Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

Sista inlägget för i år..

Kategori: Party

När jag skriver i bloggen igen är det ett nytt år med nya möjligheter.
Har väl inte direkt lovat mig själv någonting speciellt, förrutom att träffa mina vänner oftare.
Träffa alla som betyder något för mig oftare.
Men hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton och en bra början på det nya året.
Hörs 2012!


Sista inlägget för i år..

Kategori: Party

När jag skriver i bloggen igen är det ett nytt år med nya möjligheter.
Har väl inte direkt lovat mig själv någonting speciellt, förrutom att träffa mina vänner oftare.
Träffa alla som betyder något för mig oftare.
Men hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton och en bra början på det nya året.
Hörs 2012!


Gott nytt år!

Kategori: Mammalivet

Tänkte bara önska er alla ett gott nytt år. Har ni något som ni lovat att ni ska göra 2012?

29 December 2011 Torsdag.

Kategori: Resa

Tjenare!

Hade världens mysigaste kväll igår tillsammans med Älsklingen min.
Vi pratade om det mesta och allt kändes så perfekt.

Vaknade idag och åt frukost och sen blev det att åka runt till både det ena och andra stället, för att göra äranden och klara upp allting inför nyår.
Blev även så att vi köpte Bingolotter, tills ikväll då det är Eldsjälsgalan, ska bli riktigt mys och kolla på det tillsammans med bara Älsklingen min, bara ta det lugnt & äta chips och bara NJUTA!
Kan det bli bättre?!?! Neeeeeeeeeeeeeej!

Nej, nu ska vi gå över till hans kusin och sitta där ett tag.
Vi hörs senare!

28 December 2011 Onsdag.

Kategori: Resa

Hello people! Dagen började ju inte så bra, men jag kan lova att den blev bara bättre och bättre, har lyckats rensa ut massa tankar och verkligen njutit av dagen, har varit runt och åkt med bilen och träffat helt underbara människor. Nu ska jag och Älsklingen min ta och grilla lite, så jävla bäst eftersom han har en elgrill som kan användas året om, så man saknar aldrig grillad mat, haha. Vad har ni gjort idag?
Puss!


28 december 2011 mobilinlägg

Kategori: Mammalivet

Hejhej! Igår hade vi en riktig mysdag och kväll. Vi åt lite chips och drack cola och bara njöt av livet. Det var så himla underbart och bäst önskar det blir fler såna kvällar i framtiden. Men idag är det en annan dag och allting började åt helvete, hatar när folk ljuger och säger att allt är lugnt fast dom egentligen inte tycker det och då börjar man tjafsa om det igen. Varför ljuga och säga att allting är bra när man tycker helt annorlunda, jag blir inte klok på det beteendet. Jag hatar det helt enkelt. Dagen lär väl fortsätta i samma anda med dåligt humör och säkert ett eller annat tjafs. Jag som ville att allt skulle vara så fint dom här dagarna, att allt skulle vara frid och fröjd. Helvetesskit. Varför ska allt alltid bli knas när man vill att det ska bli bra? Jag känner ingen lust till någonting om jag ska vara ärlig. Har tröttnat på allt, även fast jag inte vill tröttna och vill orka kämpa så måste det nångång vara stopp. Man måste nångång sätta stopp själv för att inte hjärtat ska brista eller hjärnan explodera. Nu har ni fått veta hur min dag börjat men hur börjar eran!? Jag hoppas att den börjar helt annorlunda med en massa glada miner. Ha en fin dag och kväll. Puss!

Bildregn: Annandagen.

Kategori: Mammalivet

27 December 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hej igen! Idag har det varit en riktig mysdag och det ska det fortsätta vara, älskar när man knappt gör någonting och bara myser. Vad har ni haft för er idag? Även fast jag inte gjort så mycket idag, känner jag ingen lust till att blogga. Nu ska jag mysa med Älsklingen min!

Älskvärt!

Kategori: Dagens låt.

27 december 2011 mobilinlägg

Kategori: Mammalivet

Shululu! Jag har ju hela tiden trott att jag mått ganska dåligt tack vare all stress som funnits runt omkring mig. Men all stress är nästan över, nu njuter jag av mellandagsrean som är i fullgång och det är ju inget måste utan något roligt men ändå mår jag inte bra. Men jag försöker skina, försöker att inte visa mig svag inför folk. Igår blev det en lång och härlig mysdag, kunde inte ha blivit en bättre dag. Träffade massa trevliga och härliga personer först så kom ju Lotta och Noah på besök, även Nova kom och vi åt jullunch och därefter blev det paket öppning. Lilja fick fler nappar och badankor och sädår och det är alltid bra att ha så tack Lotta och Noah för era fina presenter.. Sen fortsatte dagen att bege sig till Skärholmen och träffa Älsklingens släkt och familj.. Jag är så himla glad över att Älsklingens familj är så himla enkel, jag tycker verkligen om dom. Så himla mysiga människor.. Hur som helst, vi hade planerat att gå upp tidigt idag men så blev det ju defenitivt inte, utan vi vaknade nyss. Vi som tänkt handla en del på mellandagsrean, men lär nog ändå bli av. Vi äter något och sen ger vi oss iväg och kollar runt och förmodligen även handlar något snyggt. Uppdaterar er från datorn senare!

Vet inte om jag orkar..

Kategori: Mammalivet

Helt seriöst så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, helst av allt så vill jag gråta men det löser ingenting så det är lika bra att vara stark och inte visa sig svag framför människor! Även fast jag hatar situationen och önskar att allt var annorlunda så vet jag inte om jag orkar kämpa med att det blir annorlunda. Känns som att allt som sagt mellan oss är lögn, känns som att orden är tagna ifrån någon annan.

Jag är bäst, ingen protest.

Kategori: Hate me or love me.

Spelar ingen roll vad folk tror om mig, jag vet vem och vad jag är.
Så håll bara tyst och lev ert liv, precis som jag lever mitt!


Bildregn: Julafton.

Kategori: Party

¨

25 December 2011 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Hade världens mysigaste julafton igår, började med att vi åt en lätt frukost och sen tog jag och Älsklingen min ett kort bad. Vi låg och badade och pratade, så himla mys och därefter så blev det Kalle Anka, satt där med badhandduken på och bara njöt av Kalle Anka. Men efter det så sminkade jag mig och klädde på mig för då var det dags för middag, vi tog några bilder runt bordet. Men eftersom min laddarsladd är fukkad, så blev det inte så många bilder just under middagen. Men efter middagen började vi öppna våra julklappar. Hade ju fått min kära och älskade jacka i en tidig julklapp av min Pappa, sen fick jag även ett par lakan som jag verkligen ville ha, men bäst av allt av det jag fick var en digitalkamera och det fick jag av min Älskling, så då blev det en himla massa bilder tagna efter det, haha. Lilja fick en hoppgunga, sån där fin rosa himmel (typ) som man hänger över sängen, en leksak till sängen, kläder och massa annat roligt, bilder kommer upp senare på allting hon fick och även lite andra bilder ifrån julafton, man kan nästa säga att det var vuxnas jul igår och imorgon blir det barnens jul för då kommer Noah och Lotta hit, kanske även Anette vilket jag hoppas på sen vet jag inte om någon mer kommer.

Lilja hade iallfall jätte rikigt med hennes hoppgunga och med den där leksaken till sängen hennes, det dom sakerna hon lekte mest med. Ska försöka hänga upp sänghimmeln idag så att ni får se hur det ser ut.

Glenn kom hit och vi dom tog några glas, även jag tog ett glas och sen begav vi oss till Henriksdal och mötte upp Lina och därefter drog vi till Skeppsbar (ja, Lilja låg och sov och hade ändå ingen koll på om jag vad där eller borta) där satt vi ett bra tag även Calle kom förbi och hade det trevligt med oss, efter ett tag blev det långtråkigt att sitta där då nedredelen var stängd, så då drog vi vidare till Medborgarplatsen och gick till Kvarnen och fyfan vad roligt det var. Pelle och Andreas kom dit och jag och Lina dansade för fullt, Älsklingen min pratade mycket med grabbarna och det var super, allt var så perfekt. Träffade även en kille som jag jobbade med förrut och jag blev nästan lite chockad att se honom där, men tror minst sagt han blev lika chockad men alltid kul att träffa gamla bekanta.

Vi kom hem vid halv tre och vi klev in i rummet och då sätter sig Lilja upp och tittar runt, så då var det bara att göra en flaska mat till henne och sen låg vi och mös vi en stund med henne innan hon somnade om och vaknade inte för ens vid tio på morgonen.

Kom igen nu, klaga bäst ni vill.
Men min dotter sov hela tiden medans jag var borta.
Hon vet inte om jag varit där eller inte, och det var inte så att hon var ENSAM hon var med sin mormor & morfar ifall hon skulle ha vaknat (vilket hon inte gjorde)
Ni får klaga hur mycket ni vill, jag tar era kommentarer med en nypa salt.

Hörs senare!

Dag 17: Bild på dig och dina syskon.

Kategori: Listor.

Merry christmas.

Kategori: Hate me or love me.

Vill bara önska er alla en God jul.
Jag hoppas ni får världens bästa jul tillsammans med dom ni älskar & bryr er om mest.


23 December 2011 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Hello people!
Dagen idag har varit stressig, började med ett återbesök på Södersjukhuset och därefter så åkte jag hem och väckte alla här hemma, dom åt frukost och gjorde sig klar och sen åkte vi till Tegelbacken och gick runt vid Plattan och även till Gallerian, efter att ha fyllt två "säckar" med leksaker ifrån BR till alla barn som vi ska ge julklappar till, så åkte vi ner till Sickla köpkvarter där vi mötte upp Pappa och handlade julmat. Väl hemma så slog vi in alla julklappar och därefter kom Maggan förbi en stund och lämnade julklappar till Lilja och nu har vi precis ätit middag, Älsklingen min gör sig fin och jag passar på att uppdatera här medans jag har fria händer. Snart blir det att börja dona igen, ska fixa i ordning tzatsiki inför kvällens uppesittarkväll med Bingolotto.
Hur ska ni fira denna dag innan julafton?

Dag 16: En bild som alltid får mig le.

Kategori: Listor.

dan för doppardan.

Kategori: Mammalivet

God morgon! Uppdaterar lite snabbt ifrån mobilen. Igår efter att Älsklingen min kom åkte vi in en stund till stan hann redan igår få tag på några julklappar och även dom två sista bingolotterna tills kvällens uppesittarkväll. Wihoo! Stötte iallafall ihop med Johanna och Sami, hur mysigt som helst. Vi sa bara hej och sådär men ska smsa henne senare idag och se om dom rör sig i stan idag när dom handlar julklappar. För då kan ju även mötas upp en stund idag. Ska snart klä på mig och göra mig redo för att gå på återbesök angående mitt öra. Inte det roligadste att besöket kostar över trehundra kronor men det bästa är att nu är det frikort i ett helt år som gäller. Så inte ska jag väl klaga egentligen. :-) vad har ni för planerr för idag?

22 December 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hej! Har inte så mycket blogglust faktiskt, men ville komma in och säga det så att ni vet. Jag har ju inte den bästa tiden på året just nu & det har ju med att göra för att jul & nyår alltid blir så mycket stress och jag tror att allting känns tungt idag för jag vet att morgondagen kommer bli katastrof. Springa runt i stan bland 100.000 andra människor som ska handla julklappar i sista sekund. Usch! Men det måste göras, tur att jag både har Mamma & Älsklingen min vid min sida då så att jag inte brusar upp och vill slå ner någon stackars människa som går i min väg, haha. Nej men skämtosido. Lär ju inte vara på topp humör, men det ska nog gå det också. Mina närmaste är ju van vid mitt hektiska humör, och jag har lovat mig själv att försöka hålla det uppe, om inte för min skull så för deras skull. Mamma & Pappa är iväg och handlar gran nu och Lilja är hos sin pappa. Nova sitter lite på Bolibompawebben och jag sitter här framför datorn och har nyss badat ett tre timmars bad. Så jävla härligt. Längtar faktiskt lite till att dom kommer hem med granen så att vi kan klä den och göra den fin och lägga dom få julklapparna som vi införskaffat oss där under, men imorgon blir det ju mycket mer.
Nu ska jag mysa mig ner under täcket tillsammans med Nova.
Hörs senare i guess!

Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.

Kategori: Listor.

Sleep tight!

Kategori: Mammalivet

Nu ska jag sussa så sött, för imorgon är det en BRA dag!
Är barnledig hela dagen imorgon, då Lilja ska till sin pappa.
Så då blir det massa mys för mig och Älsklingen min som kommer.
Nova lär ju även mysa en del med oss också.


God natt!

OUF!

Kategori: Mammalivet

Vad är folk så rädda för? Vad kan hända? Jag börjar tröttna på nästan inprincip ALLA nu. Varför är ni så jävla fega för, varför står ni inte för vad ni tycker & tänker? Hur många gånger ska jag säga åt er att snacka inte om människor som inte är här och kan försvara sig!

21 December 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Sov knappt en timme inatt och var dödstrött när Pappa kom och sa att det var dags att börja klä på sig, han körde mig ner till Sickla Hälsocenter & min Mamma hade Lilja så länge, och det tackar jag verkligen för nu i efterhand, då det visade sig att läkaren vid Sickla inte kunde göra något då det inte var en vanlig öroninflammation, så hon skickade en akutremiss till Södersjukhuset, så var bara att åka dit och där bekräftade dom att jag hade öronvägsinfektion, vad skillnad från öroninflammation vet jag inte riktigt. Men läkaren på SöS sa att det var otroligt tur att jag kom nu, hade jag väntat några dagar till kunde dom ha varit tvugna att ta till hårdhandskarna och skulle jag ha haft otur förlorat hörseln på högra öra.

Åkte hem och åt lunch och tittade på Hem till gården och därefter hämtade vi Nova på dagis och sen åkte Mamma, jag, Nova och Lilja in till Söder en snabbis för att gå till Apoteket och hämta ut medicinen som läkaren skrivit ut till mig, dock var det ju bara smärtlindring, sen ska jag ju bara använda mig av alsolsprit.

Fick en återbesökstid på Fredag, så nu är det ytterliggare en kostnad och ett besök som måste göras, så det betyder alltså ytterliggare stress på Fredag. FUCK WHAT I HATE IT! Men bättre att bli frisk, än att gå med den här enorma smärtan i örat. Någon av som haft öronvägsinfektion?

Nej, nu ska jag mysa ner mig med sjuka Nova efter Lilja sover för natten.
Laaaaaaaater!

Dag 14: Favorit citat.

Kategori: Listor.

"Ju mer dom snackar om mig, ju mer kändis blir jag."

Dag 13: En puss- eller krambild.

Kategori: Listor.

Det är trots allt en bakåtvänd kram. ♥

..

Kategori: Mammalivet

Ville bara säga att jag ska göra som min dotter och sova!
God natt mina haters & lovers!

Gastric by pass.

Kategori: Gastric by pass.

Det är snart två år sen jag gjorde min gastric by pass operation och jag har aldrig mått så bra som jag gör just nu, vill fortfarande gå ner lite i vikt för att bli 100% nöjd med mig själv.
Vet att ni är några stycken som gjort en gastric by pass operation som läser min blogg och tänkte kolla med just er och även ni andra som läser min blogg, vill ni att jag skriver mer om livet efter operationen? Kanske berättar min väg till operation med mera. Berätta om det är något speciellt gällande gastric by pass, ni vill att jag skriver om. Vill skriva om min operation, men vet inte vart eller hur jag ska börja, därför försöker jag ta hjälp av er, ni kanske kan hjälpa mig och ge mig råd på vart jag kan börja någonstans.

20 December 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Igår på kvällen blev det till att åka och handla mat till Lilja, för tydligen kom barnbidraget in igår och inte idag. Jag som verkligen trodde det skulle komma in idag, men lika bra var det väl att det kom in igår. Passade även på att köpa en dubbel-bingolott tills på Fredag. Ska köpa två till, men vet ej vart man kan köpa, vill inte ha två till dubbla utan dom ska vara enkla. Så om det finns någon snäll själ där ute som vet vart det finns enkla bingolotter kvar och som kan möta mig på Fredag så jag kan ta dom och ni får pengar skulle vara super gulligt.

Idag har det inte hänt någonting, har suttit vid datorn och läst lite bloggar och bara myst med min dotter som för tillfället sover. Hon har inprincip sovit hela dagen idag, jag undrar om hon har feber, ska ta mig ut på en liten promenad ner till ICA med henne. Blir ju inte så mycket promenad nu, när alla i hemmet är sjuka. Men en liten promenad varje dag, så att Lilja får komma ut lite. Det tycker jag är viktigt.

Ska senare ikväll kolla på Hem till gården via datorn som jag missade idag, eftersom vi faktiskt sov här hemma och efter det så blir det att ladda ner en massa härlig musik tills nyårsafton.
Har börja älska att planera, har till och med planerat vad jag ska handla i julklapp till alla, har skrivit upp det på en lapp och det är inte likt mig, jag kan ha planerat men sen går jag runt i stan och letar och letar och så blir det inte alls så som jag planerat, just för jag glömde obrt vad jag skulle handla.
All den här ordningen kom efter att jag träffade Amar och Lilja kom till världen.

Nu ska jag smsa lite med Älsklingen min och därefter vänta på att Martin kommer hit och ska göra köttbullar och därefter tar jag med mig Lilja ut på en promenad för att handla bland annat coca cola light, men lär väl bli någon chips påse också. FUCK IT! Men som sagt, julen närmar sig och träningen kommer igång efter nyår. Hur perfekt är det inte att ha planerat in ett nyttigare liv tills 2012! wiiiho!

Laaaaaaaaaaater!

SVAR TILL ANONYM!

Kategori: Hate me or love me.

Anonym om Nu börjar jag om.:
Hoppas att du INTE rökte när du var gravid och när du ammade ditt barn.
För det är nämligen skadligt och farligt för fostret och barnet.
En bra mamma röker inte när hon är gravid eller ammar.
Jag har aldrig rökt när jag var gravid eller ammade.
Jag har aldrig rökt överhuvudtaget i mitt liv, och det är jag stolt över.
Jag ser ung ut för att jag inte röker. Tjejer som röker ser slitna och gamla ut.
Anonym om Nu börjar jag om.:
Du vet vell om att det är väldigt farligt om barn och djur inandas cigarett röken,
det är giftigt för dem med nikotin,
så jag hoppas att du INTE har barnen och djuren i det rum som du och din kille röker i.
Bra föräldrar röker inte i samma rum som sina älskade barn och djur, dem röker inte överhuvudtaget
Anonym om Saknar tiden, men vill aldrig ha den tillbaka.:
Jag skulle aldrig vara tillsammans med en kille som är otrogen mot mig,
jag skulle göra slut med honom, han skulle förlora mig.
Man är inte otrogen mot någon som man älskar.
Du säger att han inte vill ändra dig, men du har ju blonderat ditt hår för honom,
om man älskar någon då behöver man inte ändra sig, jag skulle aldrig ändra hårfärg för någon människa
Anonym om Nu börjar jag om.:
Hoppas att du INTE rökte när du var gravid och när du ammade ditt barn.
För det är nämligen skadligt och farligt för fostret och barnet.
En bra mamma röker inte när hon är gravid eller ammar.
Jag har aldrig rökt när jag var gravid eller ammade.
Jag har aldrig rökt överhuvudtaget i mitt liv, och det är jag stolt över.
Jag ser ung ut för att jag inte röker. Tjejer som röker ser slitna och gamla ut.



Anonym om Nu börjar jag om.:
Du vet vell om att det är väldigt farligt om barn och djur inandas cigarett röken,
det är giftigt för dem med nikotin,
så jag hoppas att du INTE har barnen och djuren i det rum som du och din kille röker i.
Bra föräldrar röker inte i samma rum som sina älskade barn och djur, dem röker inte överhuvudtaget



Anonym om Saknar tiden, men vill aldrig ha den tillbaka.:
Jag skulle aldrig vara tillsammans med en kille som är otrogen mot mig,
jag skulle göra slut med honom, han skulle förlora mig.
Man är inte otrogen mot någon som man älskar.
Du säger att han inte vill ändra dig, men du har ju blonderat ditt hår för honom,
om man älskar någon då behöver man inte ändra sig, jag skulle aldrig ändra hårfärg för någon människa




SVAR:
Jag vet inte exakt vad det är du vill åstakomma med dina spydiga kommentarer. Du kanske känner att du blir en bättre mamma om du får skriva något dåligt om någon annan. Om jag rökte under graviditeten eller inte, har du inte ett skit med att göra. Gjorde jag det, så fanns det anledningar till det. Det är farligt men det är även farligt för ett barn att må dåligt både i magen & utanför. Du verkar inte riktigt ha koll på vad du skriver och anklagar mig för, då du skriver jag hoppas du inte röker i samma rum som barnen. Jag skulle ALDRIG röka inomhus när mitt barn var där, aldrig någonsin! Men precis som jag skrev.. Jag försöker sluta röka och inte börja röka igen.
Min pojkvän har aldrig varit otrogen och skulle aldrig vara det.
Vi ÄLSKAR varandra och bara för att ett felaktigt rykte säger att han var otrogen, betyder det då att jag ska tro på det & att han var det? NEJ, det gör det inte. Speciellt inte, när fjollan som började säga dom här rykterna kom gråtandes till mig och berättade allt om hur hon hittat på det.
Vem har sagt att jag blonderat mig för honom?
Jag är mörkblond, men redan INNAN jag träffade honom med en stark på hösten 2007 tror jag det var så började jag blondera mitt hår, däremellan har jag färgat det brunt men återigen sommaren 2008 blev det att bleka håret, till vinter 2008 fram tills mitten av sommaren 2009 var jag brunett, och därefter började jag bleka håret igen och har blekt håret sen dess. Sen att han inte vill att jag ska vara brunett (då det ändå inte är min riktiga hårfärg och han tycker inte jag passar i det lika fint som blont) har inte med saken att göra, för skulle jag färga håret brunt är det inte så att han skulle lämna mig. Så att jag blonderar håret för han skull, vet jag inte vart du fått i från.
TACK OCH HEJ!

Nu börjar jag om.

Kategori: Hate me or love me.

Nu börjar jag om, angående med det här att sluta röka.. Har inte rökt någonting idag & håll tummarna för mig att jag klarar det den här gången. Den här gången ska jag lyckas att hålla mig borta ifrån ciggaretterna. Vill ju verkligen inte ha med dom att göra mer, så nu ska det fan gå!


Kärlek.

Kategori: Kärlek

Ni är mitt allt & lite till.
Jag älskar er av hela mitt hjärta.
Min älskade lilla familj.


Svar till Melek.

Kategori: Hate me or love me.

Melek om Saknar tiden, men vill aldrig ha den tillbaka.:
Hej!
Har följt din blogg ganska länge (tycker den är jättebra!) och jag har ju aldrig träffat vare sig dig eller din pojkvän i verkligheten. Men jag trodde nog också att ni kanske skulle göra slut när du fick din dotter. Mest för att det är fantastiskt, MEN påfrestande att ha ett litet spädbarn.
Men han har ju stannat och ni har klarat dessa svåra hinder! Så visst måste det vara äkta kärlek! Jag tycker ni verkar jättefina tillsammans!
Var bara det jag ville säga. Och jag tycker du verkar vara en jättebra mamma. Och snälla, fortsätt blogga :)
Kram
Melek om Saknar tiden, men vill aldrig ha den tillbaka.:
Hej!
Har följt din blogg ganska länge (tycker den är jättebra!) och jag har ju aldrig träffat vare sig dig eller din pojkvän i verkligheten. Men jag trodde nog också att ni kanske skulle göra slut när du fick din dotter. Mest för att det är fantastiskt, MEN påfrestande att ha ett litet spädbarn.

Men han har ju stannat och ni har klarat dessa svåra hinder! Så visst måste det vara äkta kärlek! Jag tycker ni verkar jättefina tillsammans!

Var bara det jag ville säga. Och jag tycker du verkar vara en jättebra mamma. Och snälla, fortsätt blogga :)
Kram





Hejhej!
Roligt att du tycker om min blogg & roligt att du läser den.
Jag förstår att många trodde vi skulle göra slut, även jag hade dom tankarna ibland, även jag började tänka att han kommer lämna mig eller jag honom när jag får barn. Men vi har klarat den tuffaste tiden, så nu lär det bara bli ljusare precis som du säger så är det verkligen äkta mellan oss och det bevisades när vi stannade med varandra, trots alla svårigheter.

Tack så otroligt mycket för din kommentar, den gjorde min kväll till en fin kväll. TACK!
Hoppas du fortsätter läsa min blogg länge länge, för jag lovar dig.. Jag slutar inte blogga.
Ta hand om dig, kram!

Tråkiga Måndag.

Kategori: Mammalivet

Shulululu!

Har haft en av dom tråkigaste dagarna i mitt liv idag, har inte gjort någonting, bara försökt göra Lilja glad. Har även handlat coca cola light till mig och Martin och sitter just nu och funderar på om man ska gå ner och handla tårta för att äta en bit eftersom Pappa fyller år, men Pappa verkar inte vara så sugen på att ens äta något. Så jag vet inte. Kanske bäst att fråga honom.


Vad har ni haft för er idag?
Puss&Kram.

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Vad har ni för planer till nyårsafton?


Tired.

Kategori: Hate me or love me.

Är så himla trött på hur du tror att du kan behandla oss. Jag orkar faktiskt inte mer, är så jävla trött på att alltid försöka hålla en fasad uppe, att försöka se glad ut & alltid tänka positivt. Aldrig få skrika eller snäsa åt dig, aldrig få ogilla det du gör. Men du har jävligvt lätt för att döma. Jag har tröttnat på DIG, och vet inte hur länge jag klarar av att gå omkring såhär.

Dag 12: 5 mål i livet.

Kategori: Listor.

1: Skaffa mig jobb & utbildning.
2: Flytta ihop och skaffa barn med Amar.
3: Ge mina barn det bästa livet dom få.
4: Finnas där för mina nära & kära, och hjälpa dom i livets svåra.
5: Bli en starkare människa inombords.

19 December 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

God morgon! Är så himla trött, men det beror nog helt och hållet på att jag somnade inte för ens vid kvart i sex på min hosta lättade upp. Lilja vaknade för typ minuter sen, så var bara att kliva upp och roa henne men för att vara ärlig så hoppas jag att hon somnar om så jag åtminstone kan sova en timme till. Jag pallar'nte med den här dagen annars, och det kan jag garantera. Inte för jag har några direkta planer, men lär bli till att städa här hemma och få i ordning. Nej, nu ska jag roa min dotter. Senare!

God natt, världen!

Kategori: Mammalivet

Nu är det dags att invänta att Älsklingen min ringer och sen blir att försöka sova, men hostan och smärtan lär ta kål på mig under natten, men hoppas ni alla sover gott!

GRATTIS!

Kategori: Kärlek

Grattis världens bästa pappa på födelsedagen.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta & hoppas du får världens bästa dag!

Saknar tiden, men vill aldrig ha den tillbaka.

Kategori: Hate me or love me.

Bara för man saknar en tid, betyder det inte att man vill ha den tillbaka. Jag var glad & mådde bra, men allt var ju bara falskt och så vill jag inte ha det. Jag vill ha det äkta och det är det jag har det nu, en pojkvän som får mig att känna mig som den finaste människan på denna jord, som aldrig har velat ändra mig, utan bara mitt efternamn. Han har visat från första stund att han ville ha mig & han släppte inte taget om mig när jag var iskall emot honom. Han lämnade mig inte, som alla trodde att han skulle göra när jag fick barn. Han lämnade mig inte när folk snackade som mest skit. Men det är inte bara han som inte har lämnat mig, jag har även inte lämnat honom efter allt snack om att han var otrogen. Jag vet att många av er säkert höjer på ögonbrynet nu och tror att jag är blåst men under den perioden då pratat gick om att han var otrogen mådde han bara sämre & sämre, han såg att jag backade ifrån honom, att jag var påväg att ge upp det fina vi hade & fortfarande har. Han sa var och varannan dag jag älskar dig och vill vara med dig föralltid, men orden var tomma för mig. Det tog ett tag innan jag insåg hur allting låg till, det var där jag insåg allt det där falska som gör att jag aldrig någonsin vill ha med er att göra igen, jag kan sakna alla gånger vi skrattat, men innerst inne så vet jag att alla skratt som ni gett mig, var falska skratt, för att förstöra mig och den man jag älskar. Men ingenting slutade där, utan det var bara början. Jag och min pojkvän kämpade vidare med tilliten som försvunnit lite från varandra, tills den dagen en mycket speciell person säger till mig: Han är det bästa du haft, och tro mig han älskar dig. Dom orden sitter en idag kvar när jag tvivlar, för det händer faktiskt att jag då och då tvivlar. Men även fast vi kämpade vidare & blev och fortfarande är starka tillsammans så slutar inte människorna att bry sig, det värsta är att jag inte kan sluta sakna. Sluta sakna folk, som sårat mig, som sårat den man jag älskar av hela mitt hjärta. Jag har många gånger sårat andra, det är jag fullt medveten om men jag har insett att en del saker jag gjort eller sagt varit fel och det har jag bett om ursäkt för, men så finns det även dom orden som kanske sårat folk, men som jag varit ärlig och sagt att man beter sig inte si & så. Jag är inte den snällaste människan på denna jord, det har jag aldrig sagt men att idag kalla mig för falsk är nog det dummaste jag och många jag känner hört på flera år. Man är inte falsk när jag kan stå i ditt ansikte och säga allt ont och även det lilla goda i dig. Man är inte falsk, för man vågar stå för vad man tycker till den människan man tycker något om. Man är falsk om man snackar med andra om en annan människa som inte är i närheten och kan försvara sig själv.. PRECIS SOM DU! Du är falsk, du gav mig falska leenden, du anklagade min pojkvän för att vara otrogen, vilket var den största lögnen och du klarar inte av att jag är STARKARE ÄN DU och vågar stå för vad jag tycker, du kan inte ta att folk sett det riktiga DU nu som gör att folk backar ifrån dig. Men tro mig, jag har backat från er alla för längesen & jag vill aldrig någonsin igen, bli så sårad som jag blev av er.. Jag trodde ni var mina vänner, men allt var falskt och så sårande.

18 December 2011 Söndag.

Kategori: Mammalivet

God kväll!

Jag har så många som peppar mig med att fortsätta skriva. Trots att jag vet att det är min blogg och jag kan skriva vad jag vill här och jag skapade ju bloggen för att kunna skriva av mig, så jag har bestämt mig för att inte ens ta en bloggpaus. Jag kommer skriva på som vanligt & även skriva av mig känslomässigt.

Kan ju börja med att säga att Lilja fått en tand, min tjej börjar bli så stor nu och trots att tanden är jätte liten, mindre än ett riskorn så länge, så är jag faktiskt glad att hon fått sin första tand men ändå lite ledsen för hon bara växer och växer. Jag pratade med Älsklingen min i Fredags om det. Jag såg en nyfödd bebis och bara jag vill ha en bebis, han tittade på mig och sa: Men du har ju en bebis, du har ju Lilja. Visst Lilja är min bebis och hon anses vara en bebis, men hon kan redan så mycket, hon skrattar, "pratar", hoppar, sitter nästan upp och massa annat, som inte en nyfödd bebis gör. Han skrattade åt mig och sa, vi ska ha bebis men inte nu. Jag bara men jag saknar att ha bebis, jag saknar att bara ha bebisen liggandes i min famn och bara ligga där så sött.

Sitter och spelar SuperMario via facebook nu, såg att Älsklingen min hade börjat spela det och eftersom det var mitt favoritspel när jag var liten så fanns det inget nej inom mig.
I ♥ SUPERMARIO!


Återkommer nog lite senare!


FEGISAR!

Kategori: Hate me or love me.

Vill bara säga att ni är bra på att döma men när jag väl ber er skriva exakt som ni tycker & tänker om mig, så är ni så jävla fega och vågar inte öppna käftarna. Men som sagt, ni fick tills idag på er att skriva vad ni tycker & tänker och när klockan slagit efter tolv så vill jag inte höra någonting mer om hur jag är som mamma, dotter, vän, flickvän varken här eller någon annanstans! Och självklart menar jag inte det här till alla, men har sett så otroligt många som har dömt mig på deras bloggar, mamma-sidor på facebook, skrivit elaka kommentarer här etc. och sen finns det ju självklart dom som är supergulliga och alltid skriver fina saker som absolut inte ska ta åt er av mitt lilla arga inlägg jag kom med nu.



Mår fortfarande sådär och för att vara helt ärlig så vet jag inte vad det beror på, det är tankar hit & dit och sen är det så mycket att ordna inför julen och nyår, vill ha en perfekt jul med dom jag älskar och bryr mig om mest, och sen vill jag ha den finaste nyårsafton tillsammans med alla fina vänner jag har träffat det senaste året, det är så mycket att planera och så mycket att handla. Har massa julklappar kvar att handla och stressen har nog tagit över min hjärna, jag blir så deprimerad och ledsen när jag är stressad & på all stress så kommer förkylning, hosta, öroninflammation och antagligen ögoninflammation också. Var hos Hälsocentralen och fick dropp, men vad det var kunde dom inte svara på. Så bloggandet kommer väl komma lite då & då, men förmodligen inte lika intensivt som förrut fram tills efter nyår.

Dag 11: Msn profilbild.

Kategori: Listor.

Använder inte msn, så bjuder på en bild på mig & min stiliga pojkvän.
Bilden är tagen från när jag var gravid och det cirka en månad kvar tills jag skulle föda.

Dag 10# En bild från din förra sommar.

Kategori: Listor.

Efter som sommaren 2011 har varit och det är cirka mindre än ett halv år kvar tills sommaren kommer igen, så bjuder jag på en bild ifrån sommaren 2011.
Älskar dig! ♥

Dag 9# Gammal och ny bild på mig själv.

Kategori: Listor.

Gammal:
Ny:

Svar till Sofie.

Kategori: Hate me or love me.

Sofie om Svar till Sofie.:
Kul med svar på min fråga. Undrade lite för du skriver alltid så puttinuttigt istället för bara hans namn. Inget fel och alla är vi olika men blir det inte lite väl krystat ibland?
Sofie om Svar till Sofie.:
Kul med svar på min fråga. Undrade lite för du skriver alltid så puttinuttigt istället för bara hans namn. Inget fel och alla är vi olika men blir det inte lite väl krystat ibland?







Hej igen! Jag känner själv ibland att det blir läte väl mycket puttinuttigt så då slänger jag in hans namn, istället för att till exempel använda mig av Älsklingen min som jag ofta gör. Självklart svarar jag på dina frågor, tycker inte det är något fel i att fråga om man undrar något.

Dag 8: Bild på en tid jag saknar.

Kategori: Listor.

Blogguppehåll.

Kategori: Hate me or love me.

Lär nog inte uppdatera på några dagar, känner ingen lust till att blogga, det enda jag kommer blogga om är dom nya 17 dagarna som jag har börjat med, men annars lär det inte komma så många fler inlägg. Återkommer nog efter jul. Allt är stress & jag mår inte speciellt bra för tillfället av olika anledningar.

Klagomuren.

Kategori: Hate me or love me.

Har ni något att säga om hur jag är som mamma, flickvän, vän, dotter med mera säg det här & nu. Ni får tillfället att vara helt ärliga och även anonyma om ni vill det, men jag tar inte era anonyma kommentarer lika seriöst som om ni skriver namn och vågar stå för vad ni tycker. Skriv en kommentar i det här inlägget och jag svarar med en kommentar i det här inlägget. Men det är bara i det här inlägget och fram tills på Söndag ni har på er. Sen kommer era kommentarer, där ni ska "rätta" mig raderas med mera och den som inte säger någonting nu, kan lika gärna hålla käften och inte skriva om mig som du eller något liknade i era egna bloggar! PASSA PÅ NU, FÖR NI FÅR JU TROTS ALLT VARA ANONYMA! Och som sagt, det är första & sista gången jag gör någonting sånt här. Vi kan kalla det för Klagomuren, klaga och ha synpunkter på vad ni vill.

Svar till Anna.

Kategori: Hate me or love me.

Anna mamma till leo om Utgång på julafton?:
Ska du inte fira jul med din dotter, det är ju det bästa som finns! Och du ska ut och supa istället?! :s herregud......
Anna mamma till leo om Utgång på julafton?:
Ska du inte fira jul med din dotter, det är ju det bästa som finns! Och du ska ut och supa istället?! :s herregud......


Eftersom jag redan svarat på ungefär samma fråga i Svar till Tove, så hänvisar jag att du kan läsa där.. Men eftersom det ända du anklagade mig för som inte Tove ens nämnde var det här med alkoholen, bara för man går ut och festar betyder det inte att man dricker. Jag var ute & festade som gravid, älskade att dansa runt och ha roligt med mina kompisar.. Bara för du kanske måste gå ut och festa och vara full, betyder det inte att alla andra behöver det. Because i don't need it.

15 December 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

God eftermiddag!
Vad har ni haft för er en dag som denna?
Själv har jag varit nere i Sickla tillsammans med Pappa&Mamma och handlat mat för några dagar.
Fick blandannat bli pommes frities och korv, sjukt längesen man åt det.
Men ikväll blir det av igen.
MUMMA!

Ska snart sätta på en maskin med kläder, måste ju ha rena kläder.
Finns ju inga rena kläder alls, eller jo ett par leggings som jag inte använt på en evighet.
Men annars så är allt annat skitit, så blir till att tvätta idag.

Lilja är med sin pappa för tillfället, så ska bli skönt att bara ha tvättningen att tänka på och inte behöva roa min dotter också, ska bli skönt med lite egen tid, då jag bara kan göra vad jag vill, funderar på att ta en liten vila också, sov ju inte alls bra inatt.

Nu ska jag dricka upp min coca cola light, vi hörs!

Svar till Tove.

Kategori: Hate me or love me.

Tove om Utgång på julafton?:
Ska du inte fira julafton med din dotter? Julen handlar om barnen och du ska ut och festa på din dotters första jul? :O
Tove om Utgång på julafton?:
Ska du inte fira julafton med din dotter? Julen handlar om barnen och du ska ut och festa på din dotters första jul? :O



Julen handlar om barnen, men också om familjen. Varför firar man oftast annars jul med både familj och släkt? Julen handlar om att vara med dom man älskar, barn som vuxna. Men då min dotter sover senast klockan 20.00 på kvällen och vaknar inte för ens vid 03 - 04.00 på morgonen för att ha mat igen och sen somna om, så tycker jag inte att det skulle vara fyskam om jag gick ut mellan 21.00 - 02.00 för att umgås lite med min bror som jag aldrig annars gör nästan. Men som jag skrev i rubriken Utgång på julafton? Du kanske inte såg frågetecknet efter, men så var fallet. Vi vet inte än om det blir någon utgång, men det har pratats om det.


En sak till, hellre går jag ut min dotters första jul som hon ändå inte kommer minnas något av då hon sover medans jag är ute och är hemma resterande jular då hon antagligen är vaken längre och mycket piggare på allt som händer. Klandra mig om ni vill, men jag är en bra mor till mitt barn & tar hand om henne.
Ger henne tak över huvudet, mat, kläder men mest av allt ger jag henne kärlek.
Hon har allt & mycket mycket mer.

Svar till Sofie.

Kategori: Mammalivet

Sofie om Kärleken är evig, när vi är tillsammans:
Läser din pojkvän din blogg?




Hej Sofie!
Kul att du frågar.
Min pojkvän läser faktiskt min blogg lite då & då.
Han går in och tittar vad som händer och sker på min blogg.
Ibland är det till och med han som påminner mig om att uppdatera.

Dålig flickvän eller inte?

Kategori: I'm asking you.

Är jag världens sämsta flickvän för att jag inte vet vad jag ska handla till Amar i julklapp? Någon som har något förslag på vad man kan ge, jag kommer typ bara på strumpor och sånt där skit som inte alls är roligt att ge till sin pojkvän. Jag har verkligen noll fantasi när det kommer till vad jag ska ge honom. Jag vet redan vad jag ska köpa till Lilja, min mamma pappa, bröder, Lilja's gudmödrar, Noah, Lotta, Anette, Nova. Men sen tog det stopp, vad ska jag handla till min pojkvän? Någon som har ett superduper förslag som dom kan ge mig.

Nyårsfton.

Kategori: Party

Sitter och snackar med finaste och bästaste Elin via facebook nu, planerar inför nyår.
Alltså jag vill ju fixa mina naglar tills nyårsafton och eftersom hon är grym på det hon gör, vill jag ha hennes hjälp. Ska även försöka få henne att färga utväxten på mig innan nyårsafton.
Jag ska verkligen satsa på allt den här nyårsafton.
Har hittat ett par örhängen jag vill ha ifrån Ur & Penn och sen har jag även hittat min outfit som jag ska få låna av underbara Natalie, hur bäst är det inte och sen så hoppas jag att jag och Elin hinner att boka in en tid innan nyår till både naglar & hår, ska även försöka ta lite råd på hur jag ska sminka mig också.
I will fukking go ALL IN!

Utgång på julafton?

Kategori: Mammalivet

Lilja ligger i säng nu, Nova blir kvar för natten.
Det var hon som ville vara kvar, så var bara att ringa Mamma och kolla om det var lugnt och sen även ringa till C och kolla om det var ok för honom också och det var det ju.

Är supertrött men får ju inte riktigt sova än, Nova är ju vaken och måste åtminstone vänta tills hon sover innan jag kan gå och lägga mig, hon sitter och spelar lite nu & ska snart göra henne sällskap och sen även förbereda henne för sängen.

Förresten det vankas utgång på julafton, Martin kom hit när jag och Nova satt och åt middag & då sa han att han och L planerat att gå ut och att jag och Amar jättegärna fick följa med, och har redan pratat med Amar om det och eftersom han diggar Martin som fan och dom verkligen funkar ihop så lär det nog bli så, eftersom han blev jättesugen på en utgång när det handlade om Martin.
Jag är verkligen tillsammans med ett pucko..haha.

Nej, nu ska jag dricka upp min coca cola light & sen bara mysa med Nova innan hon ska sova. YEAAAAH! Vad ska ni göra denna Onsdagskväll? Vi hörs nog när Nova sover.

BILDREGN: Idag.

Kategori: Mammalivet

Jag var redo, för Tyresö och besöka trevliga människor!

Finaste & bästa Noah!

Härliga och trevliga människorna Lotta & Anette.

Lilja tycker banan är gott, men kladdigt blir det.

Noah leker och tittar konstigt på Farmor (min Mamma)

Dagens outfit.

Hemma efter en underbar dag.

Jag älskar att mysa med Lilja, speciellt när hon så gärna är villig att vara med på kort.
Min fina fina tjej!

Dag 7# 5 fakta om mig själv.

Kategori: Listor.

1: Jag försöker visa mig stark inför folk, men är egentligen otroligt svag.
2: Jag hatar tortellini, men älskar ravioli.
3: Jag älskar att sjunga, trots att jag inte kan.
4: Jag har inte använt jeans sedan jag var 16 år.
5: Jag har en idol och det är Anastacia.



Jag - December 2010 Gävle

Underbara Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Har haft en supertrevlig dag idag.
Började med att vi kom fram till Anette och åt en god sallad till lunch.
Efter lunchen så satt vi och pratade och vi försökte få kusinerna att leka lite.
Men det blev ju en del gråt och skrik ifrån barnen.
Men Noah har blivit så stor och han är ju bara för söt!
Fasters prins! ♥

Men vi satt där och fikade, medans dom andra drack kaffe så drack jag coca cola light.
Så vuxen att jag dricker kaffe kommer jag nog aldrig bli.

Nu är Nova här och busar runt.
Hon ska vara här i någon timme innan hon går hem och då blir det väl sängläge för Lilja och middagsdags för mig, blir en lite sen middag men vad gör det om hundra år?

Nu ska jag ta och mysa lite med Lilja och eventuellt Nova också.
Hörs senare!

Jag saknar dig.

Kategori: Kärlek

Snart ses vi igen min älskling, men det blir bara jobbigare och jobbigare att lämna dig varje gång jag åker ifrån dig eller du ifrån mig, det blir bara jobbigare och svårare att sova utan dig, blir bara jobbigare och jobbigare att krama om mitt gosedjur varje natt du inte är här med mig. Jag älskar dig & längtar tills den dagen du sätter en ring på mitt finger. Tillsammans är vi ett. ♥ Älskar dig min Amar.

14 December 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

God dag, god dag! Har varit vaken ett tag och busat lite med Lilja, har även hunnit duscha och nu ska jag snart börja klä på Lilja hennes overall och sen blir det till att åka mot Tyresö för att träffa Noah, Lotta & Anette.
Återkommer senare!

Mintkyssar eller negerkyssar?

Kategori: Mammalivet

Nu har Lilja somnat igen, så nu ska jag unna mig ett glas coca cola och smsa lite med Älsklingen min, vi håller på att prata om en del grejer om vi planerat i framtiden och det skulle vara så himla mys att få allting klart och bara ha något att se framemot. Men det kommer det också.

Jag och Mamma har även bestämt för att vi ska göra mintkyssar, dock kallar hon dom för negerkyssar och jag förstår väl egentligen inte varför men så kallar hon dom iallafall och har gjort sedan hon var liten. Även min Farmor säger negerkyssar och inte mintkyssar, så kanske är det något gammalt namn på dom, vi ska även göra rischoklad och det är tamejfan det godaste som finns ju!

Vill egentligen skriva av mig så otroligt mycket i bloggen, men känner att om jag yttrar mig om just det här så kommer saker och ting bara bli större & större igen. Kanske är det bäst att bara vara tyst och låta det vara, men den här gången vet jag inte om jag riktigt kan vara tyst men måste försöka för en människas skull. Det är inte jag som kommer få lida, utan personen ifråga som kommer få skavsår i öronen.

Vill även ägna en tanke till en nära vän till familjen, hennes katt har försvunnit nu under kvällen och har inte ännu kommit tillbaka. Jag som egentligen inte är kattmänniska kan inget annat än oroa mig & tycka synd om vår vän. Jag hoppas verkligen att hennes katt kommer tillbaka & att han är oskadd. Finns här om du vill prata A, glöm aldrig det! Du är en otrolig person & du borde inte få vara med om att din katt försvinner, måste kännas jätte jobbigt, kan faktiskt inte ens tänka mig hur det känns men jag försöker.. Styrke & värmande kramar till dig!

Nej, nu ska jag spela lite på mobilen och hoppas jag kan somna om.
Men det tror jag ju dock inte att jag kan.

Kärleken är evig, när vi är tillsammans.

Kategori: Kärlek

Du & jag tills våra sista andetag.

Kärleken är evig när vi är tillsammans.
Ingenting är större än det här.
Jag älskar älskar älskar dig.

Powernap.

Kategori: Mammalivet

Nu har man fått sig en powernap också och det kommer ju resultera i att jag inte kommer somna för ens vid tre någonting och jag vill ju vara pigg imorgon när jag träffar min guldklimp Noah och dom trevliga Anette & Lotta. Vi ska ju äta en enkel lunch och säkerligen prata en del.

Nej, nu vaknade Lilja så blir till att ha hand om henne.
Tjingeling!

Dag 6# 5 favorit låtar.

Kategori: Listor.

1: Utan dina andetag - Kent
2: Det vackraste - Cecilia Vennersten
3: Längtan till dig - Cajsa stina Åkerström
4: Mohammad Al Salem - Bala Bala
5: Kapten Röd - Ju mer dom spottar

13 December 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Shulululu!

Mamma ringde mig sju och frågade om jag kunde komma ner till hennes jobb och lämna en vattenkokare, så klädde på Lilja & mig och sen åkte vi ner men kände ingen större lust att gå hem, så blev kvar hela dagen tills hon slutade vid 11.45, då blev det hem och äta mat & även kolla det sista som var kvar på Hem till gården.
Efter det, så blev det att diska & baka ischoklad.
Mumsfilibaba!













När vi bakat klart så klädde vi på oss kläderna och åkte ner till Nova's dagis för att se på hennes Lucia tåg och gud så fint det var. Hon var helt överlycklig och sjöng på som om hon inte gjort något annat i livet.

Vi åkte hem och det fick bli middag, kyckling med ris.
Efter middagen var Lilja supertrött så hon fick hamna i säng.
Undra om det resulterar i att jag har en pigg unge vid 4 på morgonen.
Men aja, hellre det än en skrikig unge nu på kvällen.

Imorgon blir det till att träffa världens bästa Noah, Lotta & Anette.
Så jävla bäst och så himla mysigt. Har saknat dom alla faktiskt.
Men nu äntligen ses vi igen, wiiiho!
Nej, nu ska jag lägga mig och vila en stund.
Hörs senare.

Lucia är kommen.

Kategori: Mammalivet

Nu är äntligen Lucia här och jag måste nog ha den sötaste och gladaste Tomtemor-bebisen här hemma. När Lilja hade fått på sin Tomtemor dräkt, så tittade vi oss i spegeln och det där härliga skrattet som bara bebisar kan kom fram, hon skrattade och log som aldrig förr och blev jätte ledsen när vi gick ifrån spegeln tills vi kom till nästa spegel i hemmet. Undra om jag har en tjej som tycker hon är fin? Haha.
Men hur som helst, nu ligger hon och äter ersättning och här i min famn och hon lär somna om efter det då hon är otroligt trött, vilket ni kommer märka på bilderna också. Men det kommer mer fler bilder under dagen på hur Skrållan ser ut med sin fina Tomtemor dräkt, älskade barn jag älskar dig så otroligt mycket och kommer aldrig någonsin lämna din sida och kommer alltid finnas där för dig. Jag ska kämpa och kriga för att ge dig allt du pekar på och få dig att må så bra som du vill och kan.
Du är mitt liv!






TRÖTT TJEJ AB!

Kategori: Mammalivet

Lilja vaknade för ungefär en timme sen och har inte velat somna om.
Hoppas bara hon somnar om snart, så inte hela min nattsömn går åt pipan.
Är verkligen supertrött, men eftersom Skrållan vägrar sova så valde jag att starta datorn i brist på annat, Lilja ligger i sin säng och pratar med sig själv och jag hoppas verkligen hon somnar snart.
Orkar inte vara uppe mer faktiskt.

Många föräldrar skulle faktiskt ha lagt sig ner och sova, eftersom sitt barn inte skriker utan ligger trygg i sin säng och pratar med sig själv, men jag är sån som hellre vill att alla barn sover, innan jag sover, för att inte vara dödstrött och lägga huvudet på kudden och så kanske händer det någonting men jag låg och sov.
Visst, Lilja är liten men man vet aldrig.
Det skulle kunna hända någonting iallafall.

Håll tummarna för att hon somnar snart.
Smsar även lite med Älsklingen min, som verkar vägra sova.
Min underbaraste! ♥
Jag försöker få honom att sova rimliga tider, just för att inte bara jag ska vara trött vid tolv och han vara trött vid två-tre, men han verkar vägra lyssna på mig när det kommer till det.
Men jag förstår ändå honom.





Det tog två minuter att skriva ovanstående text och när jag var klar med den gick jag till Lilja's säng som hade tappat nappen, stoppade in den i munnen och hon somnade på stört och det är vad jag också ska göra nu. God natt mina vänner & fiender!

Önskar er alla en trevlig Lucia.

Kategori: Mammalivet

Jag hoppas ni alla får en trevlig Lucia med lite Lucia sånger.
Själv ska jag börja Lucia dagen med att gå och sova och när jag vaknar igen, så blir det invänta att Mamma kommer hem från jobbet & sen laga ischoklad, och därefter blir det spikat att gå ner och titta på Nova's luciatåg men kanske går vi även med i det årliga Lucia tåget som brukar vara på här uppe på berget.
Vi får helt enkelt se, hur mycket Nova's Luciatåg drar ut på tiden.

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Känner mig jätte duktig som har bloggat super mycket idag, kanske inte direkt har bloggat om något speciellt som ni lägger märke till, som ni verkar tycka vara roligt. Men tänkte fråga er.. Vad är det som är så bra med min blogg? Vad är det som gör att ni kommer tillbaka och läser? Vad tycker ni jag ska skriva mer om?
Berätta för mig!

Gamla tider.

Kategori: Gamla tider

En bild från några dagar innan jul, förra året..
Vad ska man säga?
Vi hade en riktig rolig tid alla tillsammans, och jag vet faktiskt inte exakt vad som hände men nu är det som det är och vi är som vi är och vi alla verkar vara lyckliga på sitt håll, och det är ju huvudsaken.
Hade en rolig tid, men ska nog säga att den tiden är över för gott.
Det var inget jag trodde för ett år sedan.

Igår var det 1 år sedan vi träffades..

Kategori: Kärlek

Det slog mig precis att igår så var det precis ett år sedan jag och Amar träffades för första gången och det var en av dom bästa dagarna i mitt liv, dock tråkigt att saker har hänt som har gjort att en del av dom som var med den dagen, inte längre finns kvar i mitt liv, men det är ingenting att hänga läpp över nu. Minns hur vi började dejta några gånger, dock blev det väl inte riktig dejting som att gå ut & äta middag, utan snarare att umgås med vänner och bekanta, för att lära känna varandra.

BÖRJA TRÄNA!

Kategori: Mammalivet

Jag och Jenni ska börja träna i början på nästa år, och jag längtar som tusan på att få börja röra på mig och bara träna bort minst 10 kg, helst mer. Men vill inte sätta gränsen för högt från början, för jag kommer bara bli besviken om det inte går att ordna. Men börjar med att gå ner 10 kg och därefter höjer jag.
Har ju en karl som stöttar mig till 100% och har redan fixat barnvakt.
Vi har dock inte pratat om vilka dagar & vilken tid vi ska köra.
Men det ordnar sig.
Vill i allafall ha det bestämt vilka dagar jag ska köra.

Men det bästa är att det kostar 199 kr i månaden och det är ju ingenting om man tänker på vad det brukar kosta, billigt och bra har jag hört. Minns inte namnet som Jenni sa nu, men minns att det låg i Hornstull så det blir i mitten av oss båda typ och det är ju det bästa, så ingen av oss får en längre väg än den andra.
Så jävla bra det här ska bli.

Så efter nyår kommer ni se en helt ny hälsosammare Emelie, ska även på nytt satsa på att sluta röka och sluta dricka coca cola light och en massa andra onyttigheter.

...

Kategori: Hate me or love me.

Ett leende betyder inte alltid att du är glad,
utan att du är stark nog att le även när det gör ont.


Bildregn: Idag.

Kategori: Mammalivet

Underbara Måndag.

Kategori: Mammalivet

Har haft världens mysigaste dag idag tillsammans med Natalie och hennes J.
Dom hoppade på min buss i Danviken och vi gick av i Mälartorget, för att gå upp till Gamla Stan's julmarknad. Tog dock ett tag innan vi hittade den, för vi gick åt fel håll först, men sen hittade vi och kollade runt lite där. Tyckte väl egentligen inte att det fanns så mycket märkvärdigt, men fick ett tips nu i efterhand om att vitlökskorven skulle vara god, så nu ångrar jag mig lite att jag inte smakade på den.
Men lär gå dit igen den 23e December, för att visa Älsklingen min lite roligheter här i storstaden, och sen så ska vi ju handla dom sista julklapparna.


Men efter Gamla stan så blev det att promenera en kanske liten omväg till Kungsträdgården och kolla på den lilla julmarknaden där & sen gick vi runt i PK-huset och även in på Ur & Penn för Natalie ville handla något, har dock inte sett den men hon har ju alltid haft så bra smak så den är nog sjukt snygg iallafall.

Kommer ju få min favorittunika av henne, nu när hon börjar gå ner i vikt.
Det är hennes gamla, men eftersom den snart är för stor för henne, så är hon så snäll att hon tänkte på mig & ger den till mig, då hon vet att jag ÄLSKAR den.
Hur bra vän har man inte.

Efter kanske två och en halv timme i stan och en massa prat så lämnade vi varandra, jag åkte hem och dom åkte vidare och träffade Natalie's systrar tror jag.

Nu har jag precis ätit middag här hemma, det fick bli makaroner med köttfärssås och ska väl snart röra mig neråt mot ICA för att handla morgondagens mat plus coca cola light.
Att man kan vara så jäkla beroende av den där drickan, är så sjukt.
Men nu är det som det är och jag är fast.

Nu ska jag väl typ mysa lite med min dotter.
Laaaaaaaaaaater!

Dag 5# Dagens outfit.

Kategori: Listor.

Turkost linne, Gina Tricot
Grå Leggings, ICA Maxi
och när jag gick ut blev det även min härliga nya svarta jacka från Fjällräven.

Nu måste här jalla's lite..

Kategori: Mammalivet

Nu är det dags att göra både mig och Lilja redo för att åka och möta Natalie & hennes man J, för att gå runt i Gamla Stan och titta på julmarknaden och efter den blir det att åka hem och tvätta kläder & göra klart allt som jag inte hann nu under dagen, det värsta är ju att Lilja somnade för fem minuter sen, då hon låg och lekte här i min säng brevid mig, inte det roligaste, det lär resultera i att jag har en grinig unge på bussen så om ni möter mig på bussen, eller Gamla Stan ha överseende med en skrikande unge, haha.

Nu måste jag skynda!


Svar på: Vad vänskap betyder för mig.

Kategori: Hate me or love me.

Jag skrev ju och frågade er vad vänskap betydde för er och sa att jag skulle svara senare under den dagen, men då jag mått som jag mått och inte alls tänkt på datorn så väntade jag även med att svara på det, men här kommer mitt svar på vad vänskap betyder för mig. En vän för mig är någon som jag kan lita på och som vet att den kan lita på mig, man skäms inte för att gråta i dens närhet, man skäms inte för någonting. Man kan prata öppet om inprincip allt och man skrattar åt alla dumheter man en gång gjort, man kan ge kritik men även ta kritik om ens vän tycker man gjort fel. Man finns där för varandra & respekterar varandra och deras familjer.

Jag tycker att en vänskap är ganska lik ett förhållande, för kan man inte lita på sin partner så kommer inte förhållandet hålla i slutändan, kan man inte skratta ihop med sin partner finns ingen glädje, kan man inte gråta ihop så finns ingen trygghet, finns man inte där för varandra värdesätter man annat i livet före, kan man inte ta kritik och ge kritik så är man rädd att förlora den man älskar och den som älskar dig rädd att förlora dig om den säger något negativt.

Finns så mycket jag kan säga om vänskap och om förhållande, men jag vet att hade jag och Amar bara haft ett förhållande utan någon som helst vänskap, utan att kunna prata, skratta, gråta, finnas där för varandra, ge kritik och ta kritik hade vi aldrig hållit fast vid varandra idag.

Men nu handlade det inte om Amar & mig egentligen, utan om vänskap.. och vänskap för mig är viktig, jag har aldrig haft 100 tals vänner, utan hållt mig till några få och en del av dom har inte alltid varit ärliga mot mig och inte visat en ärlig sida, en del av dom har jag kastat bort i mitt liv & verkligen KASTAT bort, och vill ej ha tillbaka dom, en del har även jag gjort mina fel emot som gör att dom inte är dom som springer tillbaka till mig och vill bli min vän igen, och till dom kan jag bara säga förlåt.
Men i det stora hela finns det fem personer som aldrig lämnat min sida, som alltid funnits där för mig och tröstat, precis som jag funnits där för dom.

Min underbara lilla familj ♥

Kategori: Kärlek

Ni är det bästa för mig & jag älskar er mest av allt på denna jord.
Jag längtar efter att vi alla kan bo tillsammans föralltid och bygga ett liv tillsammans.

Mina finaste människor!

Bildregn: Stockholm - Gävle December 2011

Kategori: Mammalivet

Jag & min nya älskade varma jacka.
Kommer lätt inte frysa när kylan kommer.

Amar & Nova, finaste människorna! ♥

Lilja är det ingen nöd när det regnar, hon sitter så snällt i vagnen iallafall.

Jag och min nya älskling gick ut på krogen tillsammans med Amar i Stockholm.
Amar sa skål till er alla, haha.


Tillsammans är vi ett ♥

Vad ska ni göra på jul & nyår?

Kategori: I'm asking you.

.. själv så..
spenderas julen ju som sagt med familjen, och jag hoppas på den bästa julen någonsin, Älsklingen min är ju här då och firar med oss och det ska bli så himla underbart, bara en massa mys och god mat tillsammans med dom jag älskar mest i hela världen.

Nyårsafton så firar jag och Amar ett år tillsammans, vi kommer fira vår dag i Gävle tillsammans med nära & kära. Vet inte en om det blir en lugn eller galen dag/kväll. Men som det ser ut nu, så har min Mamma sagt att hon kan vara barnvakt för hon vill att vi ska fira dagen ordentligt.
Men jag vet inte om jag vill fira utan Lilja.
Så nyårsafton är fortfarande lite osäker, men lär bli underbar hur vi än firar den.

Planer inför julen.

Kategori: Mammalivet

12 December Måndag: Träffa Natalie & J och gå på julmarknad.
13 December Tisdag: Inget planerat för dagen, men eftermiddagen blir det Nova's luciatåg.
14 December Onsdag: Träffa Noah & Lotta
15 December Torsdag: Inga planer.
16 December Fredag: BVC, för 6 månaders spruta för Lilja.
17 December Lördag: Julhandla med Älsklingen min m.fl.
18 December Söndag: Mysa med Älsklingen min.
19 December Måndag: Fira Pappa som fyller år. ♥
20 December Tisdag: Storhandla blöjor, mat och våtservetter åt Lilja.
21 December Onsdag: Inga planer.
22 December Torsdag: Inga planer
23 December Fredag: Julklappshandling & slå in alla julklappar, Älsklingen min kommer hit.
24 December Lördag: Fira jul med min älskade familj. ♥

Gamla Stan's julmarknad.

Kategori: Mammalivet

Blir till att träffa Natalie & J lite senare idag.
Vi ska till Gamla Stan's julmarknad och kolla runt.
Super mysigt ju.


Lilja ligger förtillfället och sover, känns skönt att få lite egen tid faktiskt.
Men blir ingen lugn och ro direkt, soporna ska ut, disken ska göras och sen blir det en snabbdusch så att jag hinner göra mig klar innan det är dags för Hem till gården och sen börja åka och möta Natalie & J.

Ha en trevlig Måndag allihopa!

6 månader idag <3

Kategori: Kärlek

Mamma älskar dig mer än ord kan beskriva ♥

12 December 2011 Måndag

Kategori: Mammalivet

God morgon, god morgon.

Nu är vi alla vakna här hemma, Lilja ligger här brevid mig och leker med sin napp. Idag blir hon hela 6 månader, min fina älskling! Tiden har verkligen gått så fort, minns ju när jag var gravid och jag tyckte jag väntade en evighet på att hon skulle komma men den tiden hon funnits här hos oss, har ju gått jätte fort.

Vet inte vad vi ska göra idag, vill göra något.
Men känns roligare om man träffar någon och gör något.
Johanna, Jenni, Sofie?
Få se om någon har tid & lust att träffa mig och Lilja.

Nu ska jag säga hej då till Nova som ska till dagis och sen äta frukost.
PUSS & KRAM!

11 December 2011 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen och jag måste säga att det varit otroligt skönt med en liten bloggpaus, har haft dom mest underbaraste dagarna tillsammans med min lilla familj här i Stockholm, på Fredagen så gick vi på julmarknad med Nova i Kungsträdgården och sen åkte vi hem och myste en del, innan det blev en trip till Gävle för oss alla. Nova trivdes som fisken i vattnet i Gävle. Vi kollade film och hon busade runt med Amar och sådär, på Lördagen blev det en trip till Wicktoria för att Nova & Jackline skulle få leka av sig lite. Så himla söta tjejerna var, när dom lekte.

Nu är vi hemma igen och har varit hemma ett tag, men trots att jag har haft det helt underbart tillsammans med dom finaste människorna i mitt liv, så har det varit den jobbigaste tiden också, har mått så dåligt och bara velat dränka mig själv, för att tankarna tog över min kropp och även en liten ångest. Men nu börjar jag tänka positivt igen och jag börjar bli bättre och börjar att tänka bort ångesten i kroppen.
Hade aldrig klarat det utan Amar vid min sida.

Lilja sover och Nova sover kvar här idag så hon ligger i badet men ska snart även hon hoppa i säng, för imorgon blir det ju dagis för hennes del.
Själv ska jag och Lilja fira hennes 6 månaders dag och bara mysa, min älskade dotter & jag.
Bättre kan det inte bli, älskar min plutt mest av allt!

Men nu ska jag kolla på Copycat singers.

8 December 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Har världens bästa tid tillsammans med min älskling & dotter.
Idag var det sjukhuset som gällde medans Lilja var på andra äventyr.
Men nu på kvällen så ska vi bara vara med varandra.
Hörs imorgon!

Dag#4: En bild från en fest du aldrig glömmer.

Kategori: Listor.

Hade en fantastisk kväll med trevligt sällskap, från Våren - Försommaren 2010.

SNAAAAAAAAAAART!

Kategori: Mammalivet

Nu är min älskling snart här, och kläderna är snart torkade.
Precis i tajming, är stressad nu.
Skriver mer senare antar jag.

Dag#3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Kategori: Listor.

Bortsett från Lilja, Amar, mina föräldrar & bröder, samt även släkt måste jag nog säga att.. Jenni är en av dom viktigaste människorna i mitt liv. Hon är som en syster för mig och trots att hon kan ge hårda råd, så dömer hon mig aldrig. Hon är en otroligt fin vän & önskar jag hade träffat henne tidigare i livet och hoppas även att vi kommer börja träffa varandra mer och mer. Saknar henne & älskar henne så enormt.
Glöm aldrig bort att jag finns här för dig dag som natt.
Du betyder så oerhört mycket för mig, glöm aldrig det.

7 December 2011 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Nu har jag badat klart och det var nog det härligaste på länge, tvätten håller på inne i både torktumlaren och tvättmaskinen för fullt. Hoppas kläderna hinner torka innan Älsklingen min kommer, annars har jag ju inget att sätta på mig, haha och det vill jag inte ska hända. Men han är ju inte här för ens om mer en två timmar & då måste ju tvätten hunnit torka.

Lilja ligger och sover för tillfället och jag tycker bara att det är bra, för då lär hon somna senare på kvällen idag & förmodligen vakna senare på morgonen imorgon, så jag slipper gå upp klockan 04.55.
Det var inte det roligaste inte.

Hörs senare!

mobilbloggning

Kategori: Mammalivet

Shulululu! Ligger i badet samtidigt som jag tvättar kläder. Jag har börjat hitta en lugnande sysselsättning här hemma, dom senaste gångerna när jag tvättat har jag känt mig så lugn och harmonisk.älsklingen min slutar jbbet snart och då kommer han. Min fina älskade! Vi ska väl bara mysa ikväll antar jag.. Ni får uppdatering om vad vänskap är om ungefär en till två timmar. Nu ska jag fortsätta njuta i badet.

Dagens fråga.

Kategori: I'm asking you.

Vad betyder vänskap för dig?



Jag lovar att jag ska svara på vad vänskap betyder för mig, jag ska skriva ett helt inlägg om det här senare idag men vill se om det är någon av mina läsare som tycker som mig. Men kan börja med att säga att man behöver vänskap i alla relationer man har inte bara till vänner, utan även till partners, föräldrar, barn med mera.. Mer om det senare idag men passa på att svara vad vänskap betyder just för dig.

Jennifer Lopez - Papi

Kategori: Dagens låt.

Äntligen sover skrållan..

Kategori: Mammalivet



Ligger i sängen nu och ska försöka sova, dödstrött och ont inprincip i hela kroppen. KUL LIV!
Inte direkt, men imorgon kommer Älsklingen min hit och jag ska tvinga honom att ta hand om mig både med massage och fina ord, så lagar jag middag åt honom.
Hoppas han går med på den dealen, hihi.

Hörs imorgon när jag vaknar.
Puss!

Långt nattinlägg.

Kategori: Mammalivet

Skrållan vaknade upp nu och vill inte somna om, så hon sitter med mig här framför datorn och spelar Cityville fram tills att hon blir trött igen, min fina älskling! Hade egentligen behövt sova nu, men får helt enkelt vänta tills Lilja sover igen för att själv få sova några timmar, innan det är dags för att tvätta och städa här hemma. Har ju inte heller fått upp några julgardiner eller ens julsaker i rummet som jag ska satsa på imorgon innan Älsklingen min kommer, ska även försöka hinna laga kebabgryta med ris till honom. Har ju tänkt att på Torsdagsmorgonen åka in till Kungsträdgråden och kolla in julmarknaden tillsammans med min lilla familj som består av Lilja & Amar, därefter så har jag ju ett väldigt viktigt möte att gå på som jag absolut inte får missa och därefter blir det nog bara en massa mys med min lilla familj, ska även försöka få Nova att komma hit på Torsdag så att alla mina älskade favoriter är samlade på samma ställe, eller det är faktiskt en person som fattas. Men det behöver vi inte prata om just nu, och det är mer för att visa respekt mot den personen.


Jag längtar så sjukt mycket tills jag kan börja ett liv tillsammans med min lilla familj, då vi kan börja ett liv tillsammans, i en egen lägenhet. Skulle vara så himla mysigt att ha en egen lägenhet att ta hand om, laga mat till sin man och leva livet som vi själva vill det, kunna vara med varandra vareviga dag & inte ha det här distansförhållandet vi har nu, se Lilja växa upp och bli en otroligt vacker och fin tjej, bli en begåvad och envis tjej, som blir lycklig tillsammans med den man hon älskar.

Det är så himla härligt att sitta och prata med Amar om framtiden, för vi pratar verkligen framtid. Vi pratar inte om en månad, utan vi pratar inprincip hela livet framöver, blir lika glad och förväntansfull varje gång, vill bara flytta på direkten. Men verkligheten hinner ikapp än, och det är mer att fixa och ordna än vad man tror, och dessutom har vi båda en del krav dock inte på varandra, men båda vill kunna försörja oss alla tre bra, vi vill kunna både göra något skoj som familj en gång i månaden, men ändå ha mat och blöjor för hela månaden och även kunna köpa kläder, fast kanske inte varje månad men åtminstone varannan. Men det är just dom här grejerna vi har pratat om, vi har pratat om hur vi vill ha det, kommit överens om hur vi vill att livet ska vara, vi har pratat om barn i framtiden om när vi vill ha barn & det känns så otroligt skönt att vi förstår varandra så pass bra, att vi kommer överens om hur vi vill ha det.

Han har verkligen fått mig att inte göra alla dessa spontana grejer jag kunde göra förrut, han har fått mig att tänka om, han har fått mig på andra banor men bäst av allt så är det han som hjälpt mig att stärka mig själv, han har fått mig att inse att jag är vacker och utstrålar en massa glädje och energi. Han har fått mig att inse att jag är värd så himla mycket. Han har visat mig vad äkta kärlek är, och trots att vi inte är gifta än, så har vi gett varandra ett löfte och det löftet är att aldrig lämna varandra, att alltid stötta varandra i med och motgångar, att lösa alla bråk vi har med varandra, att kunna prata är en av dom viktigaste sakerna i ett förhållande och vi båda vet det.

Allt det här kanske låter klyschigt för många av er, skulle även jag ha tyckt om det var för ett år sedan. Jag minns dagen då jag och Amar träffades som om den vore igår, men den 11 December så är det faktiskt ett år sedan, och den och dagen då Lilja föddes är dom bästa dagarna i mitt liv. Vi har gått igenom blod, svett och tårar, vi har delat skratt och minnen med varandra och bäst av allt är att även fast det kom upp en hel del oväntade grejer när Lilja hade fötts så klarade vi oss igenom det. Jag var många gånger på väg att ge upp men jag höll mig fast och vi kämpade tillsammans & det är inte så att vi aldrig bråkar idagens läge, för det gör vi. Men vi vet vart vi står & vågar öppna oss och prata med varandra, vi vågar skrika på den andra utan att vara rädd för att den andra lämnar lägenheten och rummet och aldrig mer pratar med den andra. Vi vågar bråka, vi vågar älska, vi vågar skratta, vi vågar prata, vi vågar gråta men mest av allt vi vågar vara lyckliga.

Vilket långt inlägg det blev nu & allt jag egentligen ville säga var att jag saknade min stora älskling och längtade tills han var här hos mig. Det är bara några timmar kvar nu!
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEE!

Men nu ska jag försöka få Lilja att sova.
Hon har ju börjat med att vara vaken en/två timmar på natten, och det går inte att lägga henne senare än vad jag gör, för då är min unge övertrött och bara skriker och skriker och det känns ovärt.
Då tar jag hellre dessa två timmar på natten & är vaken.

Återkommer snart!

Imorgon är en glad dag.

Kategori: Kärlek

Imorgon ses vi igen, min älskade!
Jag saknar dig så enormt, trots att vi sågs för några dagar sen.
Du anar nog inte hur mycket jag älskar dig.
Du & jag, hand i hand livet ut!

Är man falsk för man står för vad man tycker och vågar säga det?

Kategori: Mammalivet

Hej igen!

Åkte ju som sagt till Apoteket med Lilja & Mamma, mådde väl inte prima när jag väl gick dit. Ville mest bara hem och sova, frös som en idiot och både örat & magen värkte som in i helskotta. Väl hemma så tog jag Alvedon och sen låg jag och mös lite med Lilja i sängen, innan det var dags för henne att hamna i säng.
Jag började med maten när hon låg och sov och ikväll fick det blir korvstroganoff med ris, så jävla gott och är så himla stolt över mig själv som börjar lära mig mer och mer maträtter, jag börjar komma bort från det här att det är så tråkigt att laga mat, att det är tråkigt att vänta på maten.

Efter maten kände jag mig helt färdig, så blev till att gå och sova i en timme i sängen tills Mamma kom in och väckte mig för Kär & Galen hade börjat, bänkade mig framför tv:n och för en halvtimme sen slutade Desperate Housewifes som jag börjat följa på senaste tiden.

Har suttit och läst mina dagliga bloggar och ibland så blir jag bara så less på hur folk skriver, den människan är falsk, den gör si och den gör så. Men vem är den falska människan? Den som vågar stå för vad den tycker & tänker och säger det till den personen, eller den som desperat snackar med andra om någon annan människa. Jag tycker iallafall altenativ två, ibland ska man tänka sig för vad falsk är och inte är.
Man är inte falsk för man har båda fötterna på jorden och vågar stå för vad man tycker.

Imorgon så träffar jag Älsklingen min igen, och kan nog inget annat än säga att jag är överlycklig över det, ska väl se till att kolla julmarknaden i Kungsträdgården och även gå förbi Sergels torg. Någon som vet någon mer julmarknad som är värd att gå på?

Nej, nu blir det att kolla på Hem till gården via datorn som jag missade idag.
Laaaaaaaaaaaater!

DAG 30 - Ett sista ögonblick

Kategori: Listor.

Det sista ögonblicket jag valt att skriva om, är trots allt det bästa ögonblicket i mitt liv och det var dagen då jag födde min prinsessa Lilja Maria Beatrice Lönnroth, hon är min skatt här i livet och hon är MIN!

Jag hade åkt in den 10e Juni och blivit hemskickad igen, då jag inte var öppnad tillräckligt, dom skickade med en smärtstillande tablett hem, så att jag kunde sova iallafall. Men trots tabletten så kunde jag inte sova, värkarna kom allt tätare och jag somnade bort för små stunder. På dagen den 11e Juni ringde jag och berättade och dom frågade om vattnet gått med mera, låg i badet nästan hela denna dag, just för att det gjorde så ont. När jag sen fick prata med en bra sjuksköterska i telefonen sa hon: Men om det bara fortsätter på samma sätt som nu, så kommer du in till klockan 20.00 ikväll.

Smärtan slutade inte och Pappa skjutsade in mig och min Mamma till Södersjukhuset, vi väntade in Brittis eftersom det var dom två jag ville ha med under förlossningen. Vi visste ju i och för sig inte om jag skulle bli hemskickad igen eller få stanna kvar.

Vi kom upp till avdelningen och jag låg i ett rum och dom undrade om jag ville vara med i en studie, jag undrade vad det var för studie och dom sa att vi lottar fram mellan två altenativ, så antingen kommer du bli igångsatt eller så ger vi dig smärtstillande och du får sova kvar och så ser vi imorgon vad vi gör med dig.
Jag svarade att jag kunde vara med, för då visste jag att jag fick vara kvar på sjukhuset med full koll på mig hela tiden, utan att känna att jag måste orka ringa sjukhuset.

Runt 22.00 berättade dom att dom lottat fram att jag skulle bli igångsatt.
Men eftersom jag inte var ensam på sjukhuset, så tog det ju ett tag innan ens processen börjat, värkarna hann komma mer och mer, dom hann bli kraftigare och kraftigare.
Jag fick epidural och därefter körde jag lustgas tills jag var påväg att spy. Jag drog in alldeles för mycket, men jag minns att jag tyckte det gjorde ont och lustgasen fick mig att tänka på annat.

Från att epidural sattes in på mig tills att min älskade dotter var ute tog det 10 minuter.

Jag minns att jag hade ont och att både Mamma & Brittis skratta åt mig, för att jag var så hög på lustgas under tiden och en stund efter att skrållan var ute.

Lilja vägde 2600 gram och var 49 cm lång.
Älskade! ♥

Men trots att jag tyckte det var en enorm smärta, så var det den mest underbaraste ögonblicket i mitt liv och någonting jag skulle kunna göra om 1000 gånger om, för den känslan, den är värd allt!

6 December 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hello peeps!

Dagen började med att åka till Nacka Närsjukhus och gå på mötet som jag skulle på, bokade tid tills på Torsdag för att prata ännu mer och planera inför det kommande som ska hända, vilket inte alls är något jag ser framemot. Men det är något som jag beslutat och känner att är bäst. Skönt att jag har Amar brevid mig på Torsdag iallafall, så att jag får stöd ifrån honom.

Åkte hem och åt lunch och därefter så blev det ner till Sickla Köpkvarter för att storhandla lite mat tillsammans med Mamma & Pappa. Vi handlade en massa goda saker, och lite saker inför julen. Bland annat köpte vi indgrienserna till ischoklad som vi ska göra, sen är det lussebullar som står på tur och kanske även några julgrisar med mandelmassa.
Vi får helt enkelt se, hur mycket vi bakar och ger oss in på.

Inget pepparkaksbak här inte iallafall, det är en sak som är säker.
För det första tycker vi inte det smakar lika bra som köpta och för det andra så är det ett evighetsprojekt, det känns ju som det aldrig tar slut.

Nej, nu ska jag, Lilja & Mamma åka till Apoteket och hämta ut en sak jag behöver inför Torsdag och sen så ska vi även ta ut en del mediciner och se om det finns någonting starkare för mitt öra.
Jag vet att många av er undrar, varför jag inte går till doktorn och tro mig jag ska gå till doktorn, men när jag har tid och ork att ta mig dit. Är så himla mycket annat som måste ordnas först och det är mycket mycket viktigare än smärtan i mitt öra, det kan jag garantera.

Någon som har en Xperia laddare att skänka till mig?
Min har gått sönder så har ingen aning om vad jag ska göra, betyder alltså att jag kanske inte kommer ha telefon på några dagar eftersom batteriet suger.

Men nu ska jag prata klart med Sofie och sen röra mig mot Apoteket.
Puss & Kram skumbanan!

Dag#2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.

Kategori: Listor.


Trots att vi bara känt varandra i snart ett år, trots att vi snart bara varit tillsammans ett år, så har jag verkligen berättat allt för dig, du vet allt om mig och vad som hänt i mitt liv. Har aldrig vågat vara så ärlig som jag är mot dig, med någon annan, jag har varit rädd att bli ensam. Men du bevisa motsatsen, du stannade kvar och är fortfarande kvar. Jag älskar dig & uppskattar dig så otroligt mycket! ♥

Nattinlägg.

Kategori: Mammalivet

Hej människor!

Sa ju för lite mer än en timme sen att jag skulle sova, men så blev det inte. Tankarna började snurra och jag började prata med Jenni & Vicky via facebook, men nu ska jag ringa Älsklingen min för att sen få sova en stund åtminstone innan Lilja vaknar och vill ha i sig lite mat.

Var och varannan människa uppdaterar om att det snöar ute och jag tycker inte alls om det, har kollat ut själv och det ser mer ut som snöblandat regn. Men lär ju märka imorgon om jag hade rätt eller fel.
Varför kan inte bara snön komma på julafton och sen försvinner under natten till den 25:e?
Det hade varit grejer det.
Men det är väl bara önsketänkande för min del, lär nog inte bli så hur mycket man än ber till han där uppe, hur mycket man än ber om att få snö BARA på julafton, lär det inte bli så.

Men nu så, god natt!

Dag #1 - Din facebook profilbild.

Kategori: Listor.

Lista 2

Kategori: Listor.

Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 5 favorit låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: En puss- eller krambild.
Dag 14: Favorit citat.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon.
Dag 1: Din facebook profilbild.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: En bild från en fest du aldrig glömmer.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: 5 favorit låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Bild på en tid jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: En puss- eller krambild.
Dag 14: Favorit citat.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon.



Bad Johanna om den här listan, alltid kul att svara på såna här grejer, känns som man lär känna en människa ännu bättre, så nu när 30 dagars listan tog slut får ni nu en lista som ska följa med mig i 17 dagar.

Sjukling.

Kategori: Mammalivet

God kväll! Har sovit inprincip hela kvällen, missade till och med Mitt stora feta syrianska bröllop, just för att jag sov och inte alls mår bra. Jag hatar att vara sjuk, hatar att knappra i mig Alvedon för att bli bättre. Usch fy och blä! Det värsta är att kroppen verkar inte tycka att det räcker att jag har öroninflammation, utan ska ska ha ont i magen och huvudet också och verkligen känna mig oduglig till allt. Nej, nu ska jag sova, imorgon blir det att åka till ett möte som börjar klockan 09.15 och efter det så spelar det ingen roll hur jag mår, hur trött jag är, för jag ska åka hem och städa och tvätta. Jag måste ju få någonting gjort även fast jag är sjuk, kan ju inte låta allting vara bara för kroppen mår skit. Så funkar inte livet. Men nu ska jag ringa Älsklingen min och beklaga mig lite och därefter blir det att krypa ner ensam i sängen och bara försöka sova bort smärtan för inatt. God natt mina underbara läsare!


5 December 2011 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
Den här dagen har varit känslosam stressig, men känns ändå skönt att ha kommit en bit på vägen med allting. Har ju öroninflammation på det, och mitt öra gör så jävla ont. Har dock inte varit hos doktorn än, och det är väl mer för jag hoppas på att det går över av sig själv, jag knapprar Alvedon så gott jag kan och det håller smärtan mer eller mindre borta och det är ju ganska bra det.

Är så sjukt trött och vill bara sova, det har nog med Alvedonen att göra.
Alvedon gör ju en trött, eller den gör iallafall mig trött.

Nu ska jag lägga mig ner en stund medans Lilja sover och smsa med min Amar.
Vi hörs senare!

DAG 29 - Mina ambitioner

Kategori: Listor.

Eftersom jag har så otroligt svårt att skriva om mig själv och mina ambitioner, jag har suttit framför datorn och börjat skriva om mina ambitioner men raderat det lika fort, just för jag ångrat mig i över två timmar nu. Jag kan inte skriva mina ambitioner, då jag själv inte ser dom själv. Därför ger jag er mina härliga läsare chansen att berätta vad ni tror / tycker / vet är mina ambitioner. Good luck!

Jag är trött, men älskar ändå.

Kategori: Mammalivet

Har egentligen inte så mycket att skriva om, jag är så sjukt trött på att blogga, är så sjukt trött på att sitta vid datorn, är så sjukt trött på inprincip allt för tillfället, vill bara att julen ska vara över så jag slipper all den här stressen som julen får mig att känna. Har ingen som helst julkänsla och vill bara att 2012 ska börja. Har försökt hålla mig borta från att skriva i bloggen, då jag känner att jag för tillfället ger ut väldigt mycket negativ energi och det är ju absolut inget jag vill medvetet. Men jag lovar att jag ska försöka ta mig i kragen och uppdatera er med allt som händer runt omkring mig. Trots att jag är trött på inprincip allt, så kan jag inte undgå att älska livet, kan inte undgå att älska mina närmaste, kan inte undgå från att leva med ett leende på läpparna.

Jag älskar dig !

Kategori: Kärlek


Du & jag mot världen.

DAG 28 - Det här saknar jag

Kategori: Listor.

Behöver jag ens skriva någonting om denna bild, behöver jag ens skriva någonting om våra minnen & våra stunder, behöver jag ens skriva att jag saknar den här tiden, jag saknar den här bruden, jag saknar hur kul vi hade tillsammans, saknar hur vi pratade med varandra, saknar helt enkelt oss!

DAG 27 - Min favoritplats

Kategori: Listor.

För mig handlar det inte om favoritplats, för alla platser blir favoritplatser för mig så länge det finns nära familj & vänner och en jädrans massa kärlek, det är då platsen fylls med kärlek & görs till en favoritplats, så därför kan jag väl säga att jag har många favoritplatser, men jag tänker faktiskt inte vara så tråkig och bara skriva så utan ett av mina favoritställen i Sverige är faktiskt Nåtarö, världens finaste ö. Älskar lugnet, livet, människorna men framför allt kärleken som finns där ute. Har så otroligt mycket minnen ifrån den där ön, både med mina kusiner, kompisar, bröder, föräldrar. Har lärt känna otroligt fina människor tack vare Nåtarö.

Gävlebocken i brand..

Kategori: Hate me or love me.

Gävles julbock som i år fyller 45 år blev inte långlivad. Strax före klockan tre inatt stod Gävles julbock i ljusan låga.


Någon - eller några - hade satt eld på bocken på Slottstorget.
- Det känns lite tråkigt. Det är många som blir både ledsna och förbannade, säger Eje Berglund, ordförande Bockkommittén.
Halmbocken brann våldsamt och var bara efter fem minuter nedbrunnen och brandmännen kunde bara ägna sig åt eftersläckningsarbete.
I år skulle Bocken ha skyddats av ett istäcke, men det satte mildvädret stopp för.
- Det hade funkat om det inte varit så varmt, säger Eje Berglund och bekräftar också att bocken inte varit bevakad i lika stor utsträckning som förra året.
Kvar av bocken är bara trästommen, och det är i nuläget oklart om den kommer att kunna återanvändas.
- Bocken får stå kvar över helgen och på måndag monterar vi ner den. Efter det blir det ingen ersättningsbock i år, säger Eje Berglund.
Det finns ingen misstänkt för branden, men det är klart att branden var anlagd. Det var den 28:e gången bocken brann.
Till och med nästa år, när vi får återse bocken, får vi hålla till godo med Vasaskolans Lillbock.



Såhär ser bocken ut i vanliga fall..



.. men när den brinner ser den ut såhär..

Älskling.

Kategori: Kärlek

Du är det finaste jag vet.

Tillsammans ska vi vandra hand i hand, livet ut.
Jag älskar dig!

DAG 26 - Mina rädslor

Kategori: Listor.

Jag är rädd för att någon av mina nära ska försvinna ifrån mig, rädd att förlora en nära vän eller familj, rädd för att gå ute ensam när det är mörkt, rädd för att vara ensam hemma men mest av allt är jag nog rädd för döden eller snarare livet efter döden.

Julkalendern.

Kategori: I'm asking you.

Någon som såg julkalendern imorse? Är den bra? Jag ska nog satsa på att se den ikväll, när den kommer igen, alltid kul att hänga med i barnens värld, haha. Trots att Lilja är för liten för att förstå vad julkalendern innebär nu, så kommer hon ju ändå fatta senare i livet, så lika bra att börja i tidig ålder..

1 December 2011 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Vaknade vid halv åtta i morse och började fixa i ordning både mig och Lilja, åt en macka med stekt ägg på, var ju så sjukt längesen jag åt det, så nu när jag hade tid passade jag på. Blev ganska stressigt mot slutet, eftersom jag inte direkt stressade att få varken i mig maten eller att göra oss redo.

Men iallafall väl vid Nacka stadshus och Familjerätten så gick det både fort och ganska så bra. Finns fortfarande en del oklarheter och saker som vi egentligen borde prata om men vi båda lägger åt sidan, för att inte bråka. Lilja var till viss del en njöd unge under hela besöket, men skrållan började ju bli trött plus att tänderna bökar, så lite sura miner fick man iallafall.

Nu är hon med sin pappa i några timmar och jag och Mamma ska ta oss upp på vinden för att hämta julsakerna, nej vi har inte fått upp dom än men det har nog med att vi var i Finland att göra.
Men ska börja plocka upp julsaker och göra det fint inför julen.

Vi höra senare!

Till en saknad vän.

Kategori: Gamla tider

Tycker det är så otroligt synd att det blivit som det har blivit mellan mig och Natalie, vet dock inte om jag kan kalla den här människan vän längre, vet inte vart vi står idag & vet inte om våra problem kommer gå att lösa, vet inte om vi båda orkar kämpa för att lösa någonting. Jag vet bara att jag tycker det är så otroligt synd att det blivit så här mellan oss, jag bryr mig om henne och hon har varit det största stödet i mitt liv, hon har funnits där i vårt och torrt och vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans, därför hoppas jag att vi båda orkar kämpa, att vi båda orkar kämpa för det som en gång var & förtsätter vara. Du kommer alltid vara en speciell person för mig och jag kommer orka kämpa för att allt ska bli som vanligt, men orkar du kämpa?


Jag saknar dig, jag saknar OSS!