Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

Finlandsresan.

Kategori: Resa

Torsdag: Spenderades ju på båten, där Nova sprang runt och lekte i lekrummet och sen fick hon även se en glimt av Ville Viking och därefter ta en Ville Viking drink, som uppskattades.

'

Fredag: Vi åkte av båten och hade en väldigt spänd Nova, då hon var så spänd på Finland, hon hade ju redan hört folk prata "konstigt" och inte som oss. Väl framme i Borgå/Porvoo så gick vi till min Farmor direkt och sen tog vi oss en sväng ner till Borgå stad där vi tittade i lite butiker, samt även åt på Finlands motsvarighet av Mcdonalds Hesburger. Efter att vi gått runt i stan, och var tillbaka hos min Farmor var vi inte där lång stund för ens vi åkte till min faster Babi och plockade in oss för att sova där.


Lördag: Dags för Rosa's begravning, det var så mycket känslor och tårar. Det värsta var nog att se min Farmor gråta och alla mina kusiner. Men vi klarade oss igenom det tillsammans. Efter begravningen blev det fika hos Farmor, vi åkte därifrån hem till Babi för att Annmari skulle komma med Benjamin och hennes man och hälsa på oss och sen blev det vidare ut till Liljendal och spela lite poker tillsammans med Pappa, Martin, Frank, Daniela, Linda, Bosse, Miinna och deras vänner.



Söndag: Vaknade hemma hos Frank och vi drog därifrån efter 3 timmar, vi åkte till Borgå först och dom åt pizza och sen gick vi upp till min Farmor och satt där och pratade tills Pappa & Mamma kom med Lilja & Nova och därefter så blev det att bege sig till båten, och på båten hände ingenting förrutom att Nova var i lekrummet och var med på godisbingo och lekte lite, och sen tog vi även en cola vid Fun club innan det var dags för att sova. Det gungade som satan på båten, men det var ingenting som direkt gjorde en rädd, utan det var mest jobbigt att gå för det gungade så mycket.

Kommentarer

  • maria säger:

    härliga bilder!



    Love M

    2011-11-28 | 21:06:35
    Bloggadress: http://iahoglund.blogg.se/
  • therese säger:

    Vad tyckte din farmor om lilla Lilja då?

    2011-11-28 | 22:13:26
    Bloggadress: http://nyutsidaa.blogg.se/
  • Johanna - Mamma till Sami säger:

    Hahah Hesburger är sååå bläääää :D hahaha.



    Och Benjamin ser ut som en äkta finsk pojke :D

    2011-11-29 | 00:20:07
    Bloggadress: http://lyyckligaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här: