Emeliitaah

lev ditt egna liv, för du ska dö din egna död.

20 Augusti 2012 Måndag.

Kategori: Mammalivet

Hej sötnosar!
 
Hoppas ni alla mår bra och har haft en fin helg.
Det har jag haft, i Fredags så åkte jag ju till Gävle för att umgås med Wicktoria och sådär, även Niole mötte mig vid bussen och vi rörde oss mot stan. Jag lovar er att den promenaden var inte nådig, med all packning och det man handlat ifrån systemet och sen värmen på det så kändes det som man skulle dö på vägen, haha.
 
Vi kom hem till Wicktoria hon och jag och vi tog det lugnt ett bra tag, innan vi gick ner till affären för att handla det sista inför grillningen till kvällen, när vi väl orkade ta oss ner så började vi sen med maten och det var riktigt mysigt bara hon och jag liksom.
 
M kom hem efter ett tag men han la sig ganska direkt men sen kom Nicole tillbaka och åt med oss och därefter blev det att röka några cigg innan jag fixade i ordning mig för att sen börja festa, vi kände oss lite sega men det gick bra, en tjej som heter Emelie kom också förbi och M vaknade ju upp, även Amar kom förbi en sväng innan han fortsatte jobbet. Vi danade till all möjlig musik men framför allt till arabisk dans.
 
Snacka om att vi somnade vid kanske 03.00 eller något.
Amar ringde när jag precis somnat och sa att han var utanför.
Det var egentligen meningen att han skulle komma upp.
Men vet inte hur det blev som det blev, men jag följde med Amar hem.
Ingenting hände, eller jo en del tjafs och otrevliga toner.
Men vi somnade kramandes och jag vaknade upp vid 10.00 när han stängde dörren efter sig, men jag somnade om lika fort igen och vaknade inte för ens vid 13.00 någonting och då smsade jag med lite människor innan Amar kom tillbaka för att bara prata och kramas lite, men var inte alls lång stund.
Jag fixade i ordning mig, sminkade mig och gjorde mig klar för Stockholm.
Låste hans dörr och sen gick jag mot bussen.
 
Väl hemma i Stockholm blev det en tidig kväll.
Tröttheten dödade mig.
 
Vaknade vid 06.00 igår och ville sova mer.
Men var bara att kliva upp, roa min dotter lite och därefter så göra sig klar för att åka mot Söder och spela minigolf. Gick hyfsat bra, men så mycket har jag inte spelat i år så att det skulle gå bättre heller.
Noah kom dit en sväng så jag fick se min prins och även Mamma kom dit med Lilja och Nova, Lilja kunde ju inte vara med när jag tävlade för det första skulle det vara tråkigt för henne och jag kunde ändå inte ge henne uppmärksamhet, så lika bra att Mamma var barnvakt i någon timme eller så.
 
Vi åkte ner till Sickla köpkvarter och handlade och åt mat innan vi drog hem och kollade lite på tv innan jag däckade i min säng, riktigt skönt var det att få sova om jag själv får säga det, Lilja var ju ganska färdig hon med så hon somnade också rätt så fort.
 
Jag lovar att svara på era frågor snarast.
Men just nu är jag ganska stressad.
 
Puss!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: