träffa min fina vän! Var ju jätte längesen jag träffa henne sist.

hej!

Kategori: Mammalivet

Hej! Finns några personer som ska låta mig vara, nu har allting gått för långt och man borde inte kunna behandla andra människor så som ni behandlade mig. Fast nu har ni fått som ni vill och nu är det bara försöka att ta er dit vart ni.vill.komma. Jag hatar er och.vill aldrig mer se åt ert håll igen!! Ni är smuts i mina ögon och riktigt onda människor!!

Utkast: Jul. 14, 2012

Kategori: Mammalivet

Hej! Har faktiskt inte haft lust eller humör till att blogga idag. Har varit på dåligt och ledsamt humör, har knappt ätit och bara tänkt och saknat Amar så sjukt mycket. Men nu på kvällen mår jag bättre, kanske är det för allt Therese och jag planerat att göra i framtiden. Det som ligger närmast är ju faktiskt discot på hennes landställe nästa lördag. Kan inte bli bättre! Nej nu ska jag röka en cigg och smsa en fin vän och dessutom sen kolla på sista kontraktet

fredagen den trettonde

Kategori: Mammalivet

Hej! Igår träffade jag och lilja upp Therese i flemingsberg centrum. Satt och analyserade lite och hade det bäst. Sen blev det hem och äta mat, pasta med kyckling blandat med pesto. Så jävla gott. Efter maten blev det lite bus med lilja tills det var dags för sängen och då började jag göra mig i ordning och tog en cider sen möttes jag och Therese upp på medis. Drack och hade det helt awesome, även hennes killkompis kom förbi en stund. När vi suttit där ett tag drog vi till gröna jägarn och därefter så skulle vi ha gått till kvarnen men folk vet inte vad trevlighet är så vi tog en taxi med våra nyfunna vänner till stureplan och sturecompaniet. Jag insåg att vi medelsvensson är dom som dömt folket på stureplan och hur dom skulle behandla större. Men kul att man ändrat uppfattning fast går ändå inte tillbaka dit då musiken sög!! Vi drog oss därifrån, fulla som kastruller drog vi oss till 7eleven och satt där ett tag. Sen tog jag mig till centralen och vänta på bussen, mötte Martin på g hem och vi tog en liten powerwalk. Aldrig mer promenera med han, haha. Jag som skulle sola idag, skitväder. Men nu ska jag lägga mig och glo på tv:n. Hörs senare!

Lite planer!

Kategori: Mammalivet

Igår satt jag och smsade med en del folk men bland annat med Zandra.
Vi planerade in att hon och jag och våra mammor ska umgås inte den här helgen utan nästa.
Vi får se vart vi blir, men vi ska äta god mat, dricka gott och sen får vi se om det blir utgång.
Lite kul att umgås med våra mammor också. 
Dom har ju även känt varandra sen dom var barn så det kommer bli riktigt trevligt.
Det är ju helgen jag är barnledig på så då ska vi se till att göra något speciellt.
Helt L O V E L Y !
 
 
Jag & Zandra - Midsommar 2012

Saknar storhjärtat!

Kategori: Mammalivet

Kul med mycket uppdatering va?
Jag ÄLSKAR ju när folk uppdaterar mycket och även när jag själv uppdaterar mycket.
Imorgon så ska ju Lilja träffa sin pappa över dagen och då ska jag (om det är fint väder) sola sönder mig på gräsmattan här utanför och bara avnjuta en härlig bok.
Så nu får jag hålla tummarna att det är fint väder imorgon!
 
Jag saknar Nova också.
Hon är ju för tillfället i en annan stad men när hon kommer tillbaka så ska jag se till att ha henne en hel vecka och bara göra massa skojiga saker med henne som att till exempel åka till Tallinn med båt och göra fascinerande grejer med henne, åka och bada, kanske till och med ta en långhelg till något sommarland och bara ha det helt underbart. Men vi får helt enkelt se hur ekonomin ser ut och så får vi planera in efter vädret hur vi ska göra och sådär, vet iallafall att jag saknar storhjärtat!
 
Vill uppdatera er med massor av inlägg nu när jag har chansen via en dator, bara för att ni inte ska bli besvikna och för att ni ska ha mycket och läsa när ni väl tittar in, men jag tycker ni har blivit dåliga på att kommentera min blogg så det tycker jag ni ska bli bättre på faktiskt.
Ni var ju duktiga här för ett tag sedan.
 
 
 
 
 

The situation!

Kategori: Hate me or love me.

Situationen mellan mig och Amar är knas för tillfället, vi har pratat varje dag och vi har gett varandra en massa kärleksord och  sådär och det har tyvärr gjort till att jag smsade honom idag på morgonen och bad honom att inte kontakta mig, jag vet att jag sagt så förrut men eftersom HAN är helt hundra på att det inte kommer bli vi igen, och JAG fortfarande hoppas på det så känns det bara jobbigt att komma till olika faser i livet och då vi vill olika men endå behandlar varandra lika. Det är så svårt att förklara, men jag försöker få honom att förstå hur jag känner, att han ska förstå varför jag gör som jag gör och varför jag försöker att backa ifrån honom nu innan det är för sent. Han blir så annorlunda när han är med en del människor och det stör mig så otroligt mycket, det är som att han vill dölja att han har kontakt med mig och jag har även sagt det till honom och därför så vill jag inte vara det där exet som ringer och frågar hur han mår men bakom min rygg så känns det som att dm han är med gör grimaser och bara undrar varför jag ringer när vi gjort slut. Vill liksom inte att folk ska undra en massa saker, vill inte att han ska ändras när han är med en del människor, vill inte höra hans kärleksförklaringar och saknad till mig, vill inte höra hur han planerat in resten av sommaren, vill knappt för tillfället veta hur han mår bara för att jag känner att det ändå inte spelar någon roll, har vi några fina dagar så kommer det en eller några långa och gråa dagar då jag inte vill veta av honom, och kanske kommer vi inte prata mer men det är ju för det bästa i så fall, även fast det är otroligt svårt att inte svara när människan man älskar ringer, att försöka inte bry sig om människan man älskar, att försöka ta avstånd från mannen man älskar, det är otrolit svårt men det är ju för det bästa.

Mitt hjärta!

Kategori: Mammalivet

 
Den som kan rista in ditt namn med en isbit på den riktiga solen älskar dig mer än jag!
Du är det finaste & bästa jag har, du är mitt liv, mitt allt, min stolthet. ♥

12 Juli 2012 Torsdag

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
 
Nu sitter jag vid en dator och ska söka både lägenhet, jobb och andra såna där måsten som jag måste göra, ska även mejla till det andra dagiset som Lilja kom in på så att dom vet att jag tackat ja till den platsen, så jäkla bäst att hon kom in på det dagiset jag ville!
 
Så vad har hänt mer specifikt dom här dagarna då?
Har mest bara försökt ordna upp saker och ting i mitt liv.
Men gett Lilja all uppmärksamhet ändå, för vi har busat runt varenda dag och både gungat, "sprungit" och bara varit vi, vi har spenderat mycket egen tid tillsammans och jag har till och med fått ligga brevid henne och sova mer än en natt och det känns så underbart. 
 
Hon har inte riktigt varit en gosunge, utan knuffat bort när man kramat henne och sådär, men nu kramas hon och vill gosa en del, min lilla älskling! 
 
Har egentligen massa saker att uppdatera er om och jag känner att jag skulle vilja lägga in bilder så att ni får en massa nya bilder att titta på men jag kan tyvärr inte lägga in bilder via den här datorn utan tyvärr så får det vänta tills situationen ser bättre ut och jag har tillgång till en annan dator.
 
Men finns så många vänner som blivit annorlunda mot mig, däribland en som jag trodde inte skulle bete sig konstigt emot mig, men det är upp till den människan och jag försöker att tänka att det är dens förlust som bara skiter i att svara på mina meddelanden och skiter i att ens bry sig om min situation.
Finns även dom som blivit helt annorlunda mot mig, dom som brukade smsa flera gånger per dag och höra av sig, altid vara fina vänner som man trodde aldrig skulle svika men som tyligen sviker nu.
Känns jätte jobbigt men samtidigt skönt att kunna ta sig igenom det här mer eller mindre ensam med sin familj och sen ta sig tillbaka och bygga upp mitt nya liv utan massa falsh bitches.
 
Så igår blev det en del träning för mig, gjorde 100 sit ups och dansade med Lilja, idag så ska jag snart ta och ge ut mig på en promenad med musik i öronen, beror på om Mamma kan vara barnvakt i en timme medans jag tränar, annars får hon sitta i vagnen (hon lär somna) och så får jag ta med henne på en promenad, dock tror jag inte Lilja blir ledsen för det.
 
Nu ska jag spela lite facebookspel och sen sätta igång med det viktiga.
Puss & Kram!

ingen märkvärdig idag

Kategori: Mammalivet

Hello peeeps! Dagen har inte bjudit på något speciellt, förrutom lite små promenader.. Men på kvällen blev det ner till restaurangen och äta. Nej, nu är lilja i säng och jag ska avnjuta kvällen med mina föräldrar.

Utkast: Jul. 11, 2012

Kategori: Mammalivet

God morgon! Här hemma sitter vi och kollar på händige manny eller det är nog mest jag som kollar för lilja springer runt som en galning och gör massa bus. Idag blir det att städa lite och sen ge sig ut att gunga och busa ute. Jalla bye!

all världens mat

Kategori: Mammalivet

Nu har jag handlat hem både det ena arabiska efter det andra, handlade även hem mitt älskade turkiska bröd. Det är verkligen det godaste brödet som finns. Så nu ska man ha en riktig utekväll med massa gott och imorgon börjar träningen på riktigt och inte bara lite dans. Neeej, från och med imorgon så kör jag!!

Tråk blogg!

Kategori: Mammalivet

Tyvärr måste jag nog säga att bloggen kommer vara riktigt tråkig ett tag, utan några bilder och utan kanske ens någon uppdatering. Jag försöker så gott jag kan, men det är svårt att uppdatera när man prioriterar andra saker som faktiskt är viktigare, fast i allt det här så saknar jag bloggen och att kunna lägga upp bilder något enormt. Jag saknar det och bara längtar tills livet känns bättre och jag kommer ha bättre tillgång till internet än vad jag har idag och dessutom även kunna uppdatera er med massor av saker. Jag har ju sagt att jag kommer få några av mina haters att skämmas när dom vet hela anledningen men den tar jag när allting är löst och jag känner att jag vågar prata om det. Men jag känner mig så otroligt stark som person även fast jag känner mig på botten ändå. 

10 Juli 2012 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
 
Hoppas det är bra med er, själv så är det upp och ner.
Vaknade imorse av att Amar ringde, han hade körning till Stockholm och hans slutmål är 5 minuter ifrån mig, så får se om kanske hinner träffas eller inte, dock ska ju jag åka iväg så vi kanske inte ens är på samma ställe när han väl är framme, vi får helt enkelt se när det kommer så långt.
 
Idag blir det till att gunga och bara ha det bra tillsammans med Lilja.
Vi har ju verkligen haft helt underbara dagar tillsammans nu och jag är så stolt över min dotter som tagit det här med en nypa salt, trots att hon är så liten så har hon varit medveten om att saker och ting har hänt och blivit annorlunda en vad det brukar vara, men ändå så är hon stark och inte direkt blyg av sig och har tagit det väldigt bra, vilket dock är så jäkla bra. Alla säger att det faktiskt tyder på att hon fått en bra uppfostran och att hon faktiskt inte är rädd för att jag ska lämna henne, hon är faktiskt fullt medveten om att jag alltid kommer tillbaka och alltid kommer finnas där för henne, vi har kramats en del under dom här dagarna.
BÄSTA BARN! ♥
 
Nej, har inte så mycket att skriva egentligen.
Man märker hur en del vänner backat ifrån mig och det känns hemskt.
Men det är väl så det är sagt.. När det verkligen gäller så inser man vilka som är ens riktiga vänner, och det är just det jag gör nu. 
 
Nej, nu ska jag klä på mig och min prinsessa för att sen bege oss ut och gunga lite och bara ha det allmänt bäst, förhoppningsvis så hinner vi och kan vi träffa Amar också.
Saknar ju den där karln så mitt hjärta spricker snart.
Så fina samtal vi haft dom senaste dagarna och så mycket glädje och kärlek, det har varit riktigt riktigt fint och jag har verkligen känt att det känts så bra, vi är ju inte tillsammans men vi har ändå försökt visa kärlek och vi har liksom blivit mer mån om varandra. Men det där kan ju ändras direkt med bådas humör, vi har ju båda ett jävla morgonhumör och trötthetshumör..
 
Men vi hörs.
Puss!

.....

Kategori: Hate me or love me.

Man får vara som man är.
När man inte blev som man skulle.
 

hello there!

Kategori: Mammalivet

Hello there! Har haft fullt upp hela dagen, lekt med lilja & noah, sen blev det Tyresö och lämna Noah och sen handla på pulsen och nu har lilja precis hamnat i säng och jag tänkte vila.

uppdatering

Kategori: Mammalivet

Hej sötbollar! Har haft fullt upp hela helgen men inte direkt med roliga grejer utan snarare saker som gör att DET känns som man bor i en liten box och knappt kan andas. Jag försöker hålla god min för lilja så hon inte ska känna allt jag känner. Förhoppningsvis är det snart löst och man kan återgå till det normala mer eller mindre. Amar och jag har nästan pratat varje dag och det känns både bra och dåligt på den fronten.. Känns som jag förlorat en del vänner i och med allt som händer i MITT liv, i och med att jag knappt prioritrerat telefonen i helgen. Min barnlediga helg och jag krigade klart med allt. Stolt! Lilja ligger här brevid mig och sover, min älskling <3. Nej, nu ska jag försöka sova.. Tyvärr blir det inte mycket uppdatering då Internet är något som inte ens är med på min prioteringslista. Jalla!

...

Kategori: Mammalivet

I dont have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit!
 

...

Kategori: Mammalivet

I dont have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit!
 

LOW LIFE!

Kategori: Mammalivet

 
Dags att gå ner till ICA och möta Mamma & Lilja som åkte iväg en sväng.
Vi ska handla middagen, undra vad vi hittar på för något.
Jag är sugen på kebabgryta med ris, men vi får se vad vi hittar på.
 
Har ännu inte hunnit diska men har haft så mycket roligare saker för mig.
Kan man väl säga, typ suttit och tagit en massa drygarbilder via webbkameran, smsat med en massa folk, pratat i telefonen, chattat via facebook chatten, spelat Bubble Safari.
 
I know... LOW LIFE! 

stress.

Kategori: Mammalivet

Sitter och pratar med lite goa människor på facebook chatten.
Är helt slut, förstår inte hur jag kan vara så trött.
Ska iallafall börja diska snart så att den blir klar.
Orka ha disk stående i en evighet liksom.
 
Har inte så mycket att skriva och inte alls mycket tid heller.
Men vill ju liksom uppdatera er så gott det går.
Vill ju inte göra mina läsare besvikna. 
 
Ska även mysa extra mycket med min prinsessa idag.
Ska bli så himla bäst och få mysa med henne.
Älskade barn!  ♥
 
Puss & Kram! 
 

5 Juli 2012 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
 
Har inte hänt något speciellt idag, har precis ätit lunch.
Ska snart börja dammsuga och förmodligen diska också.
Jag är helt färdig och känner mig tröttare än tröttast.
Vill verkligen bara sova nu igen!
 
Men det får helt enkelt vänta tills inatt.
Jag vill börja träna men det känns inte som att peppen riktigt finns.
Ska höra av mig till Zandra senare för att se om jag kan få låna zumba skivan.
Lär ju zumba sönder mig i såfall, ska även kolla på gym kort.
Men på itrim då så klart.. ingen annanstans funkar för min del!
 
Nej, har inte så mycket att skriva egentligen.
Vi hörs!

Sleep tight!

Kategori: Mammalivet

Har haft min dagliga update med Therese nyss.
Vi pratade på om min gamla vän, helgens planer och hur underbart hon har det just nu.
Vill också ha det så skönt som hon har det ju. 
Men det kommer i framtiden, INSALLAH!
 
Har egentligen inte så mycket mer att skriva idag.
Vill uppdatera massor men finns ändå ingenting att uppdatera om.
 
Finns folk i mitt liv som förändras så mycket att jag inte riktigt vet om jag ska skratta eller gråta, en massa kompisar som kommer och går, jag passar bara när det passar för dom och det stör mig som fan, jag är ärlig och har sagt det till dom det gäller och jag orkar inte ens egentligen ta upp det nu.
Men jag försöker att strunta i dom, men dom har och betyder fortfarande mycket för mig.
Så därför är det svårt att bara släppa taget, fast det är det jag egentligen borde göra.
 
Pratade med Amar på kvällskvisten också.
Kändes ganska skönt att få prata med honom, även fast det är väldigt ytligt.
Men ändå så känns det som vi är mån om varandra och verkligen tar vara på dom stunderna när vi verkligen pratar med varandra, även när vi träffas så tar vi vara på tiden och jiddrar inte om massa små skit som vi störde oss på under vår tid tillsammans, vi snackar på om framtiden och vad vi vill göra med livet, dock ingenting om tillsammans men det är nog lika bra, för det skulle bara såra mig ännu mer att sitta och prata om framtiden tillsammans när det inte är någon framtid tillsammans som vi ser nu, utan vi pratar på om vad jag ska jobba med när min mamma ledighet är slut, vad jag vill göra om jag vill plugga och om han ska flytta ifrån Gävle och sådär, helt enkelt såna där saker som vi egentligen pratade om varje dag förrut men vi involverade orden VI i det.
 
Kollar halvt som halvt på The Closer nu.
Men borde nog ta och sova, så jag är pigg imorgon.
Imorgon funderar jag på om man ska åka och bada med Lilja (om vädret tillåter)
Skulle vara riktigt nice faktiskt.
Badade ju inte ute någonting förra sommaren och vill ju göra det MINST en gång denna sommar, så jag inte missar vad svensk sommar har att erbjuda överhuvudtaget.
Men vart ska man bada då?
Flaten? Sickla? Hellasgården?
 
Vi får se om det blir baddags imorgon för oss.
Men skulle vara riktigt kul och Lilja skulle nog älska att få leka med sina strandleksaker i sanden och ha på sig sin fina gula baddräkt och bara charma en massa folk.
 
På Måndag börjar mitt NYA liv om man säger så.
Har ju halvt som halvt hållt på att träna men nu på Måndag så börjar det på riktigt, ska simma, ta 45 minuters promenader minst en gång per dag, ska bära stegräknare varje dag och så självklart även låna hem Zandra's zumba skiva som hon har hemma och köra en massa zumba pass.
Jag satsar på beach 2020 eller nått, haha!
 
Nej, nu har jag uppdaterat er en del.
Men nu får det vara nog för ikväll.
Ska försöka sova lite nu.
 
God natt finisar!
 
 
Jag & Therese - Cinderella Januari 2012

Tips!

Kategori: Mammalivet

Tycker ni ALLA har blivit så dåliga på att uppdatera med vänliga kommentarer.
Lite tråkigt om jag faktiskt själv får säga det, vill ju ha tips, råd och bara allmänt fina ord.
Finns det något ni vill att jag ska skriva om, typ min operation jag gjorde för två år sedan, mina vänner, mina känslor, mitt liv från förr, mina drömmar eller vad?
HELP ME!
 
Tycker själv att min blogg har börjat bli tråkig att läsa, då jag bara skriver en massa om vad jag gör om dagarna, jag vill ju kunna ha en peppande blogg som kan hjälpa andra tjejer som varit i min situation och kanske fortfarande är kvar där, vill ju verkligen ha en stödjande blogg för framförallt andra tjejer.
För det är sånt som jag skulle behövt haft när jag var i den sitsen.
 
 

Färdig rensat för idag.

Kategori: Mammalivet

Nu är rensning av både vinden & klädkammaren klar.
Så jävla skönt det är att vara färdig, nu behöver jag ej tänka på det något mer.
Men i och för sig så har jag ju mitt rum kvar att rensa och Lilja's alla saker.
Finns ju kläder och grejer som hon helt enkelt är för stor för nu.
Så helt klar är jag ju helt enkelt inte och det känns förjävligt.
Men tur är att vi är två som håller på och att jag inte är ensam om det.
 
Har även pratat lite med K om att komma upp hit på Fredag.
Spendera dagen med mig och Lilja och kanske även Johan & Noah.
Skulle vara riktigt mysigt, dessutom så är ju Mamma med också.
Men vi får se hur det blir med den saken.
 
Har planerat in en sak till helgen också, men måste prata med Rayan om det också.
Så vi får se sen hur det blir med den saken.. 
 
Nej, nu ska jag faktiskt ta och njuta av en cigg på balkongen.
Laaaaaaaaaaaaater!

19.40

Kategori: Mammalivet

På Fredag är det dags för Henkankarnevalen och jag funderar på att gå.
Har även pratat med lite vänner om dom även vill komma upp och pratat med Lilja's pappa om att han får ta Lilja senare på Fredagen, då jag vill att hon ska vara med under denna dag.
Han har sagt att det är ok, så det är ju bra det iallafall.
 
Nej, har inte så mycket att uppdatera med just nu.
Men jag vill ändå uppdatera er. 
 
JALLA BYE!
 

Situationen mellan A & mig.

Kategori: Mammalivet

Har fått en del kommentarer om att ni vill veta hur läget mellan mig och Amar ligger till och för att vara ärlig så ligger väl inte läget till på något sätt, vi pratar i telefonen lite då och då, minst en gång om dagen, vi pratar mest om ytliga saker om vad vi gör och vad vi ska göra men ingenting med känslor. Det är inte så att jag slutat älska honom och slutat bry mig om honom, men jag försöker att ta dagen som den kommer.. Vi har gjort slut och lär inte bli tillsammans igen i framtiden heller, men vi försöker ändå att bete oss som "kompisar" för att inte förlora varandra i livet, jag försöker att låta honom ta den tid han behöver och även ta den tid jag själv behöver för att gå vidare. Det är svårt att gå vidare när vi pratar, men någonstans inom mig så har verkligheten hunnit ikapp mig och jag vet att det är för det bästa som vi gjort slut för tillfället och säkert i framtiden också. Men jag tror vi båda ändå bestämt att det bästa vi kan göra är att försöka göra det bästa av situationen och inte anklaga någon för något, utan istället försöka ta vara på det som finns kvar mellan oss. Det är inte så att mina känslor svalnat och verkar inte som hans känslor svalnat heller, utan snarare tvärtom. Vi verkar uppskatta varandra mer nu och det gör det svårt att gå vidare, för det någonstans känns som att det blir vi igen, men samtidigt försöker jag tänka att det är slut och att vi är kompisar. Jag vill inte tvinga någon till något och för att vara ärlig, så ja jag mår dåligt för att jag vet att jag inte har honom som MIN längre och att jag dessutom inte är HANS längre, men har så mycket andra problem runt omkring mig som gör att energin och saknaden efter honom glöms bort lite, även fast dom är grymt starka och att hela mitt hjärta bultar tusen gånger snabbare så fort jag ser att det är han som ringer. 
 
Så läget mellan oss är egentligen ingenting just nu, vi pratar med varandra och försöker att visa uppskattning för den kärleken vi delat med oss till varandra, försöker att inte förlora varandra och hålla sams, inte för att vi är tillsammans som sagt utan snarare för att ta dagarna som det kommer och försöka att vara delaktiga i varandras liv, för att det är enklast för oss. 

Rensat vinden.

Kategori: Mammalivet

Så..
Vad har jag gjort idag då?
Jag och Mamma har rensat vinden.
Fyfan vad mycket saker det var och mycket saker jag hitta som jag glömt bort.
Hittade massa gamla kort på mig och kompisar.
Hittade en massa dagböcker och annat roligheter.
Så nu ska jag ägna kvällen till att kolla igenom allt.
Vill ju veta vad som ska vara kvar..
 
Nej, sitter och pratar med M via facebook nu.
Pallar inte göra så mycket mer idag.
Är dödstrött.
Jag förstår helt ärligt inte varför jag är så trött.
 
Dags att lägga sig en sväng och vila.
Är som sagt helt färdig, men snart ska vi rensa klädkammaren.
JOBBIGT LÄGE, men det måste ju göras någon gång.
 
Vi hörs sötisar!

12.31

Kategori: Mammalivet

Sitter och pratar med min gamla vän just nu.
Alltid lika trevligt! 
Har ju ganska många år att ta igen om man säger så.
Men nu måste jag avsluta för att få ner till ICA och möta Mamma.
Vi hörs senare alla glada!

Falsk vänskap.

Kategori: Mammalivet

Är så trött på folk som tror att dom kan komma och gå som dom vill, som kan dölja en vänskap som egentligen inte finns. Snacka skit om mig om ni vill, snacka bäst ni vill, för jag orkar inte ens bry mig om er mer. Jag var dum som ens tittade åt ert håll igen, varför gjorde jag det? Visst, jag hade inte förväntat mig att ert skitsnack skulle vara över, men jag hade heller inte förväntat mig att jag skulle ha mognat så mycket och tycker ni är riktigt patetiska som ena stunden snackar om varandra till andra (och det är inte bra saker) och andra stunden är som bästa vänner. Alla är olika och alla får leva som dom vill, men blanda inte in mig i erat liv, för jag vill inte vara delaktig. Jag väljer att skita i er nu och jag väljer att gå vidare i mitt liv, med dom vännerna som verkligen finns där och visar att dom bryr sig och dessutom inte snackar så jävla mycket skit om alla i sin omgivning. Jag har valt att lämna er på eran väg för att gå vidare med min väg. Ska bli skönt faktiskt, men hoppas även ni någon gång mognar upp och inser att livet är så mycket roligare utan en massa skitsnack. Hoppas ni vaknar upp ur erat liv och inser att skitsnack inte är det som gör livet. Snacka om mig om ni vill, ni gör mig bara mer intressant ;) 
 
Så nu är den vänskapen över.. på riktigt den här gången.
 

4 Juli 2012 Onsdag

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
 
Hoppas ni alla mår bra och har en bra början på dagen.
Själv så började min dag med både det ena och det andra.
Har ringt några samtal men har fortfarande samtal kvar att ringa.
 
Snart så blir det att börja ta hand om vinden.
Vi har ju saker där som vi kan kasta riktigt långt.
Så nu ska vi rensa vinden och verkligen tänka på vad som behövs vara kvar.
Vi kommer knappt in på vinden, så lika bra att ta tag i det nu. 
 
Lilja ska vara med sin gudmor hela dagen idag, så att vi kan rensa både det ena och andra och för att allt ska gå mycket fortare, och det är inte direkt en bra miljö att gå upp på vinden med ett barn och vi kommer kasta grejer kring oss, så då är det väldigt tråkigt för henne också, så vad passar bättre än att hon umgås med en av sina gudmödrar idag. P E R F E K T !
 
Ska vänta på att Mamma kommer hem, så blir det lunch och sen sätter vi igång, men innan vi sätter igång så ska jag fortsätta mysa med min prins Noah som faktiskt är här nu men snart ska hem. 
 
Hörs senare finisar!
 

PAAAAANG!

Kategori: Mammalivet

Har haft en underbar update med bästa Rayan nyligen.
Sen har jag även pratat med min gamla vän via facebook.
Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta av att prata med denna människa.
Har inte hört någontingt ifrån människan på 4-5 år och helt plötsligt så bara: PAANG!
Rakt i ansiktet.
 
Vi hade ju inte den bästa vänskapen om man säger så heller.
Utan vi var ganska ondskefulla mot varandra.
Men vi båda verkar ha växt upp nu och skaffat oss ett liv.
Kul att vi planerat att träffas snart och snacka lite.
 
Nej, måste ju sova snart.
Ska ju som sagt upp tidigt imorgon och ringa en massa samtal.
Inte det roligaste, men det måste göras.
 
JALLA BYE!

Ana ♥ Inta

Kategori: Mammalivet

Min älskade vän.
Jag finns här för dig genom vårt och torrt.
Jag finns här och ska skydda dig genom livet.
Du kommer aldrig vandra ensam på denna jord. 
Du kommer alltid ha mig, och då menar jag ALLTID!
 
Jag känner mig som världens sämsta vän som ägnat mig så mycket åt mina egna problem och knappt tänkt på att fråga hur du mår, jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska säga, allt jag kan säga förlåt att jag behandlat dig fel, förlåt att jag inte ens tagit mig tid att fråga hur du mår.
 
Jag finns här för dig dag som natt och älskar dig så otroligt mycket.
Inga ord kan beskriva hur glad och tacksam jag är över att ha fått en ängel som du in i mitt liv, du gör mina dagar extra enkla att leva, du ger mig alltid ett leende på läpparna.
 
Du är en äkta vän och jag vill bara kunna ge allt det du ger till mig till dig, jag vill kunna ge dig hela världen, vill inte höra eller se dig må dåligt, vill inte veta att du mår dåligt, vill kunna göra så du mår bra, vill kunna ge dig det du vill ha, vill kunna göra allting bra för dig, vill att du ska vara lycklig.
 
Jag vet att du är glad och lycklig för dom människorna som finns i ditt liv nu, men vet också att du saknar speciellt en person som är i himlen just nu och tittar ner på dig och din familj och är så oerhört stolt över hur ni fortsatt leva livet och fortsatt stå upp för er själva, han tittar ner på er och är stolt att just ni har blivit ni.
 
Jag vet att mina ord inte gör någon skillnad älskling, vet att du känner så som du känner även fast jag skriver en hel bok om dig, jag vet själv hur det är att känna sig som den ensammaste människan även fast man på sidan om ler, skrattar, är lycklig och lever ett bra liv, jag vet precis hur det känns att sätta på sig den där masken på morgonen för att sen inte visa hur man egentligen känner.
 
Jag älskar dig älskade vän!
Du är unik och jag vill aldrig någonsin förlora dig.
Finns här för dig dag som natt, vinter som vår.
Ana ♥ Inta habibti.
 

My old friend will always be a good friend.

Kategori: Mammalivet

Jomen ellerhur att jag ens gick och försökte sova.
Jag fastnade framför datorn och faktiskt prata med gamla vänner.
Ganska roligt faktiskt, vi pratade om gamla goa tiden.
Då vi gjorde en del dumma grejer och hur mycket mognare jag verkar ha blivit.
Jag vet ju att till viss del har jag ju barnasinnet kvar men just när det kommer till den mognaden som vi diskuterade så tyckte just den här människan att jag är riktigt mogen och inte alls så kaxig som jag var förrut. 
Pratade om att jag fått barn och allt sånt där skoj.
 
Snacka om att den personen blev helt i chock när jag sa att jag fått barn.
Att hon redan var ett år och allting. 
 
Alltid kul att återfå kontakten med gamla vänner. 
Dock såg jag även lite tråkigheter i samma veva. 
Fick se en bild, som jag inte ville se.
Fick känna någonting inom mig som jag inte riktigt ville känna.
 
Lär ju sitta och snacka med den människan ett tag och sen blir det väl sängen.

Time to sleep.

Kategori: Mammalivet

Nej, nu pallar jag inte vara vaken mer.
Är dödare än dödast just nu.
Alltså fattar ingenting, hur kan jag vara så trött?
Aja.. Är en lång dag imorgon.
 
God natt alla fina!

....

Kategori: Hate me or love me.

A relationship is always made for two,
but some bitches don't know how to count.
 

...

Kategori: Mammalivet

Dina ord fick mig att tro att det var som du sa.
Men nu är det bevisat att det fanns mer bakom.
Som jag sa: Lova aldrig mig något du inte kan hålla.
Få inte mig hoppas på något som aldrig kommer bli.
 

Magnus Uggla.

Kategori: Mammalivet

Den här låten dödar mina hörlurar just nu.
Har lyssnat på den om och om igen.
Kan inget annat än att älska!
 
 

.....

Kategori: Mammalivet

:)

Kategori: Mammalivet

Idag innan vi gick ner för att hämta Nova på dagis så satt jag Lilja i tvillingvagnen, då det är enklare att hon är fastspänd när hon lever loppan i vagnen annars, så tillslut så satt hon sig såhär och ville inte direkt flytta på sig för att Noah skulle få plats. Men tillsut så gick det bra iallafall..

Kvällsinlägg.

Kategori: Mammalivet

Shululu!
 
Sitter och pratar med lite folk via facebook-chatten.
Är typ dödstrött och vill bara sova, men ska vänta ett tag till.
 
Tog mig ett bad även idag, kände att det var jag värd.
Och under tiden jag badade så pratade jag med Therese.
Eller inte hela tiden men nästan direkt efter att vi lagt på efter en halvtimmes prat, så gick jag upp och det är absolut inte likt mig, jag kan ju ligga i bad nästan hur länge som helst.
 
Har suttit och kollat på lägenheter och sökt några också.
Ska vakna tidigt imorgon för att ordna en del saker.
Ska ringa en del samtal, söka ännu fler lägenheter.
 
Imorgon kommer den dagen då helvetet börjar.
Känns skönt att jag har så fina vänner runt omkring mig just nu.
 
Har egentligen inte så mycket att skriva.
Försöker att hålla ställningarna i bloggen och inte tappa taget.
 
Jag hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en fin start på veckan.

BILDREGN: Helgens bravader.

Kategori: Mammalivet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not in mood.

Kategori: Mammalivet

Har inte alls mitt humör på min sida just nu.
Känner att jag inte klarar så mycket mer, lite till och jag drar av mig håret.
Känner att allting har blivit alldeles för mycket för mig nu.
Verkligheten har hunnit ikapp mig nu.
Så jävla jobbigt och när jag försöker få tag på den som kan lugna ner mig.
Så svarar inte idioten heller!!!!
 
Nej, det är helt enkelt inte min stund för tillfället.
 
 
 

18.29

Kategori: Mammalivet

Tjenare!
 
Maggan kom förbi en stund och pratade och åt glass, var riktigt riktigt trevligt. Men jag gick ner med både Lilja & Noah ner och hämtade Nova vid dagis, vi har ju en tvillingvagn så att vi slipper ha två vagnar när vi har dom båda två, vi tog bussen upp och när vi var uppe igen blev det en del lek innan vi gick ner och lämnade Maggan vid bussen och även handlade hem ketchup till maten. Vi har nyss ätit middag och jag ska snart fixa i ordning så att Lilja får ta ett snabbt bad då hon ser ut som hej kom och hjälp mig och därefter så blir det sängen för tröttfisen här hemma och då ska jag själv ta och ägna tid åt mig själv.
 
Imorgon så kommer det en jobbig dag för min del.
Eller för hela min familjsdel men det kommer bli bra tillslut.
INSALLAH! 
 
Nej, uppdaterar senare och då kommer även bilder!
Har inte alls prioterat bloggen (även fast jag uppdaterat) på sistone.

GRATTIS MIN BROR!

Kategori: Mammalivet

Grattis min bror på födelsedagen!
Hoppas du får en helt underbar dag.
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.
 
 

3 Juli 2012 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
 
Har inte gjort så mycket idag, bara busat runt med mitt troll, hon vet ju verkligen när hon gör fel eller inte, eftersom när jag blir arg på henne och säger att så får hon inte göra, så viker hon huvudet åt sidan och ler med det där söta leendet och försöker vara extra söt. Min unge! ♥
 
Tog mig en powernap medans Lilja sov middag.
Riktigt skönt må jag säga.
Fast jag har blivit riktigt trött på senaste tiden.
Men sover ju dock inte så bra om nätterna.
Så kan ju vara det som gör det.
 
Nej, har inte så mycket att skriva.
Lägger in bilder från helgen lite senare.
Puss!
 
 

Är det ljuset jag ser?

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
 
Haft en update med Rayan och hon fick mig genast att må bättre, dessutom känns allting mycket enklare nu då det känns som att det kommer lösa sig ganska så snart och det bästa är att mina föräldrar stöttar mig till hundra procent. La mig i badet efter att ha pratat med henne och självklart så somnade jag. Dumt nog för nu har jag ont i hela kroppen, men tröttheten är inget att diskutera. Måste se till att få lite sömn nu, imorgon blir det en lång dag med massa samtal till både det ena och andra stället.
JOBBIGT LÄGE!
Måste dock göras.
 
Nej, vi hörs imorgon!

...

Kategori: Mammalivet

Livets stormar ger starka rötter.
 

2 Juli 2012 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
 
Så vad har hänt i helgen då?
Drog till Gävle och hängde med brudarna och på Lördagen blev det även att dra hem till Amar för att umgås lite, jag vet att jag sagt att vi inte ska ha kontakt men vi hade faktiskt en bra tid ihop, vi skrattade tillsammans som vi inte gjort på ett tag, vi pratade och berättade känslor och var allmänt kompisaktiga mot varandra. Vi är ju inte kompisar och inte tillsammans heller, men känns skönt att ändå kunna prata och berätta saker för varandra. Jag önskar ju honom all lycka i livet och att han alltid kommer må bra. 
 
Idag har vi inte gjort något speciellt, vi har bara myst här hemma och haft en underbar dag. Vi gick ner och hämtade Nova på eftermiddagen och så har man även myst med stora prinsessan. Så jävla bäst Måndag som det bara kan bli, har även fått mig min underbara update med Therese.
Även fast hon både tycker och tänker om olika saker, så är det skönt att hon inte dömer mig, men ändå säger som hon tycker fast ändå liksom inte dömer mig utan faktiskt finns där och försöker ge mig så goda tips och råd som bara går, trots att livet inte alltid är lätt.
 
Nej, har inte mer att skriva just nu.
VI HÖRS!

..

Kategori: Mammalivet

!!!

Kategori: Mammalivet

Jag har inte alltid gjort dom bästa valen i mitt liv och gör fortfarande inte alltid rätt val. Men då man vet att man lärt sig av sina misstag, det är då man insett att man gjort fel. Jag har gjort många fel under mitt liv och lär göra ännu flera fel, ingen är felfri, men ingen har rätt att döma mig. Ingen har rätt att kalla mig både det ena och det andra, genom att bara läsa min blogg. Men jag orkar inte riktigt bry mig, vill inte ägna någon energi på alla elaka kommentarer jag fått både på min blogg dom senaste dagarna och via kompisars bloggar dom senaste dagarna, jag försöker inte ägna någon energi på folk men inte det enklaste när man redan är på botten och bli nertryckt ännu mer, jag vet att jag sagt att jag ska låsa min blogg och jag kommer att göra det inom en snar framtid. För jag orkar helt seriöst inte med mer. Jag skapade inte min blogg för att få haters, utan för att mina vänner & familj skulle kunna läsa om mitt liv och visst den är öppen och vem som helst kan läsa, men ingen har gett rätten till att döma någon annan. Vet att många kommer säga att det är sånt man får ta när man har blogg och yadayada. Men själva grejen är den att klart att man ska kunna ta kritik men för mig handlar det mest om att det finns olika sorters kritik, när man blandar in familj och vänner, då har det liksom gått för långt. När man inte kan skriva någonting annat än elaka kommentarer har det gått för långt, när man kommer in och kollar min blogg för att se hur dåligt jag mår och sitta och gotta sig i det, då har det gått förlångt. Ni som trycker ner mig mer, verkar inte alls ha ett hjärta, i allafall inte ett mänskligt hjärta. 
 
Som sagt, alla människor gör fel och ingen är felfri och på senaste dagarna har jag gjort en ganska många fel, jag har valt fel väg och bestämt fel saker och att skylla på att jag har det jobbigt är egentligen inte en ursäkt, men jag trodde åtminstone att mina närmsta skulle förstå varför jag kanske gör en del dumma grejer nu, utan att tänka efter, utan att må bra själv, utan överhuvudtaget hjärnan med mig. 
 
Har tänkt på om jag bara ska radera alla elaka kommentarer som kommer i framtiden och bara fortsätta blogga utan att försöka bry sig om allt skit, men problemet är att även mina kompisar får ju en del kommentarer om hur jag är med mera och det är nog det som sårar mig mest. 
 
Lär bli en del snack om just det här, för jag mår verkligen inte bra och genom era kommentarer mår jag ännu dåligare och jag säger inte att jag handlar rätt alltid, för det gör jag inte och finns många saker jag ångrar i livet, finns många saker jag ångrar som jag gjort på senaste tiden, men jag kan inte göra någonting åt det idag, förrutom att be om ursäkt, vilket jag redan gjort.

Är ni verkligen mänskliga?

Kategori: Mammalivet

För er som bett mig fortsätta blogga öppet och strunta i alla kommentarer som folk skriver, så har jag försökt ett bra tag men när folk börjar lägga sig i mitt liv, när dom inte ens har någon aning. Jag är uppriktig i min blogg men ingen som bara läser min blogg känner mig till hundra procent, så jag kommer låsa bloggen och när jag är redo öppna upp bloggen igen och då ska ALLA som trycker ner mig, när jag redan är på botten få sig en jävligt dåligt samvete för hur man behandlar sina medmänniskor!! Genom era elaka och dumma kommentarer så gör ni inte så jag mår bättre utan snarare sämre och ni kanske vill se mig må dåligt livet ut, men då är NI fan inte mänskliga. Jag vill inte låsa min blogg, vill kunna dela med mig av min vardag till alla som verkligen vill läsa, men som sagt. Vi alla är olika och gör olika val och saker i livet. Jag dömer inte er för dom valen ni gör, för att vara ärlig så struntar jag faktiskt i det, för det är ERT liv och inte mitt. Precis som ni borde tänka angående mitt liv, för även fast jag skriver om mitt liv i bloggen så betyder det inte att ni känner mig. Men låser bloggen eller helt enkelt kanske slutar blogga, är inte helt säker ännu. Kanske även startar en ny blogg, för att få en omstart. Men jag vet faktiskt inte än. Utan jag återkommer när jag vet mer, men blir nog att låsa den! 
 
Är sugen på att åka med Lilja upp till Sundsvall idag, för att vara där några dagar och träffa min finaste Rayan och hennes familj. Men vi får se hur det blir med den saken. Skulle vara skönt!
 
 

jag måste väl...

Kategori: Mammalivet

Blogga lite också.. Jag ska nog låsa bloggen trots allt, ska bli skönt och slippa en del folk som är typ drygovich själv genom deras kommentarer.. Passar på att önska grattis till Spanien och alla deras supportrar..