Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

TRÄNINGEN!

Kategori: Träning.

Känns så skönt att komma igång med träningen.
Även fast det inte är riktig träning, utan hemma träning.
Så känns det ändå så himla skönt, för jag känner verkligen hur dagarna går mycket fortare och bara genom att röra på mig känner jag mig bättre som människa och blir stoltare över mig själv.
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Du har ju pratat väldigt mycket om din förra kille Amar i din blogg. Du har sagt att det var äkta och riktig kärlek mellan er. Men det var det inte. Äkta, riktig kärlek då är man tillsammans med den personen och man är trogen, snäll och ärlig mot varandra. Han gjorde ju även slut med dig för att han inte ville ha barn med dig. Nej Amar var inte seriös med dig. Men tyvärr så är ju många arabiska killar väldigt oseriösa och många svenska tjejer så väldigt blåsta. Jag säger inte alla är det men många människor är det. Vart ska din lilla dotter vara när du åker till Tunisien?? Jag tycker att du ska vara hemma med ditt barn.Du festar för mycket, fast att du är mamma. Det är ju tur att hon har sin pappa också. Man måste ta ansvar över sina barn och djur och umgås med dem.

    2012-08-05 | 08:11:50
  • maria säger:

    Du e grym
    Lycka till
    Maria

    2012-08-05 | 13:19:41
    Bloggadress: http://www.iaholund.blogg.se
  • Mija säger:

    Heja heja! All träning är bra träning, du kanske inte tycker att det är så mycket för världen just nu, men du kan ju alltid utöka din träning succesivt med tiden. Att göra lite fler situps efter en vecka, eller gå lite längre och snabbare takt vecka efter vecka!
    Hur som så är det ju skitbra att du börjat röra mer på dig, det mår man bra av :)

    Nu är det bara ciggen och colan kvar som ska bort... ;)
    Duktig är du i vilket fall!

    2012-08-06 | 00:18:11
    Bloggadress: http://mijauz.blogg.se

Kommentera inlägget här: