Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

Lång update.

Kategori: Mammalivet

Shululu!

Jag vet att jag lovade er en uppdatering igår och ber om ursäkt för att ni inte fick någon, men blev faktiskt så att jag stanna en extra natt i Gävle av olika anledningar som jag inte tänker gå in på här, men hur som helst. Tänkte ge er en liten kryssningsupdate och även en update ifrån Lördag och Söndagskvällen i Gävle.

Kryssningen: Vi åkte ifrån mig ner till Viking Line terminalen, där vi hämtade ut biljetter och sen rökte en cigg för att sen gå på båten. Väl inne på båten så fick vi vänta en stund innan vi fick gå ner i hytten, men det gjorde inte oss någonting. Tjejerna gick och åt buffé och jag köpte mig en pizza ifrån Nöjescafét, sen möttes vi igen nere i hytten och gick runt lite på båten. Vi gick till Taxfreen och sen till Fun Club och köpte Cider. Drack den medans jag rökte och sen beställde jag ner tre glas cider till hytten, så att jag hade medans jag sminkade mig, haha. Natalie hjälpte mig att bära, så jävla bäst. Vi började sminka oss och lyssna på musik och förfesten började, haha.  Vi gick upp till karaoken men var typ helt dött på stället, så vi valde Fun Club istället, sen blev det även en sväng in på Puben och sen vidare till Fun Club, dock blev det inte så mycket dans, vilket jag nu i efterhand ångrar som fan. Men vad ska man göra. Therese började prata med en kille, och jag gick och la mig strax därefter och vaknade upp av att Natalie väckte mig på morgonen och undra vart Therese var och eftersom jag smart som jag var följde med och kollade var den här killen Therese var med bodde, eftersom jag har lärt mig att jag inte vill lämna mina vänner i sticket så bestämde jag mig för att ta en cigg på våning två redan på natten innan jag gick och la mig och efter att ha rökt kollade jag vart den killen bodde och därför visste jag dagen efter vart dom bodde. Vi gick mest runt på båten och luffade känns det som, jag ville bara av båten och börja åka mot Gävle, så när vi väl gick av så sa jag ÄNTLIGEN.

Jag gick mot Gävle bussen direkt när båten stanna, eller först sa jag ju självklart hej då till tjejerna men efter det så gick jag mot bussen och den resan vill jag ALDRIG mer göra om, fulla bananer som skrek och höll på mest jämt, dom snackade om någon Frida hela jäääääääääääääävla bussresan som dom träffat på båten.

Väl framme i Gävle mötte Amar mig och bärde min väska, har verkligen en gentleman till karl, ja. Vi gick in och handlade mat i affären på Öster och sen hem till Älsklingen min för att äta maten.
Vi började dricka och sen träffade jag även Bella&A och satt och snackade med dom även Taha och Bella's kompis Marre. Vi pratade och hade det allmänt trevligt, drack nog ett glas för mycker redan där, men kvällen fortsatte ut, vet dock inte vad stället hette men kul hade jag.
Blev en långväg tillbaka hem, Älsklingen's kusin och jag stod och prata i en evighet utanför porten och dom alla andra väntade på att vi skulle komma in för att äta. Haha.

Söndagen bjöd på en massa mys med Älsklingen min, vi klev inte upp för ens vid tre utan låg mest och pussades och kramades och pratade om massa grejer. Känns som att det som hängde i luften har släppt nu, känns som att allting är bra mellan oss. Han lagade mat och jag hjälpte honom lite, Mustafa kom förbi och även han åt mat. Dom två är verkligen grabbarna grus, har aldrig tråkigt med dom två.
Men efter att Mustafa gått igen, så pratade vi och bestämde bland annat för att Johanna skulle komma till Gävle att jag skulle vara kvar en natt till. Smsade Mamma och kollade hur Lilja mådde och om allting var ok med henne och hon ringde upp och jag bad henne lägga telefonen vid hennes öra, för jag saknade verkligen henne men ibland får man faktiskt ha lite ledigt också. Trots att det inte var planerat.
Var även fler anledningar till att jag stannade men dom vill jag inte prata om.

Bella & A kom förbi och en stund efter, så kom även Johanna & Mustafa, även Älsklingen's kusin kom och sen även Taha. Vi började kolla på Pananormal Activy 3 (som jag redan sett) och därefter blev det även One Missed Call. Kan väl helt ärligt säga att jag itne direkt blev rädd för någon av filmerna. Har svårt att bli rädd för skräck, men jag hade det hur som helst trevligt med alla dom fina människorna.
Efter det så blev det väldigt sent så alla rörde sig hemåt och jag och Älsklingen min la oss i sängen och pratade en massa och sen somnade vi.

Vaknade idag av att Älsklingen väckte mig och åkte ifrån lägenheten och jag sov vidare tills han väckte mig igen och sa din buss går om en timme. Så var bara att kliva upp, äta fort och sen vidare till bussen och åka hem till Stockholm och min underbara dotter.
Väl hemma så blev det en massa mys med Lilja innan hon skulle sova för natten, blev även en del prat med min Mamma och Pappa och så planerade vi inför morgondagen, jag måste ju åka till Elgiganten och lämna tillbaka telefonen jag lånat & så kommer ju även Natalie hem till oss, förhoppningsvis kan hon ta Lilja den lilla stunden vi springer till grovsoporna och upp till vinden, så att vi slipper klä på henne och ta med henne, blir bara ett större projekt då.

Nu blev det ett super långt inlägg och jag känner typ ingen lust att ens ladda upp detta inlägg, just för att det blev alldeles för långt men gör det iallafall.
Nu ska jag spela på facebook och sen kolla bort dagens Hem till gården och därefter ska jag faktiskt ta och sova någon timme innan Lilja vaknar, för matdags.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: