Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

Under ombyggnad.

Kategori: Mammalivet

Bloggen är under ombyggnad.
Så om ni mot någon förmodan undrar varför bloggen är lösenordsskyddad, så är det för att tjejen som fixar min blogg gör så att bloggen blir lösenordsskyddad under tiden som hon fixar bloggen.
Så bli inte orolig och tro att något hänt.
Bloggen ska bara bli mycket bättre!

Kommentarer

  • Mija säger:

    Sv: Ja, på sättet du formulerade dig lät det som att alla 22-åringar ägnar sig åt fester och allmänt omoget beteende. Jag håller inte med, min lillebror är lika gammal som dig och han driver eget företag som lic. Kostrådgivare och Lic. Personlig tränare och pluggar även till att bli massör.



    Man ska akta sig för att dra alla över en kam. Men visst, självklart finns de folk som å andra sidan aldrig växer upp och fortsätter sitt ungdomliga leverne upp till medelåldern...

    2012-03-20 | 18:04:47
    Bloggadress: http://mijauz.blogg.se/
  • Mija säger:

    SV: Du läser uppenbarligen inte vad du själv skriver. Och du, att skriva med versaler som du gör ger ett jävligt otrevligt intryck.



    Jag var aldrig på något sätt arrogant eller otrevlig mot dig, utan jag sa min åsikt utifrån vad jag ser, då tycker jag inte att du behöver brusa upp som du gör. Det om något är omoget.



    Sen fattade jag i princip ingenting av ditt senaste svar. "Sannolikheten av alla jag känner i min ålder..." - Vad betyder det ens?

    2012-03-20 | 19:04:36
    Bloggadress: http://mijauz.blogg.se/
  • maria säger:

    gillas

    2012-03-21 | 08:04:10
    Bloggadress: http://iahoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här: