Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

23 September 2012 Söndag.

Kategori: Mammalivet

Hej!
 
Igår runt halv sju så skjutsade Pappa mig till Farsta och Sanna, hjälpte henne att kasta lite saker i grovsoporna och sen så tog vi oss lite champange (är ingen champange människa egentligen, men den här champangen var det godaste jag druckit någonsin) sen tog vi oss en cigg och väntade på alla andra som kom, en efter en så kom tjejerna in. Vilket var riktigt riktigt trevligt.
 
Vi började festa och prata om allt och ingenting.
Några hade barn och då blev det barnsnack och andra hade idioter till ex och då pratade vi om det och så vidare och så vidare liksom, Sanna och jag pratade mycket om kryssningen också.
 
Fick vara bra för mig vid 02.00 då jag åkte och mötte en viss person i Mariatorget, det samtalet vi hade, dom tårarna som rann ifrån människans kind, det var så hemskt att se, mådde inte alls bra under den stunden som människan grät, men jag försökte att trösta och säga att det skulle bli bra.
Kändes inte direkt kul, men vi fortsatte promenera runt och så kom vi dit vi skulle, där låg en del människor och sov men dom vaknade upp när jag kom och vi drev sönder lite med varandra och pratade om allt mellan heaven and earth, riktigt trevligt om jag får säga det.
 
Vi somnade och jag blev väckt vid 10.00.
V (en tjej jag aldrig träffat förr) frågade mig om jag inte kunde stanna kvar där en stund och umgås med henne, men kändes helt omöjligt då jag ville hem till Lilja och pussa på henne.
 
Åkte hem, åt lunch, mös sönder med Lilja och pussade på henne, dansade med henne, kramades med henne, pratade med henne, läste bok för henne och nu ligger hon och sover och jag passar på att uppdatera lite i bloggen, har ju lovat Therese att blogga så måste väl göra det, haha.
 
Bilder kommer senare ikväll.
Nu ska jag också lägga mig ner en stund.
Pussisar!

Kommentarer

  • maria säger:

    kul med fest
    Trist när någon e så ledsen men tur att du fanns
    Kram

    2012-09-23 | 14:07:35
    Bloggadress: http://www.iahoglund.blogg.se
  • Therese säger:

    Javisst var den kommentaren fin? :)
    Beroende javisst! haha

    Kyckling it is!
    Ska åka och panta lite flaskor i morgon så jag kan köpa hem något gott tänkte jag...Gurka och dipp eller något :)

    2012-09-23 | 18:24:34
    Bloggadress: http://nyutsidaa.blogg.se

Kommentera inlägget här: