Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

hayatee!

Kategori: Kärlek

أحبك أمس واليوم وغدا، والعسل.


.-.

Kategori: Hate me or love me.

Falska vänner: Knackar på din dörr.
Äkta vänner: Öppnar dörren och ropar ''JAG E HÄR NU!''
Falska vänner: Är oroliga för att du ska berätta ens hemligheter.
Äkta vänner: Vet att det aldrig kommer att hända!
Falska vänner: Saknar dig när du är bortrest.
Äkta vänner: Saknar dig när du är på toaletten!
Falska vänner: Ignorerar detta.

29 Februari 2012 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Tjena mina härliga läsare!

Dagen började med en massa mys och bus med Lilja och hon var på sådär super härligt humör. Det bästa är ändå att säger man ge mig en puss på svenska så reagerar hon inte men så fort jag säger det på arabiska så kommer hon fortare en blixten och ger mig en härlig, kärleksfull och blöt puss.
Älskade! ♥




När Mamma och jag hade kollat på Hem till gården & Lilja sovit middag, så blev det en sväng in till stan för att hålla min älskade Mamma sällskap medans hon skulle handla lite grejer inför hennes kväll ute med några vänner. Passade även på att handla hem lite chips och coca cola light till mig också, så att jag har lite Onsdagsmys med mig själv när Lilja somnat för natten. Väl hemma så blev det iallafall välling för Lilja's del och just nu ligger hon och sover men ska väcka henne när middagen är klar så att hon äter och sen får busa runt lite innan det är dags för prinsessan att sova.



Blev ganska förvånad över det fina vädret idag, har till och med lagt ifrån mig min Fjällräven jacka och började gå med den tunnaste tröjan jag har. Nu är verkligen våren här och mitt humör känns redan mycket bättre, hela jag mår bättre och mina promenader kommer sätta igång snart.
Nu ska jag prata lite med Pappa och sen blir det att laga middag.
Hörs senare!

Beroendeframkallande.

Kategori: Mammalivet

Sitter framför datorn och pratar med Lina & Älsklingen min.
Har försökt ta och sluta spela wordfeud, men är så svårt.
Det är ju inte bara en jag spelar med, utan har ju redan en del personer men blir bara glad om jag får fler, det var verkligen ett roligt spel och jag har väl mer eller mindre dissat det där spelet och bara men det är inget roligt just för att förra gången jag laddade ner det så förstod jag inte innerbörden av det och förstod inte vad man skulle göra, men nu när jag lärt mig det och verkligen diggar det så måste jag ta tillbaka det jag en gång sagt om hur jävla tråkigt det är och allting.
Det värsta är nog att det är så jäääääääääääävla beroende framkallande.
Försöker verkligen lägga undan mobilen och det spelet, så att jag inte ska fastna.
Men efter bara 2 minuter med några roliga typer så fastnade jag.
JOBBIGT LÄGE!

Men för er som missade vad jag hette och vill tävla med mig, får gärna lägga till mig, för jag tycker bara det är roligt med lite nya utmaningar och nya personer att spela emot, men jag heter emeliitaah90 där och hoppas att jag har en massa förfrågningar snart.

Ska väl snart ta och sova.
Så jag är pigg imorgon, inte för jag ska göra något speciellt.
Men blir ju att diska, plocka undan och tvätta kläder och även en massa bus & mys med Lilja, ska även försöka med att ringa en del samtal och även ge mig ut på en långpromenad med barnvagnen, så att både jag och Lilja får oss frisk luft, ska försöka ta och gå till Slussen och sen ta bussen tillbaka.
Jag gjorde ju alltid det förrut och det var så himla skönt när det var gjort.
Var så himla stolt över mig själv och allt kändes så himla bra.
För jag hann verkligen tänka igenom livet!

Men nu ska jag spela lite på facebook, för att försöka komma bort ifrån wordfeud.
Får se hur det går med den saken.
Men hoppas ni alla haft en fin kväll.
Puss!

-.-

Kategori: Hate me or love me.

Love the people God gave you, because he will need them back one day.


BILDREGN: DAGENS!

Kategori: Mammalivet

Blev en god Foccacia för min del och den smakade verkligen bra förrutom salladen dock, jag hatar när det är oljor och kryddor på, jag älskar när salladen är precis som den var från början.
Så därför gick betyget ner lite, men annars så!



Lilja var nöjd och glad när hon var mätt och belåten.
Älsklings tjejen! ♥


Lilja fick sitta med sin gudmor bland annat medans jag och Therese var ute och rökte, men hon verkade inte alls tycka det var tråkigt utan tvärtom.



Lilja började bli trött när hon gick till sin tant Therese och skulle mysa lite, så riktigt något mys blev det inte men lika underbart att se mina vänner vara så jäkla underbara mot min dotter.
Finns ju dom vännerna som faktiskt bara ser mig som en partyprinsessa och bara hör av sig när det är fest, men inte dom här vännerna inte!



Tack för idag tjejer!

Fattar inte.

Kategori: Hate me or love me.

Jag förstår mig inte på dig om jag ska vara helt ärlig.
Hur kan du ens titta åt den människan håll efter allt den här människan utsatt dig för?
Det är ditt liv & dina val.
Men jag ber dig.
Kom inte till mig sen och prata om hur allting ligger till.
För jag har tröttnat för längesen, jag har tröttnat på att lyssna.
För orden du säger idag, är ord du glömt bort tills imorgon.
Du vet vad människan gjort mot dig & fortfarande gör.
.

Älskar er mina finaste!

Kategori: Kärlek

Ni är det finaste & bästa jag har.
Jag älskar er mest av allt!

28 Februari 2012 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Först och främst vill jag passa på och säga att Lilja har namnsdag idag. Det är Maria's dag idag och hon heter ju Lilja Maria Beatrice så grattis min älskade älskade ängel. Sen vill jag fortsätta säga grattis på 8 månaders dagen Sami, hoppas du hade en fin dag!

Idag så blev det ganska stressat när jag och Lilja skulle åka.
Men vi kom inte så mycket sent iallafall.
Vi tog en fika på Café60 med Natalie & Therese och hade det super trevligt.
Vi pratade på och hade det bäst.

Hämtade Nova påväg hem och därefter blev det hem och lagade middag.
Blev makaroner med köttfärssås, mumma!

Efter maten blev det att busa lite med Lilja tills hon hamnade i säng och där ligger hon fortfarande och har det skönt, själv sitter man och kollar på Big Brother och spelar Wordfeud.
FAAAAAAAAAAAAAN att man började spela, nu kommer jag inte kunna sluta ju!

Bilder kommer senare eller imorgon!
Puss & Kram!

Wordfeud !

Kategori: Mammalivet

Vill bara be er alla som har wordfeud att lägga till mig som spelare, emeliitaah90 heter jag! Har precis börjat spela, men det går faktiskt ganska bra, spelar ju med Mamma för att vi ska lära oss och vi båda verkar ha kommit igång, mer uppdatering senare!

Dags att sova.

Kategori: Mammalivet

Har inte gått och lagt mig än och det har med både alla dessa tankar att göra och dessutom för det känns som sängen är huuuuuuuuuuuundra mil ifrån mig, så har inte pallat gå dit.
Men måste ta tag i det här nu, annars lär det inte bli många timmars sömn.

Imorgon ska jag och Lilja träffa fina Therese och ta en fika i stan.
Så jäääääääävla mys men bäst att sova så jag orkar med den härliga dagen som väntar.
God natt!

Fråga till er.

Kategori: I'm asking you.

Tänkte bara fråga er och hoppas att ni svarar helt ärligt och att det är många svar jag får. Men tycker ni jag har lite bilder i bloggen, vill ni ser fler bilder på vad som händer under mina dagar? Vad tycker ni om min blogg och varför läser ni min blogg? Skulle vara kul att veta varför just DU läser den.

WORDS!

Kategori: Hate me or love me.


.--.

Kategori: Hate me or love me.

Att le är ett tecken på glädje.
Att kramas är ett tecken på kärlek.
Att skratta är ett tecken på lycka.
Att ha mig som vän, är ett tecken på förbaskat god smak!!
Du kan älska mig, hata mig eller ogilla mig, det är upp till dig!
Men jag har inte tid att hata dem som hatar mig.
För jag är upptagen av att älska dem som älskar mig

Update!

Kategori: Mammalivet

Shululu!

Börjar med en lite halv lång uppdatering från helgen. Fredagen bjöd ju som sagt på Heartbreak, dansade och hade det superkul med alla dom bästa. Kunde verkligen inte ha haft en bättre kväll, drack cider och mådde bra. Blev inte alls super full utan var på glatt humör trots att jag kom fram vid halv tolv på kvällen.

Lördagen blev det inte att göra så mycket, bara mysa med Älsklingen min, fast sen till kvällen blev det ju först Melodifestivalen såklart och efter det så kom det lite folk hem till Älsklingen min och vi drack lite och sen tog vi oss en runda på stan, gick dock inte in någonstans utan tog oss bara en sån där runda i stan som man bara kan göra i småstäder men ALDRIG skulle tänka på att göra i Stockholm.

Söndagen fortsatte med massa mys och skulle egentligen ha åkt hem, men blev till att jag stannade kvar hos Älsklingen min tills klockan 06.45 för jag ville ha en extra natt med mitt fina hjärta.

Så idag klockan 06.00 vaknade jag av min väckarklocka och började göra mig klar för att åka mot Stockholm, kändes lite drygt att gå upp så tidigt men ändå var jag tacksam för att få krama om Älslingen min ytterliggare en natt, men han var så trött när vi vaknade imorse så att jag inte fick någon kontakt med honom, han somnade om när jag pratade med honom så lät honom sova och började gå mot bussen.

Fick ett sånt fint samtal när jag var i närheten av bussen, trots att klockan var så lite så ringer en nära vän till mig och bryr sig och det gjorde min dag mer än vad den människan någonsin kommer veta! ♥

Väl hemma så blev det en massa pussar på Lilja innan hon lekte av sig på golvet, vi skulle egentligen ha åkt ner till Sickla en sväng men ångrade oss i sista sekund, istället för Sickla fick det bli ett härligt bad. Tur bara att jag vaknade när jag vaknade annars hade jag aldrig ha hunnit till Odenplan tills klockan 16.45, träffade upp Hannah där och hon gav mig tips och råd på hur jag ska lägga smink och resultatet är jag faktiskt nöjd med.

Natalie & Therese kom, egentligen skulle Brittis också ha kommit men blev ändrat i sista sekund vilket jag tycker var tråkigt men kommer väl antagligen fler tillfällen.
Tjejerna testade på olika produkter, hann inte prata med dom om så mycket, så vet inte riktigt vad dom tyckte om produkterna och sådär, men dom verkade ha trevligt iallafall.

Nu har jag varit hemma ett tag, Lilja sov när jag kom hem och nu ska jag bara se till att ta det lugnt och andas lite innan jag faktiskt tar och ger mig själv en skönhetssömn.
Så trött jag är nu, var det längesen jag var.

Laater!


27 Februari 2012 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej! Jag lovar er en riktigt lång och härlig uppdatering senare ikväll, efter att jag haft mitt hudvårdsparty i Odenplan med underbara människor, tyvärr kunde inte Johanna komma men det blir nog en annan gång igen skulle jag tro. Men hur som helst.. Ska snart lägga mig i badet och göra mig redo för mitt hudvårdsparty. Hörs, när jag är hemma igen. Puss!

25 Februari 2012 Lördag.

Kategori: Party

Hejhej!

Fick en kommentar av Therese om att hon ville att jag skulle blogga nu när jag är i Gävle. Förstår att hon känner så för brukar oftast inte blogga när jag är i Gävle för det finns annat att göra och datorn är det sista jag tänker på och plus att nu när jag har ny telefon har jag inte riktigt fattat hur man bloggar ifrån mobilen än, haha :/ Men det ordnar väl upp sig snart också.

Men igår kom jag fram vid halv tolv, blev att klunka i sig Cider så gott det gick, men det smakade inte alls och jag var väl inte helt hype på fest men blev i allafall Heartbreak och jag hade det jätte mysigt med Älsklingen min, vi köpte med oss kebab hem och dog lite när vi kom hem för den var riktigt jävla stark.
Efter att ha ätit så blev det lite prat och sen sova.

Vaknade idag av att Mamma ringde och pratade lite.
Sen blev det lite kebabfrukost och sådär, haha.
Ja alltså maten som blev kvar igår sparade vi och åt idag.
Bästa! ♥

Dagen spenderades med att bara ta det lugnt, läsa Veckorevyn och dricka coca cola light, har även unnat mig själv ett grönt gott äpple med tanke på den dåliga frukosten.
Åkte även en sväng med bilen och nu är vi hemma igen.
Älsklingen min sprang nyss till tvättstugan och jag sitter här hemma själv.

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen.
Blir ju att kolla på Melodifestivalen och sen bli kalas och festa!
Har tänkt dricka vodka idag, har ju även Cider men tror nog jag skippar cidern eftersom det inte alls smakade igår och bara kör med vodka/redbull.

Vad gjorde ni går och vad är era planer för helgen?
Hörs!

Ha en fin helg.

Kategori: Mammalivet

Ny telefon inköpt nu då, men det är inte det ända.
Har köpt kläder, mat, blöjor, våtservetter och allt annat Lilja behöver för en månad framöver.
Känns jävligt skönt att ha allting gjort, nu ska jag ta och sminka mig och göra mig klar för en underbar mysig och härlig helg i Gävle.

Tacobar.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!
Var nere tidigare och lämnade Nova på dagis, därefter åkte jag hem och har nyss kollat runt i Ellos katalogen, blir att beställa lite vår och sommarkläder när jag kommer tillbaka, nu blir det snart att åka in mot Slussen, blir till att äta lunch på Tacobar och sen lämna Lilja och gå runt lite i affärer och sen vidare mot Sickla för att handla mat, blöjor, våtservetter och allting annat som behövs för månaden som kommer.
Nu ska jag skynda mig.
Tjngeling!

GRATTIS BRÖDER!

Kategori: Kärlek

Grattis Martin, bästa bror på födelsedagen.
Hoppas du får en fin dag och jag lovar att vi ska fira dig någon dag snart.
Jag älskar dig grovt mycket, inte ens orden räcker till för att förklara.
Ha den bästa dagen nu gamling!


Vill väl även passa på att önska min andra bror Mattias grattis som jag dock tyvärr inte har så mycket kontakt med i dagens läge och det kan man väl klandra oss båda två för.
Hoppas även han får en fin dag.

BILDREGN: DAGENS!

Kategori: Mammalivet

Dagens klädsel.



Lilja är redo att följa med oss ut på äventyr till Odenplan för att se mormor tatuera sig och hon var riktigt duktig under tiden också, hon satt mest och pratade för sig själv, och låg mot folket som gick förbi.
Världens bästa dotter! ♥



Det här var inte ens hälften av bilderna jag beställde.
Men vill göra något annorlunda & vill inte sätta dom direkt på väggen.
Så tog en gammal kartong som grund och byggde mig uppåt.
Alla personer som är på denna "tavla" betyder något för mig.
Fina människor!


Nova var så snäll idag och ville mesta dels bara titta på tv och mysa med oss i soffan.


Lilja sover så sött med hennes favorithund.

Bildproblem

Kategori: Hate me or love me.

Har försökt ladda upp bilderna här på bloggen, men det har varit en massa strul men jag lovar att dom kommer komma upp så fort som möjligt. Dom ligger i datorn och väntar så gott på att få komma upp, antingen fukkar mitt internet eller så fukkar blogg.se för tillfället.

23 Februari 2012 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Dagen började med att kronprinsessan Viktoria och hennes prins Daniel fick en dotter till världen, en tronarvinge är född och Sverige har en ny prinsessa och dagen fortsatte med att följa med Mamma och tatuera sig, har ju lagt upp bild tidigare idag. Skit fin blev det och jag blev inte bara lite avundsjuk när hon gjorde den, jag vill ju också. Har ju en massa idéer och snart är det även dags för min del.

När vi var hemma igen kollade vi på tv, var en massa snack om just tronarvingen men när det äntligen (om man får säga så) var slut så blev det Hem till gården och därefter så kom posten och fotorna hade kommit. Vi hade ju beställt en massa kort förrut och äntligen kom dom.

Jag satt och sorterade vilka som skulle vart och var allmänt glad.
Efter det var klart blev det städning av rummet.
Kan ju inte se ut som när jag själv bodde i det, för nu bor jag ju faktiskt med mitt barn där också, så måste tänka på hennes hälsa och på att hon faktiskt ska leka på golvet (brukade annars ha massa kläder liggandes) så jag försöker städa en gång i veckan, så att det hålls rent och snyggt.

Mamma tog med sig Lilja ner för att hämta Nova.
Pappa kom hem med en massa gottsaker, han har tydligen stöttat någon idrottsklubb.
Dock förbjöd jag att allt skulle vara kvar hemma.
Så ska ge två stycken av lådorna (lika stora som matlådor fast fulla med onyttigheter dock, haha) till Älsklingen min.

Jag började med maten och även att göra min egna tavla.
Är faktiskt ganska nöjd med den än så länge och Mamma åkte iväg än en gång med Lilja.
Hon sa att om jag lagar mat, så får du lite egen tid och jag tar med mig Lilja.
Även fast jag bara lagade mat, kunde jag släppa just henne på tankarna för stunden och bara ägna mig åt allt det andra som faktiskt tynger mig mer än vad folk tror.

Blev ett bad och ett trevligt samtal med Älsklingen min.
Vi planerar ju lite inför sommaren och om vi ska ta och gå på Big Brother finalen.
Skulle ju vara ganska nice!

Tänkte även slänga upp en del bilder från idag och på hur "tavlan" ser ut en så länge.
Så håll utkik, för det kommer snart!

Smärta

Kategori: Hate me or love me.

Trots att jag har en underbar pojkvän, dotter och föräldrar och ett fåtal underbara vänner som jag kan prata med, så känner jag mig så ensam just nu. Känns som att jag inte kan prata med något, känns som om jag är världens ensammaste. Det jag känner är så svårt att förklara för jag känner så mycket på en och samma gång. Varför ska alltid vara så svårt och varför måste jag känna denna ensamhet? Jag vet att jag inte är ensam men känslan inom mig kväver mig. Det värsta är nog att jag försöker vara positiv, försöker ta dagen som den kommer, leva livet och njuta av tiden med mina nära men det är så svårt, för det finns så mycket som tynger mig, att jag knappt klarar av att le. Hatar att behöva känna så här, men förhoppningsvis så ordnar sig allting snart och jag slipper känna all den här smärta både på insidan och utsidan.

Bra början på dagen.

Kategori: Mammalivet

Dagen började med att en tronarvinge föddes och därefter gjorde vi oss ordning för att åka med min Mamma till tatueringsstudion. Hon fick ju det i födelsedagspresent så satt där och typ tyckte synd om mig själv som inte själv fick göra det. Här nedan har ni bilden på hur tatueringen ser ut.

-.-.-

Kategori: Hate me or love me.

I'm fukking awesome!

Tronarvingen är född.

Kategori: Mammalivet

Nu är äntligen den kungliga prinsessan född. Hon föddes inatt 04.26 om jag inte minns helt fel. Jag ser framemot att få följa din resa i livet.

Grattis kronprinsessan Viktoria och prins Daniel till er prinsessa

Prinsessan är vaken :)

Kategori: Mammalivet

Kvällen har bjudit på att bada prinsessan.
Har haft ganska mycket problem med det nu dom här 8 månaderna.
Men dom två senaste gångerna så har jag badat och satt henne i mitt knä och då har det gått jätte bra och hon vill plaska runt och leka som aldrig förr, idag blev hon till och med lite grinig när vi tog upp henne ifrån badet, gullungen då! Men skönt ändå att det nu kanske börjar funka att bada henne, så länge man badar själv men bättre det än att hon gallskriker så fort hon ser badkaret / diskhon / baljan med vatten i.


Efter badet blev det att ge henne en vällingflaska och sen var det dags för henne att krypa ner i säng, då man verkligen såg hur slut hon var efter dagens alla bus hon hittat på.
Hon la sig ner direkt i sängen och ville somna och jag kollade på AdamLive.

Hon har sovit lite oroligt nu inatt, så det är säkert antingen sjukdom eller tand påväg, hon brukar aldrig reagera på att jag kommer in i rummet och lägger mig för att sova men just idag gjorde hon det och hon ville inte somna om så bestämde mig för att ta upp prinsessan en stund och nu sitter hon uppe här bakom mig i sängen och leker med några papper.

Ska försöka få henne att sova snart, så även jag kan krypa ner snart.
Är ju dödstrött och imorgon vet jag inte hur det blev om jag ska följa med Mamma eller inte.
Men det får vi helt enkelt se.

Hoppas det, för tiden går ju fortare då.
God natt alla fina!

Music, please?

Kategori: I'm asking you.

Kan ni alla vara så snälla och säga minst två bra låtar var, kan vara på alla möjliga språk och både långsamma och danslåtar. Skulle verkligen vara jätte snällt om ni kan hjälpa mig. :)

22 Februari 2012 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Shululu!

Åkte ju till Hälsocentralen igår och läkaren där gav mig rådet att köpa munsårsplåster för att täcka igen såret och för att det ska få så mycket skydd som möjligt, han sa även att jag borde använda vaselin så det har jag gjort och det ser redan mycket bättre ut på högra sidan, men dock har den här första smärtan kommit till vänsta sidan nu och jag ber verkligen till gud att det inte börjar på vänstra sidan. Har fått nog av det här nu.
Läkaren sa dock inte att det var ett munsår, utan det är fortfarande lite oklart vad det är, men han sa att det är det bästa du kan göra, att gå dit och kladda med andra krämer än vaselin och munsårsplåster är nog det dummaste du kan göra, för då sprider du bara ut allting.

Så dom pengarna jag la på en medicin tub som jag inte ens behöver, var alltså bara bortkastade pengar. Tur att det inte var jätte mycket pengar, men ändå så var det tråkigt att pengarna blev bortkastade.

Igår på kvällen blev det först ett långt och härligt bad, låg och smsade med Älsklingen min hela tiden och tillslut känner jag bara hur tårarna börjar rinna ner och jag känner att jag bara ville försvinna bort ett tag, bort ifrån alla tankar och bort ifrån det som kanske kommer hända.
USCH!

Sen blev det Big Brother och Criminal Minds.
Därefter la jag mig i sängen, tänkte ännu mera tills jag somnade.

Vaknade idag av Lilja såklart.
Hon busade runt lite och sen åt hon en flaska, och sen busade hon runt lite till och därefter sov hon och jag började med lunch här hemma till mig och Mamma.
Fick bli korv med potatismos, samtidigt som vi åt lunch blev det Hem till gården.

Skulle egentligen haft tvättstuga idag, men blev ändrade planer.
Hade verkligen behövt gå till tvättstugan men finns ändå viktigare saker att ta tag i.
Har nyss tagit tag i disken och nu ska jag ta tag i det där jobbiga medans Lilja sover.
När hon vaknar blir det en massa mys och sen börja laga middagen.
Vad duktig jag börjar bli, va?

I helgen får jag träffa min älskade kung igen och jag är så oerhört glad över det.
Vill bara få se honom så att vi kan ta hand om varandra, för även han mår inte så bra.
Min älskade! ♥

Ska bli bäst att kunna ta hand om honom, laga middag, diska och bara ta hand om den man jag älskar. Jag tycker verkligen jag har förändrats på den fronten, förrut skulle jag ALDRIG ställa mig och diska och laga mat frivilligt, någon skulle behövt fråga mig. Men inte längre.
Nu så gör jag det med glädje & helt frivilligt.

Men nu ska jag ordna saker och ting.
Hörs senare!

GRATTIS FINA!

Kategori: Kärlek

Vill bara önska världens finaste Nellie, Grattis på 1 års dagen!
Har inte träffat dig så många gånger under ditt första år, men hoppas att det blir ändring på det.
Fina Fina Nellie! ♥

Jag varnar er!

Kategori: Mammalivet

Här nedanför kommer bilden på hur min läpp ser ut just nu. Vågar ni titta?

21 Februari 2012 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Blir Hälsocentralen idag då min läpp har spruckit och det ser allmänt äckligt ut, vill nog inte ens lägga upp bild för er då ni kommer bli riktigt äcklade. Så om det kommer bild, kommer den om ett tag så då jag kan förvarna er redan med att ÄT INGENTING när ni kollar på bilden, haha.

Dock är väl svullnaden borta och även en del av smärtan fast den har ju dock satt sig på andra delar runt munnen så lika bra att kolla upp hur det egentligen är och det bästa är att jag får träffa min läkare.
Den läkaren som jag valt själv och vill ha.

Lilja ligger och sover just nu men när hon vaknar så blir det lunch för hennes del och efter lunchen så får hon leka lite med sin anka ("kaka" enligt henne) och alla andra leksaker.

Nu ska jag försöka äta lite lunch.
Vitlökssmörsmakaroner med kycklingköttbullar.
Mumma! ♥

20 Februari 2012 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hej alla fina!

Har inte gjort så mycket idag, bara varit och handlat med Pappa och även försökt vila upp mig. Skulle ju egentligen iväg på lunch imorgon men har avbokat det, för vill inte direkt ge mig ut någonstans, för man vet ju aldrig om det är så att det som är på läppen är något som kan smitta.

Kvällen började med Familjen Annorlunda och fortsatte med Mammor & Minimodeller och avslutades med mitt älskade Big Brother som är tillbaka. Finns så mycket jag kan säga om alla deltagarna och årets snackis kommer ju helt klart bli Hanna W, trots att jag absolut inte gillar henne. Jag gillar mer Petronella, Nadia och Britney Hanna och av killarna är det nog Sipan och Marcel som jag diggar.

Har hittat en telefon jag ska köpa nu på Fredag också, vet inte riktigt om den är BRA och om det är värt det men kanske har någon av mina läsare erfarenhet av Sony Ericson Xperia x8 och kan dela med sig av vad ni tycker om den? Den kostar just nu 990 kr och känner att det är det jag har råd att lägga på en telefon just nu. Bra pris plus att jag älskar Sony Ericson telefoner.

Ska snart ringa Älsklingen min och därefter blir det att se om jag har någon mysig bok att börja läsa och därefter försöka sova, ska även knappra i mig två Alvedon så att jag kanske klarar smärtan över natten. Jag skrev ju tidigare idag att det blivit bättre och svullnaden har gått ner lite, men smäääääääääärtan är fan värre nu än igår och i förrgår. Men kanske är det för att det håller på att läka, vad vet jag.
Får se hur det är tills på Onsdag.

Hörs!

Mobilbloggning.

Kategori: Mammalivet

Ligger i sängen, smärtan har blivit lite bättre eftersom massvis med var kommit ut idag men ändå gör det fortfarande svinont. Hoppas smärtan gått över ikväll, svullnaden ser väl lite bättre ut men är inte bra på länge vägar. Men håll tummarna för mig att allting blir innan Fredag. Idag blir det inget speciellt gjort här hemma, ska bara försöka vila upp mig. Hörs senare!

Try to sleep with a this pain.

Kategori: Mammalivet

Smärtan sitter inte bara i läppen nu, utan har tagit sig upp mot kinden, örat och huvudet och redan ner igen mot tungan och halsen. Usch! Börjar helt ärligt bli livrädd nu. Älsklingen min försöker lugna ner mig med både sms och samtal, mina föräldrar också. Men jag lyssnar inte, men är glad för deras stöd och förståelse. För dom finns verkligen där och hjälper mig. Trots att jag sov inatt så sov jag ju inte direkt bra och det visste ju mina föräldrar och dom hjälper mig verkligen med Lilja nu, trots att det inte är armen eller något jag har ont i så tar det så jävla mycket på mina krafter och klarar knappt av att ta mig upp ifrån sängen, för att jag känner mig svag. Jag som brukar vara stark och inte tycka att yttre smärta är någonting. Men har legat i fosterställning och bara gråtit och gråtit, försökt gråta bort smärtan. Men den försvinner inte. Har alvedon i kroppen och smärtan gick väl över mer eller mindre nu och tröttheten kom, så ska försöka sova. God natt!

Bildregn: Noah's 1 års kalas <3

Kategori: Mammalivet

Big Brother Live

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Missade bara en kvart av Big Brother Live ikväll, sjukhus besöket gick jätte fort. Hon klämde och kände och tog lite prover men ingenting tydde på en infektion, men hon skrev ut en kräm som läkaren bad mig smörja in både morgon och kväll, dock så kunde hon ju inte lova att det blir bra men ser det likadant ut eller blir värre inom en vecka så ska jag återkomma och vi får försöka på nytt.
Men jag hoppas verkligen det går över snart.
För smäääärtan är verkligen olidlig.

Men vad tycker ni om kvällens deltagare?
Alla är ju inte inne än, men av dom som redan är inne?
Jag tror det kommer bli en fartfylldare säsong i år och en jäääkla massa störmoment.
Varför släppa in Hannah Widerluder i huset för?
Alltså helt ärligt.
Visst tror jag nog hon överdriver så himla mycket och verkligen bloggar för att provocera och det är samma sak hon kliver in i huset för, men henne hoppas jag vi alla skickar ut så fort vi får chansen och hoppas verkligen att deltagarna vill ha ut henne, fort som fan!

Men tycker det är kul att det är en gravid kvinna inne i huset, ganska häftigt att hon vill vara med och att det verkar vara planerat att även bebisen ska leva där sen eftersom det stod en barnsäng och fanns barnsaker där inne också, så för det får Big Brother en massa cred för.

Nu ska jag lägga in bilder i datorn.
Puss & Kram!

19 Februari 2012 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Har fått tid hos läkaren klockan 20.40 och jag är väl lite besviken över att ha fått tid då eftersom Big Brother har premiär ikväll. Men läkaren är viktigast och har jag tur så tar det inte allt för lång tid där.

Idag har jag bara sovit bort dagen, för jag har haft så jävla ont. Alvedon har jag tagit och jag har inte alls mått bra, la mig i badet i över två timmar för att försöka tänka på annat, men tänkte bara på det onda i kroppen. Nova är här och Lilja är i säng för en stund, så ska försöka mysa lite med Nova och sen blir det fisksoppa till middag, om jag kan öppna munnen så pass mycket så att säga.

Hörs senare!

Efter att ha fått sovit.

Kategori: Mammalivet

Efter att ha sovit i flera timmar och knapprat i mig Alvedon under natten så ser svullnaden ut såhär.
Det ser mycket värre ut idag, kan knappt prata för det gör så ont och för att svullnaden är så stor, måste trycka in Alvedonen i käften för att ens få in dom och vattnet får jag dricka från vänsta sidan. Usch vad jag hatar att ha såhär ont, speciellt i ansiktet. Känns som mitt ansikte blir förstört nu!
V E R K L I G E N jätte kul!

Svullnaden.

Kategori: Mammalivet

Det gör så galet ont och hela jävla kinden gör också ont.
Kinden har också börjat svullna och smärtan blir ständigt värre, trots alla Alvedon jag knapprat i mig. Jag tål jävligt mycket, men den här smärtan är inte rolig. Så fort jag sätter något mot läppen, te.x ett vattenglas för att dricka vatten så hugger det till i halva läppen och jag vill bara lägga mig ner och gråta. Såååååååååååå jävla jobbig smärta, vill knappt äta! Ska fan köpa hem sugrör och typ blåbärssoppa och nyponsoppa så jag åtminstone kan leva på det och dricka det med sugrör. JÄVLA BAJS HELVETE!

Svar till Karina.

Kategori: Hate me or love me.

Karina om Rum för barn.:
Vem är lilla flickan Nova som är hemma hos er så ofta?




Hejhej!
Jag vet att det inte är första gången jag svarar på denna fråga men eftersom du skrivit och frågat två gånger nu på bara någon dag så tänkte jag svara. Nova är ingen släkting till oss, utan en vän till familjens barn. Av privata anledningar så har vi hjälpt till och passat henne sen hon var liten & har blivit som en lillesyster för mig. Hoppas du fick svar på din fråga.

Hur tänker svenska folket?

Kategori: Mammalivet

Hur fan kunde Björn Ranelid gå vidare i Melodifestivalen?
S K A N D A L !


Igår så hade jag en mysdag och kväll tillsammans med min Pappa.
Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och allt var verkligen super.
Somnade dock inte för ens sent på natten, kanske runt fem på morgonen.

Idag vaknade jag vid 10.00 av att Mamma väckte mig.
Lilja var redan vaken men eftersom Mamma visste hur jävla dåligt jag mådde så var hon så snäll och tog Lilja en liten stund på morgonen, så jag fick sova längre.

Vi klädde på oss och packade ihop oss, träffade Johan & Noah inne på Mcdonalds i Slussen där det även blev en snabb lunch och sen vidare mot Tyresö.
Noah fyllde ju år i Torsdags men kalaset var ju idag.
Vi kom dit och folket började rulla in.
En super mysig dag med en del bilder som kommer upp imorgon.

Jag vaknade ju upp med världens svullnad på läppen och trodde nästan att jag hade slagit mig själv under natten, men så var ju fallet. Jag började klämma och var kom ut, men slutade tillslut att trycka då allting bara blev mycket. Och nu har jag inte rört svullnaden på läppen sen klockan 15.00 ikväll och den är så svullen att jag tror inte jag kommer kunna prata imorgon.
Blir nog in till sjukhuset imorgon.

Men kvällen bjöd ju på Melodifestivalmys med Mamma och en liten stund Lilja också, men sen hamnade dockan i säng för hon var helt slut efter den långa och underbara dagen.

Ska väl snart också ta och sova, är helt färdig.
Det tar på krafterna att ha ont, det vill jag lova.

Nu blir det först lite Cityville & Slotomania.
Peace out!

Svar till Mustafa.

Kategori: Hate me or love me.

Mustafa om ....:
Du ser gravid ut på kortet. Är du det igen?? Du är inte min typ. Tjejer ska vara smala,snygga och mörkhåriga




När den här bilden togs så var jag gravid.
Jag är inte gravid igen men ibland så passar jag på att lägga in gamla bilder.
Så därför kanske det ser ut som jag är gravid!


Lördagsmys.

Kategori: Mammalivet

Ikväll blir det Melodifestivalen mys tillsammans med Mamma.
L
Kommer svar på era kommentarer och uppdatering senare eller imorgon.
Pallar inte nu, har ont som fan och är svullen som fan.
Mår inte alls bra, få se om jag ens klarar av Melodifestivalen eller om det blir sjukan.
Men det hoppas jag verkligen inte.

....

Kategori: Hate me or love me.

Våra brister gör oss till människor !


.

Kategori: Hate me or love me.

Jag är trött på hur DU behandlar mig.
Du är min vän, när det passar för dig.
Men när jag behöver dig, så finns du inte.
Jag är så ledsen för hur du beter dig mot mig.
Det är som att jag inte finns mer.
Vi som var så nära men nu är allt som bortblåst :/

-.-.-.-.-

Kategori: Hate me or love me.

Gud straffar dig aldrig, han ger dig bara den belöning du är värd.


-.-.

Kategori: Hate me or love me.

‎"Titta aldrig ner på någon om du inte håller på att hjälpa honom upp."


17 Februari 2012 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Good morning friends! Vi har varit vakna ett tag, men Lilja har ätit frukost och bara busat på golvet, nu blir det att lämna Nova på dagis och sen hem för att göra Lilja redo att träffa sin pappa och därefter blir det att städa och plocka här hemma. Kvällen bjuder på en massa mys som det ser ut nu. Ha en fin dag!

Revange.

Kategori: Mammalivet

Kvällen har inte bjudit på något annat än Revange.
Börjar förstå serien mer och mer, men finns ändå saker jag funderar över.
Men det lär väl komma fram det också.
Har även slängt iväg sms till Therese, vi taggar varandra lite grann.
Så himla underbart!

Nej, nu ska jag spela lite på facebook och sen sova!
God natt mina härliga läsare!

-

Kategori: Hate me or love me.

När du tänker så är det ingen som ser dina tankar.
När du saknar någon så är det ingen som ser din saknad.
När du är ledsen så är det ingen som ser dina känslor.
När du har det svårt och själen gör ont så är det ingen som ser din smärta.
Men det konstiga är att om du gör ett litet misstag - så ser alla det och påpekar det!


Rum för barn.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Har haft en superduper dag idag.
Jag och Lilja mötte upp Johanna och Sami vid Plattan och så gick vi till Rum för barn, som ligger inne i Kulturhuset. Lilja lekte verkligen av sig och när vi gick därifrån var hon trött nog att somna på stört i vagnen och då gick jag och Johanna omkring och pratade om både det ena och det andra. Sen tog vi bussen tillsammans till Slussen där dom två hoppade av och vi åkte hem.

Nu är vi hemma och Nova är här, hon sitter och kollar på Barnkanalen och jag sitter här och tar bort en del bloggar som jag ändå inte läser varje dag utan bara någon gång då och då.
Så känns onödigt att ha dom på bloglovin, kan lika gärna söka efter dom om jag nu skulle vilja läsa deras bloggar, men jag tror nog att jag slutar läsa deras bloggar helt och hållet.
PALLAR'NTE med allt jäävla drama som finns på en del bloggar, haha.

Mamma & Pappa är och handlar och jag tvingade dom att handla coca cola light till mig, har så sjukt ont i huvudet och jag är så grymt sugen på en kall coca cola light. Tänk er själva att dricka en härlig och god coca cola light och kolla på Revenge?! Så himla BRA känsla!

Nej, sitter nu och smsar med Älsklingen min.
Hörs senare fina ni!



Nova & Jag - Finland 2011

16 Februari 2012 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

God morgon, god morgon.

Nu är vi vakna här hemma, Lilja busar omkring på golvet och jag passar på att uppdatera en snabbis. Lilja är redo och klar för att träffa våra fina vänner, men när hon sover middag blir det min tur att börja fixa mig. Måste duscha, sminka mig och klä på mig för att sen börja åka mot stan och träffa bästaste Johanna & Sami. Vi ska gå till Kulturhuset och tydligen finns det något Rum för barn där som vi ska till.

Hörs senare!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!

Kategori: Kärlek

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PÅ 1 ÅRS DAGEN!
Glöm aldrig bort att faster älskar dig mer än ord kan beskriva.
Hoppas du får världens bästa dag, både idag & på Lördag då du har kalas.
Min älskade prins! ♥
Finns även fler personer som fyller år idag som verkligen
betyder mycket för mig och även dom önskar jag ett stort grattis och
hoppas även dom får en underbar dag.

Livet blir bättre.

Kategori: Mammalivet

Kvällen har inte bjudit på så mycket, kollade på Livet blir bättre och i dagens program var det Sanna Bråding och hon har ALLTID varit en person som jag diggat och tyckt om, så när hon berättade om sitt liv, speciellt när hon höll sitt tal så rann verkligen mina tårar ner.

Lilja vaknade för en stund sen.
Hon ville bara ha lite kärlek och sen somnade hon om.
Min älskade tjej! ♥

Har även smsat en massa med mitt stora hjärta, vi sitter och smsar om framtiden och drömmer oss bort till framtiden en stund. Hans ord är verkligen äkta och finns nog ingen som förstår mig så bra som han, trots att han ibland inte alls förstår mig men det jag älskar mest med vårt förhållande är att trots att vi är så lika och tänker lika och vill lika i livet och verkligen älskar varandra, så är vi ändå så himla olika.
För sånt tycker jag verkligen är viktigt i ett förhållande.
Vi ska ha vårt liv tillsammans men ändå våra liv separat.
Om ni förstår hur jag menar.

Men har planerat att snart sova, så att jag är utvilad imorgon när vi ska träffa Johanna och Sami, som jag längtat efter dom två människorna!

Nej, blir att smsa lite med Älsklingen min.
Sen sova!

Vad hände med respekten?

Kategori: Hate me or love me.

Vad hände med respekten? Jag vet att jag kanske inte alltid varit den snällaste personen men jag vet även att om jag gjort fel så har jag själv behövt inse det och sen bett om ursäkt, ibland har folk även försökt tvinga mig be om ursäkt däribland du. Men nu när en person som står dig nära gjort mig illa, sårat mig, verkligen skadat mig inombords genom att sprida ut falska rykten. Det värsta är att jag trodde på dom och var påväg att ge upp både det ena och det andra, men jag är glad att personen inte lyckades ta ifrån mig det som jag älskar mest. Men trots att jag idag inte litar på orden, så förtjänar jag väl ändå en ursäkt? Jag förtjänar väl ändå att den här personen ska be om ursäkt och verkligen mena dom orden. Men varken du eller någon annan lägger ner någon energi, lägger ner någon kraft speciellt inte när du och alla andra vet att det fortfarande är en sak som tynger mig. Bli inte förvånade om jag inte har någon respekt kvar snart. För jag har helt ärligt, tröttnat på att ge respekt till var och varannan person men aldrig få någonting tillbaka. En ursäkt är det minsta den personen kan ge, och är det minsta ni kan göra, för att verkligen ställa allting till rätta. Fast kanske är det bara jag som vill detta, kanske är det bara jag som vill lösa allting och ställa allting till rätta, ni kanske sitter och skrattar bakom min rygg och tycker jag är patetisk när ni ser mig gråta för just det här. Det värsta är om ni nu tycker det, så sitt inte och försök trösta mig i nästa sekund, utan säg då till mig att jag är ett stort jävla missfoster eller vad ni nu tycker.. För det är faktiskt så det känns.

Mellanmål.

Kategori: Mammalivet

Lilja vaknade nyss från att ha sovit middag.
Hon är så duktig, för hon sitter i sin säng och bara väntar på att man ska hämta henne.
Jag hörde när hon vakna, men jag stod och diska och när disken var klar var jag tvungen att springa på toa och allt det här tillsammans kanske tog 15 minuter & då skyndade jag mig ändå, men eftersom hon inte skrek så kände jag att jag inte direkt behövde stressa, den sista minuten när jag var påväg att torka händerna, det var då hon började göra ljud. Kanske för att hon trodde jag inte hörde när hon vaknade.
Men hon är verkligen duktig, samma sak gör hon på morgonen.
Duktig tjej man har! ♥

Nej, nu ska jag ge mellanmål till Lilja och sen låta henne leka runt på golvet.
Hörs senare mina vänner & fiender!

BILDREGN: Måndagen den 13/2-12

Kategori: Mammalivet

Min kärlek till dig, kommer aldrig dö ut!

Kategori: Kärlek

Älskar dig min ängel! ♥
Du är det bästa som hänt mig.
Bilden är gammal, men lika underbar för det.

15 Februari 2012 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

God morgon, god morgon!

Lilja vaknade vid halv nio idag, så lite sovmorgon blev det ju iallafall.
Hade tänkt att gå ner till Mamma's jobb, även hon frågade om vi skulle med ner.
Men jag bara kände att jag inte orkade stressa, för det var det jag hade behövt göra för att hinna gå samtidigt som dom, visst vi hade ju kunnat efter men jag vill ju ner dit för att äta lunch och det gör dom om 45 minuter så jag vet inte om jag hinner klart ens till det.
Så blir till att vara hemma idag.

Imorgon fyller Noah 1 år.
Älskade prinsen, tiden har verkligen gått så fort.
Men han har inte kalas för ens på Lördag.

Så imorgon så blir det att träffa Johanna & Sami.
Kanske blir det att gå på Öppna förskolan någonstans.
Skulle vara roligt att gå dit för första gången.
Lilja att kanske måla en tavla.

Men ikväll blir det att fixa i ordning alla bilder som vi ska framkalla.
Blir ju en hel del bilder, men bilder är ju det roligaste jag vet!

Nu ska jag ta och busa med Lilja och därefter blir det lunch och Hem till gården.

Fina dag.

Kategori: Mammalivet

YEEEEEEEEEEEEEES!
Jag är så glad över att Sofie åkte ur Top Model Sverige.
Från första stund jag såg henne i tv:n, har jag verkligen stört mig på henne.
Tur att hon inte var med ända till slutet.
Vem hejar ni på?

Efter Top Model Sverige blev det ett underbart och ganska långt samtal med Älsklingen min.
Var längesen vi hade ett sånt härligt samtal, kändes som att allt bara släppte som allt tvivel som vi en gång haft på varandra, allt ont som funnits i vårt förhållande bara försvann.
U N D E R B A R T!

Trots att Älsklingen min varit borta ifrån mig på självaste Alla hjärtans dag så har jag haft en supermsyig dag tillsammans med världens finaste och bästa dotter Lilja och även med mina underbara föräldrar och Nova, blev god middag, goda skratt och en god bulle nu på kvällen med ett glas coca cola light.

Nej, nu blir det att smsa lite med mina underbara vänner och Älsklingen min.
Därefter blir det sova, imorgon spenderar jag nog dagen på Mamma's jobb.
Puss & Kram skumbanan!

Mysa ner sig.

Kategori: Mammalivet

Dagen har ju som sagt inte bestått av något speciellt.
Har bara busat runt och lekt med Lilja.
Pappa kom hem ifrån jobbet och då ville hon busa en del med honom.
Även Martin kom förbi och då är det ju mer eller mindre kört att få någon reaktion från henne.
Men när Mamma kom hem från jobbet och hon hade även med sig Nova så tog jag tag i disken.
Skönt att få bort den.

Till middag blev det lappkojs och det var verkligen supergott.
Är skönt att man inte äter det ofta, för då skulle man absolut tröttna.

Nu sitter jag på Mamma's dator och kollar lite halvt på tv och inväntar att klockan blir 20.00 för då är det ju faktiskt dags för Top Model Sverige, trots att min favorit Ivana åkte ut förra veckan.
Vilket iochför sig suger getballe!
Men måste ju se hur det fortsätter och se vem det är som faktiskt vinner.
Idag är det ju även dags för tjejerna att bli omgjorda, så det ska bli kul att se.

Smsar även lite med Therese och Älsklingen min.
Så jäkla bra människor dom två är. ♥

Men nu ska jag återgå till tv-tittandet och mysa ner mig i soffan med Nova som dessutom stannar kvar här inatt. Alla hjärtans dag kanske slutar bra iallafall.

Laaaaaaater!

Alla hjärtans dag. :/

Kategori: Kärlek

Efter att ha sett nästan varenda jävel som har ett förhållande, lägga upp bilder på någon fin present dom fått av sin pojkvän/flick börjar jag faktiskt bli lite D E P R I M E R A D över att inte Älsklingen min är här eller jag där hos honom och vi firar denna dag tillsammans. Har aldrig riktigt firat denna dag förrut. Förra året firade ju jag den med mitt stora hjärta i Gävle och vi hade världens mysigaste dag och åren innan det så antingen jobbade jag eller festade och inte brydde mig så mycket om vad Alla hjärtans dag var. Men nu när jag har en karl, en karl som älskar den här dagen, har en karl att fira denna dag med så kan vi inte vara nära varandra. Känns så otroligt jobbigt just nu, har gråtit som ett barn här tidigare, bara grät och grät.
Vad är det som händer med mig egentligen?

-.-.-

Kategori: Hate me or love me.

Den enda gången jag backar är när jag tar sats!

Svar till Jossan.

Kategori: Hate me or love me.

jossan om Billig tvillingvagn, NÅGON?:
ska du ha ett till barn??? :)




Hej Jossan!
Tack för din trevliga kommentar.
Nej jag ska inte ha ett till barn, inte än.
Utan därför jag söker en tvillingvagn är för att mina föräldrar egentligen söker en, då dom säkert i framtiden kommer vara barnvakt åt både Noah och Lilja tillsammans och istället för att dom ska behöva ha två vagnar, så är det ju bättre med en vagn som båda kan sitta i.
Men roligt att du frågar.
Ta hand om dig.
Kram!

Diskningsdags.

Kategori: Mammalivet

Nu har jag precis kollat klart på Hem till gården, så nu blir det att snart kasta Lilja i säng då hon ska sova middag. Älskade barn! ♥ Just nu leker hon på golvet och kryper runt bland sina leksaker och pratar, hon kommer till mig lite då och då och sträcker fram handen för att ge mig någonting och när jag tar det så väntar hon på att få tillbaka det. Hon busar runt och vill dra i data sladden och bita på fjärrkontrollen och så fort man säger "ajaj" till henne, så börjar hon bara skratta och sträcka ut tungan. Har verkligen en riktig busunge!

Har redan uppdaterat en massa idag.
Men det är nog för att det är så mycket tankar inom mig.
Det är så mycket jag egentligen vill skriva ut.
Men som är för privat att prata om.

Nej, nu blir det att lägga lillfian och sen diska!

Älskling!

Kategori: Kärlek

Önskar jag kunde ha vaknat upp vid din sida idag.
Trots att det var två dagar sen jag träffade dig, så saknar jag dig mer än vad ord kan beskriva.
Kärleken som vi har emellan oss är någonting som ingen kommer förstå, jag är så glad att vi tagit oss ur vår kris och att vi idag är lyckligare än någonsin. Du betyder så otroligt mycket för mig och jag längtar tills dagen vi bildar ett riktigt liv tillsammans, du är kungen i mitt hjärta & där ska du vara föralltid.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.
Du är min och BARA MIN!


Svar till Sofia.

Kategori: Hate me or love me.

sofia om Svar till Sofie.:
Vad är det för bytesida? hört om detta men aldrig hittat den


Finns hur många som helst och jag är medlem på ganska många, en del är hemliga så man inte ser dom när man söker för dom men finns även dom som är öppna, nu vet jag inte på rak arm vilka som är öppna och vilka som är hemliga. Brukar ofta heta: Byta, skänka eller något liknande.

Billig tvillingvagn, NÅGON?

Kategori: I'm asking you.

Någon som har en sitttvillingvagn att byta, skänka eller sälja bort för en billig slant?
Är verkligen i behov av den SNARAST!
Behöver inte vara en sån här vagn som bilden nedan, utan kan vara en gammal vagn.



14 Februari 2012 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Igår på kvällen blev det bara en massa spelande på facebook och därefter ett mysigt samtal med Älsklingen min. Vi planerade att gå ut och äta middag och gå på bio nästa gång vi ses, bara för att få ha det lite mysigt själv och eftersom vi inte kan vara med varandra idag och till den dagen så ska jag köpa något fint till honom, bara något litet. Älskar ju att ge små gåvor till dom jag älskar.

Idag är det ingenting inplanerat, kanske blir så att vi träffar Natalie iallafall.
Hon smsade tidigare och frågade, men vi får helt enkelt se hur det blir.

Just det, jag glömde att berätta.
Jag ska på "arbetsintervju" nästa vecka.
Så snart kanske jag har ett jobb & det är ett jobb som jag själv bestämmer över.
Jag bestämmer hur jag ska jobba och hur mycket, jag kan jobba runt om i Sverige & Norden.
Så ganska flexibelt jobb och det bästa av allt är att jag får träffa människor.
Men i det här jobbet ingår även utbildning och en gratis utbildning är ju inget jag tackar nej till eftersom jag hoppat av gymnasiet och jobbet är något som intresserar mig.

Nej, nu ska jag kolla på Grey's anathomy och sen börja med lunch här hemma.
Laaaater!

Happy valentines day!

Kategori: Kärlek

Vill bara passa på att skänka iväg extra mycket kärlek till alla mina fantastiska och underbara läsare där ute. Ni är fantastiska människor & unika för dom ni är. Ni ska aldrig tro att ni inte duger, för ni duger & precis för dom ni är. Hoppas ni får en otroligt fin dag idag, glöm inte bort att visa uppskattning mot er familj, vänner, pojkvän men framför allt visa uppskattning mot era medmänniskor!

Svar till Sofie.

Kategori: Hate me or love me.

Sofie om Den som väntar på något, väntar aldrig för länge.:
Frågade frågor på förra frågestunden men då svarade du ju inte:-(
Min fråga denna gång.
Vart får du pengar ifrån? Inte meningen att snoka men du har en väldigt dyr jacka, reser upp till Gävle,ciggaretter,kryssningar och nu en tatuering.
Blir bara lite nyfiken på hur du får det att gå runt:-)
Sofie om Den som väntar på något, väntar aldrig för länge.:
Frågade frågor på förra frågestunden men då svarade du ju inte:-(
Min fråga denna gång.
Vart får du pengar ifrån? Inte meningen att snoka men du har en väldigt dyr jacka, reser upp till Gävle,ciggaretter,kryssningar och nu en tatuering.
Blir bara lite nyfiken på hur du får det att gå runt:-)




Hej Sofie!
Roligt att du frågar och jag ber om ursäkt att jag inte svarade på frågorna ni ställde under förra frågestunden, men jag tog ju tyvärr bort inläggen & då försvann ju även kommentarerna :/ Men nu får du svar på dina frågor istället och det kan jag lova dig. Eftersom jag är hemma och är Mammaledig så får jag pengar ifrån Försäkringskassan, hur mycket jag får har ingen annan än jag själv med att göra. Men jag har så jag kan ge mig och Lilja mat och dessutom ge henne allt annat hon behöver för dom pengarna och dessutom lägga undan och betala av några hundra på skulder jag har sedan förrut. Jag har Jackan jag har fick jag i julklapp av min älskade pappa. Mina resor upp till Gävle på mindre än 300 kr tur och retur för varje resa upp dit och jag kan helt ärligt säga att ibland är det inte jag som betalar, men just för att jag inte har råd att åka dit mer än en gång i månaden då kanske om ens det, ibland är det verkligen jätte svårt att få ekonomin att gå ihop. Men min pojkvän vet hela min situation och ser inte Lilja och mig som något hinder från saker, utan vi har ju bestämt att vänta med "nästa" barn just för att VI inte har råd med en till unge just nu med tanke på alla resor jag gör i månaden till Gävle. Men när vi bor ihop kommer vi spara den kostnaden och även många andra kostnader.

Jag feströker bara och så ofta festar jag inte och när jag feströker så köper jag ett paket och inget mer. Den senaste kryssningen jag åkte på var den jag någonsin lagt mest pengar på. När jag åkt med Amar, har vi lagt ihop våra pengar och levt loppan tillsammans.
Hur jag har råd med den här tatueringen?
Jo jag är med på en bytes sida på facebook, tjejen som ska göra tatueringen på mig vill ha en bag in box för en tatuering, så en tatuering som kanske egentligen skulle kosta 1000 kr kostar ca 250, beroende på vart och vad man köper för vin.

Hoppas du har fått dina svar och jag tycker inte alls att du snokar, utan förstår att folk kan undra. Den enklaste förklaringen är att man kan mer eller mindre säga att trots att jag och Amar har ett distansförhållande så har vi delad ekonomi, vi delar på pengarna och får det att gå ihop och även så att det blir över.

Hudvårdsparty.

Kategori: Mammalivet

Tjenare!

Dagen bestod av Hem till gården och sen blev det att börja fixa i ordning här hemma och göra Lilja klar för att åka mot Tyresö och hem till Lotta & Noah. Barnen lekte på golvet och hade det trevligt, Anette och Sandra kom även dom och därefter kom tjejen som höll i hudvårdspartyt. Efter det så blev det att sitta och prata och umgås med barnen, så jäkla söta dom är. Både blev griniga då dom var trötta men det gick ganska bra. Lyssnade och fick en massa tips på hur man ska göra för bästa möjliga resultat.

Har även jag bokat in ett eget Hudvårdsparty den 27e Februari.
Tyvärr kunde inte Lina, Jenni och Zandra komma, men Therese och Brittis har redan svarat att dom kommer, hoppas även att Natalie och Johanna kommer.

Hade en super trevlig kväll och ser framemot när jag själv kommer ha mitt lilla "party".
Men jag känner att jag varit borta hela dagen, för kroppen säger ifrån.
Kanske har det även med lingonveckan att göra, men ändå haha.

Imorgon är det Alla hjärtans dag & inte får jag pussa på Älsklingen min.
Det suger verkligen getballe!
Försökte fixa mig en date med Natalie istället, men hon lär inte orka imorgon.
Så får helt enkelt pussa sönder min dotter och bara njuta av vara nära henne.
Det är ju också en underbar känsla.

Nej, nu ska jag smsa med Älsklingen min och även slänga iväg ett sms till Therese.
Glömt att fråga henne en sak ju. Måste ju veta!
Puss!

MINA SVAR TILL ER!

Kategori: Frågestund

  • När tvivlar du på ditt och din killes distansförhållande? - Finns många gånger då jag har tvivlat på oss som ett par, men oftast händer när jag hört något som inte varit sant, när jag mår som sämst och allt bara känns åt helvete. Då tvivlar jag på hans kärlek och på oss och det är nog för att jag då blir så himla osäker i mig själv.
  • Har ni haft en riktig kris tillsammans? - Vi har precis kommit ut ifrån en kris som började dagen efter nyårsafton. ÄNTLIGEN!
  • Vet han allt om ditt förflutna? - Han vet ALLT!
  • Var kommer din dotters pappa ifrån? - Irak.
  • Hur går det när du har Lilja med dig till Gävle, accepterar han henne bra och så? - Det går jätte bra, om det är Amar du syftar på när du säger han så älskar han Lilja så otroligt mycket. I början var han dock lite rädd för att ta i henne för hårt, eftersom hon var så liten men nu tar han i henne med glädje och kärlek och blir nästan ledsen om hon börjar gråta i närheten av honom.
  • Funderar ni på att skaffa gemensamma barn? - Vi har pratat om det flera gånger och det kommer, men först vill vi ha ekonomin för att kunna skaffa ett till barn. Nu har jag Lilja som vi måste tänka på i första hand och sen vill vi jobba och förlova oss och därefter skaffa barn.
  • Var din graviditet planerad? - Både ja och nej. Jag ville bli gravid, men trodde inte jag skulle bli gravid då jag blev det, men när jag blev det fanns det fortfarande tvivel i mig, men efter 3 dagar av tänkande så bestämde jag mig för att behålla.
  • Vill du ha fler barn? - Ja, minst 4 till.
  • Vad har du för ambitioner i framtiden, skola, jobb? - Som det ser ut idagens läge så ska jag börja plugga snart och därefter blir det att börja jobba med det jag utbildat mig till.
  • Ska du flytta till Gävle? - Har varit prat om det, men just nu är det saker och ting som gör att det blir väldigt svårt men får jag bestämma så flyttar jag och Lilja imorgon, men det kommer i framtiden hoppas jag, bo ihop ska vi ju iallafall göra i framtiden, men vart spelar inte så stor roll.
  • Varför opererade du dig? - Jag var kraftigt överviktig och fick chansen att få göra operationen då jag hade stått och trampats med att gå ner i vikt sen 15 års ålder, men jag kunde gå ner 10 kg men lika fort gå upp 20 kg.
  • Vad tror du anledningen till din övervikt var? - Jag började gå upp i vikt när jag gick på dagis, och det var där allting började. Vi tävlade nästan varje dag om vem som kunde äta snabbast och mest. Trots min mammas många försök att inte få fröknarna att förstå att jag och min bror inte skulle delta (med tanke på att jag har två överviktiga föräldrar och det är något ärftligt) så lyckades tyvärr min kropp ta åt sig av tävlingarna och jag bara fortsatte att gå upp i vikt.
  • Hur ser dina mat och träningsvanor ut i nuläget? - Just nu för jag bara situps och armhävningar och försöker promenera, men ska snart handla simkort och även börja promenera mer (enklare när snön är borta)
  • Äter du onyttigt? Det är klart det händer, men inte varje dag.
  • Vad anser dina föräldrar om att du som vuxen och mamma fortfarande bor hemma? - Hade mina föräldrar tyckt att jag var en dålig mamma eller dålig vuxen som skaffade barn och bodde hemma, så hade dom kastat ut mig dagen jag berättade att jag skulle behålla men dom öppnade armarna och har ställt upp på mig sen den dagen. Vet inte riktigt vad du vill ha för svar på denna fråga. Men mina föräldrar anser ingenting om mig, varken som vuxen eller mamma. Dom vet att jag gör så gott jag kan för att flytta, dom vet att jag kämpar för att kunna flytta hemifrån och skapa ett eget liv.
  • Ni har pratat om förlovning, varför väntar du på att han ska fria?
  • Varför friar inte du den 29 Februari då är det tillåtet för kvinnor att göra det då det är skottår. - Haha, ja du. Jag är nog ganska gammelmodig när det kommer till frierier. Det ska vara killen, annars får det vara.
  • Känner du press från din familj eller vänner att åstadkomma något karriär/utbildningsmässigt? - Klart det kan kännas jobbigt att varken ha ett jobb att gå tillbaka till när Lilja går på dagis, men  samtidigt så vet folk i min närhet hur mycket jag kämpar med att komma på fötter och kunna skapa ett eget liv. Alla stöttar mig och försöker inte pressa mig, så jag känner faktiskt ingen direkt press. Men jag vet att den dagen jag lyckats åstadkomma något kommer jag vara stolt över mig själv och det kommer alla andra vara också.
  • Var kommer din dotters pappa ifrån

13 Februari 2012 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Vi vaknade vid halv åtta här hemma idag, skönt med lite sovmorgon faktsikt.
När Lilja somnade igen efter både frukost och en massa bus så hoppade jag in i badet.
Så jäkla skönt att bara kunna lägga sig där och tänka igenom en del beslut.

Har nyligen kommit ur badet och Lilja sover fortfarande.
Men ska snart börja med lunch här hemma, både till mig och Lilja.

I eftermiddag blir det att börja åka mot Lotta & Noah.
Vi äter en liten sallad ifrån Sandys där och sen så får jag busa med mina finaste.
Vid sju så är det dags för Hudvårdsparty, kommer bli riktigt trevligt.

Ska försöka uppdatera er mer under dagen.
Men vet inte riktigt om jag kommer ha så mycket tid.
Nu blir det att spela Cityville & Slotomania på facebook.
Hörs!

Får vi följa med?

Kategori: Mammalivet

Sitter och spelar Slotomania nu på datorn och har bokat in tatueringstid.
Så nu blir det till att tatuera sig i slutet av denna månad.
Längtar redan!

Älsklingen min är riktigt nyfiken på vad jag ska göra.
Men han får ingenting veta, utan det är en hemlighet för ALLA tills den är gjord.
Förresten kollar lite halvt på Får vi följa med? med Filip och Fredrik och dom är i Gävle och Hofors i detta program. Kul att folket som visas från Gävle är folk som man träffat själv i riktiga livet och även pratat med och vad ska man säga? Känner kanske är fel ord, men ändå så känner vi varandra.
Var tvungen att berätta det för Amar och han satt på kanalen direkt och började kolla.
Det blev ett j ä v l a liv, när dom insåg att dom utspelade sig i Andersberg och såg vem som var med på tv:n och berätta om sig själv och sådär.

Nu ska jag kolla klart på programmet och därefter sova.
Är helt död efter helgens bravader.

God natt!

Bildregn: Therese på besök i Gävle DEL 2!

Kategori: Party

Nu kommer även Therese bilder från helgen.
Hon var turist i Gävle, därför kanske mer turist aktiga bilder, haha.
.. och fler bilder kommer att komma ..
WOOP WOOP!

Min humor!

Kategori: Hate me or love me.

Mannen till sin fru: Vad skulle du göra om jag vann på lotto?
Frun till mannen: Ta hälften och lämna dig.
Mannen till frun: Jag vann 12 kr, här har du 6 kr. Jalla, ut!





.-.-.

Kategori: Hate me or love me.

Den som väntar på något, väntar aldrig för länge.

Kategori: Frågestund

Har ju haft en frågestund, dock fick jag inte så många frågor vilket jag tycker är supertråkigt, men mina svar kommer förmodligen senare ikväll/natt eller under morgondagen.

Bildregn: Therese på besök i Gävle DEL 1!

Kategori: Resa



Det här var en del av mina bilder, men ska även slänga upp några av Therese bilder som hon tog, men det får faktiskt bli vid ett annat tillfället, i guess it will be toniite :)

12 Februari 2012 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Hade en helt amazing kväll igår, började ju med att jag och Therese började förfesta hemma hos Älsklingen min och dansade några moves, och bara var allmänt glada.
Älsklingen min kom och vi rörde oss några hus bort och fortsatte festen.
Var så himla trevligt folk, men det är det ju alltid när man är med Älsklingen min.
Jag pratade med alla och alla verkade supernöjda.

Vet inte ens vad klockan när vi rörde oss mot Heartbreak.
Men vi kollade på klockan vid halv ett och då stod vi fortfarande i kön och då gav vi upp väntandet och gick mot Interpool, eftersom det var ganska lång kö och vi skulle ändå inte komma in förens vid typ kvart över ett, halv två och då känns det väldigt onödigt att betala fullt pris men ändå inte kunna dansa tillräckligt mycket.
Interpool, träffade jag alla dom bästa & vi pratade på och skrattade så himla mycket.
Bäst på kvällen var nog ändå att jag träffade Emelie, som jag saknat den där bruden!

Hände en tråkig sak när vi skulle gå hemifrån Interpool, men det ordnade upp sig efter någon timme, så det var skönt. Men folk var inte på det bästa humöret just för att det hände.
Men jag och Therese var så fulla när vi kom tillbaka, vet knappt vad vi pratade om.

Vaknade idag av att Therese knackade på dörren in till sovrummet.
Vi gick upp och jag pussades lite med min älskling, innan jag och Therese gick och åt kebab och väntade på bussen som tog oss tillbaka till Stockholm.
Vi var mer döda än levande på bussen hem.

Vi delade på oss när vi kom till Centralen men ganska snart fick jag sms ifrån henne att hon vill åka tillbaka, så nu har det planerats att åka snart igen och då ska även Elin följa med hoppas jag.
Det är iallafall så som jag och dom två planerat för tillfället.
Men allt kan ju ändrats när det väl är dags.


Lilja blev så himla glad när hon såg mig, kändes som att hon tog sina armar runt mig och kramade mig, min älskade ängel! Hon busade runt och var superglad hela tiden tills hon hamnade i säng.
Trots att det bara var en helg jag var borta, så saknade jag min prinsessa så otroligt mycket.

Nu ska jag ladda upp bilderna på datorn, så bilderna kommer väl snart upp här antar jag och sen blir det att invänta att Wallander ska börja, så blir lite Söndagsmys med Mamma.

GRATTIS, MIN ÄNGEL! ♥

Kategori: Kärlek



Tänk att tiden gått så  fort, tänk att du idag blir hela 8 månader.
Jag njuter av varje ögonblick med dig och varje nytt ögonblick med dig får mig att älska dig mer.
Du betyder hela mitt liv för mig och jag lovar att jag ska ge dig all min kärlek & mycket mer därtill.
Du är det bästa som hänt mig, du är det bästa jag gjort och jag är så stolt att få kalla dig min dotter.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är min livsglädje & själ.
Du är min stolthet, min ängel, mitt liv, min dotter!

♥♥♥

WOOP WOOP!

Kategori: Party

Glöm inte bort min frågestund i några inlägg längre ner..
Ni har tills imorgon på er att fråga vad ni vill.

Nu har vi kollat på Melodifestivalen och jag är så himla glad.
För mina favoriter gick både till andra chansen & en till final.
Hur bäst liksom?

Men nu börjar förfesten för mig och Therese & sen rör vi oss vidare mot festen.
Peace out!

11 Februari 2012 Lördag.

Kategori: Party

Hejhej!

Jag bloggar för Therese skull nu då.
Hon hatar när jag inte bloggar, fast jag är i Gävle så får väl passa på nu.

Vi tog bussen vid halv sju igår, men var nästan så att vi inte hann med bussen då allt blev så himla stressigt, men jag är så himla glad över att vi hann, för kvällen igår går inte att beskriva med ord.
Den var fan U N D E R B A R!

Började med att vi åt middag när vi kom fram vid halv nio, och därefter blev det att börja fixa sig.
Gick ganska fort att fixa sig, men ändå blev vi så himla snygga!
Fast det är vi ju alltid, haha.

Vid halv tio så kom en del människor hit och vi satt och drack och pratade och hade det superbra.
Alla var verkligen supersnälla och trevliga mot Therese, ingen slängde ett ont öga på henne.
Vi drack, skrattade och pratade på som aldrig förr.
Blev även några dansmoves på golvet innan vi begav oss mot Interpool vid 00.15.
Interpool blev det mer människor och en massa fler skratt.
Vi var kvar till stängning och då gick vi hem och fortsatte "festandet" tills klockan slog 04.00.
Då fick det vara nog och vi alla gick och la oss.

Jag och Älsklingen min hade det hur jävla bra som helst igår.
Vi har ju mer eller mindre bråkat hela tiden den senaste tiden, men igår så blev det som en omstart.
Vi pussades, mös och bara gav en massa kärlek till varandra hela tiden.

Vi vaknade vid 12.00 idag och åt frukost och gjorde oss klara för stan.
Therese handlade lite saker och sen handlade vi även coca cola och lite godis.
Men ingen av oss tycker godiset är gott nu när vi väl smakat på det.

Ikväll vet jag bara att det blir partaj men vart och med vilka vet vi inte än.
Men en sak är säker att kvällen kommer bli ännu bättre än igår.
Det kan jag lova er.

Nu ska jag vara social med min fina vän och vänta på Älsklingen min.
Puss & Kram!

.

Kategori: Mammalivet

Synd att människor inte är som ballonger, sprängs när dom får för mycket luft.



..

Have a great weekend!

Kategori: Party

Nu är jag redo & klar, inför helgen tillsammans med fina Therese med flera.
Dags att köra ALL to the fukking IN !

FRÅGESTUND!

Kategori: Frågestund

Nu kör jag igång en frågestund.
Ni får fråga vad ni vill och jag lovar att svara så ärligt jag kan.
Ni har tills på Söndag klockan 20.00 på er att ställa frågor.


Jag är tacksam om ni bara ställer frågorna i detta inlägg, blir enklast för mig då.

10 Februari 2012 Fredag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Kom nyss ut ifrån ett hyfsat långt bad, skulle gärna legat längre men eftersom vi ska åka till Nacka Forum och fixa lite grejer så kunde jag inte ligga där hela dagen. Lilja är med sin pappa och helt ärligt så är det ganska skönt med lugn och ro och inte ha ett busfrö som kryper omkring på golvet och ska ha det ena efter det andra. Känns skönt att kunna ägna sig lite åt sig själv, med tanke på omständigheterna.

Vet inte än hur det blir idag, utan det lär ni helt enkelt märka sedan.
Nej, nu ska jag klä på mig och göra mig klar för Nacka Forum.

30:e bilden. Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Kategori: Listor.

Vill bara säga.

Kategori: Mammalivet

.

Kategori: Hate me or love me.

Rykten skapas av avundsjuka, sprids av hatare, accepteras av idioter och handlar om oskyldiga.



...

<3

Kategori: Kärlek

Du är det finaste jag någonsin sett.
Det bästa jag någonsin skapat.
Jag älskar dig min skatt!
Den här bilden är tagen då du är lite mer än två månader.
Min älskade ängel, tiden har gått så fort!

Träning & simning.

Kategori: Träning.

Kvällen har inte bjudit på så mycket, har pratat med mitt stora hjärta och kollat på tv.
Har läst en del nya bloggar också, alltid kul att hitta nya saker att följa och med tanke på min "träning" och min kamp att gå ner mer i vikt, så har jag börjat läsa andras bloggar som vill gå ner i vikt och tränar.
I slutet av den här månaden eller nästa månad så blir det att köpa ett sim kort.
Vet dock inte vart, först funderade jag på Eriksdalsbadet, men blir nog Nacka simhall iallafall.
Ska bli skönt att få röra sig och simma är ju någonting jag tycker är riktigt riktigt kul.
Sen till efter sommaren så blir det att köpa gymkort.
Jag satsar på Beach 2013 istället, haha!

Nej, nu ska jag kolla klart på NCIS.

.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-..-.-.-.

Kategori: Hate me or love me.

18.37

Kategori: Mammalivet

Jag hoppas, hoppas, hoppas att det blir som jag vill nu.
Men tyvärr får jag inte reda på något, för ens typ imorgon verkar det som.
Så jäkla trist egentligen!

Men sitter för tillfället och smsar med mitt stora hjärta.
Han är så himla fin och jag blir så himla glad när han är så gullig mot mig.
Känner mig verkligen extra speciell.
Dock är jag lite besviken på att vi inte kommer kunna fira Alla hjärtans dag tillsammans.
Han ska börja en kurs och på det även jobba och jag kan inte ta mig till Gävle av olika anledningar.

Men egentligen..
Varför ska man behöva Alla hjärtans dag för att visa uppskattning och kärlek till den man älskar?
Jag och Amar visar ju inprincip kärlek till varandra varenda gång vi träffas och vi gör nästan hela tiden små saker för varandra som blir stora i längden, vi finns där och uppskattar varandra med både en extra puss och små presenter, så egentligen är väl Alla hjärtans dag som vilken dag som helst för oss.
Så borde väl inte vara allt för besviken.

Nej, nu ska jag kolla om det kommer något på dumburken.

05.51

Kategori: Mammalivet

Good morning peeps!

Nu är jag och Lilja vakna här hemma, Lilja sitter och leker på golvet och verkar vara på bättre humör än igår. Önskar att hon kunde ha sovit någon timme till, för jag är ju helt färdig och vill bara sova mer och mer. Är så jävla jobbigt, när jag aldrig riktigt kan sova ut. Är det inte Lilja, så är det någonting annat som finns ivägen för sömnen, precis som inatt. Då har tankarna tagit över, och i och med tankarna så började väntan också komma.

Men idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara vara hemma, ut på en liten promenad ska jag försöka ta mig också. Men med tanke på snön som kom igår så vet jag inte riktigt om det är värt det.

Det värsta jag vet med människor är människor som säger att dom ska göra en sak, men gör en helt annan. Jag har själv varit sån och vet hur mycket folk störde sig på det, därför har jag nog blivit en sån som hatar det. Har inprincip väntat hela dagen, kvällen och natten på att just du skulle göra det du sa att du skulle göra, men än har du inte gjort det och jag tror ju inte direkt att det kommer hända.

Laaaaaaater!

Sleep tight!

Kategori: Mammalivet

Väntar bara på att NCIS ska ta slut & sen blir det sängen för min del.
Pallar inte sitta uppe mer, är helt död & tankarna gör det ju inte direkt bättre.
Men hoppas på en bättre dag imorgon.
Peace & Love!


Dina ord känns inte äkta längre.

Kategori: Hate me or love me.

Jag sitter här och borde väl egentligen inte skriva någonting nu, men finns ingen jag kan vända mig till just nu, känns som att allt bara är åt helvete. Tårarna rinner ner för kinden och det känns som dom aldrig kommer ta slut, känns som att orden du en gång sa till mig bara har försvunnit. Vet inte hur du känner, men dina ord till mig är inte lika varma som dom en gång var, dom låter inte lika sanna som dom en gång gjort och det värsta av allt är att när jag berättar hur jag känner så blir du bara arg.
Kanske är jag extremt känslig just nu, men det känns som att dina ord inte längre dom samma som förrut, det känns som dina ord har ändrats men du inte vet hur du ska få fram dom.
Vet inte ens hur jag ska förklara hur jag känner, för allt känns upp och ned.
Känns som att det vi en gång var har försvunnit, försvunnit långt borta.

8 Februari 2012 Onsdag.

Kategori: Mammalivet

Hej snyggingar!

Dagen har inte bestått av så mycket mer än att plocka här hemma och sen kolla på tv, har även haft en grinig unge hemma idag. Hon var grinig från morgon till kväll och vaknar upp lite då & då från sängen sin och skriker till. Undra om det är fler tänder på G, hon brukar ju absolut inte vara såhär. Men hon var precis så här när dom andra tänderna tittade ut, så det är säkert det.

För er som undrade vad som hänt i tidigare inlägg så är det inget nytt som har hänt, utan en gammal sak som består men vill faktiskt inte skriva ut om det i bloggen av respekt för andra och nu undrar säkert många, men varför börjar du ens skriva om något om du inte vill fortsätta. Det är min blogg & mina känslor som räknas och därför valde jag att skriva om mina känslor men inte gå vidare med det hela.

Nej, nu ska jag titta på tv och vänta på NCIS!

Du sårade mig.

Kategori: Hate me or love me.

Det värsta är inte ATT det hände, utan att DU aldrig berättade något.
Var allt vi gick igenom bara en lögn för dig, både innan & efter?
Det är så det känns & det är det som sårar mig mest.
Jag trodde ALDRIG det om dig.

Trött på den här situationen.

Kategori: Hate me or love me.

Ibland blir jag så trött på hela den här situationen, önskar att allt var så mycket enklare och att jag kunde få njuta på ett helt eget och annorlunda sett än vad jag gör. Blir så jäkla arg på mig själv att jag satt mig i den här situationen och att det inte är så enkelt att ta sig bort, men jag hoppas att jag inom en snar framtid kan göra det alldeles på mitt egna sätt. Börjar tröttna rejält på den här situationen nu.

100 THINGS I WANNA DO BEFORE I DIE

Kategori: Listor.

2.) Åka till Spanien


Top Model Ivana.

Kategori: Hate me or love me.

Jag tycker INTE du borde ha fått åka ut.
Du hade en skön attityd och var hur jäkla vacker som helst!
Men nu har jag ju inte dom där "vi-kan-modell-ögonen" heller.
TYVÄRR!
Annars hade jag sett till att DU vann, utan att ens tävla.

Underbara dag.

Kategori: Mammalivet

Hallå, hallå!

Har haft en super trevlig dag på Mamma's jobb och därefter så har det hänt en del grejer, som jag inte riktigt vill skriva av mig om riktigt nu. Känns inte direkt som att andra har med det att göra, men det kommer bara bli bättre och det är jag så himla tacksam och glad för.

Lilja var iallafall jätte trött när vi kom hem vid 16.00, så var ju bara att slänga henne i säng. Hon vaknade vid 18.00 men ville bara ha mat och sen sova igen, men vid 19.45 väckte jag henne & gav henne kvällsmaten och sen försökte jag hålla henne vaken medans det var Top Model Sverige men hon var väldigt trött och grinig, så direkt när utröstningen var klar så var det bara att lägga ner henne i sängen.

Då blev det att kolla på dagens Hem till gården och därefter blev det ett långt och härligt bad, medans jag låg i badet så smsade jag med Älsklingen min och Therese.

En fråga jag ofta ställer mig, ofta när jag har någon favorit i något program så åker den ut. Precis som i Top Model, jag hade Ivana som en favorit och ville verkligen att hon skulle komma längre i programmet, men sjääääälvklart åker hon ut och jag blir nästan så besviken att jag knappt vill se mer, men det vet jag ju att jag kommer göra trots besvikelsen. Sofie får ABSOLUT inte vinna, hatar precis allt med henne, rösten, gångstilen, allt hon säger & gör, hur hon tänker, hur hon ser ut. Usch!

Nej, nu ska jag väl ta och sova snart har jag tänkt.
Imorgon blir det att plocka lite här hemma.

Hoppas ni haft en fin dag.
Puss & Kram!

27:e bilden: En bild du alltid skrattar åt

Kategori: Listor.

7 Februari 2012 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Igår blev det AdamLive och sen en paus tills Mamma & Minimodeller började men var helt död efter programmet, men inte fick jag sova här inte. Det blev 150 situps och 30 armhävningar och därefter så blev det att krypa ner i sängen. Dock blev det ingen promenad, men lite svårt är det att ta den där jäkla promenaden, behöver mer motivation. Ska försöka dra med mig Zandra ut varje dag för att promenera med mig.
Bästa ju! ♥

Har inte så mycket tid, för ska ner till Mamma's jobb och mysa med alla härliga barn & personal. Har så tråkigt hemma, så väljer att gå ner dit så kommer jag iallafall ha det mysigare och roligare där nere.
Vad är era planer för idag?

Laaaaater!

Min kärlek! ♥

Kategori: Kärlek



Vi har både haft med och motgångar i vårt förhållande, vi har många gånger tänkt lämna varandra för att gå vidare på varsitt håll, vi har många gånger bråkat om minsta lilla, vi har många gånger ogillat varandra för hur den andra tycker & tänker men trots det älskling, så vill jag aldrig förlora dig, för trots allt det dåliga vårt förhållande ibland kan ge oss, så är glädjen, lyckan, kärleken och allt det bra mycket mycket större.
Jag kommer alltid ge upp dig, jag kommer kämpa för oss!
Vi har det bättre än någonsin nu, eftersom vi verkligen pratat ut.

Du är min kung, min syrianska kung som jag älskar mer än ord kan beskriva.
Du & jag ska spendera hela livet tillsammans, vi ska dela våra andetag och liv.
Jag kommer ge dig mina sista andetag, älskade älskling.
I will always love you, no matter what!

100 THINGS I WANNA DO BEFORE I DIE

Kategori: Listor.

1.) Flyga luftballong.



Rökning & träning.

Kategori: Träning.

Har ju varit lite på latsidan när det kommer till att sluta röka.
Rökte ju på kryssningen och rökt när jag varit i Gävle.
Det är något med Gävle som gör att jag vill röka, suget kommer liksom bara där.
Så nu blir det till att ta tag i det, nu ska jag inte röka när jag dricker & speciellt inte när jag åker till Gävle, känns ju lite onödigt att slösa pengar på det, kan ju spara dom pengarna till en utlandsresa för mig och Lilja istället, dock tar det ju ett tag men jag tycker nog det är roligare att åka med henne när hon själv har minne av det, så ju mer jag sparar ju lyxigare liv kan vi leva under vår semester.
Träningen har fungerat ganska bra, dock har jag bara gjort 50 situps per dag men nu ska det höjas och bli ännu tyngre och dessutom blir det en timme promenader varje dag.
Nu börjar träningen på riktigt!

Livet är inte alltid roligt.

Kategori: Mammalivet

Sitter och äter nötter som Älsklingen min köpte till mig innan jag åkte tillbaka till Stockholm, eftersom han vet att jag älskar dom och alltid tjatar på honom när jag inte är hos honom att jag vill ha såna nötter, haha. Men jag äter ju inte bara nötter, utan spelar lite facebook spel och dessutom kollar jag på Sjunde himlen.
Lilja sover och jag inväntar att Hem till gården ska börja.
När Lilja vaknar blir det lunch för hennes del.



Har det aptråkigt.
Men man kan ju inte alltid ha kul.

Inga planer för dagen.

Kategori: Mammalivet

God morgon!Lilja vaknade tidigare än mig men då hon har leksaker som hänger på sängen satt hon och roa sig själv tills hon tyckte det var tråkigt. Då var det bara att kliva upp och hon började busa runt med sin mormor och morfar. Lyckades få mig en bild på henne medans hon busade runt (bilden under.).



Idag vet jag inte riktigt vad som händer, lär bara vara hemma och sen gå ner för att möta Mamma när hon slutar jobbet. Finns ju inte så mycket att göra när det är kallt ute, finns inte direkt många som vill träffas. Men nu ska jag försöka roa min dotter som dock har sin favorit som hon alltid vill vara med, alltså hennes morfar.

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

Kategori: Listor.

God natt!

Kategori: Mammalivet

Nej, nu ska jag faktiskt ta och runda av för dagen.
Är väl egentligen inte så trött, men vet ju att om jag inte försöker sova nu så kommer jag inte försöka för ens vid tre och då lär det inte bli mycket till sömns, jag startar en film via datorn och slocknar till den hoppas jag. Någon som kanske har något bra filmtips till kommande dagar? God natt mina fina läsare!

Fråga till er.

Kategori: I'm asking you.

Kan man ha finnar i munnen?
Alltså på insidan av underläppen har jag en vitprick som gör galet ont.
Är det en finne, eller vet någon vad det är?

-.-

Kategori: Hate me or love me.

Älska mig för den jag är & inte den jag borde vara.

5 Februari 2012 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Helgen var varit supermys tillsammans med dom jag älskar mest, haft besök hela helgen hos Älsklingen min. Folk har kommit och jag har haft det supertrevligt. Önskar jag vore kvar där fortfarande, Gävle ger mig alltid ett sånt lugn trots allt snack som går runt omkring. Tänker inte skriva så mycket om helgen utan bara tacka alla underbara själar som gjorde vår långhelg till världens mysigaste och trevligaste.

Idag blev det ju tillbaka till Stockholm som gällde, men innan vi åkte tillbaka blev det massa mys med mina finaste, låg och pratade arabiska och drev med varandra, vi pussades och kom sen även på att det nog är bra att äta innan jag åkte hem, så blev att dela på en kebabtallrik med Älsklingen min och sen börja gå mot bussen.

Väl hemma i otroligt dystra Stockholm så blev det middag & en massa mys med Lilja. Hon bara skrattar och ler, hon är så himla underbar. Leker runt på golvet och så fort hon ser mig eller mina föräldrar, så fylls hennes ögon med lycka & glädje. Finns inga ord som kan beskriva kärleken jag har för henne.
Min stolthet, min ängel, min dotter!

Kvällen bjöd på Så ska det låta & Wallander - Dödsängeln.
Jag älskar ju allt som heter Wallander, Beck, Irene Huss med mera.
Så jävla bäst filmer!

Men nu ska jag snart ta och ringa min kärlek.
Kan man ha bättre människor runt omkring sig än vad jag har?
I don't think so, really i DON'T!

25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Kategori: Listor.

4 Februari 2012 Lördag

Kategori: Mammalivet

Trots att det nu blivit Söndag skriver jag som det vore Lördag. Har haft det helt underbart i Gävle och är fortfarande här men har börjat tänka en massa som gör mig ont men ändå glad. Finns nog ingen som kan förstå det jag känner just nu och det är det värsta. Men jag lovar en riktig uppdatering imorgon, just nu är T och M här så ska väl vara social .. Hörs imorgon :)

Kategori: Mammalivet

Finns stunder jag önskar allt var som förr och vi fortfarande var vänner och verkligen öppnade oss för varandra. Det kommer aldrig bli som förrut med tanke på vad som hänt efter men sakna och önska får man... Jag saknar dig, jag saknar oss, jag saknar våra stunder men mest av allt saknar jag dig!

24:e bilden: En bild som gör du glad.

Kategori: Listor.

Just nu

Kategori: Mammalivet

Just nu sitter jag och har det underbart och bäst tillsammans med min kärlek.

23:e bilden: En bild ifrån i somras.

Kategori: Listor.

Gävle idag.

Kategori: Mammalivet

Ska snart börja packa här hemma.
Kläderna ligger i torktumlaren & jag myser med Nova.
Prinsessan ska ju åka till Halmstad idag.
Hon lär få det helt super där nere.

Själv ska man åka till Gävle idag.
Ska bli så himla mys att få umgås med dom bästa.
Att ha dom jag älskar mest brevid mig.
Att ha både mitt stora & lilla hjärta i närheten av mig samtidigt.
Det är den bästa känslan!

Nej, nu ska jag jalla mig lite.
Eftersom tiden är ganska knapp.
Uppdaterar er när vi är framme.

Bildregn: Mamma 50 års dag <3

Kategori: Party

2 Februari 2012 Torsdag.

Kategori: Mammalivet

Hejhej!

Igår började dagen med en del lathet, men efter Hem till gården så blev det städning till max, blev till och med ganska stressigt till slut. Natalie hjälpte mig med Lilja, så att jag kunde hjälpa Mamma med städningen mer. Så jäkla bra vän man har, och så himla tacksam är jag. Precis innan jag skulle hämta Nova på dagis, kom Gittan. Pappa körde ner mig och när vi kom upp hade även Carina kommit, sen kom alla in en efter en, Ewa & Inger kom, Lotta & Noah kom, Brittis & Maggan kom. Martin och Pappa åkte iväg en sväng och fixade lite grejer. Men när dom kom tillbaka så började folk gå en efter en, men tillslut så blev det dags för att dra sig ner till Sickla köpkvarter och spela bowling, det var jag, Maggan, Mamma, Pappa, Martin & hans kompis Christian som spelade och det var riktigt trevligt, efter att ha spelat en timme begav vi oss hem igen och Mamma var nöjd med sin dag. Hon har ju aldrig spelat bowling förrut, så jag och Martin tänkte att vi skulle göra något vi alla kan ha nytta för tillsammans med henne. Hade det supertrevligt & jag älskade att se min Mamma må så bra.

Gick och la mig någongång vid ett igår då jag kände mig helt färdig.
Fick inte så mycket sömn dock, var det inte Lilja var det min mage och var det inte magen så var det en massa tankar, så jäkla irriterande. Men jag har hållt humöret uppe iallafall och fick ju mig en två timmars powernap på eftermiddagen, så det känns mycket bättre.

Lilja åkte iallafall pulka för första  gången idag, Nova ville åka & så frågade prinsessan om inte Lilja kunde få åka med henne, så påväg ner till ICA satt Lilja i pulkan och var helt nöjd.

Vet inte än om det blir Gävle för min och Lilja's del idag.
Men det märker vi lite senare, men nu ska jag umgås med Nova medans Lilja sover.

22:a bilden: En bild på en tid du saknar.

Kategori: Listor.

Mamma fyller bara 50 en gång

Kategori: Mammalivet

Jag och Maggan passade på att ta en bild innan vi spelade bowling

GRATTIS!

Kategori: Kärlek

Grattis på 50 års dagen, älskade älskade Mamma.
Du är den starkaste, klokaste och underbaraste kvinna jag känner.
Älskar dig så otroligt mycket!
Hoppas du har världens finaste dag.


21:a bilden: En (TVÅ) person som alltid ställer upp för dig.

Kategori: Listor.