Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

Svar till Anonym

Kategori: Mammalivet

Hej hej! Roligt att du ställer frågor. Mitt barn är född den 12 Juni så hon är alltså 49 dagar gammal. Hon sover ungefär fyra timmar och vaknar sen, så hon vaknade åtta och sov igen runt halv nio fram tills ungefär tolv och då är hon vaken ungefär en - två timmar innan hon sover igen. Så det är ju inte så att hon sover utan att vakna utan hon vaknar även under natten men det har blivit mer rutiner på hur och när vi sover.

BILDER ÄR BORTA :/

Kategori: I'm asking you.

Jävla skit bilderna från bröllopet är helt borta, la in minneskortet i en annan kamera men går inte att öppna dom. Vad är felet liksom? NU BLIR JAG ARG! Men kan inte göra mycket mer än att försöka ordna fram dom. Men någon av er som kanske har ett tips på hur man kan göra?

30/7 was a wild night

Kategori: Party

Hej mina kycklingar, haha!
Igår var det ju bröllop som sagt och jag försökte hålla inne tårarna för allt var så vackert och stämningen var på topp. Jenni var så fin i hennes klänning, hon såg ut som en prinsessa. Hon var så otroligt vacker och man såg hur lyckliga dom är med varandra. Men hur som helst.. Efter bröllopet i Nacka kyrka blev det att bege sig mot Fruängen där festen började. Jag blev full som en kastrull men hade det himla roligt med alla människor som var där. Skrattade och hade det super tills min kamera gick sönder & jag tror ju inte att jag gjorde det bättre eftersom jag var full och skulle dit och peta. Nu i efterhand så känner jag bara det var det värt så länge jag får tag i bilderna. Festen avslutades men jag fortsatte att umgås med lite folk från bröllopet tills deras taxi kom typ en timme senare och då tog jag mig hem . Pratade med Älsklingen min påväg hem, han var ju så orolig att något skulle hända mig. Min underbara älskling. ♥

Idag vaknade jag av att Mamma väckte mig och hade helst av allt bara sovit vidare men gick ner till affären med min dotter & Mamma. Vi handla lite enkla saker och sen gick vi upp igen och då åt jag lunch. Jag och Lilja la oss i min säng sen och båda två somnade men jag vaknade ganska snart igen och började läsa ännu mer ur boken: Varför gråter inte Emma?

Nu har jag nyss ätit middag och håller på att smsa med bästavän & Älsklingen min.

Getting ready

Kategori: Party

Tjenare folket! Tog en paus ifrån sminkandet för att bland annat smsa och packa ihop allting som ska med till bröllopet. Vad ska ni göra denna vackra och kärleksfulla dag? JAG SKA PÅ BRÖLLOP FÖR ER SOM INTE VET DET. Måste även höra av mig till Jaana för att se när vi ska mötas och åka.

Ännu färre timmar kvar..

Kategori: Party

Nu har jag sovit, inte för jag har sovit speciellt bra men har försökt sova så gott jag kan men tankarna snurrade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Måste snart sätta igång att fixa mig, men först ska jag vakna till liv och därefter får jag sätta igång. Försöker uppdatera er hela dagen i all stress. Peace out!

Inte många timmar kvar nu..

Kategori: Mammalivet

Efter badet och en massa tankar och några samtal till min Älskling så blev det att ta tag i tvätten, men medans första maskinen låg i torktumlaren så försökte jag ordna med annat, men fastnade i boken; Varför gråter inte Emma? Som handlar om Arbogamamman som misshandlades brutalt och fick sina två barn mördade av pojkvännens fördetta. Har redan gråtit floder. Jag lever mig verkligen in i boken och kunde knappt sluta när det var dags att ta hand om tvätten igen. Zandra ringde när tvätten var klar så gick ut och tog några cigg med henne utanför eftersom Lilja sov och Mamma ändå kunde kolla henne dom tio minuterna jag var borta. Vi pratade på om förlossningen och allt möjligt. Känns så jävla bra att ha en vän som henne, en som känner mig utan och innan trots att vi inte träffas så ofta längre. Men våra barn år säger ju mycket också. Gick i alla fall upp och Lilja vakna en stund därefter då hon var hungrig. Gav prinsessan mat och sen somna hon om. Nu ligger hon här i rummet och sover och det är väl dags för mig att sova också eftersom det blir en lång och underbar dag imorgon då Jenni får sin Christian och jag ska dit för att fira denna dag. Så god natt!

Ingen tid och ingen ro.

Kategori: Mammalivet

Hello! Har tänkt att uppdatera er massor ifrån mobilen men eftersom jag inte förstår så mycket av min nya telefon så blir det uppdateringar från den gamla telefonen och den har jag inte med mig jämt. Men lovar att jag ska försöka uppdatera mer från mobilen och även datorn.

I Onsdags så blev det som sagt Södersjukhuset och efter Lilja hade varit där så bestämde jag och Mamma att vi alla fyra skulle åka ner till Sickla köpkvarter för att titta. Hade ju sett en nice telefon jag ville ha och det blev så att jag köpte den. Helt överlycklig och jag älskar den en så länge.

Onsdagskvällen bjöd på Gröna Lund med mina underbara grabbar och sen den bästa av dom bästa Rina. Vi hade det jätte trevligt och grabbarna fick mig att åka Insane och jag trodde att JAG skulle dö. Men som Älsklingen min säger nu i efterhand: Det är vårt minne och vi ska alltid åka den när vi är tillsammans på Gröna Lund.

Torsdagen började med att sova fram tills klockan tolv och därefter så var det inte så mycket mer än att jag och Mamma beställde bilder på bland annat Lilja och Noah.
På eftermiddagen runt halv fem så begav jag, Lilja och Mamma oss till Slussen för att träffa Brittis. Vi satt på en uteservering vid vattnet och bara pratade om allt som livet berör.
Väl hemma igen var det stress, stress och åter stress. Jag beställde tågbiljetter och började packa ihop det som skulle med sen drog jag och min dotter till Gävle för att umgås med min Älskling.
Det bästa jag vet är att vara nära dom två jag älskar mest i hela världen. Att finna kärleken i en kille som jag funnit den med min kärlek är magiskt och att ha världens bästa dotter som ger mig mitt leende och som jag går genom eld och vatten för och älskar av djupet av mitt hjärta. Det är fan det bästa!

Idag pussade jag extra mycket på min Älskling och åt frukost tillsammans med grabbarna innan vi drog till Rinas jobb för att vara där framtills tåget tillbaka mot Stockholm gick. Vi var tillbaka tid halv fyra på eftermiddan och då mötte vi upp min Mamma och gick in på bland annat Systemet inför bröllopet imorgon.

Sov ett tag när vi kom hem och sen la jag mig i badet medans prinsessan sov.

I'm a fukking HOT MAMA..

Kategori: Hate me or love me.

Hate me, or love me it's still an obssesion

..

Mycket att göra.

Kategori: Mammalivet

Badade ju om sagt, och precis när jag klivit ur pratade jag med min Älskling.
Vi pratade om allt & inget, och vi pratade ett bra tag.
Lilja vaknade till för en kort stund men somnade lika fort, och nu sover hon igen.
Men hon ligger inte i sängen, utan brevid mig i soffan, för hon lär nog vakna igen snart då det borde vara dags för henne att bli hungrig igen.
Min fina prinsessa. ♥

Imorgon blir det först att åka till BVC och sen till södersjukhuset och göra en koll, då dom vill se så inget av dom bra sakerna Dom kollade i början av henne liv har förändrats.
Kommer bli jobbigt att åka tillbaka dit, men bättre att få det gjort eftersom det är för mitt barn bästa, och varför skulle det helt plötsligt bli värre, när allting bara var för att vara hundra på det.
Jag har nog absolut ingenting att oroa mig för.

Blir nog lite shopping efter dom båda besökerna tillsammans med Lilja, Mamma & Nova.
Hoppas på att det blir som jag vill imorgon, för då kommer jag vara världens lyckligaste!

Gårdagen i bilder.

Kategori: Mammalivet





dagen med litet d

Kategori: Mammalivet

Hej hej! Har varit irriterad inprincip hela dagen tack vare ett jävla samtal imorse. Men tur att man har människor som typ verkligen förstår som Mamma, Carina, Natalie och såklart min älskade pojkvän. Dagen har spenderats med Mamma, Lilja, Nova och Carina som kom hit för att hjälpa mig med en grej som inte är helt färdig än, men ändå är igång. Blev en tripp ner till affären för hade lovat Nova en glass så kan ju inte lura stora prinsessan direkt. Nu på kvällen har jag pratat med Natalie och även bjudit in (jag tror alla) till Liljas dop som äger rum i Augusti. Har redan hunnit fått svar av några. Men får se hur många som hinner ge mig svar på rätt datum. Men hur som helst.. Ligger i badet nu och uppdaterar återigen ifrån mobilen. Men bilderna från gårdagen kommer upp ikväll. Puss!

Dopdags i Augusti.

Kategori: Mammalivet

Nu har jag bokat Nacka kyrka så nästa månad är det dags för dop för prinsessan. Några har redan fått inbjudan, men ska fortsätta imorgon under dagen och kvällen. Hoppas bara på att få låna lokalen här nere för att klämma in folket hos mig, är ju inte det roligaste. Men återkommer om det!

Svar till anonym.

Kategori: Hate me or love me.

Jag bloggar om precis vad jag vill, för det är min blogg och gillar du den inte så ge fan i att läsa den. Svårare än så är det inte!

Och varför jag gjorde som jag gjorde i början mammalivet har ingen annan än JAG med att göra, och ni som inte känner mig får gärna döma mig men ni som känner mig får gärna fråga så kan jag berätta.

26 Juli 2011 Tisdag.

Kategori: Mammalivet

Tja! Uppdaterar ifrån mobilen, så blir ett ganska tråkigt inlägg. Igår blev det ju som sagt först Nacka Forum, för att kolla på bland annat ett tangentbord men sakerna drog ut på tiden så det blev lunch och precis innan vi fick maten så hade hela Nacka Forum en tyst minut för offrerna i Norge och jag kände en stor klump inom mig men ändå tyckte jag det var BRA att hela Nacka Forum gjorde det. Men hur som helst åt något jätte gott med kyckling och pasta. Efter lunchen blev det i alla fall buss mot Tyresö och sen hem till Anette för att träffa Noah, Lotta och Anette. Gud så stor Noah har blivit, fina prinsen! Även Maria och hennes bebis Leon var där.. Vi var där några timmar och väl hemma inväntade jag Pappa så jag kunde åka och handla blöjor och mat till Lilja och även mat till oss själva. Hemma igen så somnade jag bort en stund i soffan med Nova brevid mig och Lilja på mig men blev inte alls en lång stund utan vid kvart i tio la jag mig i sängen, pratade med Älsklingen min flera gånger under kvällen men mellan gångerna så sov jag för jag var helt färdig. Lilja vaknade två gånger under natten och ville ha mat sen låg vi och prata max fem minuter innan hon somna igen, min duktiga tjej. Hur som helst, nu ska jag ringa bland annat Försäkringskassan eftersom det verkar ha blivit några problem och ska även ringa kyrkan för att boka in tid för dop. Efter det så vet jag inte, men förmodligen umgås med Mamma, Nova och såklart min underbara dotter Lilja. Tjingeling!

HA HA HA!.

Kategori: Hate me or love me.

I'm proud of myself and i don't give a damn about if you talk about me.
Visar ju bara hur fukking tråkigt liv du och dina vänner har.
I don't need you!
Jag har mina vänner & det är dom jag behöver.
Vem är det egentligen som snackar?
Du började snacket, och fortsätter utan att jag ens lagt ner en fjäder på det hela.
Jag har ett liv, och behöver inte snacka om andra för att göra det bättre.

ALLT HANDLAR INTE OM DIG och man ska inte tro på ALLT man hör.

Inga ord, kan beskriva.

Kategori: Kärlek

Längtar tills den dagen då vi sätter en ring på varandras finger.
Du är den finaste och bästa jag vet.
Det är du om gör mig till den lyckligaste tjej på denna jord.
Utan dig vore mina andetag inte lika enkla att andas.
Du är mitt allt & jag gör allt för dig.
Du är och förblir min kärlek.
Jag älskar dig baby! ♥


Imorgon är en BRA dag.

Kategori: Mammalivet

Hello people!

Imorgon är det dags för att först åka till Nacka Forum och kolla runt lite och sen bege sig mot Tyresö för att träffa min prins Noah, Lotta och Anette.
Jag längtar något otroligt efter att få träffa dom igen.
Nova följer också med, så alla mina hjärtan kommer vara där.
Finns inget bättre! ♥


Nej, nu ska jag ta mig något att äta och sen mysa lite med dottern min och därefter ska vi sova om Lilja vill det såklart, men tror hon börjar bli trött då hon legat och 'pratat' med sig själv i över en timme.



Peace out!


Mitt liv! ♥

Kategori: Kärlek



Jag älskar dig av djupet av mitt hjärta!

Jag älskar dig Nova, min stora prinsessa!

Kategori: Kärlek

Bilder från Gävle & Heron City, med mina grabbar & kompis R.

Kategori: Resa













Me love you long time! ♥

Kategori: Kärlek

Och det är inte bara ord utan jag menar orden från hjärtat tjejer..

24 Juli 2011 Söndag.

Kategori: Resa

Hejhej!
Hoppas er Söndag har börjat bra.
Min Söndag började med att vakna upp brevid min älskade pojkvän, var väl lite smått irriterad eftersom det var otroligt varmt och jag bara hatar sånt.
Ville inte att han ens skulle pussa mig godmorgon för det var så varmt, men den irritationen gick över ganska fort, eftersom han typ får mig att skratta efter max fem minuter av surhet.
Älskade
Jag är så himla glad att jag har honom i mitt liv, han har verkligen visat kärlek till mig och tillsammans med honom är jag världens lyckligaste, kan inte tänka mig att vara utan honom nu när jag väl har honom i mitt liv, längtar efter den dagen då vi sätter en ring på varandras finger och hoppas den dagen kommer snart, så vi kan börja vårt liv på riktigt tillsammans.

Men hur som helst blev frukost med grabbarna och sen blev det att fastna framför datorn och Cityville och därefter en kort promenad till affären för att handla cigg & cola light.
Det är väl allt som kommer hända här i Gävle tills bussen mot Stockholm åker.
Ska bli skönt att komma hem, men kommer sakna min älskade så otroligt mycket.
Vill vara med honom hela hela tiden.
Men jag vet att vårt förhållande bara blir starkare om vi får vara ifrån varandra lite.

Nej, nu ska jag röka en cigg och vara social med Älsklingen min.
Ha det bäst!

Någon?

Kategori: I'm asking you.

Någon som kanske känner sig manad att göra en ny fin header till mig?
Kontakta mig här på bloggen i såfall!

Sanningens ord..

Kategori: Hate me or love me.

Lev ditt eget liv, för du ska dö din egna död.

Du är ALLT jag någonsin önskat..

Kategori: Kärlek

Nyklippt..

Kategori: Hate me or love me.

Vad tycker ni?

Jag älskar dig.

Kategori: Kärlek

Du är min och jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Finns ingen som kan förstå kärleken jag har till dig.
Du betyder allt för mig och jag går genom eld och vatten för dig.
Finns inget eller ingen som kan ta dig ifrån mig min älskade vackra underbara dotter.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Mammalivet

Nu är alla gamla inlägg raderade och man kan säga att jag gör en omstart i bloggen. Kan inte garantera att jag kommer uppdatera varje dag, men lovar att det kommer uppdateringar men ska börja föra mer bilder och så. Men lovar er att ni inte kommer bli besvikna på mig.

Förresten: Hade ju frågestund men eftersom jag tog bort bloggen och startade den igen så försvann ju tyvärr era frågor, men lovar att ha frågestund snart igen.

Men nu ska jag umgås med min pojkvän, ha det bra!